exelix Δημοσιεύτηκε October 4, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 4, 2007 Δεν ξέρω αν ρωτάω κάτι χαζό ούτε μπόρεσα να βρω με την αναζήτηση κάποια ανάλογη ερώτηση. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ένα PNA ως PDA αν του περάσουμε το ανάλογο λειτουργικό; Έχουν κάποια κατασκευαστική διαφορά; Γιατί έχω τα Windows Mobile 5.0 SDK for Smartphone αυθεντικά (ή αν αυτά είναι μόνο για κινητά να βρω μια άλλη έκδοση) και αν μπορώ να έχω PDA στην τιμή του PNA δε θα ήταν καθόλου άσχημο! Και αν γίνεται είναι κάτι το πολύ δύσκολο ή ένα απλό setup; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. October 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2007 Δε γίνεται να του αλλάξεις λειτουργικό, αρα δε μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σαν PDA. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2007 Ισως μπορεί να γίνει με κάποια "μαγειρεμένη" rom.Αλλά θα θέλει πολύ ψάξιμο και το αποτέλεσμα δε θα είναι εγγυημένο.Τα pna έχουν τον πυρήνα των 2003wm,χωρίς τις επιπλέον βιβλιοθήκες.Τώρα αν εσύ απλά θέλεις να τρέξεις ένα πρόγραμμα από pda σε pna,γίνεται ανάλογα το πρόγραμμα. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antarths Δημ. December 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2008 Ισως μπορεί να γίνει με κάποια "μαγειρεμένη" rom.Αλλά θα θέλει πολύ ψάξιμο και το αποτέλεσμα δε θα είναι εγγυημένο.Τα pna έχουν τον πυρήνα των 2003wm,χωρίς τις επιπλέον βιβλιοθήκες.Τώρα αν εσύ απλά θέλεις να τρέξεις ένα πρόγραμμα από pda σε pna,γίνεται ανάλογα το πρόγραμμα.[/quote θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει κανεις αν γινετε να δουλεψει το SurveyArea3 ειναι ενα προγραμα τοπογραφικο για pda αν γινετε να δουλεψει σε vector 380 pna η αν υπαρχει αλλη εκδοση για pna ευχαριστω πολυ!!! καλες γιορτες σε ολους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts