gregorisvas Δημ. May 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2009 Λάστιχα έβαλα Michelin Energy Saver (καλά φαίνονται) και μέχρι τον Ιούλιο θα έχουν μπεί και αμορτισέρ.Έχω πάρει κάποιες τιμές για Bilstein που απ' όσο βλέπω είναι και καλύτερα. Σκεφτόμουν για φιμέ αρχικά και ίσως πισοφάναρο με λευκό φλάς (όπως είναι το εργοστασιακό αλλα με λευκά φλάς). Συγνώμη απ' τους mods αν είναι offtopic :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTG Δημ. May 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2009 ειναι οι 16αρες και οντως δειχνουν καλυτερα απ οτι οι υπολοιπες :happy: η φωτο ειναι χθεσινη,αφου περασα και τις αντηλιακές μεμβρανες κ xenon :O Καλοτάξιδο αλλά τουλάχιστον φρόντισε να ρυθμίζεις τα xenon να μη στραβώνουν τους υπόλοιπους. Δεν είναι και ότι καλύτερο τα xenon σε λάθος φανάρι. Παράθεση Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS ..... PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTG Δημ. May 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2009 Thanks!Καλορίζικο και το μωρό σου ρει.. :D Ξέχασα να στο πώ πρίν :O Για πείτε καμια ιδέα για μια ωραία επέμβαση στο εξωτερικό του Puntou :) Καλύτερα θα ήταν να μην το αλλάξεις εξωτερικά. Μάλλον θα βγει χειρότερο. Παράθεση Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS ..... PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. May 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2009 Καλοτάξιδο αλλά τουλάχιστον φρόντισε να ρυθμίζεις τα xenon να μη στραβώνουν τους υπόλοιπους. Δεν είναι και ότι καλύτερο τα xenon σε λάθος φανάρι. τα εχω χαμηλωσει και δεν ενοχλουν κανεναν :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. May 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2009 Καλοτάξιδο αλλά τουλάχιστον φρόντισε να ρυθμίζεις τα xenon να μη στραβώνουν τους υπόλοιπους. Δεν είναι και ότι καλύτερο τα xenon σε λάθος φανάρι. Όσο και να τα ρυθμίζουν έχω την εντύπωση οτι και πάλι ενοχλούν.:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. May 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2009 να τη η μωρακλα Σαν αυγουλάκι είναι. Μου αρέσει όμως. Πολύ ωραία και η ζαντούλα. :) Καλορίζικο φίλε, καλά χιλιόμετρα. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTG Δημ. May 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2009 Όσο και να τα ρυθμίζουν έχω την εντύπωση οτι και πάλι ενοχλούν.:cry: Το πιθανότερο αυτό είναι αλλά τι να κάνεις... Παράθεση Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS ..... PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. May 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2009 παιδια εχει βαλει κανεις απο εσας καμια καλη κορνα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 παιδια θελω να βαλω ενα οργανακι θερμοκρασιας ξερει κανεις απο εσας τιμες για το οργανακι ,, την βαση και ποσο περιπου θα παει και η εργασια??;);) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 παιδια θελω να βαλω ενα οργανακι θερμοκρασιας ξερει κανεις απο εσας τιμες για το οργανακι ,, την βαση και ποσο περιπου θα παει και η εργασια??;);) απο 40-300Ε αναλογα τι οργανο θελεις. πχ autogauge ειναι φτηνα αλλα δεν αντεχουν πολυ. greddy, defi, omori πιο ακριβα και πολυ καλυτερα. βαση αναλογα που θες να το βαλεις στη κολωνα σε ποδαρακι στο ταμπλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. July 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2009 Ρε παίδες ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ το πλαινό spoiler της Abarth για Punto MK2 ? Σαν αυτό http://www.puntopower.com/images/miguel/miguel_13.jpg . Δε μιλάω για προφυλακτήρες κλπ, μόνο το πλαινό. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. July 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2009 Ρε παίδες ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ το πλαινό spoiler της Abarth για Punto MK2 ? Σαν αυτό http://www.puntopower.com/images/miguel/miguel_13.jpg . Δε μιλάω για προφυλακτήρες κλπ, μόνο το πλαινό. :) αν λες αυτο κατω απο την πορτα ειναι το μασπιε... αντε στη fiat να δεις και αν δεν βρεις αντε σε κανενα μαγαζι με βελτιωτικα και αξεσουαρ αυτοκινητων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. July 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2009 Και στο ebay αν ψαξεις σιγουρα κατι θα χει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. July 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2009 Και στο ebay αν ψαξεις σιγουρα κατι θα χει. το θεμα ειναι να ειναι καλη μαρκα για να κουμπωνουν γαντι και να μην ειναι στραβα;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 Ρώτησα στη Fiat και δεν υπάρχει ούτε σαν ανταλλακτικό :( Και σε κάποιους άλλους που έχω ρωτήσει δε το έχουν :( Καλημέρα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 Άλλη μία αισθητική βελτίωση :) Μπήκε και εξατμισούλα :) Η επόμενη είναι καινούργια αμορτισέρ και ελατήρια χαμηλώματος..3.5 ποντάκια τα θέλει πιστεύω. :) Πώς σας φαίνεται? http://img26.imageshack.us/img26/3416/025izy.th.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 Ωραια η εξατμιση αρκει να μην κανει αρκετο θορυβο :D Οι 3.5 ποντοι νομιζω πως ειναι υπερβολικοι,2.5 αντε βαρια 3 νομιζω θα ηταν καλυτερα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 Δεν κάνει καθόλου θόρυβο :) Δεν άλλαξα καζανάκι.Μόνο τη μπούκα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 Επόμενη μόντα η λίστα για τα ψώνια στις πόρτες!:shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 Δεν κάνει καθόλου θόρυβο :) Δεν άλλαξα καζανάκι.Μόνο τη μπούκα :) ωραιος... ζαντουλες θα βαλεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 Επόμενη μόντα η λίστα για τα ψώνια στις πόρτες!:shifty: Κακίες... :chair: :grin: ωραιος... ζαντουλες θα βαλεις? Κάποια στιγμή το σκέφτομαι...Αλλα προς το παρόν μένω έτσι :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 Δεν κάνει καθόλου θόρυβο :) Δεν άλλαξα καζανάκι.Μόνο τη μπούκα :) Μπούκα εννοείς το τελευταίο σημείο, δηλαδή το σωληνάκι; (tailpipe) Σκέφτομαι να παραγγείλω καμιά ανοξείδωτη, αλλά θέλω να τη βάλω μόνος μου γιατί στο συνεργείο θα γίνω ρόμπα αν ζητήσω τέτοιο πράγμα.:shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 Δε νομίζω οτι στη δική μου περίπτωση έγινα ρόμπα :grin: Η προηγούμενη εξάτμιση και το καζανάκι ήταν έτσι τοποθετημένα που αναγκάστηκαν να κόψουν/ράψουν την καινούργια εξάτμιση ώστε να μπεί όπως μπήκε... :) Kαι τελικά αναγκαστήκαμε να απορρίψουμε 2 σχέδια που είχα δεί στην αρχή επειδή δε θα μπορούσαν να μπούν με τίποτα :( Τώρα όμως έχω ένα άλλο πρόβλημα.Ξαφνικά ανάβει το κίτρινο λαμπάκι που δηλώνει πρόβλημα στο σύστημα ψεκασμού :( Σε τελείως άκυρη φάση και δε μπορώ να καταλάβω τί μπορεί να του φταίει :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 Δε νομίζω οτι στη δική μου περίπτωση έγινα ρόμπα :grin: Η προηγούμενη εξάτμιση και το καζανάκι ήταν έτσι τοποθετημένα που αναγκάστηκαν να κόψουν/ράψουν την καινούργια εξάτμιση ώστε να μπεί όπως μπήκε... :) Kαι τελικά αναγκαστήκαμε να απορρίψουμε 2 σχέδια που είχα δεί στην αρχή επειδή δε θα μπορούσαν να μπούν με τίποτα :( Τώρα όμως έχω ένα άλλο πρόβλημα.Ξαφνικά ανάβει το κίτρινο λαμπάκι που δηλώνει πρόβλημα στο σύστημα ψεκασμού :( Σε τελείως άκυρη φάση και δε μπορώ να καταλάβω τί μπορεί να του φταίει :( παιζει ετσι οπως τοποθετουσαν την μπουκα να εβγαλαν απο την θεση του τον λ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 Λές?Δε νομίζω να 'ναι τίποτα σοβαρό γιατι δεν έχω καταλάβει και κάποια διαφορά σε επιδόσεις κλπ που λέει το manual...Στο συνεργείο μπορούν να μου το φτιάξουν ή πρέπει να το πάω εκεί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts