Jump to content

Έφαγα πόρτα... - Η υποδοχή των νυχτερινών μαγαζιών...

E_jay
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 205
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δεν είναι λίγο ακραίο να καλέσει κάποιος την αστυνομία;;; :confused:

χάρη τους κάνεις που πάς στο μαγαζί? δικαίωμα σου είναι και επιλογή σου.κανείς δεν μπορεί να σου απαγορεύσει την είσοδο εφόσον δεν συντρέχουν λόγοι μέθης ή ανάρμοστης συμπεριφοράς.

"Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,

ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul."

[sIGPIC][/sIGPIC]

εγω δεν εχω φαει πορτα καμια φορα..ευτυχως εχω το + οτι μεγαλοδειχνω..

ειμαι της αποψης,οτι γενικα οταν βγαινεις εξω πρεπει να προσεχεις τον εαυτο σου..και πρεπει να εχεις και καποιες γνωριμιες..η ενδυμασια δινει αλλη εικονα στον πορτιερη η στον καθε υπεθυνο που θα σε βαλει να κατσεις ακομα και σε καφετερια..οπως επισης σημαντικο ρολο παιζει και η εικονα(συμπεριφορα) που θα δειξεις την ωρα που θα πας να μπεις στο μαγαζι :)

Τέτοια χάλια μόνο στο Ελλαδιστάν συμβαίνουν, να βγαίνεις για να περάσεις καλά και να χαλαρώσεις και τελικά να χαλάει το βράδυ σου και η διάθεση σου. 4 άντρες μόνοι τους, για να μην πω τρεις, δεν μπαίνουν σε συγκεκριμένα μαγαζιά στην Θεσσαλονίκη αν δεν έχουν γνωστό στην πόρτα, που να χτυπάν τον **** τους κάτω. Πραγματικά άθλιο φαινόμενο. Το θέμα είναι γιατί να θέλεις να πας σε τέτοια μαγαζιά εξαρχής. Θα ταλαιπωρηθείς, θα πληρώσεις 10 και 12 ευρώ το ποτό, θα στριμωχτείς, αν είσαι και τυχερός θα σκάσεις και ένα δεκάευρο σε κανά "παρκαδόρο". Κοροιδία που σαν κλασικοί Νεο-Ελληνάρες την αποδεχόμαστε.

Το ποτήρι ξεχειλίζει στην φάση με τις καφετέριες, που πλέον υπάρχουν και μερικές τέτοιες που την έχουν δει και έχουν πόρτα 4 και 5 η ώρα το απόγευμα και για να μπεις πρέπει να είσαι ντυμένος λες και πας και εγώ δεν ξέρω που.

Τα θέλουμε και τα παθαίνουμε λέω εγώ. Αντί να μας παρακαλάνε, καθόμαστε και μαζοχιζόμαστε μόνοι μας.

Και σχετικά με την αστυνομία: Φυσικά και είναι παράνομη η πόρτα οπουδήποτε. Το θέμα είναι αν έχεις τη διάθεση να την καλέσεις. Εγώ δεν θα την καλούσα αν μου τύχαινε κάτι τέτοιο γιατί σιγά να μην κάτσω να χάσω το βράδυ μου. Σε κάποιον άλλο θα έλεγα να την καλέσει και να κάνει και σαματά.

Δυστυχώς όμως και οι ίδιοι οι αστυνομικοί ΑΝ τελικά έρθουν, σιγά το πόσο θα ενδιαφερθούν.

Η μόνη λύση είναι να σταματήσουμε να πατάμε σε τέτοια μαγαζιά, αλλά αυτό μια κουβέντα είναι. Τί θα λες μετά Ελληνάρα την Δευτέρα το πρωί στο γραφείο...:down:

Προτιμώ να βγαίνω χύμα, με το τζιν, για διασκέδαση πάω σε κλαμπ, όχι στην όπερα. Αλοίμονο να φοράμε τα ίδια ρούχα με τη δουλειά!!!

Αν και νεανίας, 17-22 ήταν θέμα να περάσεις "σκληρή" πόρτα, τώρα δεν μου καίγεται καρφί... απλά φεύγω, επόμενο μαγαζί παρακαλώ!

Θυμαμαι πριν από αρκετά χρόνια, όταν ήταν το Mercedes στο Rex δεν είχαν αφήσει 2 τύπους να περάσουν που στη συνέχεια αποδείχθηκαν ασφαλίτες. Μαζεύτηκαν άλλοι 4-5 και έριξαν ένα ξύλο στους πορτιέρηδες! Κρίμα που δεν είχαμε κινητά με κάμερα (καλά ούτε κινητό δεν είχα!). Πρώτη φορά που ήμουν υπέρ της αστυνομικής βίας...

http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold.

Αρνούμαι πεισματικά να μπω σε οτιδήποτε έχει "πόρτα". Και κυρίως εάν πρόκειται για καφετέρια. Είναι γελοίο ένα άξεστο γοριλλάκι να με κρίνει από το ντύσιμο, την παρέα ή κι εγώ δεν ξέρω τι άλλο. Απλά δεν το ανέχομαι! Κι ούτε φυσικά έχω καμιά διάθεση να τσακωθώ. (Εάν όμως χρειαστεί θα το κάνω χωρίς 2η σκέψη, όπως έχω κάνει και στο παρελθόν) Εάν κάποιος θέλει να μπει σε αυτή τη διαδικασία ας το κάνει... Αλλά νομίζω έτσι ενθαρρύνονται τέτοιες συμπεριφορές. Για να έβλεπαν ξαφνικά τα μπακαλικάκια τους να αδειάζουν... Αυτό πραγματικά θα τους έτουζε.

Και φυσικά η κατ' επίφασην "χλιδή" δεν αποτελεί παρά ασταθή πρόφαση. Για ποια χλιδή μιλάμε όταν τα περισσότερα από τα μαγαζιά του είδους λειτουργούν χωρίς άδεια, διαπράττουν σωρεία υγειονομικών και φορολογικών παραβάσεων και στελεχώνονται από αγενείς υπαλλήλους; Ευχαριστώ δε θα πάρω.

Και για την ιστορία, έχω μπει πάρα πολλές φορές σε εστιατόρια, cafe ή bar του Hilton, του Caravel, του Μακεδονία Palace και αλλού και ποτέ κανείς μα κανείς δε με έχει ενοχλήσει! Άσχετα αν είμαι μόνος, με ανδροπαρέα, με γυναίκες, αν φοράω καλά ρούχα ή απλά ένα λερωμένο t-shirt και είμαι μούσκεμα από τη βροχή (ναι έχω μπει κι έτσι!).

Εγκαταλείψτε την ελπίδα για ένα καλύτερο παρελθόν!

φυσικα κ δεν ειναι ακραιο να ζητησεις αστυνομια.

στη Θεσσαλονικη καποιος κερδισε ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ 1.500ΕΥΡΩ για την "πορτα" που εφαγε.

πληροφοριες στον δικηγορο κ. Αλβανο.

Είναι αλήθεια ότι τα νυχτερινά κέντρα, που χρησιμοποιούν πορτιέρη, με απωθούν. Δεν ανέχομαι τέτοιου είδους μεταχείριση.

Με ποιο δικαίωμα μπορεί κάποιος να απαγορεύσει την είσοδο σε έναν πελάτη επειδή δεν του αρέσει η φυσιογνωμία ή το ντύσιμό του ή επειδή δε συνοδεύεται από κάποια κοπέλα; Είναι αυταρχική,αδικαιολόγητη και ανάρμοστη η συγκεκριμένη συμπεριφορά.

Το μόνο που θα έπρεπε να κάνουν οι πορτιέρηδες είναι να ελέγχουν την ηλικία των πελατών, τίποτα παραπάνω.

Πιστευετε 2 αντρες καλα ντυμένοι υπαρχει περιπτωση να φανε πορτα σε "καλο" μαγαζι?

Μονοι τους τελειως χωρις κοπελες...εγω πιστευω δυσκολα...απο 3 και πανω ειναι το στανταρ

:)

Πιστευετε 2 αντρες καλα ντυμένοι υπαρχει περιπτωση να φανε πορτα σε "καλο" μαγαζι?

Μονοι τους τελειως χωρις κοπελες...εγω πιστευω δυσκολα...απο 3 και πανω ειναι το στανταρ

Για 3 και πάνω είπαμε όλοι μας.

3 και 4 όμως δεν είναι υπερβολή να βγαίνουν μαζί.

Δηλαδή μόνο ανά δύο μπορούμε να βγαίνουμε;

Τον 3ο θα του λέμε "sorry, αλλά θα φάμε πόρτα;"

Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, το δίκαιο είναι 100% στους πελάτες σε αυτό το θέμα.

kala an eiste 4+ mpeite mesa 2-2.. :P

Θα χωριζεστε ανα δυο, και θα μπαινετε σε δοσεις.:lol::lol::lol:

Ε ρε τι αλλο θα δουμε...:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

E_jay den ennoousa na mallosoume me ta Gorilakia. Opos leei kai oi filoi Baator kai Ipparxos. Prepei na stamatisoume na pigainoume i na kalesoume astinomia ktl... Afto ennoo antidrasi. Den ftaine oi portierides alla oi idioktites! Afto prepei na katalavoume. Kai emeis pou exoume afisei i katastasi na paei os ekei. Tha mou peite edo leitourgoun xoris adeia i porta einai to provlima? E ontos kai alloi prepei na antidrasoun alla kalo tha itan na kanoume tis kataggelies. Ekeini tin stigmi omos exoume vgei kai den exoume oreksi na kanoume kataggelies ktl... alla afto o idioktitis otan vlepei to magazi tou gemato tha kanei kai xeirotera tin epomeni xronia. Tha apothrasinthei dioti kaneis den tou dimiourgei provlima. Meta to vriskei kai fisiologiko kai afto kai to parking kai tous diaforetikous katalogous to apogevma kai to vradi me alli timi kai kai kai. Kai pros theou den kano mathima se kanenan. Oute ego exo kanei pote kataggelia an kai den mou exei simvei os tora kai oute pistevo pos tha kano. Distixos etsi einai simfono apolita me ton filo aris21

Apo 3 kai pano einai sigkentrosi apagorevetai opos stin diktatoria! :D
Τώρα μάλιστα! τα κινητά μοιάζουν πια με υπολογιστές...

καλα η κατασταση στα ξενυχταδηκα εχει ξεφυγει τελειως.αρχικα κοιτανε πως θα στα φανε οι παρκαδοροι,μετα σου χρεωνουν το ποτο 4 φορες παραπανω,ε δε θα αφησεις και το σακακι στη γκαρνταρομπα?δωσε και εκει κατι...ε δε θα πας και στη τουαλετα αφησε και στη κυρια κανα ευρω..ΕΛΕΟΣ:!::!:τα περισσοτερα νυχτερινα κεντρα "διασκεδασης" ειναι σκετη κοροιδια.προσωπικα βγαινω μονο σε 2,3 απο δαυτα που δουλευα και πιο παλια και ειναι ψιλο οκ στους περισσοτερους τομεις.αλλα πραγματικα απορω με αυτους που ξεκινανε παρασκευη -σαββατο να πληρωσουν 30 ευρω τουλαχιστον για ενα ποτηρι πετρελαιο,στριμωγμενοι σα σαρδελες...

Πιστεύω πραγματικά,οτι μπορείς να περάσεις πολύ καλύτερα σε ένα ήρεμο μπαράκι με φίλους και μπυρίστα...τουλαχιστον εκεί μπορείς να έχεις μια ανθρώπινη συζήτηση και όχι να γκαρίζεις στο αυτί του άλλου...Αν θές να ξεφαντώσεις υπαρχουν και οι συναυλίες.....
TRUST YOUR SOLE

E_jay den ennoousa na mallosoume me ta Gorilakia. Opos leei kai oi filoi Baator kai Ipparxos. Prepei na stamatisoume na pigainoume i na kalesoume astinomia ktl... Afto ennoo antidrasi. Den ftaine oi portierides alla oi idioktites! Afto prepei na katalavoume. Kai emeis pou exoume afisei i katastasi na paei os ekei. Tha mou peite edo leitourgoun xoris adeia i porta einai to provlima? E ontos kai alloi prepei na antidrasoun alla kalo tha itan na kanoume tis kataggelies. Ekeini tin stigmi omos exoume vgei kai den exoume oreksi na kanoume kataggelies ktl... alla afto o idioktitis otan vlepei to magazi tou gemato tha kanei kai xeirotera tin epomeni xronia. Tha apothrasinthei dioti kaneis den tou dimiourgei provlima. Meta to vriskei kai fisiologiko kai afto kai to parking kai tous diaforetikous katalogous to apogevma kai to vradi me alli timi kai kai kai. Kai pros theou den kano mathima se kanenan. Oute ego exo kanei pote kataggelia an kai den mou exei simvei os tora kai oute pistevo pos tha kano. Distixos etsi einai simfono apolita me ton filo aris21

Exeis sta sigoura dikio! :)

Φιλία είναι μια ψυχή που ζει σε δύο σώματα.

Αριστοτέλης.

Το ρώτησα και πιο πάνω...

Αν πάρει κάποιος τηλέφωνο την αστυνομία για το συγκεκριμένο λόγο τι λέει; Κάνει μήνυση; Η μήνυση κοστίζει οικονομικά...

Φιλία είναι μια ψυχή που ζει σε δύο σώματα.

Αριστοτέλης.

εγω δεν εχω φαει πορτα καμια φορα..ευτυχως εχω το + οτι μεγαλοδειχνω..

ειμαι της αποψης,οτι γενικα οταν βγαινεις εξω πρεπει να προσεχεις τον εαυτο σου..και πρεπει να εχεις και καποιες γνωριμιες..η ενδυμασια δινει αλλη εικονα στον πορτιερη η στον καθε υπεθυνο που θα σε βαλει να κατσεις ακομα και σε καφετερια..οπως επισης σημαντικο ρολο παιζει και η εικονα(συμπεριφορα) που θα δειξεις την ωρα που θα πας να μπεις στο μαγαζι :)

Siga mhn fwnaksoume kai ton kofi anan na mas voithisei stis diplwmatikes sxeseis me tous portierhdes.

Siga mhn fwnaksoume kai ton kofi anan na mas voithisei stis diplwmatikes sxeseis me tous portierhdes.

:cold::stupid: σορρυ κιολας,αλλα πολυ αστοχο...:O

:cold::stupid: σορρυ κιολας,αλλα πολυ αστοχο...:O

Δίκιο έχει...να πρέπει να έχεις κονέ για να μπεις σε ένα ΜΑΓΑΖΙ και να ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ για να πιεις ένα ποτό...;

Αν είναι δυνατόν...

Με ποιο δικαίωμα θα σου πει ο άλλος ότι επιτρέπεται ή όχι να μπεις, βάσει της μάρκας του ρούχου που φοράς; Ο νεοέλληνας φταίει που δίνει σε κάτι τέτοια καθάρματα αξία...

http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!

οταν ανοιξεις μαγαζι κλαμπ η οτιδηποτε θα καταλαβεις γιατι τα κανουν ολα αυτα!

Είναι απάντηση αυτή;

Θα σου πει ο άλλος "όχι δεν μπαίνεις επειδή δεν φοράς prada, gucci, futsi κλπ" και εσύ θα το δεχτείς; Αν είναι δυνατόν δηλαδή να έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο...και μετά μας φταίνε οι πολιτικοί για την κατάσταση της χώρας, όταν η ευπρέπεια ενός ατόμου καθορίζεται από το brand name των ρούχων του...

http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!

καμια σχεση :) ποιος σου πε να φορας gucci κτλ?

δεν ειπα οτι ειναι αναλογα τι φορας και η αξια τους..επισης,αν γνωριζεις..τα περισσοτερα κομματια αυτων των επωνυμιών που ανέφερες ειναι διακριτικά σχετικα ,εκτος αν πας απο τους μαυρους που εχουν ενα G (gucci κ καλα) σαν τη παλαμη τους για να νομιζουν οι αλλοι(αυτοι που δεν ξερουν και πολλα) οτι φορας επωνυμα..

απλα να σαι αξιοπρεπως ντυμενα,κοινως εμφανησιμα!πως να στο πω!δεν σημαινει οτι ειναι ακριβο ειναι κ ωραιο!αυτα!;)