E_jay Δημοσιεύτηκε September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 23, 2007 Καλησπέρα σε όλους! Και καλή ακαδημαϊκή χρονιά σε όσους αρχίζουν από βδομάδα! Ανοίγω αυτό το θέμα για να συζητήσουμε τι μπορούμε να κάνουμε όταν ο "κύριος" ή η "κυρία" της υποδοχής σε ένα κλαμπ ή σε μια καφετέρια μας πούνε ότι σήμερα έχουμε πάρτι ή σήμερα είναι μόνο με κρατήσεις κ.α. τέτοια χαζά και δε μας αφήσουν να μπούμε... Τη στιγμή βέβαια που δεν υπάρχει κανένας λογικός λόγος για να μην μπούμε στο μαγαζί. Δηλαδή καλά ρούχα κτλ... Από ότι όλοι ξέρουμε κάτι τέτοιες περιπτώσεις συμβαίνουν όταν δεν υπάρχουν κορίτσια στην παρέα... Δηλαδή αν μια μέρα θέλω να βγω με τον κολλητό μου είμαι καταδικασμένος να φάω πόρτα από ένα "καλό" μαγαζί; Παρακαλώ τις απόψεις σας! Αν κάποιος είναι από Νομική ας μας πει τα δικαιώματά μας. Παράθεση Φιλία είναι μια ψυχή που ζει σε δύο σώματα. Αριστοτέλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasia_the_slayer Δημ. September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 Μιας κ το ανεφερες το θεμα θα σου πω τι εγινε χθες.Μια φιλη μου πηγε σε μια καφετερια στην παραλια και οι πορτιεριδες δεν την αφησαν να μπει μεσα με τις φιλες τις γιατι ειχαν κρατημενα τα τραπεζια για ενα παρτι,ή κατι τετοιο.Αυτη ομως γνωριζε οτι σε καφετεριες δεν μπορεις να κανεις κρατηση, οποτε πηρε την αστυνομια.Οταν εφτασε η αστυνομια αυτοι ζητησαν για την αδεια της καφετεριας κτλ και τελικα η αδεια ειχε λειξει το 2006.Ο ιδιοκτητης της καφετεριας συνεληφθη επειδη προσπαθησε να "πλαστογραφησει" την ημερομηνια!Επισης οι πορτιερηδες δεν επιτρεπονται ουτε σε μπαρ ουτε σε καφετεριες(κτλ).Αν δεν σας αφηνουν να μπειτε να ξερετε οτι ειναι παρανομοι οποτε απειληστε οτι θα καλεσετε την αστυνοιμια.:wink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evangelia Δημ. September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 eidika sthn athina to na fas porta einai kathimerino fainomeno.alla kai stis kafeteries???? na doume otan pesei h kinish tou magaziou ti ginetai...tote arxizoun kai vgazoun tous kraxtes!!!:chair: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
E_jay Δημ. September 23, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 Μιας κ το ανεφερες το θεμα θα σου πω τι εγινε χθες.Μια φιλη μου πηγε σε μια καφετερια στην παραλια και οι πορτιεριδες δεν την αφησαν να μπει μεσα με τις φιλες τις γιατι ειχαν κρατημενα τα τραπεζια για ενα παρτι,ή κατι τετοιο.Αυτη ομως γνωριζε οτι σε καφετεριες δεν μπορεις να κανεις κρατηση, οποτε πηρε την αστυνομια.Οταν εφτασε η αστυνομια αυτοι ζητησαν για την αδεια της καφετεριας κτλ και τελικα η αδεια ειχε λειξει το 2006.Ο ιδιοκτητης της καφετεριας συνεληφθη επειδη προσπαθησε να "πλαστογραφησει" την ημερομηνια!Επισης οι πορτιερηδες δεν επιτρεπονται ουτε σε μπαρ ουτε σε καφετεριες(κτλ).Αν δεν σας αφηνουν να μπειτε να ξερετε οτι ειναι παρανομοι οποτε απειληστε οτι θα καλεσετε την αστυνοιμια.:wink: Δεν είναι λίγο ακραίο να καλέσει κάποιος την αστυνομία;;; :confused: Παράθεση Φιλία είναι μια ψυχή που ζει σε δύο σώματα. Αριστοτέλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasia_the_slayer Δημ. September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 Δεν είναι λίγο ακραίο να καλέσει κάποιος την αστυνομία;;; :confused: Ειναι λιγο ακραιο αλλα εκεινη την ωρα ειχε εκνευριστει, οποτε...:angry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
E_jay Δημ. September 23, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 eidika sthn athina to na fas porta einai kathimerino fainomeno.alla kai stis kafeteries???? na doume otan pesei h kinish tou magaziou ti ginetai...tote arxizoun kai vgazoun tous kraxtes!!!:chair: Μη νομίζεις... Και στην όμορφη Θεσσαλονίκη δεν πάνε πίσω. Σε μερικά μαγαζιά η πόρτα είναι δεδομένη... :mad: Παράθεση Φιλία είναι μια ψυχή που ζει σε δύο σώματα. Αριστοτέλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 Δεν είναι λίγο ακραίο να καλέσει κάποιος την αστυνομία;;; :confused: Καλά έκανε και μάλιστα στο τέλος την πάτησε κι ο **** ο υπεύθυνος της καφετεριας. Aκου εκεί δεν είχαν καν άδεια εν ισχύ ... :down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GABRIEL87 Δημ. September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 καθολου ακραιο δεν ειναι...τα δικαιωματα της απο ποτε εγιναν ακραια? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Η ζωή ειναι πολύ μικρή για να μην την περνάς με τα άτομα που αγαπάς. . . . think positive !!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 Δεν είναι λίγο ακραίο να καλέσει κάποιος την αστυνομία;;; :confused: ΚΑΘΟΛΟΥ Κατι τετοιες αντιληψεις εχουν κανει λαμογια τελειως μερικους ιδιοκτητες. Αστυνομια και παλι Αστυνομια. Τετοιο χαλι δεν βρηκα πουθενα στην Ευρωπη. Ληγμενη Αδεια?!!? Αχαχαχα.....only in Greece που λενε..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evangelia Δημ. September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 giauto loipon kaneis 1-2 magazia stekia sou kai teleiwse h ypothesi.oute ekneurismos oute tipote:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris79 Δημ. September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 ΚΑΙ παραποιημενη! 3η παρανομια α)παρανομος πορτιερης β)ληγμενη άδεια γ)παραποιηση κρατικου εγγραφου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
E_jay Δημ. September 23, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 Εσείς που είστε κοπέλες δεν βλέπετε να έχετε διαφορετική αντιμετώπιση σε σχέση με μια αντροπαρέα; Ειδικά σε μερικά μαγαζιά βλέπεις στις πρώτες σειρές μόνο γυναίκες και κάπου στο βάθος τους υπόλοιπους... Έχω απορία... Με αυτό τον τρόπο δεν απομακρύνουν τα δύο φύλα μέσα στο μαγαζί; Παράθεση Φιλία είναι μια ψυχή που ζει σε δύο σώματα. Αριστοτέλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 Εσείς που είστε κοπέλες δεν βλέπετε να έχετε διαφορετική αντιμετώπιση σε σχέση με μια αντροπαρέα; Ειδικά σε μερικά μαγαζιά βλέπεις στις πρώτες σειρές μόνο γυναίκες και κάπου στο βάθος τους υπόλοιπους... Έχω απορία... Με αυτό τον τρόπο δεν απομακρύνουν τα δύο φύλα μέσα στο μαγαζί; Πάνε τα καημένα τα κοριτσάκια να γνωρίσουν κανέναν άντρα αλλα μέσα στο μαγαζί έχει μονο γυναικοπαρέες και ζευγάρια ... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
E_jay Δημ. September 23, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 giauto loipon kaneis 1-2 magazia stekia sou kai teleiwse h ypothesi.oute ekneurismos oute tipote:O Ναι δε διαφωνώ. Αλλά ακόμα και σε μαγαζί που παω συχνά κάθομαι πολύ μέσα! Πιστεύω υπάρχει ένα είδος "ρατσισμού" στα μαγαζιά... Παράθεση Φιλία είναι μια ψυχή που ζει σε δύο σώματα. Αριστοτέλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trelovet1 Δημ. September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 Αρρωστημένες νοοτροπίες που έχουν διώξει τον κόσμο από τα μαγαζιά. Μετά κλαίγονται ότι δεν έχουν δουλειά τα λαμόγια !!!. Πάντως όταν βγαίνεις με διάθεση να διασκεδάσεις , είναι τουλάχιστον 'χοντρό' να μπλέκεις μα αστυνομίες και "μαχαλόμαγκες" της πόρτας !!! Εγώ αν μου τύχει σηκώνομαι και φεύγω !!! Αι σιχτίρ πιά με τα λεφτά μας !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evangelia Δημ. September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 pantws gia na mhn leme mono ta dika mas ta strava exw faei porta kai sthn agglia se pub parakalw, kai sthn vienna se bar.kai den forousa athlitika:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos2004dj Δημ. September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 Δεν είναι λίγο ακραίο να καλέσει κάποιος την αστυνομία;;; :confused: ακραιο δεν ειναι γιατι ειναι στα δικαιωματα σου. το θεμα ειναι το εξης για μενα:αντε και την καλεις και καθεσαι τελικα στο μαγαζι!βασιζεσαι στο αν σου ριξουν κατι στον καφε? Παράθεση My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athadef21 Δημ. September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 Μόνο που διάβασα το θέμα τσαντίστηκα! Απαράδεχτοι. Δυστυχώς μόνο με ενέργειες τύπου αστυνομίας και με το να αντιδρούμε (όσο κουραστικό και αν είναι αυτό) θα αλλάξουν, άν αλλάξουν τα πράγματα. Παράθεση Τώρα μάλιστα! τα κινητά μοιάζουν πια με υπολογιστές... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
E_jay Δημ. September 23, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 Πάντως όταν βγαίνεις με διάθεση να διασκεδάσεις , είναι τουλάχιστον 'χοντρό' να μπλέκεις με αστυνομίες και "μαχαλόμαγκες" της πόρτας !!! Εγώ αν μου τύχει σηκώνομαι και φεύγω !!! Αι σιχτίρ πιά με τα λεφτά μας !!! Αυτό ακριβώς εννοώ όταν λέω ότι είναι ακραίο να καλέσεις την αστυνομία! Με το που θα κάνω την κλήση έχω χάσει όλο το βράδυ μου... Και για να είμαι έτοιμος για όλα... Αν πάρω την αστυνομία τι λέω; Κάνω μήνυση; Από ότι ξέρω για να κάνεις μήνυση θέλει γύρω στα 200€! :blink: Παράθεση Φιλία είναι μια ψυχή που ζει σε δύο σώματα. Αριστοτέλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 ακραιο δεν ειναι γιατι ειναι στα δικαιωματα σου. το θεμα ειναι το εξης για μενα:αντε και την καλεις και καθεσαι τελικα στο μαγαζι!βασιζεσαι στο αν σου ριξουν κατι στον καφε? Εγω δεν θα καθομουν μετα, σιγα μην τους δωσω και τα λεφτα μου κιολας. Ουτε αστυνομια θα καλουσα. Υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιες φιλε, κι αντε γεια. Ευτυχως δεν μου εχει τυχει παντως...:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
E_jay Δημ. September 23, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 Μόνο που διάβασα το θέμα τσαντίστηκα! Απαράδεχτοι. Δυστυχώς μόνο με ενέργειες τύπου αστυνομίας και με το να αντιδρούμε (όσο κουραστικό και αν είναι αυτό) θα αλλάξουν, άν αλλάξουν τα πράγματα. Τι να αντιδράσουμε... Να αρχίσουμε να μαλώνουμε με τα γοριλάκια στις πόρτες; Πιστεύω πως ότι και αν γίνει η κατάσταση δυστυχώς δε θα αλλάξει... Πόσοι έχουν την όρεξη να μπλέκουν σε τέτοιες καταστάσεις; Παράθεση Φιλία είναι μια ψυχή που ζει σε δύο σώματα. Αριστοτέλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris21 Δημ. September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 Τι να αντιδράσουμε... Να αρχίσουμε να μαλώνουμε με τα γοριλάκια στις πόρτες; Πιστεύω πως ότι και αν γίνει η κατάσταση δυστυχώς δε θα αλλάξει... Πόσοι έχουν την όρεξη να μπλέκουν σε τέτοιες καταστάσεις; δυστυχως επειδη ελαχιστοι εχουν την ορεξη να μπλεκουν (κ εγω ειμαι ενας απο αυτους) θα συνεχιζουν να κανουν τα ιδια. θελει τεραστια προσπαθεια για να αλλαξουν τα γοριλακια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 Δεν εχω πάει ποτέ πόρτα γιατί δεν πηγαίνω σε τετοια μαγαζιά γιατί είναι για χαμηλού επιπέδου Νεοέλληνες, μαγαζί με πόρτα και για να μπεις να θες ρούχα απο 500 ευρώ και άνω αφου αυτοί είμαστε, γιατί διαμαρτυρόμαστε αν μας μεταχειρίζονται έτσι εμείς φταίμε. Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos2004dj Δημ. September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 θυμαμαι ενα βραδυ καναμε βολτα απο τα μαγαζια και περιοχη φιξ στη θεσσαλονικη! κατι ρωσοποντιοι εφαγαν πορτα και μετα απο λιγο περασανε με τα παπακια εξω απο το μαγαζι και πεταξανε 2 μεγαλες πετρες στους μπραβους!το αποτελεσμα = ασθενοφωρο! Παράθεση My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
E_jay Δημ. September 23, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 Δεν εχω πάει ποτέ πόρτα γιατί δεν πηγαίνω σε τετοια μαγαζιά γιατί είναι για χαμηλού επιπέδου Νεοέλληνες, μαγαζί με πόρτα και για να μπεις να θες ρούχα απο 500 ευρώ και άνω αφου αυτοί είμαστε, γιατί διαμαρτυρόμαστε αν μας μεταχειρίζονται έτσι εμείς φταίμε. Δε ρωτάω προκλητικά, αλλά σε τι μαγαζιά πας; Επίσης πιστεύω πως δεν παίζουν τόσο ρόλο τα λεφτά αλλά το φύλο... Τέσσερεις άντρες δύσκολα μπαίνουν, αλλά τέσσερεις γυναίκες μπαίνουν και κάθονται και πρώτο τραπέζι... Σε καμία περίπτωση δεν είμαι μισογύνης. Απλά έτσι πιστεύω πως σκέφτονται τα μαγαζιά. :) Παράθεση Φιλία είναι μια ψυχή που ζει σε δύο σώματα. Αριστοτέλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts