Jump to content

eBay: Χρήση και Γενικές Ερωτήσεις

Silmur
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Καλημερα σε όλους

Ξερεις κανεις πως γινεται το combined shipping??

Απλα κανω commit to pay ολα τα προιοντα που θελω απο τον ιδιο πωλητη? Ναι αλλα το συνολο που βγαζει ειναι χωρις εκπτωση στα εξοδα αποστολής?

Πρεπει να του στειλω mail πρωτα να τον ρωτησω??

Αυτο που νοιαζει ειναι πως θα κανω την πολλαπλη παραγγελια και να πληρωσω μεσω της διαδικασιας του ebay. Δηλαδη να γινει η σουμα και μετα το ebay να με πεταξει στο paypal οπως γινεται καθε φορά που αγοραζω κατι μονο του.

Ισως κατι να μην εχω καταλαβει καλα .

Οποιος μπορει ασ βοηθήσει...

ευχραιστω

HP 19BII, palm m125 , palm Tungsten, Qtek G100, ETEN Glofiish X600, HTC Diamond, HTC Diamond 2, Galaxy 3, ΖΤΕ V970, Cubot S308

Καλημερα σε όλους

Ξερεις κανεις πως γινεται το combined shipping??

Απλα κανω commit to pay ολα τα προιοντα που θελω απο τον ιδιο πωλητη? Ναι αλλα το συνολο που βγαζει ειναι χωρις εκπτωση στα εξοδα αποστολής?

Πρεπει να του στειλω mail πρωτα να τον ρωτησω??

Αυτο που νοιαζει ειναι πως θα κανω την πολλαπλη παραγγελια και να πληρωσω μεσω της διαδικασιας του ebay. Δηλαδη να γινει η σουμα και μετα το ebay να με πεταξει στο paypal οπως γινεται καθε φορά που αγοραζω κατι μονο του.

Ισως κατι να μην εχω καταλαβει καλα .

Οποιος μπορει ασ βοηθήσει...

ευχραιστω

Θα πρεπει να σιγουρεψεις πρωτα οτι o πωλητης κανει combined shipping. Αφου τελειωσεις με τις αγορες σου, θα προχωρησεις για πληρωμη οπως ακριβως κανεις οταν αγοραζεις ενα πραγμα μονο. Πριν πατησεις το pay η send payment (δε θυμαμαι τι ακριβως γραφει),στη σελιδα του paypal που θα σε εχει βγαλει, τσεκαρε αν πραγματι τα μεταφορικα που φαινονται στο paypal ειναι με εκπτωση. Αν οχι, μη πληρωνεις και ζητησε απο το πωλητη να σου στειλει ενα τιμολογιο με combined shipping fees

[sIGPIC][/sIGPIC]Μη τα βαζεις ποτε με ηλιθιους. Σε κατεβαζουν στο επιπεδο τους και σε κερδιζουν ευκολα λογω εμπειριας

τα 60usd ειναι μαζι με τα εξοδα αποστολης ή χωρις?

ΧΩΡΙΣ

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Μια ερωτησουλα στην παρακάτω σελίδα του paypal υπάρχει μια λιστα απο το διάφορα ebay com,de,uk.... και δίπλα κάποια ορια σε χρήμα και ρωταω δεν μπορεί κάποιος να πήρωσει ενα αντικείμενο πανω απο αυτό το οριο??

https://www.paypal.com/uk/cgi-bin/webscr?cmd=p/gen/ua/policy_spp-outside#spp-policy

Και κατι αλλο μπορώ να σεταρω ebay ετσι ώστε είτε ειναι uk,com,de... να μου βγάζει τις τιμές παντα σε ευρω???

ρε παιδια ποσο ειναι το οριο στο περιπου για να σου φορολογισουν ενα αντικειμενο που αγοραζεις απο ebay στο τελωνειο?

22ευρώ είναι το επίσημο όριο αλλά αν ψάξεις στο νέτ θα δείς στα φόρουμ από 40 μέχρι 200ευρώ...

• 2 weeks later...
Να ρωτήσω...Παρήγγειλα κάτι από ebay αγγλίας...έστειλα και mail,από το σάββατο,αλλά δεν απάντησε και δεν έστειλε το προϊόν...Πώς μπορώ να πάρω τα λεφτά μου πίσω?

Να ρωτήσω...Παρήγγειλα κάτι από ebay αγγλίας...έστειλα και mail,από το σάββατο,αλλά δεν απάντησε και δεν έστειλε το προϊόν...Πώς μπορώ να πάρω τα λεφτά μου πίσω?

Έχε υπόψι σου ότι κάνουν 2-3 βδομάδες να έρθουν τα πράγματα...

Σε εμένα από αγγλία μέσω κανονικού ταχυδρομείου, έκανε 1 μήνα να έρθει το δέμα... Οπότε περίμενε
http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold.

Σε εμένα από αγγλία μέσω κανονικού ταχυδρομείου, έκανε 1 μήνα να έρθει το δέμα... Οπότε περίμενε

Εμενα απο Αγγλια 4 μερες για μια θηκη της "Krusell" μεσω eBay

και εμένα μου παρήγγειλε ένας φίλος ένα σασύ για w580 από αγγλία το σάββατο και παρασκευή ήταν εδώ...Mε Royal Μail,ή όπως το λένε,πόσο θέλει να έρθει?

btw:Παιδιά,στάλθηκε και το άλλο item τελικά,δεν είχα ελέγξει το email...

ήρθε το ένα προϊόν σε 4 μέρες...αναμένουμε το άλλο...να ρωτήσω,ήταν ελαττωματικό...έστειλα mail,με παρέπεμψαν αλλού έστειλα κ εκεί αλλά δεν πάντησαν...τί κάνω τώρα?

• 2 weeks later...

Υπαρχει μια κατηγορια πωλητων στο ebay στους οποιους υπαρχει ας πουμε σε ενα αντικειμενο μια τιμη "Buy It Now" £150 κανεισ προσφορες "Make a Counter-offer" στον πωλητη εσυ και καποιοι αλλοι, αλλα οι προσφορες τον αλλων δεν φαινονται οποτε δεν ξερεις τι προσφορα εχει κανει ο αλλος, οπως δειχνει το παρακατω παραδειγμα

g***- Pending seller's response 05-May-08 16:12:18 BST

εγω - £120.00 Seller counter-offered 04-May-08 03:19:51 BST

και η ερωτηση ειναι τι προσφορα να κανεισ μετα απο τον "g***" αφου δεν ξερεις τι εχει κανει αυτος?? ξερει κανεις πως δουλευοθν αυτοι οι πωλητές???

Παιδια καλησπέρα!!!

Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι!!!

Έχει κανείς ποτέ συνεργασθεί με το e-cell???

Ειναι μεγάλη εταιρία στην αγγλια που έχει τα πάντα!!!Εδώ και 2 βδομάδες εχω αγοράσει το προιον και το εστειλε το περασμενο σάββατο οπως μου 'πε και μου έδωσε tracking number ο οποίος μάλλον είναι fake!!!

Τι να κανω???Πειράζει αν τον γράψω εδώ???

Πειτε μου παιδιά περιμένω!!!

Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB

παιδια πουλησα ενα κινητο μεσω ebay.Οταν τελειωσε ο πληστηριασμος και επικοινωνησα με τον πλειοδοτη μου απηντησε οτι εγινε λαθος και με ευγενικο τροπο μου ζητησε να μην κανω dispute.Εγω δεχτηκα απλα δεν ξερω τωρα τη διαδικασια να ακολουθησω.Χρεωνομαι τιποτα αν του δωσω θετικο feedback το ιδιο και αυτος εμενα?Δηλαδη αν δεν του στειλω το κινητο και απλα ανταλλαξουμε feedback θα υπαρξει προβλημα?

παιδια πουλησα ενα κινητο μεσω ebay.Οταν τελειωσε ο πληστηριασμος και επικοινωνησα με τον πλειοδοτη μου απηντησε οτι εγινε λαθος και με ευγενικο τροπο μου ζητησε να μην κανω dispute.Εγω δεχτηκα απλα δεν ξερω τωρα τη διαδικασια να ακολουθησω.Χρεωνομαι τιποτα αν του δωσω θετικο feedback το ιδιο και αυτος εμενα?Δηλαδη αν δεν του στειλω το κινητο και απλα ανταλλαξουμε feedback θα υπαρξει προβλημα?

8a xrew8eis tin aggelia kai isws meta se katageilei ekeinos gia fake reputation;)

Min riskareis kane anafora oti 8es na stamatiseis tin sunallagi;)

Αλλη μια ερωτηση. Αν παρεις κατι απο κινα τι γινεται οταν ερθει Ελλαδα μενει τελωνειο και σε ειδοποιουν να πας να πληρωσεις και να το παραλαβεις ή ερχετε σπιτι σου οπως τα αλλα απο Ευρωπη, ποια ειναι η διαδικασια εχει καποιος εμπειρια???

Παιδια καλημέρα!!!

Σήμερα ξεχύλισε το ποτήρι!!!

Έχω αγοράσει ένα κινητό απο αγγλία απο τις 25-4-08 και έκανα την πληρωμη ΑΜΕΣΑ μόλις έκανα άμεση αγορά!!!

Ο τυπάς είχε πολλά σφραγισμένα κινητά και στους άλλους έφτασαν είδα τις αξιολογήσεις τους ενω σε μένα όχι!!!Τι να κάνω τώρα να κανω αναφορα στο εβαυ???

Ειναι τιτανας πωλητής με πάνω απο 150.000+ αξιολογήσεις!!!

μου είπε ότι στάλθηκε 6 Μα'ί'ου!!!ενώ αγόρασα κάτι αλλο απο αγγλια την περασμένη τετάρτη το βράδυ και μου ήρθε σήμερα!!!Απλα απαράδεκτος!!:!:

Τι να κάνω παιδιά ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!:!:

στειλτου ενα μαιλ ή κανε αναφορα

tou ekana kai leei perimene 25 ergasimes apo tin imera tis apostolis gia na diapistw8ei oti ontws xa8ike to dema apo royal mail kai na sou dwsw apozimiwsi;)

eleos dld einai gia poli ksilo oi aggloi telika:@

Εγώ παράγγειλα ένα φλασάκι πριν 43 μέρες και ακόμα να έρθει. Πολλά αλλα πράγματα έχουν έρθει κανονικά μέσα σ'αυτό το διάστημα.

Του λέω πάνω στο 20ήμερο πως έχει το θέμα και μου είπε να περιμένω μια βδομάδα ακόμα και αν δεν έρθει να διορθώσω τα στοιχεία μου και να του πω να το ξαναστείλει.

Περιμένω όχι 7 αλλά 17 μέρες ακριβώς και του λέω ότι δεν ήρθε τίποτα και ότι τα στοιχεία μου είναι ολόσωστα.

Δεν απαντάει. Περνάει μια μέρα ... 2 ... 3... Την τρίτη τον κάνω dispute και μου λέει ότι το δέμα μου 100% θα έχει χαθεί και ότι μπορεί να μου έπιστρέψει μόνο το 85% των χρημάτων.

Δέχτηκα..

Καλά έκανα?

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

1) Συνήθως είναι θέμα ταχυδρομείων οι καθυστερήσεις. Παράγγειλα μπλουζάκια από Αγγλία και έκαναν 1,5 μήνα να έρθουν, μάλιστα, το 1 από τα 4 πακέτα χάθηκε και ζήτησα από τον πωλητή να μου το ξαναστείλει όπως και έκανε.

Την περασμένη Παρασκευή (9/5) παρήγγειλα ένα ρολόι το οποίο είναι ήδη στο ταχυδρομείο και με περιμένει!Τι να πει κανείς;

2) Γνωρίζετε αμερικάνικα καταστήματα που να πουλούν ηλεκτρονικά είδη, με υποκατάστημα στην Ευρώπη, ώστε να γλυτώνουμε τα @#@$ τελωνεία και τους φόρους;;;;; Η συναλλαγματική διαφορά κάνει την αγορά από τις ΗΠΑ εξαιρετικά συμφέρουσα, μέχρι να πας στο τελωνείο... :lol:.

http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold.