aytach Δημ. September 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2010 Με ΕΛΤΑ φυσικά ως συστημένο. Θα πληρώσεις 5-7€ περίπου. Σε μια βδομαδα φτανει εκει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. September 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2010 (edited) Καλησπέρα, μία ερώτηση, έχω παραγγείλει κάτι από Αμερικάνικο eBay. Το πακέτο είναι αρκετά μικρό (το νέο iTouch), το κουτί είναι αρκετά μικρό άρα φαντάζομαι και η συσκευασία αποστολης είναι μικρή, τα 2 kg δε τα ξεπερνά με τίποτα. Το έστειλε με USPS Express Mail International. Δήλωσε αξία κάτω από 45$, όλα τα έγγραφα-αποδείξεις μου τα στειλε σε μαιλ, δεν εσωκλεισε τίποτα μέσα και το μάρκαρε σα δώρο. Πόσες μέρες θα πάρει να έρθει και θα περάσει τελωνείο; Αν ναι, με τα παραπάνω τετελεσμένα θα έχω χρέωση; Ευχαριστώ! Edited September 12, 2010 by one_tree_hill Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. September 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2010 Καλησπέρα, μία ερώτηση, έχω παραγγείλει κάτι από Αμερικάνικο eBay. Το πακέτο είναι αρκετά μικρό (το νέο iTouch), το κουτί είναι αρκετά μικρό άρα φαντάζομαι και η συσκευασία αποστολης είναι μικρή, τα 2 kg δε τα ξεπερνά με τίποτα. Το έστειλε με USPS Express Mail International. Δήλωσε αξία κάτω από 45$, όλα τα έγγραφα-αποδείξεις μου τα στειλε σε μαιλ, δεν εσωκλεισε τίποτα μέσα και το μάρκαρε σα δώρο. Πόσες μέρες θα πάρει να έρθει και θα περάσει τελωνείο; Αν ναι, με τα παραπάνω τετελεσμένα θα έχω χρέωση; Ευχαριστώ! επειδη εχουν σφιξει τα πραγματα ειναι 50-50 να περασει τελωνειο και να πληρωσεις φορο.( αν λεει το κουτι τι εχει μεσα ειναι πιο ευκολο να πληρωσεις. )υπολογισε καμμια 10 μερες πανω κατω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. September 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2010 Δε λέει, δεν αναφέρει τίποτα. Γιατί να το ανοίξουν, με ποιο δικαίωμα να το ανοίξουν; Όσον αφορά το χρονικό διάστημα, γιατί τόσο; Εγώ παντού βλέπω 4-5 μέρες με αυτό τον τρόπο, 45 δολλάρια πλήρωσα ούτως ή άλλως μόνο για την αποστολή. Είδα επίσης ότι αν είναι "δώρο" και μέχρι 2 κιλά περνάει κατευθείαν, αληθεύει; Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. September 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2010 Το iPod εδώ κοστίζει 260 ευρώ. Άρα, 260 επί 23% τον ελληνικό φόρο=59,κάτι ευρώ. Αυτό είναι το ανώτερο που μπορώ να χρεωθώ; Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aytach Δημ. September 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2010 Το iPod εδώ κοστίζει 260 ευρώ. Άρα, 260 επί 23% τον ελληνικό φόρο=59,κάτι ευρώ. Αυτό είναι το ανώτερο που μπορώ να χρεωθώ; Πρεπει να ειναι στην τιμη που αγορασες +23%,σιγα μην ξερουνε ποσο εχει το ipod εδω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. September 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2010 Το iPod εδώ κοστίζει 260 ευρώ. Άρα, 260 επί 23% τον ελληνικό φόρο=59,κάτι ευρώ. Αυτό είναι το ανώτερο που μπορώ να χρεωθώ; Το ποσο θα σε χρεώσουν ειναι αποκλιστικα θεμα τελώνη. Παρακάλα να περάσει ετσι αν και με usps που ερχεται το πιο πιθανόν ειναι να πληρώσεις τελωνείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios85 Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 Καλησπέρα, μία ερώτηση, έχω παραγγείλει κάτι από Αμερικάνικο eBay. Το πακέτο είναι αρκετά μικρό (το νέο iTouch), το κουτί είναι αρκετά μικρό άρα φαντάζομαι και η συσκευασία αποστολης είναι μικρή, τα 2 kg δε τα ξεπερνά με τίποτα. Το έστειλε με USPS Express Mail International. Δήλωσε αξία κάτω από 45$, όλα τα έγγραφα-αποδείξεις μου τα στειλε σε μαιλ, δεν εσωκλεισε τίποτα μέσα και το μάρκαρε σα δώρο. Πόσες μέρες θα πάρει να έρθει και θα περάσει τελωνείο; Αν ναι, με τα παραπάνω τετελεσμένα θα έχω χρέωση; Ευχαριστώ! κοιτα φιλε,τα παιδια στο chat n fun που ειμαστε και ψωνιζουμε ρουχα ή αρωματα απο αμερικη,κανεις μας δεν εχει πληρωσει πανω απο 4 ευρω δασμο στα ελτα..Προσωπικα εγω δεν εχω πληρωσει ποτε τιποτα..Επειδη η usps θα περασει απο ελτα και οχι απο τελωνειο των ιδιωτικων επιχειρησεων (βλεπε ups,fedex) η ταριφα ειναι ιδια...Αυτο βεβαια ισχυε μεχρι τον Ιουνιο που παρακολουθουσα...Ευχομαι να μην εχει αλλαξει τιποτε στην τιμολογηση λογω οικονομικης κρισης...Τωρα για το χρονο παραδοσης παιζει απο 10 εργασιμες μεχρι και ενα μηνα.Αναλογα απο ποια πολιτεια το στελνει,και απο ποιο ελτα θα το παραλαβεις.Στα ελτα της πατρας τα δεματα απο αμερικη μου ερχονται μετα απο 1 μηνα,στην αρτα πχ σε 10 εργασιμες..Τυχαιο μπορει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 Το iPod εδώ κοστίζει 260 ευρώ. Άρα, 260 επί 23% τον ελληνικό φόρο=59,κάτι ευρώ. Αυτό είναι το ανώτερο που μπορώ να χρεωθώ; = εκτελωνιστρα κλπ θα δωσεις ακομα κανενα 10-15Ε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 (edited) Το ποσο θα σε χρεώσουν ειναι αποκλιστικα θεμα τελώνη. Παρακάλα να περάσει ετσι αν και με usps που ερχεται το πιο πιθανόν ειναι να πληρώσεις τελωνείο. Οι μισοί μου λένε με USPS είναι πιο πιθανό να ΜΗ περάσει τελωνείο, οι άλλοι μισοί μου λένε ότι θα ΠΕΡΑΣΕΙ. Έχω μπερδευτεί :confused: και έχω εκνευριστεί :X Δηλαδή με ποιο δικαίωμα να χρεώσει ο κάθε ******ς ό,τι θέλει το πακέτο, με γνωρίζει προσωπικά; Με κάτι τέτοια εκνευρίζομαι απίστευτα και απηυδίζω κοιτα φιλε,τα παιδια στο chat n fun που ειμαστε και ψωνιζουμε ρουχα ή αρωματα απο αμερικη,κανεις μας δεν εχει πληρωσει πανω απο 4 ευρω δασμο στα ελτα..Προσωπικα εγω δεν εχω πληρωσει ποτε τιποτα..Επειδη η usps θα περασει απο ελτα και οχι απο τελωνειο των ιδιωτικων επιχειρησεων (βλεπε ups,fedex) η ταριφα ειναι ιδια...Αυτο βεβαια ισχυε μεχρι τον Ιουνιο που παρακολουθουσα...Ευχομαι να μην εχει αλλαξει τιποτε στην τιμολογηση λογω οικονομικης κρισης...Τωρα για το χρονο παραδοσης παιζει απο 10 εργασιμες μεχρι και ενα μηνα.Αναλογα απο ποια πολιτεια το στελνει,και απο ποιο ελτα θα το παραλαβεις.Στα ελτα της πατρας τα δεματα απο αμερικη μου ερχονται μετα απο 1 μηνα,στην αρτα πχ σε 10 εργασιμες..Τυχαιο μπορει Τέτοια λέγε μου :p = εκτελωνιστρα κλπ θα δωσεις ακομα κανενα 10-15Ε Δε με πειράζει να δώσω 20 ευρώ, 200 με πειράζει. Τι να πω παιδιά, έχω χάσει τον ύπνο μου, δε πρόκειται να ξαναπαραγγείλω από Αμερική, αφήστε που αν το πακέτο χαθεί σας λέω θα πεθάνω. Κάτι άλλο, από το Σάββατο μου λέει International Dispatch, να ανησυχώ;;; Edited September 14, 2010 by one_tree_hill Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 Οι μισοί μου λένε με USPS είναι πιο πιθανό να ΜΗ περάσει τελωνείο, οι άλλοι μισοί μου λένε ότι θα ΠΕΡΑΣΕΙ. Έχω μπερδευτεί :confused: και έχω εκνευριστεί :X Δηλαδή με ποιο δικαίωμα να χρεώσει ο κάθε ******ς ό,τι θέλει το πακέτο, με γνωρίζει προσωπικά; Με κάτι τέτοια εκνευρίζομαι απίστευτα και απηυδίζω Τι να πω παιδιά, έχω χάσει τον ύπνο μου, δε πρόκειται να ξαναπαραγγείλω από Αμερική, αφήστε που αν το πακέτο χαθεί σας λέω θα πεθάνω. Κάτι άλλο, από το Σάββατο μου λέει International Dispatch, να ανησυχώ;;; Από Αμερική είναι πιθανό να περάσει τελωνείο, αν και με USPS είναι λιγότερο πιθανό απ' ότι π.χ. με UPS ή FedEx. Τώρα με ποιό δικαίωμα μπορεί να σε χρεώσει ότι θέλει, υπάρχουν νόμοι που τα ορίζουν αυτά, μπορείς να τους ψάξεις αν θέλεις. Σίγουρα δεν είναι αυθαίρετες οι χρεώσεις και σίγουρα δεν χρειάζεται να σε γνωρίζουν προσωπικά. Αν θες να είσαι σίγουρος ότι δεν θα χρεωθείς τελωνείο να παραγγέλνεις μόνο από ΕΕ. Όσο για το να χαθεί το πακέτο, είναι απίθανο. Το International Dispatch σημαίνει ότι έφυγε από Αμερική και είναι en route για εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 Από Αμερική είναι πιθανό να περάσει τελωνείο, αν και με USPS είναι λιγότερο πιθανό απ' ότι π.χ. με UPS ή FedEx. Τώρα με ποιό δικαίωμα μπορεί να σε χρεώσει ότι θέλει, υπάρχουν νόμοι που τα ορίζουν αυτά, μπορείς να τους ψάξεις αν θέλεις. Σίγουρα δεν είναι αυθαίρετες οι χρεώσεις και σίγουρα δεν χρειάζεται να σε γνωρίζουν προσωπικά. Αν θες να είσαι σίγουρος ότι δεν θα χρεωθείς τελωνείο να παραγγέλνεις μόνο από ΕΕ. Όσο για το να χαθεί το πακέτο, είναι απίθανο. Το International Dispatch σημαίνει ότι έφυγε από Αμερική και είναι en route για εδώ. Έχεις δίκιο, ΠΑΝΤΟΤΕ παραγγέλνω από ΕΕ, απλά τώρα το ήθελα γρήγορα και σκέφτηκα τα του τελωνείου αφού έκανα την πληρωμή. Τώρα, όσον αφορά τις χρεώσεις, δε καταλαβαίνω για ποιο λόγο να χρεώνουν ό,τι θέλουν. Αναφορικά με το πακέτο, έχω ακούσει τα χίλια μύρια ότι παίζουν κλεψιές κλπ, φαντάζεσαι ο τελωνιακός να δει το καινούριο iPod, να του γυαλίσει και να κλέψει το πακέτο; :cry: Πεθαίνω και συγχύζομαι και μόνο που το σκέφτομαι. Άρα, να μην ανησυχώ, κάάάάποια στιγμή στις επόμενες μέρες το dispatch θα αλλάξει σε arriving, ε; :p Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 ισως ειναι βλ@κεια η ερωτηση που θα κανω :p αγορα απο Κυπρο ειναι ασφαλης? μιλαω καθαρα για θεμα τελωνειου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 ισως ειναι βλ@κεια η ερωτηση που θα κανω :p αγορα απο Κυπρο ειναι ασφαλης? μιλαω καθαρα για θεμα τελωνειου ναι αφου ανηκει στην ΕΕ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aytach Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 Με ποια μεταφορικη δεν πληρωνω τελωνειο αν μου στηλουν κατι απο την Κινα ή Αμερικη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 Με ποια μεταφορικη δεν πληρωνω τελωνειο αν μου στηλουν κατι απο την Κινα ή Αμερικη? Με απλό ταχυδρομείο, είναι για μέχρι 1 κιλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. September 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2010 Ζήτα από τον πωλητή να σου το στείλει ως δώρο. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 Σημερα πηγα να αφησω feedback σε εναν πωλητη και ενω το myebay με ενημερωνει οτι πρεπει να αφησω feedback για 14items δν υπαρχει αυτο που θελω να αφησω παρα μονο κατι πιο προσφατες αγορες που δν εχω παραλαβει ακομα. Ο πωλητης μου ειχε αφησει feedback κανονικα. Τι μπορω να κανω? Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aytach Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 Πανε My Account>Feedback μηπως το βρεις εκει,αν δεν υπαρχει παλι δοκιμασε να μπεις απο διαφορετικο site του ebay μηπως το δειξει εκει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 αυτο το root δεν υπαρχει, ολα γινονται απο το MyEbay. Πηγα στα feedbacks του πωλητη και κατω κατω ειχε "what would you like to do next" ?? a) leave feedback. b)respond to sellers feedback.. κλπ κλπ και το εκανα απο εκει. Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 οταν διπλα απο την περιγραφη υπαρχει κατι σαν ηλιος που λαμπει τι σημαινει?? Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. September 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2010 Οταν τα αντικειμενα που εχεις αγορασει δεν ερχονται ποτε και ζητησεις refund απο τον πωλητη μπορει αυτος να αρνηθει λεγοντας οτι φταιει το ταχυδρομειο και οτι ο ιδιος δεν εχει καμια ευθυνη? Και τι γινεται σε αυτη την περιπτωση αν κανεις dispute μεσω paypal? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. September 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2010 Παίρνεις πίσω τα χρήματά σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 και οταν σου κανουν refund τα χρηματα μπαινουν στον paypal λογαριασμο ή στην καρτα? Γιατι μου ηρθε mail απο paypal που λεει οτι ο χρηστης Χ "has issued a full refund for your payment" αλλα δεν βλεπω τιποτα στο λογαριασμο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 στην καρτα μπαινουν. σε μενα ετσι εγινε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts