soublaki-3 Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 Σ' ευχαριστω πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aytach Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 Παρακαλω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2010 ενα προ'ι'ον που αγορασα δεν ειναι οτι υποσχοταν ο πωλητης. του εστειλα μνμ(ανεφερα οτι θα του δωσω ουδετερο ή αρνητικο feedback*) και μου προτεινε refund καποιου μερους των χρηματων. δε μου ειπε ακριβες ποσο. εστειλα παλι μνμ για διευκρινησεις. αν δεχτω το refund (οσο και να ειναι αυτο) πρεπει να στειλω πισω το προ'ι'ον? δε θελω να μπω σε αυτη τη διαδικασια. *καλα εκανα και ανεφερε για το feedback? αν τελικα επιστρεψει μερος των χρηματων, τι feedback να δωσω? μηπως θετικο θα ειναι καλυτερα? συγνωμη που ρωταω, αλλα ειμαι νεος ακομη στον κοσμο του ebay :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2010 Πες μας τι ακριβώς πρόκειται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2010 μια βαση για λαπτοπ αγορασα με ανεμηστηρακια. ΑΛΛΑ τα ανεμηστηρακια ισα που γυρνανε και δε κανουν τη δουλεια τους. τωρα απλα την εχω ως βαση για το λαπτοπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2010 Αν ανοίξεις dispute στο PayPal λογικά θα σου πει να το στείλεις πισω, πράγμα που δεν σε συμφέρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. August 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2010 ενα προ'ι'ον που αγορασα δεν ειναι οτι υποσχοταν ο πωλητης. του εστειλα μνμ(ανεφερα οτι θα του δωσω ουδετερο ή αρνητικο feedback*) και μου προτεινε refund καποιου μερους των χρηματων. δε μου ειπε ακριβες ποσο. εστειλα παλι μνμ για διευκρινησεις. αν δεχτω το refund (οσο και να ειναι αυτο) πρεπει να στειλω πισω το προ'ι'ον? δε θελω να μπω σε αυτη τη διαδικασια. *καλα εκανα και ανεφερε για το feedback? αν τελικα επιστρεψει μερος των χρηματων, τι feedback να δωσω? μηπως θετικο θα ειναι καλυτερα? συγνωμη που ρωταω, αλλα ειμαι νεος ακομη στον κοσμο του ebay :) Εγώ πάντως που είχα παραγγείλει ένα ipod touch και μου έστειλε παλαιότερης γενιάς, ενώ έλεγε ο πωλητής ότι είναι το καινούριο, έδωσα θετικό γιατί μου επέστρεψε όλο το ποσό + τα μεταφορικά για να το γυρίσω πίσω. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2010 ναι, και γω δε θελω να μπω στη διαδικασια να το στειλω. στην τελικη του αφηνω ενα θετικο (ή ουδετερο) feedback και θα προσεχω να μην την ξαναπατησω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. August 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2010 μια βαση για λαπτοπ αγορασα με ανεμηστηρακια. ΑΛΛΑ τα ανεμηστηρακια ισα που γυρνανε και δε κανουν τη δουλεια τους. τωρα απλα την εχω ως βαση για το λαπτοπ. Αν δεν θελεις να μπεις στην διαδικασία επιτροφεις με δικα σου εξοδα για να διεκδικήσεις ολο το ποσο, δεξου την επιστροφή ενος χρηματικου ποσου και άφησε θετικα σχολια. Με το ποσον αυτο αγοράζεις και απο εδω ανεμιστηρακια. Νομιζω παντως οτι ετσι γυριζουν αυτα δεν χρειάζεται μεγαλη ταχύτητα για να μην προκαλούν θόρυβο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2010 (edited) το ποσο ειναι μηδαμηνο! για αυτο δε θελω να μπω στη διαδικασια επιστροφης. τελος παντων. θα περιμενω απαντηση απο αυτον και κρινω αναλογως ------------------ απαντησε. ειπε οτι θα μου δωσει το ποσο που κοστιζει το προ'ι'ον. 1 ολοκληρο δολλαριο :lol: αν δεχτω το refund(που δε νομιζω ;)), τι διαδικασια πρεπει να ακολουθησω? Edited September 1, 2010 by mol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ginaki Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Παιδιά γειά σας, θα εκτιμούσα πολύ την βοήθειά σας. Θέλω να πουλήσω ένα ρούχο στο αγγλικό ebay. Το θέμα είναι ότι ανεβάζοντας την δημοπρασία, έχω κολλήσει στο πεδίο για το ποιό postal service θα χρησιμοποιήσω. Οι επιλογές που έχει αφορούν μόνο royal mail και parcelforce. Εμείς που στέλνουμε από Ελλάδα τί επιλέγουμε εκεί? Ευχαριστώ πολύ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 το ποσο ειναι μηδαμηνο! για αυτο δε θελω να μπω στη διαδικασια επιστροφης. τελος παντων. θα περιμενω απαντηση απο αυτον και κρινω αναλογως ------------------ απαντησε. ειπε οτι θα μου δωσει το ποσο που κοστιζει το προ'ι'ον. 1 ολοκληρο δολλαριο :lol: αν δεχτω το refund(που δε νομιζω ;)), τι διαδικασια πρεπει να ακολουθησω? Δηλαδή αγόρασες βάση με ανεμιστήρες για laptop με ένα δολλάριο; Απορώ που γυρίζουν κιόλας όπως λες. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 προσωρινα αγορασα αυτη μεχρι να παρει μια πολυ καλυτερη! :) τελικα τι ενεργειες πρεπει να κανω αν δεχτω το refund? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Με paypal δεν έχεις πληρώσει; Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 (edited) Ξέρει κάποιος να μου πει πώς κάνω reply στο feedback; Μετά από πόσο καιρό μπορεί να βάλει κάποιος feedback; Edited September 3, 2010 by soublaki-3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Με paypal δεν έχεις πληρώσει; ναι, με Paypal:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 προσωρινα αγορασα αυτη μεχρι να παρει μια πολυ καλυτερη! :) τελικα τι ενεργειες πρεπει να κανω αν δεχτω το refund? Εφόσον έχεις συμφωνήσει μαζί του για refund, κάνει αυτός το refund και σου έρχεται mail από το paypal για την επιστροφή χρημάτων.. ή θα σου στείλει ο πωλητής mail με λινκ αποδοχής του refund. Δεν έχει κάποια ιδιαίτερη διαδικασία που πρέπει να κάνεις εσύ. Θα το κανονίσει ο ίδιος εφόσον δέχτηκε να κάνει επιστροφή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 ωραια! λεω να προχωρησω σε επιστροφη. οχι για το ποσο, αλλα πιο πολυ για να δω τι διαδικασια ακολουθω σε περιπτωση που χρειαστει να γινει refund για μεγαλυτερο ποσο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Εχεις κανονίσει για τα εξοδα αποστολής? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 δε θα στειλω πισω το προ'ι'ον. ο ιδιος ειπε οτι ειναι ανεξοδο να το στειλω πισω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 δε θα στειλω πισω το προ'ι'ον. ο ιδιος ειπε οτι ειναι ανεξοδο να το στειλω πισω. Δηλαδη τι θα πει ειναι ανέξοδο, θα πας στο ταχυδρομείο και τι θα τους πεις "στείλτε το με χορηγία των Ελτα" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 λαθος διατυπωση.:O ο ιδιος ο πωλητης ειπε οτι δεν αξιζουν τα μεταφορικα για να το στειλω πισω:) μου ειπε να το κρατησω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Ναι, το κάνουν αυτό οι πωλητές για αντικείμενα μικρής αξίας. Μου έχει τύχει 2-3 φορές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios85 Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 αν και ξερω την απαντηση,θα ηθελα να σας ρωτησω ως πιο εμπειρους....Εκτος απο offer ,υπαρχει επιλογη να ανεβασω αγγελια για ζητηση στο ebay?Αν οχι,εχετε υποψιν καποιο παγκοσμιο ιστοτοπο που να γινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 αν και ξερω την απαντηση,θα ηθελα να σας ρωτησω ως πιο εμπειρους....Εκτος απο offer ,υπαρχει επιλογη να ανεβασω αγγελια για ζητηση στο ebay?Αν οχι,εχετε υποψιν καποιο παγκοσμιο ιστοτοπο που να γινεται? Τι εννοεις οτι ψαχνεις κατι και θελεις να σου το προσφερουν? Μπορεις αυτο που ψαχνεις να το save στο εβαυ και οταν καποιος το ανεβασει, το εβαυ σου στελνει εμαιλ. Τι ειναι αυτο που ψαχνεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts