Jump to content

eBay: Χρήση και Γενικές Ερωτήσεις

Silmur
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δεν θα ειναι δυνατο να ολοκληρωθει η συναλλαγη σου, εκτος αν εχεις συνδεσει τη χρεωστικη με καποιο λογαριασμο που επιτρεπει καποιο ειδος "υπεραναληψης" ας πουμε.
Shit Happens!!!

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

ωραια! να ξερω που κινουμαι βασικα:)

σε ευχαριστω πολυ!

ολο και κατι αλλο θα θυμηθω, να ξες:lol:

Υπάρχει επιλογή να δω όλες τις αγορές που έχω κάνει?

Μου εμφανίζει μέχρι τις τελευταίες 60 μέρες.

οταν αποφασισω να πουλησω κατι, πως θα μαθω ποσα ειναι τα μεταφορικα για καθε χωρα?

Υπαρχει τιμοκατάλογος σε καθε εταιρεια μεταφορων, αντιστοιχία βαρους προορισμού. Μονο να σου πω οτι το κόστος απο εδω για εξω ειναι πολυ μεγαλύτερο απο το αντίστοιχο ποσον που θα πλήρωνες, πχ απο ευρωπη εδω.

ΕΛΤΑ PDF

α, μαλιστα. εγω νομιζα θα ηταν πιο "ευκολο", με την εννοια οτι θα υπηρχε καποια φορμα στο site που συμπληρωνεις χωρα αποστολης, χωρα παραδοσης, βαρος και θα τα υπολογιζει απευθειας.

α, μαλιστα. εγω νομιζα θα ηταν πιο "ευκολο", με την εννοια οτι θα υπηρχε καποια φορμα στο site που συμπληρωνεις χωρα αποστολης, χωρα παραδοσης, βαρος και θα τα υπολογιζει απευθειας.

Να ξερεις οτι τα εξοδα αποστολής σε πολλες περιπτώσεις ειναι πλασματικά, αν οχι σε ολες.

Δηλαδή μπορει να βρεις το ιδιο προϊόν απο την ιδια χωρά σε πολλή διαφορετική τιμη το ενα απο το αλλο αλλά αν υπολογίσεις και τα μεταφορικά θα δεις οτι έχουν ιδια τιμή.

Επίσης πολλοί πωλητές μετακυλύουν το κοστος του αντικείμενου στα μεταφορικά για να εχουν μικρότερη προμήθεια απο το εβαυ & το παιπαλ, μιας και τα μεταφορικά δεν εχουν προμήθεια, το τελευταίο το κάνουν κατα κόρων οι κινεζοι.

και οι Αμερικανοι εχω την εντυπωση... Για express mail priority σε μικρα πακετακια που λογικα εχουν το ιδιο κοστος, εχω ακουσει 3-4 διαφορετικες τιμες.
Shit Happens!!!

Θελω να κανω μια αγορα μεσω ebay , για την ακριβεια μια θηκη σαν αυτην εδω...http://cgi.ebay.com/2-Velvet-Pouch-Case-LG-GD900-GW520-GW550-GT505-/220644001672?pt=PDA_Accessories ...

Επειδη ομως το ποσο ειναι ελαχιστο δεν θελω να μπλεκω με χρεωστικες , paypal αι ιστοριες:O ....

Θα μπορουσε να κανει κανεις μια εξυπηρετηση , και αμα κανει ο ιδιος καποια αγορα , να μου αγορασει και εμενα το συγκεκριμενο προιον και κατοπιν να μου το αποστειλει με αντικαταβολη ....Περα απο το ποσο των μεταφορικων και του ποσου της θηκης ,θα δοσω και στο ατομο εαν επιθυμει καποιο ποσο για τον κοπο του....

Οποιος μπορει να βοηθησει , ας στειλει pm....

Πωλειται lg gt505...Pm me....

Θελω να κανω μια αγορα μεσω ebay , για την ακριβεια μια θηκη σαν αυτην εδω...http://cgi.ebay.com/2-Velvet-Pouch-Case-LG-GD900-GW520-GW550-GT505-/220644001672?pt=PDA_Accessories ...

Επειδη ομως το ποσο ειναι ελαχιστο δεν θελω να μπλεκω με χρεωστικες , paypal αι ιστοριες:O ....

Θα μπορουσε να κανει κανεις μια εξυπηρετηση , και αμα κανει ο ιδιος καποια αγορα , να μου αγορασει και εμενα το συγκεκριμενο προιον και κατοπιν να μου το αποστειλει με αντικαταβολη ....Περα απο το ποσο των μεταφορικων και του ποσου της θηκης ,θα δοσω και στο ατομο εαν επιθυμει καποιο ποσο για τον κοπο του....

Οποιος μπορει να βοηθησει , ας στειλει pm....

..και εμεις γιατι να μπλέξουμε!!

..και εμεις γιατι να μπλέξουμε!!

Γιατι μαζι με τα δικα σου πραγματα που θα κανεις την παραγγελια , θα παρεις και αυτο ...

(Με το αζημιωτο οπως ειπα...)

Πωλειται lg gt505...Pm me....

Γιατι μαζι με τα δικα σου πραγματα που θα κανεις την παραγγελια , θα παρεις και αυτο ...

(Με το αζημιωτο οπως ειπα...)

αν και είμαστε οφφ

Να σου πω οτι πρεπει να κανεις λογαριασμό και να το αγοράσεις μονος σου θα σου χρειαστεί και αργότερα, ειναι πολύ χρήσιμο και παντα θα εχεις κάποια ευκαιρία για αγορά.

Μου πήγαν κάποια πράγματα στραβά, ο προμηθευτής μου δεν έστειλε το εμπόρευμα, κρέμασα τους πελάτες μου, το feedback μου έχει πέσει κάτω από 80% και πρέπει να αποζημιώσω κοντά 500€ τους πελάτες μου. Καμμια ιδέα για το πως θα ξανανεβάσω το feedback πάνω από 95%;

Κινητάκια, εγώ δέχομαι να σε βοηθήσω, δεν θέλω χρήματα, μου αρκει να μου καταθέσεις το ποσό που κοστίζει το προϊόν που θέλεις.

Μου πήγαν κάποια πράγματα στραβά, ο προμηθευτής μου δεν έστειλε το εμπόρευμα, κρέμασα τους πελάτες μου, το feedback μου έχει πέσει κάτω από 80% και πρέπει να αποζημιώσω κοντά 500€ τους πελάτες μου. Καμμια ιδέα για το πως θα ξανανεβάσω το feedback πάνω από 95%;

Κινητάκια, εγώ δέχομαι να σε βοηθήσω, δεν θέλω χρήματα, μου αρκει να μου καταθέσεις το ποσό που κοστίζει το προϊόν που θέλεις.

H συμβουλή ειναι να πουλας στο εβαυ μονο πράγματα που ηδη εχεις σε στοκ, και οχι πράγματα που πρωτα τα πουλας και μετα περιμένεις να τα παραλάβεις.

Αν ακολουθησεις αυτον τον κανονα θα ανέβει το feedback, με την προϋπόθεση βεβαια να σε εμπιστευθούν και πάλι οι πελατες σου.

Δυσκολη προσπάθεια που εξαρτάται έμμεσα και απο το συνολικό αριθμο κομματιών που εχεις πουλήσει.

Δεν κατάλαβες...Θα τα έστελνε ο προμηθευτής μου στους πελάτες μου. Οτι είχα σε στοκ φτάσανε αμέσως. Αυτός μου φαγε τα λεφτά και δεν έστειλε το εμπόρευμα...

Ορίστε το feedback μου.

οι πωλητες διαλεγουν σε ποιο domain(καταληξη com, co.uk, κλπ) θα φαινονται οι αγγελιες του?

παρακολουθω καποιον(απο Αγγλια ειναι) του οποιου οι αγγελιες δε φαινονται στο com αλλα ειναι μια χαρα εμφανισημες στο co.uk

Δεν κατάλαβες...Θα τα έστελνε ο προμηθευτής μου στους πελάτες μου. Οτι είχα σε στοκ φτάσανε αμέσως. Αυτός μου φαγε τα λεφτά και δεν έστειλε το εμπόρευμα...

Ορίστε το feedback μου.

ακομα χειροτερα δηλαδη

Εδιτ

Στα εμαιλς γιατι δεν απαντας, ενας πολυ καλος τροπος για να αποφύγεις αρνητικα feedbacks ειναι να επικοινωνείς με τους πελάτες.

Παντως δεν εχεις πολλα κομματια και μπορεις ευκολα να διορθώσεις το feedback βρες μια αρκετά καλη ποσότητα εμπορεύματων που να πουλιόνται εύκολα και φτηνά για να ανεβάσεις τις πωλήσεις.

Βαλε και 5-6 δικους να τα αγορασουν και εισαι οκ

Edited by nikos_kallithea

Πείτε μου την γνώμη σας.

Αγόρασα από ebay ένα παιχνίδι για τον μικρό.

Το "πλήρωσα" και μετά από λίγο μου έρχεται refund από τον πωλητή ,

με την δικαιολογία ότιι ήταν κατεστραμμένο το κουτί.

Κοιτάζω πάλι στο ebay και είχε κάνει relist το παιχνίδι αλλάζοντας

την αποστολή από συστημένο σε απλό.

Του έστειλα email και του ζήτησα εξηγήσεις.

Δεν απάντησε. Έχω και την δυνατότητα feedback :D

Τι να κάνω ;

Υ.Γ. : Ο μικρός έχει "κολλήσει" με το παιχνίδι (σπάνιο) και εγώ με τον πωλητή :p

Πείτε μου την γνώμη σας.

Αγόρασα από ebay ένα παιχνίδι για τον μικρό.

Το "πλήρωσα" και μετά από λίγο μου έρχεται refund από τον πωλητή ,

με την δικαιολογία ότιι ήταν κατεστραμμένο το κουτί.

Κοιτάζω πάλι στο ebay και είχε κάνει relist το παιχνίδι αλλάζοντας

την αποστολή από συστημένο σε απλό.

Του έστειλα email και του ζήτησα εξηγήσεις.

Δεν απάντησε. Έχω και την δυνατότητα feedback :D

Τι να κάνω ;

Υ.Γ. : Ο μικρός έχει "κολλήσει" με το παιχνίδι (σπάνιο) και εγώ με τον πωλητή :p

Ξεχασε τον αυτον, πας για αλλα!!

αγορασα ενα προ'ι'ον απο χονκ κονγκ πριν λιγες μερες. ο πωλητης μου εστειλε μνμ σημερα, ρωτωντας με αν ηρθε το πακετο, αν ειμαι ικανοποιημενος, κλπ.

μπαινω στο my ebay, παω στο buy-won/purchased, βρισκω το προ'ι'ον που θελω, παταω πανω να δω την αγγελια και βγαζει το εξης μνμ:

"Unfortunately, access to this particular item has been blocked due to legal restrictions in some countries. We are blocking your viewing in an effort to prevent restricted items from being displayed. Regrettably, in some cases, we may prevent users from accessing items that are not within the scope of said restrictions because of limitations of existing technology. Please accept our apologies for any inconvenience this may cause, and we hope you may find other items of interest on eBay."

πρεπει να κανω κατι τωρα? ή απλα περιμενω να ερθει το δεμα?

Σε όλα τα email απαντάω, και αμέσως κιόλας. Μήπως να "αγοράσω" αξιολογησεις από κάποιους πωλητές;

Βλεπω πως προσπαθεις να βγαλεις κερδος απο τα μεταφορικα.Αν παρει ο πελατης σου το πακετο και γραφει επανω 10$ shipping και αυτος εδωσε 29$ πιο πιθανο να παρεις παλι - Feedback

Καλησπερα παιδια!τη προηγουμενη παρασκευη παρηγγειλα απο το ebay μια οθονη για το κινητο μου!εφτασε τη δευτερα...αλλα τελικα δε λειτουργει!1η φορα μου συνεβη αυτο και ετσι επικοινωνησα με τον πωλητη και μου ειπε να τη στειλω πισω και να κανει refund.Δηλαδη πρεπει να πληρωσω παλι τα μεταφορικα;(απο αμερικη το πηρα)