Jump to content

eBay: Χρήση και Γενικές Ερωτήσεις

Silmur
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με τον ίδιο τρόπο που αξιολογούμε τους πωλητές, μας αξιολογούν και αυτοί ως αγοραστές πχ κατα πόσο πληρώσαμε έγκαιρα, πόσο συνεργάσιμοι ήμασταν μαζί τους κτλ

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

exo balei kati na pouliso sto ebay kai thelo na rothso, to xo kanei me auction kai arxise dhl apo o99 p kai tora kapios ebale 1,04 .se 4 meres ligei h dimoprasia pou ekana .pos to epauxano to noumero gia na pontarei perisotera??mporo na kano monos mou bid h prepei na po se alous pou xoun acount na kanoun autoi?
Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms.

exo balei kati na pouliso sto ebay kai thelo na rothso, to xo kanei me auction kai arxise dhl apo o99 p kai tora kapios ebale 1,04 .se 4 meres ligei h dimoprasia pou ekana .pos to epauxano to noumero gia na pontarei perisotera??mporo na kano monos mou bid h prepei na po se alous pou xoun acount na kanoun autoi?

Μονος δε μπορεις να το κανεις, εκτος αν ανοιξεις αλλο account με αλλο ID φυσικα, και ανεβαζεις τη τιμη απο το νεο λογαριασμο. Εαν ομως τον ανοιξεις απο το ιδιο pc που εχεις ανοιξει το πρωτο account η χρησιμοποιησεις ιδιο email η καποιο αλλο κοινο στοιχειο με το πρωτο account,πχ καρτα, σε τσιμπανε και εχεις εξασφαλισμενη προσωρινη(για κανα μηνα τουλαχιστον) suspension και των 2 λογαριασμων που συμμετειχαν στην απατη (γιατι απατη θεωρειται) Επισης αν θελει να το τραβηξει το ebay, υπαρχουν και νομικες συνεπειες. Γι αυτο προσεχε. Βεβαια αν εχεις γνωστους που ειναι ebay members,μπορει να χτυπησουν αυτοι χωρις προβλημα και βεβαια οχι απο το δικο σου pc

[sIGPIC][/sIGPIC]Μη τα βαζεις ποτε με ηλιθιους. Σε κατεβαζουν στο επιπεδο τους και σε κερδιζουν ευκολα λογω εμπειριας

Εαν ενα αντικειμενο σε δημοπρασια εχει πολυ χαμηλη τιμη, δηλαδη 0.99€ και το κερδισεις υπαρχει περιπτωση να αρνηθει να στο στειλει επειδη δεν ειναι ικανοποιημενος ή κατι τετοιο απο την τιμη που πουλαει το αντικειμενο του?

Το λεω αυτο γιατι βλεπω κατι αντικειμενα με αξια αρκετα μεγαλυτερη απο 0.99 και με παραξενευει..

[sIGPIC][/sIGPIC]

gt file mou to ebales tote apo 0,99???
Phillips Diga-->Panasonic GD52-->Motorola C33-->Nokia 5210-->Nokia 6600-->HP iPaq 6515-->HP iPaq 6915-->Fujitsu Siemens T830-->HTC TyTn-->Nokia 6110 Nav-->Samsung i900 Omnia-->Nokia 5800XM-->Samsung Omnia i8910 HD-->HTC Hero-->Samsung i900 Omnia(again)-->HTC HD2 Leo-->HTC Desire-->Samsung Galaxy S2 i9100 --> :X

Τι εννοεις?

file kwsta sygnwmh..phgaine ston manolissinger..

Phillips Diga-->Panasonic GD52-->Motorola C33-->Nokia 5210-->Nokia 6600-->HP iPaq 6515-->HP iPaq 6915-->Fujitsu Siemens T830-->HTC TyTn-->Nokia 6110 Nav-->Samsung i900 Omnia-->Nokia 5800XM-->Samsung Omnia i8910 HD-->HTC Hero-->Samsung i900 Omnia(again)-->HTC HD2 Leo-->HTC Desire-->Samsung Galaxy S2 i9100 --> :X

Ενα παρα πολυ χρησιμο εργαλειο για οσους/ες κανουν αγορες απο ebay:

http://www.auctionstealer.com

[sIGPIC][/sIGPIC]Μη τα βαζεις ποτε με ηλιθιους. Σε κατεβαζουν στο επιπεδο τους και σε κερδιζουν ευκολα λογω εμπειριας

file kwsta sygnwmh..phgaine ston manolissinger..
den to ebala.ekana buy now kai to ebay mou to kane me bid:Xmexri na do ti sunebh kapios pontare 1 p:lol:kai malista se kati pou ekane 600 euros:cry:telika ebala na to kerdisei kapia gnosth mias kai den eblepa to bid na anebenei se timh pou hthela.auto me to bid einai telios m@@@@ .
Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms.

Οχι, απο καμια χωρα της ΕΕ δε πληρωνεις

• 5 weeks later...

Paidia Kalispera & Xronia Polla!!!

Skeftomai sovara na mou kanw ena dwraki mesa se autes tis meres kai lew na parw ena Playstation 3 80GB apo eBay!!!

O pwlitis einai apo Gibraltar alla ta PS3 einai hong kong!!!

Mporeite na mou peite ti na kanw gia na gleitwsw telwneio kai an 8a douleuei me paixnidia agorasmena apo edw???

to PS3 EBAY 80GB!!!Loipon peite mou ti na prwseksw ta panta!!!

Ka8e voi8eia euprosdektei!!!!!

Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB

Φίλε Scottas κατά τη γνώμη μου €520 για αγορά τέτοιας συσκευής απο τοποθεσία εκτός EU, είναι μεγάλο ρίσκο πρώτον για το λόγο ότι δεν θα έχεις εγγύηση στην Ελλάδα και δεύτερον γιατί κινδυνεύει να κάνει στάση στο τελωνείο και να σου βγεί ο κούκος αηδόνι.. Με τα ίδια χρήματα παίρνεις από εδώ το 60άρι και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Όταν μιλάμε για τόσο μεγάλα ποσά και για ευαίσθητες συσκευές, κατά τη γνώμη μου είναι δώρον άδωρον τα 50-60-80 ευρώ που θα γλιτώσεις στην τιμή αγοράς.

Φίλε Scottas κατά τη γνώμη μου €520 για αγορά τέτοιας συσκευής απο τοποθεσία εκτός EU, είναι μεγάλο ρίσκο πρώτον για το λόγο ότι δεν θα έχεις εγγύηση στην Ελλάδα και δεύτερον γιατί κινδυνεύει να κάνει στάση στο τελωνείο και να σου βγεί ο κούκος αηδόνι.. Με τα ίδια χρήματα παίρνεις από εδώ το 60άρι και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Όταν μιλάμε για τόσο μεγάλα ποσά και για ευαίσθητες συσκευές, κατά τη γνώμη μου είναι δώρον άδωρον τα 50-60-80 ευρώ που θα γλιτώσεις στην τιμή αγοράς.

Dld kalitera 8a itan pisteueis na parw ena Nokia N82 apo agglia me buy it now???

To N82 dn prepei na kukloforei Ellada akoma:p:):lol::happy:

Ti les sumferei???:O

Άμα πρέπει να κάνεις μία επιολογή ανάμεσα σ' αυτά τα 2, το Ν82 από Αγγλία (μόνο αν το κατάστημα εκδίδει αποδείξεις!). Αν και το PS3 έχει πέσει στην ντόπια αγορά στις εκδόσειες με μικρότερους δίσκους :)

Άμα πρέπει να κάνεις μία επιολογή ανάμεσα σ' αυτά τα 2, το Ν82 από Αγγλία (μόνο αν το κατάστημα εκδίδει αποδείξεις!). Αν και το PS3 έχει πέσει στην ντόπια αγορά στις εκδόσειες με μικρότερους δίσκους :)

File mou euxaristw polu!!!

Eisai apolita katatopistikos!!!

Vasika dn nomizw na ekdidei apodeikseis;)

NOKIA N82

Pes mou tin apopsi sou kai gia auto!!!

Na se kala file mou;)

Παιδια γεια χαρα πειτε μου σασ παρακαλω τι να κανω,εχω παραγγειλει ενα bluetooth 40eyro το οποιο δεν εχει ερθει 17 μερες μετα...

μπορω να ξεκινησω καποια διαδικασια η οποια να τρεχει ενω περιμενω να ερθει ωστε αν ερθει καλος αλλα αν δεν ερθει να ειμαι καλλημενος εγω ?

Για πειτε μου σας παρακαλω

iphone happy owner

Επικοινώνησε με τον πωλητή. Κι εγω είχα πρόβλημα πρόσφατα και είχε πρόβλημα με την αποστολή του προϊόντος και το έστειλε μερικές μέρες μετά την αγορά, και έτσι έφτασε σε 20 ημέρες.

Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595

Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro

Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114

Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra

Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic

εχω επικοινωσησει ,το εχει στειλει λεει απο τις 12... μου ειπε θα κανει 10-15 μερες...

Ο πωλητης δε μπορει να ξερει ποσο καιρο θα κανει να το παραλαβεις.Αυτο ειναι θεμα ταχυδρομειων. Αυτα τα περι 10-15 ημερων τα λενε συνηθως οι κινεζοι πωλητες. Για να μη μακρυγορουμε δωστου ακομα 1 εβδομαδα και εαν δε το παραλαβεις, τραβα του ενα ξεγυρισμενο dispute+claim και ασε αυτον να τρεχει. Εχεις χρονικο περιθωριο να το κανεις μεχρι 45 ημερες απο την ημερομηνια πληρωμης

Ο πωλητης δε μπορει να ξερει ποσο καιρο θα κανει να το παραλαβεις.Αυτο ειναι θεμα ταχυδρομειων. Αυτα τα περι 10-15 ημερων τα λενε συνηθως οι κινεζοι πωλητες. Για να μη μακρυγορουμε δωστου ακομα 1 εβδομαδα και εαν δε το παραλαβεις, τραβα του ενα ξεγυρισμενο dispute+claim και ασε αυτον να τρεχει. Εχεις χρονικο περιθωριο να το κανεις μεχρι 45 ημερες απο την ημερομηνια πληρωμης

Και σε μενα τετοιες χαζομαρες ελεγε , περασαν 17 μερες , του

τραβηξα ενα dispute και σε 3 ! μερες ειχαν επιστραφει τα χρηματα

στο ακεραιο στην καρτα μου...

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

ki egw parhggeila ena kinhto apo ebay stis 21 ki akoma den exei erthi tipota,alla skefthka oti mporei na paizei kathisterhsh logw eortwn kai kala.pote prepei na arxisw na anhsuxw?toses fores exw parei apo ebay ,den exei sumbei tipota periergo omws.

[sIGPIC][/sIGPIC]

everything good in life is either illegal, immoral or fattening!!

ετσειλα προειδοποιηση και στους 2 και αν την επομενη βδομαδα δεν εχει ερθει κατι θα το κανω.Αν και ειμαι σιγουρος οτι καθυστερουν με το ελληνικο κολοτελωνειο....μου εχει τυχει 4 φορες.... να κανει 3 μερες να ειναι αθηνα απο ιαπωνια η αμερικη και αλλες 20 για να ερθει σπιτι μου...

αΛΛΑ θελω να ειμαι και εγω εξασφαλισμενος

iphone happy owner