Jump to content

Bενζίνες BP Ultimate/ Vpower/ Eco100/ Vpower Racing 99+

VIDEOMIX
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τις μέρρες αυτές ζούμε την καταστροφικώτερη άνοδο για την τσέπη μας, της τιμής του πετρελαίου στο παγκόσμιο χρηματιστήριο του "μαύρου χρυσού". Το έχουμε όλοι αντιληφθεί όταν πηγαίνουμε να βάλουμε βενζίνη και οι επόμενες μέρρες προβλέπωνται πιό "μαύρες". Με την παρούσα κατάσταση, μπορούμε βρε παιδιά να βάζουμε τις 100άρες βενζίνες; Τελικά κάθε βόλτα με το αμαξάκι μας, πόσο τελικά θα πρέπει να μας στοιχίζει; Που οδηγούμαστε; Να έχουμε στο γκαράζ το αυτοκίνητο και να το κυττάμε;

• Απαντήσεις 437
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος SakisPlayer (15 Μάι. 2004 , 16:55)

Τις μέρρες αυτές ζούμε την καταστροφικώτερη άνοδο για την τσέπη μας, της τιμής του πετρελαίου στο παγκόσμιο χρηματιστήριο του "μαύρου χρυσού". Το έχουμε όλοι αντιληφθεί όταν πηγαίνουμε να βάλουμε βενζίνη και οι επόμενες μέρρες προβλέπωνται πιό "μαύρες". Με την παρούσα κατάσταση, μπορούμε βρε παιδιά να βάζουμε τις 100άρες βενζίνες; Τελικά κάθε βόλτα με το αμαξάκι μας, πόσο τελικά θα πρέπει να μας στοιχίζει; Που οδηγούμαστε; Να έχουμε στο γκαράζ το αυτοκίνητο και να το κυττάμε;

Εξαρτάται φίλε μου...γιατί απ ότι έχω παρατηρήσει καθημερινά οι βενζίνες που αυξήθηκαν πολύ είναι οι απλές 95άρες ..!

Εγώ βάζω συνέχεια την Shell V Power 95 και όσο την έβαζα πριν τόσο την βάζω και τώρα με μία μικρή απόκλιση!

Δηλ 85 λεπτά την έβαζα 85 με 86 την βάζω και τώρα!

Αλλά και οι 100άρες δεν "τσίμπησαν" πολύ ...

Ι need a six month vacation, twice a year.

Tώρα που το λές, έχεις δίκιο. Προηγουμένως στις ειδήσεις, παρατήρησα πως η BP Ultimate, δεν έχει φουσκώσει την τιμή της. Αυτό πως εξηγήται όμως; Απο την στιγμή που η τιμή στο πετρέλαιο αυξάνεται ραγδαία, δεν θα έπρεπε να συμπαρασύρει και τα υπόλοιπα προιόντα;

α) καναν τις 100σταρες χειρότερες

β) μας δουλευουν περι ακρίβειας του πετρελαίου και η αυξηση γίνεται για να τα τσεπώσουν οι εταιρίες διάθεσης βενζίνης.

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

Πάντως βλέποντας αυτά πως μπορείς να είσαι σίγουρος για την ποιότητα της βενζίνης;;;

ΕΚΟ, Shell, Bp κτλ... όλους τους βρίσκεις μέσα σ' αυτή την λίστα του Υπουργείου Ανάπτυξης.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος pgia (17 Μάι. 2004 , 16:46)

Πάντως βλέποντας αυτά πως μπορείς να είσαι σίγουρος για την ποιότητα της βενζίνης;;;

ΕΚΟ, Shell, Bp κτλ... όλους τους βρίσκεις μέσα σ' αυτή την λίστα του Υπουργείου Ανάπτυξης.

Oι αναλογίες στα 33 πρατήρια που έφαγαν πρόστιμο..

1) ΕΚΟ 8 πρατήρια(πρωταθλήτρια καλά κάνω και τους αποφεύγω)

2) ΕΤΕΚΑ 5 πρατήρια

3) ΒP 4 πρατήρια

4) CYCLON 3 πρατήρια

5) ΑVIN-ELIN-AEGEAN 2 πρατήρια

6) Ε.Π. - SHELL 1 πρατήριο (το Shell έφαγε 2 φορές πρόστιμο)

Νoμίζω ιδίως για τους μεγάλους (BP,SHELL) που έχουν πολλά πρατήρια είναι πολύ καλές οι αναλογίες και ιδίως για μένα που βάζω Shell.. :o :p

To μεγαλύτερο πρόστιμο ήταν 150 χιλ. ευρώ ενώ το μικρότερο 30 χιλ.

Εντύπωση μου έκανε η Ελίν η οποία έχει πολλούς και συχνούς ελέγχους από το Ε.Μ.Π. και παρόλα αυτά βρέθηκαν 2 νοθευμένα.. :worry:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος elteo (17 Μάι. 2004 , 17:35)

2) ΕΤΕΚΑ 5 πρατήρια

3) ΒP 4 πρατήρια

4) CYCLON 3 πρατήρια

Νoμίζω ιδίως για τους μεγάλους (BP,SHELL) που έχουν πολλά πρατήρια είναι πολύ καλές οι αναλογίες και ιδίως για μένα που βάζω Shell.. :o :p

Εντύπωση μου έκανε η Ελίν η οποία έχει πολλούς και συχνούς ελέγχους από το Ε.Μ.Π. και παρόλα αυτά βρέθηκαν 2 νοθευμένα.. :worry:

αυτό το συμπέρασμα θα ταν σωστό αν

α) ολες οι αλυσίδες είχαν ίσα πρατήρια

β) ελέγχανε ίσα πρατήρια από κάθε αλυσίδα

;)

Συμφωνώ για το α) αλλά για το β) θα σου πω κι εγώ επειδή ελέγχουν αυτές οι εταιρείες (shell, bp) τα πρατήρια τους όσα και αν είναι δεν έχουν πολλά κρούσματα νοθείας.. ;)

για την shell είχα ακούσει (και ειναι ο λόγος που την εμπιστεύομαι όταν βάζω σε αγνωστο πρατήριο) δεν ηξερα οτι κανει και η BP το ίδιο.

Πάντως εγώ ακολουθώ το κανόνα του σταθερού πρατηριου (EKO) και το πόρισμα βγαίνει στο συνεργείο :p (για την ώρα όλα καλά :) )

Το κακο εχει παραγινει με την τιμη της βενζινης.Πριν εβαζα 95 οκτανιων shell 68 λεπτα και BP Ultimate 95 λεπτα το λιτρο.

Τωρα η 1η εχει 84 λεπτα ενω η δευτερη 96!

Αι στο διαολο λεω ,εδω και 10 μερες βαζω μονο BP Ultimate στο παπι μου! (Kawasaki KazeR 115cc)

Βρωμαει αλλα τουλαχιστον ας καθαριζει το καρμπυρατερ! :P

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος OverClocker (16 Απρ. 2004 , 11:21)

Πάνε οι παλιές καλές εποχής με τα καρμυρατέρ και το ρυθμιστήρι για τα πυράκια(δεν μου έρχεται το όνομα :o )....

Τότε μπορούσαμε να βγάλουμε εντελώς τα πυράκια....

Αυτός ο γνωστός που σου είπα πιο πάνω θα το πάει τώρα στην φορντ για το προκαθορισμένο σερβις και θα τους το πέι.....θα σου πώ μόλις το πάει τι του είπανε....

Θα εννοεις το διανομεα (εχει αντικατασταθει απο την ηλεκτρονικη αναφλεξη).Ρυθμιζες το αβανς,εδιωνες μερικα αλογακια και τα πυρακια μαζι :cool:

• 2 months later...
Egw pali 8elw thn 100 ara 8a kanei 8aumata sto turbo!!!Ante na to parw to moter gmt kai mono tuth 8a bazw :p
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος johnbad ( 7 Αύγ. 2004 , 00:38)

Μηπως ξερει κανεις αν το Honda Innova παιρνει SUPER? Συνήθως βαζω

V-POWER 99 και εχω δει καποια διαφορα απο την απλη.

exei katalyth? mallon oxi, ara pernei ta panta..:happy:

(ektos apo petreelaio)

egw pio palia se ena supra pou perase apo ta xeria mou evaza oti na'nai..

mia fora sigkgekrimena lew tou venzina vale 2 eyrw super kai 2 eyrw aplh kai mou leei ekeinos kala re filaraki ti pernei kai tou lew super alla rixnw k ligo amolyvdi na ka8arizei to pistoni :p

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος elteo (17 Μάι. 2004 , 17:35)

2) ΕΤΕΚΑ 5 πρατήρια

3) ΒP 4 πρατήρια

4) CYCLON 3 πρατήρια

Η εκο πρωταθλητρια στις νοθευσεις.Ειναι δικοπο μαχαιρι διοτι η 100αρα της βραβευτηκε καλυτερη της αγορας και αμεσως η τιμη αγγιξε το 1 ευρω.Αληθεια την εχει δοκιμασει κανεις?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sakiss ( 7 Αύγ. 2004 , 09:59)

Η εκο πρωταθλητρια στις νοθευσεις.Ειναι δικοπο μαχαιρι διοτι η 100αρα της βραβευτηκε καλυτερη της αγορας και αμεσως η τιμη αγγιξε το 1 ευρω.Αληθεια την εχει δοκιμασει κανεις?

Εγώ την δοκίμασα σε Vts 120άρι και δεν είδα και τίποτα σπουδαίο...οπότε συνέχιζω με την V Power 95 ...από την οποία είμαι ευχαριστημένος και ως προς την τιμή (0,85/λίτρο). :happy:

h eko bp shell 100ares bgainoun apo to idio duilisthrio sthn ellada...

twra an kai bazw panta 100eko apo sygkekrimeno prathrio pisteuw einai h kalyterh dioti

h shell polu kalh alla kai polu akribh

h bp mou exei dwsei thn aisthhsh oti kaigetai pio eykola me apotelesma na bgazw ligotera xiliometra me idies epidoseis me ths eko

http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg

"Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..."

freenow tsimpa :

ston geraka : kleisthenous 132, eteria DRACOIL

ston geraka : kleisthenous 55 , eteria SHELL

stin peania : 1o xiliometro markopoulou eteria dracoil

stin peania : markopoulo 17 eteria jetoil

sti nea makri : marathonos eteria AVIN

ston peiraia : pireos 103 eteria EL PETROL

sti mandra : P.E.O.A.TH 129oxiliometro eteria ETEKA

sto mosxato : peireos 59 eteria CYCLON

stin kipseli : ithakis 66 eteria EL PETROL