topmar Δημ. January 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2021 Καλησπέρα, προ 12ετιας χρησιμοποιούσα ένα ιδιαίτερα χρήσιμο πρόγραμμα μείωσης του μεγέθους αρχείων PPT, για την αποστολή τους με ενδοεταιρικο email. Μήπως ξέρει κανείς σήμερα αν υπάρχει κάποιο τέτοιο δωρεάν πρόγραμμα; Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinalgr1990 Δημ. November 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2022 QT TabBarQT TabBar QT TabBar settings.zip 359856613_QTTabBar.zip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. November 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2023 Σε αρχεία pdf θέλω να τοποθετώ εικόνες και να γράφω κείμενα σε οποιοδήποτε σημείο.... υπάρχει κάποιο πρόγραμμα; 1 Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. November 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2023 Σε αρχεία pdf θέλω να τοποθετώ εικόνες και να γράφω κείμενα σε οποιοδήποτε σημείο.... υπάρχει κάποιο πρόγραμμα;Adobe pro η το Master pdf το πρώτο δεν είναι δωρεάν αλλά το βρίσκεις δωρεάν ιφ γιου νόου γουάτ Άι μίνSent from my iPhone 14 Pro using Tapatalk Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts