spok Δημ. December 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2005 http://www.ventafax.com Απλα το κορυφαιο...Μακραν... και με λιγο ψαξιμο το εχεις τζαμπα...:) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/grigol/19385/247603/0/120x90.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. December 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2005 Των Windows ρε παιδια. Εγω ειχα το Winfax αλλα το εστειλα γιατι με εκνευριζε που αφηνε ανοιχτες διεργασιες ακομα και αν δεν το χρησιμοποιουσα. Των XP,δωρεαν και απλο Που είναι αυτό?? Δεν το βρίσκω!! Παράθεση Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. December 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2005 Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να επιλέγει ράντομ (προκαθορισμένες τυχαίες) εικόνες για ταπετσαρία στην επιφάνεια εργασίας με κάθε ριστάρτ πχ; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. December 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2005 Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να επιλέγει ράντομ (προκαθορισμένες τυχαίες) εικόνες για ταπετσαρία στην επιφάνεια εργασίας με κάθε ριστάρτ πχ; :confused: Το webshots. Για ριστράρτ δεν θυμάμε, πάντως έχει διάφορες επιλογές για να αλλάζουν αυτόματα οι ταπετσαρίες. Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
norb_one Δημ. December 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2005 re pedia an xerete kana kalo radiofonaki gia tin grami tou explorer 8a sas ime efgnomon. Katevasa to freeware ZIG X kai otan pezi radio kai exis pliri o8oni ston explorer me aftomati apokripsi d sou epitrepi na vgi (as poume gia na alaksis dief8insi)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. December 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2005 κανενα προγραμμα που να κλειδωνει φακελους,και η προσβαση να γινετε μονο με την εισαγωγη κωδικου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_ray Δημ. December 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2005 Αν κάποιος μπορεί να μου πει ένα πρόγραμμα ή ένα τρόπο να μπορώ σε μια σειρά ανακατεμένων αριθμημένων αρχείων (π.χ.mp3) να φτιάχνω με απλό τρόπο την αριθμητική τους σειρά κατα αυξουσα απόλυτη ακολουθία (εξουδετερώνοντας τις διπλές αριθμήσεις) θα του ήμουν υπόχρεος....:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LNinio Δημ. December 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2005 κανενα προγραμμα που να κλειδωνει φακελους,και η προσβαση να γινετε μονο με την εισαγωγη κωδικου? Πολλά άλλα έγω θα σου πρότεινα αυτό που είναι και freeware Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. December 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2005 Ρε σεις πήγα να κατεβάσω το GrNamer από το http://www.magla.gr επειδή το Flexible Renamer που έβαλε ο asymvivastos δεν με βόλεψε και δεν υπάρχει κάποιο Link για να το κατεβάσω. Το έχει κανένας ή ξέρει κανείς που να το βρω; :) Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. December 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2005 Καλησπέρα. Πριν λίγο καιρό έψαχνα για dj πρόγραμμα. Μου είχαν προτείνει το Pcdj, και το κατέβασα. Δεν είχα δοκιμάσει άλλο και μου φάνηκε πολύ καλό και με πολλές δυνατότητες. Το θέμα είναι ότι είναι trial version και μετά από 30 τραγούδια πρέπει να το κλείσεις και να το ξανά ανοίξεις. Όσο και αν έψαξα για σπάσιμο δεν γίνεται διότι η πλήρης έκδοση είναι άλλη και πρέπει να πληρώσεις για να την κατεβάσεις. Είδα επίσης στο pc ενός φίλου το virtual dj. Παρόμοιο και όμορφο αλλά δεν έδειχνε με πολλές δυνατότητες. Και αυτό όμως trial. Συνεπώς... πάω για κανένα free. Ποιο μου προτείνετε που να κάνεις καλές μίξεις? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. December 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2005 Καλησπέρα. Πριν λίγο καιρό έψαχνα για dj πρόγραμμα. Μου είχαν προτείνει το Pcdj, και το κατέβασα. Δεν είχα δοκιμάσει άλλο και μου φάνηκε πολύ καλό και με πολλές δυνατότητες. Το θέμα είναι ότι είναι trial version και μετά από 30 τραγούδια πρέπει να το κλείσεις και να το ξανά ανοίξεις. Όσο και αν έψαξα για σπάσιμο δεν γίνεται διότι η πλήρης έκδοση είναι άλλη και πρέπει να πληρώσεις για να την κατεβάσεις. Είδα επίσης στο pc ενός φίλου το virtual dj. Παρόμοιο και όμορφο αλλά δεν έδειχνε με πολλές δυνατότητες. Και αυτό όμως trial. Συνεπώς... πάω για κανένα free. Ποιο μου προτείνετε που να κάνεις καλές μίξεις? Για τι μίξεις μιλάς; Με ενδιαφέρει και μένα ένα τέτοιο... Εγώ έχω σταθεί στην επικάλυψη των 20 δευτερολέπτων που προσφέρει το Winamp και είναι αρκετά ικανοποιητικό για παρτάκια στο σπίτι. :) Υπάρχουν και πιο προχωρημένα πράματα πέραν της χρονικής επικάλυψης των 20 sec; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captain_cook Δημ. December 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2005 Μήπως υπάρχει κάποιο προγράμμα που να αναγνωρίζει τιτλό και τραγουδιστή την ώρα που παίζεται το τραγούδι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. December 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2005 κανενα προγραμματακι για κλειδωμα των windows και τετοιες δουλεις γενικως υπαρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. January 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2006 Για τι μίξεις μιλάς; Με ενδιαφέρει και μένα ένα τέτοιο... Εγώ έχω σταθεί στην επικάλυψη των 20 δευτερολέπτων που προσφέρει το Winamp και είναι αρκετά ικανοποιητικό για παρτάκια στο σπίτι. :) Υπάρχουν και πιο προχωρημένα πράματα πέραν της χρονικής επικάλυψης των 20 sec; :confused: Έχεις πολλές επιλογές πάνω στη μίξη. Το winamp έχω πολύ καιρό να το δουλέψω και δεν ξέρω τι σου προσφέρει. Τελικά επειδή πολύ παίδεμα με το να βρεις σπασίματα. Θα συνεχίσω να ψάχνω βέβαια. Κανένα που να είναι freeware δεν υπάρχει? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. January 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2006 Υπαρχει κανενα προγραμματακι που να μπορω να αποκλησω ενα ip σε τοπικο δυκτιο να εχει ιντερνετ????καλη χρονια Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. January 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2006 Μηπως ξερεται καποιο προγραμα που να μετραει τις στροφες του σκληρου δισκου ή την ταχυτητα μετφορας δεδομενων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captain_cook Δημ. January 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2006 Υπάρχει πρόγραμμα που να απομονώνει απο ένα video clip των ήχo η να μπορώ να προσθέτω εγώ σε ένα video ήχο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sergios Δημ. January 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2006 Πολλά άλλα έγω θα σου πρότεινα αυτό που είναι και freeware Όλα αυτά τα προγράμματα να τα χρησιμοποιείτε με προσοχή. Αν τυχόν χρειαστείτε να μεταφέρετε τον σκληρό σε άλλο μηχάνημα (όπως π.χ. σε κρασάρισμα των windows) υπάρχει περίπτωση να χάσετε τους φακέλους γιατί γίνονται encrypt. Η καλύτερη λύση μακράν για προστασία αρχείων από αδιάκριτα βλέμματα είναι τα αρχεία zip με κωδικό. Είναι λίγο πιο δύσχρηστο, αλλά better safe than sorry. Παράθεση Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. January 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2006 Κατά τη γνώμη σας ποιό είναι το καλύτερο πρόγραμμα για video conference? Ευχαριστώ και χρόνια πολλά σε όλους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2006 Καλησπερα.ψαχνω ενα προγραμμα το οποιο να ψαχνει για διαφορα ελευθερα δικτυα wi fi και να μπορω να συνδεομαι αμεσα με αυτα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. January 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2006 Καλησπερα.ψαχνω ενα προγραμμα το οποιο να ψαχνει για διαφορα ελευθερα δικτυα wi fi και να μπορω να συνδεομαι αμεσα με αυτα. http://www.astalavista.com ψαξου λιγο με αυτο το site και θα δεις πολλα και διαφορα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2006 http://www.astalavista.com ψαξου λιγο με αυτο το site και θα δεις πολλα και διαφορα:) Ευχαριστω πολυ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stash Δημ. January 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2006 Ευχαριστω πολυ;) Prosexe ta dialers pou mporei na synanthseis patwntas link sto astalavista!!!! Katavaze monaxa oti anagnwrizeis (san onoma) kai na prosexeis se ti patas yes!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. January 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2006 eho programma dj mix (dss dj) ..to link edo Moderation mode link removed Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. January 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2006 1. Έχουμε πει άπειρες φορές ότι απαγορεύονται τέτοια links. 2. Επίσης έχουμε πει ότι το συγκεκριμένο topic αφορά freeware software και μόνο. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts