Jump to content

Μικρά & χρήσιμα freeware προγραμματάκια

MsK
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Των Windows ρε παιδια. Εγω ειχα το Winfax αλλα το εστειλα γιατι με εκνευριζε που αφηνε ανοιχτες διεργασιες ακομα και αν δεν το χρησιμοποιουσα. Των XP,δωρεαν και απλο

Που είναι αυτό?? Δεν το βρίσκω!!

Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να επιλέγει ράντομ (προκαθορισμένες τυχαίες) εικόνες για ταπετσαρία στην επιφάνεια εργασίας με κάθε ριστάρτ πχ; :confused:

Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να επιλέγει ράντομ (προκαθορισμένες τυχαίες) εικόνες για ταπετσαρία στην επιφάνεια εργασίας με κάθε ριστάρτ πχ; :confused:

Το webshots.

Για ριστράρτ δεν θυμάμε, πάντως έχει διάφορες επιλογές για να αλλάζουν αυτόματα οι ταπετσαρίες.

...

re pedia an xerete kana kalo radiofonaki gia tin grami tou explorer 8a sas ime efgnomon.

Katevasa to freeware ZIG X kai otan pezi radio kai exis pliri o8oni ston explorer me aftomati apokripsi d sou epitrepi na vgi (as poume gia na alaksis dief8insi)...

κανενα προγραμμα που να κλειδωνει φακελους,και η προσβαση να γινετε μονο με την εισαγωγη κωδικου?

Αν κάποιος μπορεί να μου πει ένα πρόγραμμα ή ένα τρόπο να μπορώ σε μια σειρά ανακατεμένων αριθμημένων αρχείων (π.χ.mp3) να φτιάχνω με απλό τρόπο την αριθμητική τους σειρά κατα αυξουσα απόλυτη ακολουθία (εξουδετερώνοντας τις διπλές αριθμήσεις) θα του ήμουν υπόχρεος....:rolleyes:

κανενα προγραμμα που να κλειδωνει φακελους,και η προσβαση να γινετε μονο με την εισαγωγη κωδικου?

Πολλά άλλα έγω θα σου πρότεινα αυτό

που είναι και freeware

• 2 weeks later...
Ρε σεις πήγα να κατεβάσω το GrNamer από το http://www.magla.gr επειδή το Flexible Renamer που έβαλε ο asymvivastos δεν με βόλεψε και δεν υπάρχει κάποιο Link για να το κατεβάσω. Το έχει κανένας ή ξέρει κανείς που να το βρω; :)
http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif

Καλησπέρα.

Πριν λίγο καιρό έψαχνα για dj πρόγραμμα. Μου είχαν προτείνει το Pcdj, και το κατέβασα. Δεν είχα δοκιμάσει άλλο και μου φάνηκε πολύ καλό και με πολλές δυνατότητες. Το θέμα είναι ότι είναι trial version και μετά από 30 τραγούδια πρέπει να το κλείσεις και να το ξανά ανοίξεις. Όσο και αν έψαξα για σπάσιμο δεν γίνεται διότι η πλήρης έκδοση είναι άλλη και πρέπει να πληρώσεις για να την κατεβάσεις.

Είδα επίσης στο pc ενός φίλου το virtual dj. Παρόμοιο και όμορφο αλλά δεν έδειχνε με πολλές δυνατότητες. Και αυτό όμως trial.

Συνεπώς... πάω για κανένα free. Ποιο μου προτείνετε που να κάνεις καλές μίξεις?

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών

Καλησπέρα.

Πριν λίγο καιρό έψαχνα για dj πρόγραμμα. Μου είχαν προτείνει το Pcdj, και το κατέβασα. Δεν είχα δοκιμάσει άλλο και μου φάνηκε πολύ καλό και με πολλές δυνατότητες. Το θέμα είναι ότι είναι trial version και μετά από 30 τραγούδια πρέπει να το κλείσεις και να το ξανά ανοίξεις. Όσο και αν έψαξα για σπάσιμο δεν γίνεται διότι η πλήρης έκδοση είναι άλλη και πρέπει να πληρώσεις για να την κατεβάσεις.

Είδα επίσης στο pc ενός φίλου το virtual dj. Παρόμοιο και όμορφο αλλά δεν έδειχνε με πολλές δυνατότητες. Και αυτό όμως trial.

Συνεπώς... πάω για κανένα free. Ποιο μου προτείνετε που να κάνεις καλές μίξεις?

Για τι μίξεις μιλάς; Με ενδιαφέρει και μένα ένα τέτοιο... Εγώ έχω σταθεί στην επικάλυψη των 20 δευτερολέπτων που προσφέρει το Winamp και είναι αρκετά ικανοποιητικό για παρτάκια στο σπίτι. :) Υπάρχουν και πιο προχωρημένα πράματα πέραν της χρονικής επικάλυψης των 20 sec; :confused:

Για τι μίξεις μιλάς; Με ενδιαφέρει και μένα ένα τέτοιο... Εγώ έχω σταθεί στην επικάλυψη των 20 δευτερολέπτων που προσφέρει το Winamp και είναι αρκετά ικανοποιητικό για παρτάκια στο σπίτι. :) Υπάρχουν και πιο προχωρημένα πράματα πέραν της χρονικής επικάλυψης των 20 sec; :confused:

Έχεις πολλές επιλογές πάνω στη μίξη. Το winamp έχω πολύ καιρό να το δουλέψω και δεν ξέρω τι σου προσφέρει.

Τελικά επειδή πολύ παίδεμα με το να βρεις σπασίματα. Θα συνεχίσω να ψάχνω βέβαια. Κανένα που να είναι freeware δεν υπάρχει?

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών

Υπαρχει κανενα προγραμματακι που να μπορω να αποκλησω ενα ip σε τοπικο δυκτιο να εχει ιντερνετ????καλη χρονια
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Μηπως ξερεται καποιο προγραμα που να μετραει τις στροφες του σκληρου δισκου ή την ταχυτητα μετφορας δεδομενων?

Πολλά άλλα έγω θα σου πρότεινα αυτό

που είναι και freeware

Όλα αυτά τα προγράμματα να τα χρησιμοποιείτε με προσοχή. Αν τυχόν χρειαστείτε να μεταφέρετε τον σκληρό σε άλλο μηχάνημα (όπως π.χ. σε κρασάρισμα των windows) υπάρχει περίπτωση να χάσετε τους φακέλους γιατί γίνονται encrypt. Η καλύτερη λύση μακράν για προστασία αρχείων από αδιάκριτα βλέμματα είναι τα αρχεία zip με κωδικό. Είναι λίγο πιο δύσχρηστο, αλλά better safe than sorry.

Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε

Καλησπερα.ψαχνω ενα προγραμμα το οποιο να ψαχνει για διαφορα ελευθερα δικτυα wi fi και να μπορω να συνδεομαι αμεσα με αυτα.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπερα.ψαχνω ενα προγραμμα το οποιο να ψαχνει για διαφορα ελευθερα δικτυα wi fi και να μπορω να συνδεομαι αμεσα με αυτα.

http://www.astalavista.com

ψαξου λιγο με αυτο το site και θα δεις πολλα και διαφορα:)

http://www.astalavista.com

ψαξου λιγο με αυτο το site και θα δεις πολλα και διαφορα:)

Ευχαριστω πολυ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ευχαριστω πολυ;)

Prosexe ta dialers pou mporei na synanthseis patwntas link sto astalavista!!!!

Katavaze monaxa oti anagnwrizeis (san onoma) kai na prosexeis se ti patas yes!!!

1. Έχουμε πει άπειρες φορές ότι απαγορεύονται τέτοια links.

2. Επίσης έχουμε πει ότι το συγκεκριμένο topic αφορά freeware software και μόνο.