extrem Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 Καλημερα και καλος σας βρηκα. Εκανα ολα τα παραπανω αλλα μου βγαζει sim lock, network is locked. Please inpurt unlock code, καμια ιδεα παιδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 23, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 (edited) Από που αγόρασες τη συσκευή σου; Είναι sim locked και δεν ξεκλειδώνει με την παραπάνω μέθοδο. Για να κάνεις και sim unlock δες εδώ. Edited December 23, 2010 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egsmshop Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Καλημερα και καλος σας βρηκα. Εκανα ολα τα παραπανω αλλα μου βγαζει sim lock, network is locked. Please inpurt unlock code, καμια ιδεα παιδια? Αν δεν μπορέσεις να βρεις λύση απικοινώνησε μαζί μου μέσω pm . Φιλικά Παράθεση Unlock All Mobile Phones , Modem . Repair Boot HTC , Samsung , LG ... Ανάκτηση επαφών από νεκρά τηλέφωνα . Info msn : e-gsmshop@hotmail.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 14, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 Καλημερα και καλος σας βρηκα. Εκανα ολα τα παραπανω αλλα μου βγαζει sim lock, network is locked. Please inpurt unlock code, καμια ιδεα παιδια? Σου δούλεψε το link που σου δίνω παραπάνω; Όπως καταλαβαίνεις η διαδικασία είναι δοκιμασμένη και free προς ενημέρωση σου σε περίπτωση που ενδεχομένως ισχυριστεί κάποιος το αντίθετο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papa1908 Δημ. March 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2011 Το htc desire HD χρειάζεται κάποιο ξεκλείδωμα για να δέχεται εφαρμογές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dar309 Δημ. March 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2011 Παιδια για σας. Εχω μια ερωτηση, ισως σας φανει και λιγο χαζη.. :p Οταν λετε οτι η διαδικασια του unlock πρεπει να γινει μονο σε κινητα ARTEMIS τι ακριβως εννοειτε?? Το HTC desire HD μου ειναι για παραδειγμα ARTEMIS? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scarface883 Δημ. March 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2011 Παιδια για σας. Εχω μια ερωτηση, ισως σας φανει και λιγο χαζη.. :p Οταν λετε οτι η διαδικασια του unlock πρεπει να γινει μονο σε κινητα ARTEMIS τι ακριβως εννοειτε?? Το HTC desire HD μου ειναι για παραδειγμα ARTEMIS? Artemis, είναι άλλη ονομασία για το HTC P3300. Το htc desire HD χρειάζεται κάποιο ξεκλείδωμα για να δέχεται εφαρμογές; Για το HTC desire HD υπάρχει αυτό το "θέμα": http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=286778 Παράθεση Γιώργος Keep on riding... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaserman Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 Εάν θέλω μόνο τα ελληνικά μπορώ να παραβλέψω όλα τα προηγούμενα βήματα του οδηγού και να κάνω απευθείας το ''Ελληνικό SmartDial & αποστολή SMS 160 χαρακτήρων σε CookingROM"; Ή είναι απαραίτητα προκειμένου να μπορέσω να ενεργοποιήσω τη δυνατότητα να γράφω ελληνικά; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drtower Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 :happy::thanks: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts