Jump to content

[Επίσημο] Nokia E51

d2000217
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ok καταλαβα, γι αυτο κολουσε το dosbox. Με 50mb τι να κανει το προγραμμα!

Thx for the info!

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ok καταλαβα, γι αυτο κολουσε το dosbox. Με 50mb τι να κανει το προγραμμα!

Thx for the info!

Το πρόγραμμα που λες δεν το ξέρω, αλλά πολλές φορές εμφανίζεται το μήνυμα μνήμη πλήρης όχι γιατί προγματικά δεν υπάρχει μνήμη αλλά από ελάττωμα του λογισμικού.

Και αφού το πρόγραμμα είναι για symbian, να σου πώ ότι λίγα κινητά symbian έχουν περισσότερη ram από το e51.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Καταλαβα τι εννοεις, απλα το προγραμμα αυτο εχει σχεδιαστει προτιστως για κινητα με 128mb μνημη και παρολο την εκδοση lite που υπαρχει, δεν λειτουργει πληρως (δεν μπορω να κανω παραπανω απο 2mb μνημης allocate για το προγραμμα).

Η κυρια απορια μου ηταν γιατι η μνημη του κινητου μειωνεται γενικως, που τελικα δεν ηταν και η cache. 50mb κατηλημενα λεει, τα 10mb πες μηνυματα και μερικες εικονες.

Τα υπολοιπα 40 που εχουν φαγωθει? Στην αναλυση μνημης δεν λεει τπτ.

Βάλε το X-plore, όρισε να βλέπεις κρυφούς φακέλους και αρχεία και πάηγιανε χειροκίνητα και έλεγξε τι έχει μέσα ο κάθε φάκελος.

Επείσης, πάτα το 4 και δες μήπως έχεις αφήσει αρχεία που έχεις άβει με ΒΤ στα εισερχόμενα.

• 2 weeks later...

Παιδία έχετε βρει τρόπο να απενεργοποιήσετε την φωνητική κλήση;

από την συσκευή ή με κάποια εφαρμογή γιατί το bt συνεχίζει απτόητο να παίρνει τηλέφωνα.

http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490

Παιδία έχετε βρει τρόπο να απενεργοποιήσετε την φωνητική κλήση;

από την συσκευή ή με κάποια εφαρμογή γιατί το bt συνεχίζει απτόητο να παίρνει τηλέφωνα.

Βασικά εγώ δεν έχω βρει ακόμη τον τρόπο ενεργοποίησης της φωνητικής κλήσης. Πρέπει πρώτα να γίνει εκμάθηση της φωνής μου; Στα παλαιότερα (π.χ. 6310i) ήταν παιχνιδάκι αλλά τώρα με το Symbian έχω μπερδευτεί λίγο.

Όποιος έχει λίγο χρόνο ας απαντήσει...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Ενεργοποιείται μόνη της όταν περνάς τις επαφές.

Με ποιο τρόπο το έκανες την πρώτη φορά;

Ένας στάνταρ τρόπος είναι ο συγχρονισμός με το Outlook. (Αυτό κάνω εγώ)

Αλλά πριν δοκίμασε αυτό. Είναι κάτι πιο εύκολο και γίνεται μέσα από το κινητό.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

παιδια το e51 μου θελει αλλη προσοψη αλλα η καρτα μου sto paypal εχει καποιο προβλημα αν μπορει καποιος να αγορασει μια bronze και να του δωσω τα χρηματα ειμαι αξιολογος χρηστης

Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια.

Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη.

Χθες που ειχα κλειστο το κινητο, διαπιστωσα οτι το προβλημα με την εσφαλμενη ημερομηνια στα μηνυματα υπαρχει ακομα!(η με καποιο τροπο επανηλθε..).

Εχω την τελευταια εκδοση και μου ηρθαν 2 μηνυματα με ωρα αποστολης την ωρα που τα ελαβα. Μηπως το προβλημα οφειλετε στην νεα εκδοση?

Μάλλον, διότι εγώ με τη 220 δεν έχω παρατηρήσει κάτι...

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

Τελικά η νέα έκδοση έχει τπτ θετικό? (εγώ ακόμη με την προηγούμενη είμαι)

Έχω κολλήσει ακόμη με το θέμα μου με τις κλήσεις που κάνει το bt ακουστικό μέχρι και mail στη nokia σκέφτομαι να στείλω, δεν γίνεται να απενεργοποιούνται στο κάθε κινητό και στα symbian όχι

http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490

Εγω εβαλα την καινουργια αναγκαστικα, αλλα δεν ειδα κατι θετικο η τουλαχιστον αμεσα αντιληπτο. Μονο αυτο το αρνητικο με τα μηνυματα. Αμαν καναμε να διορθωθει και να που επανήλθε.

Αυτες οι νεες εκδοσεις μου θυμιζουν ΕΑ και fifa...

Τι ακριβώς έκανες μετά το φορματ; Μήπως επανέφερες το αντίγραφο ασφαλείας απο το μενού Μνήμη; Αν ναι, κάνε το εξής:

Κάνε φορματ, επανέφερε απο το pc suite όλα πλην ρυθμίσεις και μηνύματα και δες αν υπάρχει το πρόβλημα. Στείλε πχ στο κινητό σου και απο το αυτό μηνύματα, και δες αν ανοίγουν κανονικά.

Παιδιά παρακαλώ για βοήθεια σε κάτι που με εκνευρίζει καιρό!

Πρώτα είχα Nokia με S40 κι όλα οκ.

Τώρα με σε αυτό με τις επαφές μου έχω πρόβλημα.

Πέρασαν όλες τέλεια από το παλιό, αλλά σε άλλη σειρά.

Συνηθίζω να βάζω σε 2 κατηγορίες τις επαφές, π.χ.:

Αντιγόνη

Αντώνης

Βάσω

?Αργύρης (με ? άρχιζα στο παλιό τη 2η κατηγορία)

?Βασίλης

Τώρα εμφανίζονται:

Αντιγόνη

?Αργύρης

Αντώνης

?Βασίλης

Βάσω

Τι μπορώ να κάνω;

Επίσης, όταν εναλλακτικά δημιουργώ ομάδες, και σβήσω μια επαφή σβήνεται και από την ομάδα.

Δεν μετακινείται εκεί δηλαδή.

"Never make anyone a priority in your life when you're only an option in theirs..."

Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να αλλάξεις συνήθειες...

Φτιάξε τις επαφές σου σωστά. Δεν φταίει το κινητό. Αλφαβητικά προσπαθεί να τις εμφανίσει.

Όσο φορά τις ομάδες, λογικό είναι όταν διαγράφεις μια επαφή να την αφαιρεί και από την αντίστοιχη ομάδα.

Οι ομάδες απλά εμφανίζουν ομαδοποιημένα τις αντίστοιχες επαφές. Δεν αποτελούν χώρο αποθήκευσης των.

Άποψή μου, βάλε τα ονόματα κανονικά με μικρό και επίθετο, χωρίς σημεία στίξης και άλλ αδιάφορα, και δημιούργησε 2 ομάδες στις οποίες θα βάλεις τις επαφές σου ανάλογα με τις 2 κατηγορίες, όπως ακριβώς τις είχες στο παλιό σου κινητό.

Καθως καθαριζα το αμαξι σημερα, μου επεσε το κινητο απο ενα υψος περιπου 1 μετρου πανω σε εδαφος καλυμενο με πλακες (πετρες). Εκανε καποιες γρατζουνιες στην προσοψη και αρχικα δεν παρατηρησα αλλο προβλημα.

Ομως οταν με καλεσαν στο κινητο διαπιστωσα οτι απο το ακουστικο ο ηχος ακουγοταν καπως αδυναμος, πιο μουντος και χαρακτηριστικα σου εδινε την εντυπωση οτι ειχε μετακινηθει το ηχειο.

Αποφασισα να το ανοιξω, πρωτη φορα στους 15 μηνες που το εχω. Εδω να πω οτι ηταν γελειο, οσο δυσκολο ηταν να ανοιξω το 3310. Δεν διαπιστωσα κατι να εχει μετακινηθει η να εχει στραβωσει, παρολα αυτα το προβλημα υπηρχε. Σκέφτηκα ότι κάτι θα έχει πάθει το ακουστικό. Δοκιμαζοντας να λειτουργησω το κινητό χωρις καλυματα και απλα κρατωντας πλακετα, μπαταρια κλπ με το χερι, το ακουστικο λειτουργουσε τελεια!

Ομως τοποθετωντας τα παντα κανονικα το προβλημα επανερχοταν...

Οποτε υποθετω οτι κατι δεν παει καλα με την βαση του κινητου, προσοψη και πισω θηκη.

Αυτα ποσο ποιανουν για αγορα? Βεβαια αν εχουν υψηλο κοστος ειναι προτιμοτερο να χρησιμοποιώ hands free.

Ας πεις και ενα καλο που ειχα απο ολο το συμβαν ηταν που καθαρισα την σκονη απο το τζαμακι η οποια υπηρχε εδω και αρκετους μηνες..

Καθως καθαριζα το αμαξι σημερα, μου επεσε το κινητο απο ενα υψος περιπου 1 μετρου πανω σε εδαφος καλυμενο με πλακες (πετρες). Εκανε καποιες γρατζουνιες στην προσοψη και αρχικα δεν παρατηρησα αλλο προβλημα.

Ομως οταν με καλεσαν στο κινητο διαπιστωσα οτι απο το ακουστικο ο ηχος ακουγοταν καπως αδυναμος, πιο μουντος και χαρακτηριστικα σου εδινε την εντυπωση οτι ειχε μετακινηθει το ηχειο.

Αποφασισα να το ανοιξω, πρωτη φορα στους 15 μηνες που το εχω. Εδω να πω οτι ηταν γελειο, οσο δυσκολο ηταν να ανοιξω το 3310. Δεν διαπιστωσα κατι να εχει μετακινηθει η να εχει στραβωσει, παρολα αυτα το προβλημα υπηρχε. Σκέφτηκα ότι κάτι θα έχει πάθει το ακουστικό. Δοκιμαζοντας να λειτουργησω το κινητό χωρις καλυματα και απλα κρατωντας πλακετα, μπαταρια κλπ με το χερι, το ακουστικο λειτουργουσε τελεια!

Ομως τοποθετωντας τα παντα κανονικα το προβλημα επανερχοταν...

Οποτε υποθετω οτι κατι δεν παει καλα με την βαση του κινητου, προσοψη και πισω θηκη.

Αυτα ποσο ποιανουν για αγορα? Βεβαια αν εχουν υψηλο κοστος ειναι προτιμοτερο να χρησιμοποιώ hands free.

Ας πεις και ενα καλο που ειχα απο ολο το συμβαν ηταν που καθαρισα την σκονη απο το τζαμακι η οποια υπηρχε εδω και αρκετους μηνες..

Είχα αλλάξει όλα τα καλύμματα και μου κόστισε συνολικά 15-20 ευρώ. Στην θέση σου θα το κανα.

Αυτα τα καλυματα μπορω να τα παρω χωρια η αναγκαστικα μου τα αλλαζουν αυτοι?

Αυτα τα καλυματα μπορω να τα παρω χωρια η αναγκαστικα μου τα αλλαζουν αυτοι?

Τα παραγγέλνεις από το Internet και τα βάζεις μόνος σου. Εγώ αυτό σου προτείνω, αν το κάνεις μέσω Nokia shop θα σου τα αλλάξουν αυτοί αναγκαστικά και θα σε χρεώσουν 50-70 ευρώ αν δεν κάνω λάθος.

Με μια γρηγορη ματια στο ebay ειδα οτι τα περισσοτερα αν οχι ολα ειναι απο κινα και δεν αναφερουν αν ειναι γνησια. Χωρια που το keypad θα ειναι αγγλικο αλλα δεν με πειραζει και τοσο. Αν εχεις ιδεα που μπορω να παραγγειλω γνησια καλυμματα ενημερωσε με.

Με μια γρηγορη ματια στο ebay ειδα οτι τα περισσοτερα αν οχι ολα ειναι απο κινα και δεν αναφερουν αν ειναι γνησια. Χωρια που το keypad θα ειναι αγγλικο αλλα δεν με πειραζει και τοσο. Αν εχεις ιδεα που μπορω να παραγγειλω γνησια καλυμματα ενημερωσε με.

Σου έστειλα ΠΜ. Καλή επιτυχία. ;)