lefkal Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 Υπάρχει κανένα νέο για το πότε πρόκειτε να βγεί το επόμενο update? Δεν έχω κάνει το προηγούμενο γιατί αφου δεν θα έβαζε flash3 δεν υπήρχε κάτι που να έλειπε από το κινητό μου. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 Δυστυχώς δεν υπάρχει κάποιο νεότερο ακόμη. Και εγώ το περιμένω...:O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 Φυσικά και είναι από την λειτουργία της οθόνης αυτό το αμυδρό βουητό που πρέπει να κάνεις τον ινδιανο στις γραμμές του τρένου για να το ακούσεις. Αν το βάλεις νορμάλ στο αυτί χωρίς να το πιέσεις, όπως δηλαδή όταν καλείς δεν ακούγεται. Μια χαρά είναι το κινητούλι. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 Φυσικά και είναι από την λειτουργία της οθόνης αυτό το αμυδρό βουητό που πρέπει να κάνεις τον ινδιανο στις γραμμές του τρένου για να το ακούσεις. Αν το βάλεις νορμάλ στο αυτί χωρίς να το πιέσεις, όπως δηλαδή όταν καλείς δεν ακούγεται. Μια χαρά είναι το κινητούλι. http://discussions.nokia.co.uk/discussions/board/message?board.id=communicators&message.id=17150&query.id=527248#M17150 ναι ok αλλα αυτός ο θόρυβος καταγράφεται από το μικρόφωνο όταν πατάω να τραβήξω video και ακούγεται πολύ δυνατά όταν το παίζω με τον real player στη μεγιστη ένταση από το μεγάφωνο. συνεπώς δε μπορείς να τραβήξεις video χωρίς να ακούγεται αυτός. ο θόρυβος μέσα AΡΑ μάλλον είναι πρόβλημα ΛΈΩ ΕΓΏ ΤΏΡΑ [23:56] ST: ti parathrhses? [23:56] [c=49]OUST[/c]: exei ena mikro bouito [23:56] [c=49]OUST[/c]: otan to bazo kollita sto auti mou se isixia [23:56] ST: kanei hxo [23:56] [c=49]OUST[/c]: to opoio eksafanizetai molis sbinei i othoni [23:56] ST: nai to xerw [23:56] ST: kai to E65 to kanei [23:56] ST: xaxa [23:56] [c=49]OUST[/c]: re auto den einai ellatoma? [23:56] ST: welcome to Nokia crap [23:56] [c=49]OUST[/c]: mou exei spasei ta neura [23:56] ST: whines [23:56] ST: etc [23:57] ST: den sou to allazoun g ayto [23:57] ST: to exoun polla S60 [23:57] ST: xaxaxa [23:57] [c=49]OUST[/c]: oxi na mou to allaksoun [23:57] [c=49]OUST[/c]: na to epidiorthosoun [23:57] [c=49]OUST[/c]: den paizei? [23:57] [c=49]OUST[/c]: re si to kako einai oti auto to bouito apotiponetai otan trabao video [23:57] [c=49]OUST[/c]: diladi video de trabas [23:57] [c=49]OUST[/c]: telos [23:57] ST: axaxaxax [23:57] ST: aELEOS [23:57] [c=49]OUST[/c]: to pianei to mikroforno [23:57] [c=49]OUST[/c]: esoterika [23:58] [c=49]OUST[/c]: kai paizo to video me ton real player terma tin entasi tou megafonou [23:58] [c=49]OUST[/c]: kai akougetai kampana [23:58] [c=49]OUST[/c]: oute me auto to allazoun? [23:58] [c=49]OUST[/c]: de ginetai re [23:59] [c=49]OUST[/c]: de mporo na katalabo giati akougetai autos o thoribos molis fotizetai i othoni [23:59] ST: xaxa [23:59] ST: des sta forums [23:59] ST: xiliades tetoia problhmata [23:59] ST: to E65 diavase na deis AKRIVWS TO IDIO [23:59] [c=49]OUST[/c]: auto simbainei kai sti N seira? [23:59] ST: kai leei h NOKIA normal operation characteristics [00:00] ST: oxi [00:00] ST: sthn E mono [00:00] ST: xaxaxaxa μπράβο nokia σκάτωσες τι σειρά E. καλά κάτσε να στείλω ένα email στο nokia care point να δούμε τι θα μου απαντήσουν περί αυτού. αν μου πούνε ότι θα μου το αλλάξουν ok Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 μπράβο nokia σκάτωσες τι σειρά E. καλά κάτσε να στείλω ένα email στο nokia care point να δούμε τι θα μου απαντήσουν περί αυτού. αν μου πούνε ότι θα μου το αλλάξουν ok Από περιέργεια, όταν σου απαντήσουν πες μας τι σου είπαν. Χλωμό πάντως να σου δώσουν συγκεκριμένη απάντηση, το πιθανότερο είναι ότι θα σου πουν να πας σε κάποιο service point. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 όχι λάθος κανεις. δεν "παραψαχνουμε" τίποτα. έχεις δικαίωμα να απαιτήσεις ένα τέλειο κομμάτι και όχι ελαττωματικό. συγγνώμη πληρώνεις και λες ότι το "παραψαχνουμε"? πλακα κανεις σε λίγο θα αρχίσω να καταριέμαι την ποιότητα τις nokia...:mad::mad::mad: Άμα θέλει απόλυτη ησυχία για να ακουστεί και πρέπει να το βάλεις κολλητά στο αυτί τότε ναι,το παραψάχνετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 Άμα θέλει απόλυτη ησυχία για να ακουστεί και πρέπει να το βάλεις κολλητά στο αυτί τότε ναι,το παραψάχνετε. καλά δε νιώθεις? σου λέω ότι αποτυπώνεται και όταν τραβάς video γιατί ο ήχος ακούγεται εσωτερικά διπλα στο μικρόφωνο..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 Voltron θα σε παρακαλούσα να μιλάς καλύτερα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 Voltron θα σε παρακαλούσα να μιλάς καλύτερα! μα δεν είπα καμια βρισιά. 2 παπάκια έβαλα στη σειρά...:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. November 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2008 Κατέβασα σήμερα μέσω wi-fi το Νόκια maps 2.0 και μετά βλέπω οτι η εσωτερική μνήμη είχε μειωθεί κατά 15mb. Η συγκεκριμένη εφαρμογή φταίει ή κατέβηκε και τίποτα άλλο μαζί?? Πολύ δεν είναι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. November 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2008 Ο ηχος που λετε ακουγεται και στο δικο μου, αν βαλεις το αυτι σου στο μικροφωνο με αναμενο τον φωτισμο. Ακριβως ιδιο ηχο εκανε και το v3x που ειχα. Δεν ειναι κατι το οποιο το δινω σημασια ουτε και εχει αποτυπωθει ποτε σε video μιας και ολα ειναι με μεγαλη εξωτερικη ενταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SP71 Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 Γεια σας παίδες.. Παρουσιάστηκε το πρώτο πρόβλημα στο Ε51 μου.. Έχει κολλήσει σε κατάσταση αναμονής και δεν λέει να σβήσει με ΤΙΠΟΤΑ. Μόνο εάν του βγάλω την μπαταρία σβήνει. Τι κάνω μου έχει σπάσει τα νεύρα??:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 Στο κάνει συνέχεια; Κάποια εφαρμογή πρέπει να το προκαλεί. Η κλύτερη λύση είναι back up των δεδομένων σου, φορμάτ σε τηλέφωνο και κάρτα και επαναφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SP71 Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 Συνέχεια μου το κάνει. Η τελευταία εφαρμογή που έτρεξα ήταν η ''Μουσική Βιβλιοθήκη''. Εντάξει, τη κάρτα θα την βγάλω και θα την κάνω format, αλλά την συσκευή πώς, αφού δεν ''ακούει'' σε κανένα πλήκτρο ούτε στο Power on/off. ΑΚΥΡΟ-ΕΒΓΑΛΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΞΕΜΠΛΟΚΑΡΕ,ΟΛΑ ΟΚ Ε ΡΕ ΦΟΡΜΑΡΙΣΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ( η κάρτα).. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 Για δοκίμασε αυτό: Mε κλειστό το κινητό πατάμε τα «πράσινο πλήκτρο κλήσης», «*», «3» και ταυτόχρονα ανοίγουμε το κινητό χωρίς να αφήσουμε τα πλήκτρα. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253385#post2253385 ΑΚΥΡΟ-ΕΒΓΑΛΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΞΕΜΠΛΟΚΑΡΕ,ΟΛΑ ΟΚ Ε ΡΕ ΦΟΡΜΑΡΙΣΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ( η κάρτα).. Είδες τελικά πόσο απλό ήταν; ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SP71 Δημ. November 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2008 Ήταν απλό όντως. ευχαριστώ για την άμεση βοήθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokakias Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 Ειμαι κάτοχος πλέον από χθές. Στο σπίτι μ έχω ένα wifi router(sagem1500). Αρχικα έκανα όλες τις ρυθμίσεις στο router(Πρόσθεσα την MAC address του E51) εβαλα στο Ε51 το Wpa key(3 φορές άρα δεν παιζει λάθος).....και τίποτα!!! Έκανα το τύπο κρυπτογράφησης στο Router open και μπήκε!!! Τί μπορεί να φταίει επειδή δεν θέλω να μην εχω καμία προστασία στο δίκτυο. Επιπλέον(άσχετο) έκανα 2 ανεπιτυχείς προσπάθειες να κάνω sign τις εφαρμογές και Απογοητεύτηκα:( .Γενικότερα όμως είμαι χαρούμενος με καινουργιο κινητάκι μου...Με την βοηθειά σας θα το αξιοποιήσω σίγουρα στο έπακρο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 Δοκιμασε να του κανεις reset! Εγω στο router της δουλειας (Sagem 1540wg) εχω περασει την MAC address της συσκευης μου και δεν εχω προβλημα.. Για το sign περιμενε χθες σου ειπαμε τον αριθμο.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klm11 Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 παιδια καλησπερα Ψαχνω ωρες αλλα δεν βρηκα κατι και συγχωρεστε αν εχει αναφερθει ξανα ψαχνω καποιον τροπο που να μπορω να διαγραφω επιλεκτικα κλησεις απο το μητρωο του κινητου εστω και με καποιο προγραμματακι καθε βοηθεια πολυτιμη ευχαριστω και περιμενω απαντησουλες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 Μπορείς να το κάνεις πηγαίνοντας επάνω στην επαφή ή αριθμό που θέλεις να διαγράψεις και πατάς Επιλογές > Διαγραφή. Δυστυχώς όμως δεν σβήνει όλες τις καταχωρήσεις που υπάρχουν στη λίστα. Πρόγραμμα δεν υπάρχει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klm11 Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 ευχαριστω αλλα δεν εννοω στις προσφατες κλησεις αλλα στο μονιμο μητρωο δεν υπαρχει κανενας τροπος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 Εννοείς τη δεύτερη καρτέλα στο Μητρώο. Εκεί δεν μπορείς να κάνεις τίποτα εκτός από να διαγράψεις όλα. Όλα ή τίποτα που λένε...:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klm11 Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 φτου γ........το!!! βρηκα καποιον στο φορουμ που το ρωτουσε και καποιος του απαντησε να του στειλει πμ για να του πει. χαθηκε να απαντουσε δημοσια να το βλεπαμε ολοι. γκρρρρρρρρ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 Στείλε και εσύ pm στο χρήστη αυτό. Μη ντρέπεσαι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donniedarko Δημ. November 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2008 Καλημέρα σε όλους Μου ήρθε η αναβάθμιση και σκεφτομαι να πάρω το Ε51. Επειδη ειμαι ασχετος με τα -πιο προηγμένα- κινητα, υπάρχει τρόπος να του εγκαταστήσουμε το skype? Thanx in advance Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts