iceman Δημοσιεύτηκε January 2, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 2, 2004 Αγόρασα πρόσφατα έναν P4 με HT στα 2,8 Ghz κουτάτο (σε μια γ@μ@τη Gigabyte mobo) και δυστυχώς ο αυθεντικός cooler της Intel δεν έχει ποτέ δουλέψει πάνω από τις 2636 στροφές.. ενώ η θερμοκρασία κυμαίνεται μεταξύ 28 και 46 βαθμών κελσίου (το ανώτερο που έχω δει) ... Όλοι μου λένε πως αν δεν ανεβάζει θερμοκρασία δεν πρέπει να σκάω αλλά ρε παιδιά είναι φυσιολογικό αυτό? Τι μπορεί να φταεί? Τι μπορώ να κάνω? Ευχαριστώ προκαταβολικά για τη βοήθεια! Παράθεση myphone.gr Legal Advisor Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
william blake Δημ. January 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2004 2600 στροφες ειναι μια χαρα (αθορυβο), 28-46 επισης μια χαρα αρα δεν βλεπω κανενα λογο να ανησυχεις υγ: φυσικα μην περιμενεις πολλα απο "μαμισιες ψυκτρες", αν θελεις να την αλλαξεις αυτο δικο σου θεμα, αλλα επαναλαμβανω οι τιμες που αναφερεις ειναι κατι περισσοτεο απο πολυ καλες Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokonik Δημ. January 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2004 ο ιδιος cpu 2766 στροφες δουλευει εμενα συνεχεια και με τα πιο βαρια games φτανει 43 βαθμους με καπακι ανοιχτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokonik Δημ. January 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2004 δεν ξερω αν παιζει ρολο αλλα εγω εχω μια asus p4p800 deluxe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNCubO Δημ. January 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2004 Και εμένα το ίδιο! Παράθεση Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. January 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2004 στα 3.06 εγω και ειμαι στους 43... οποτε No need to worry :) Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. January 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2004 @iceman Το κουτί σου πρέπει να είναι κλειστό ε? Πόσα ανεμηστηράκια έχεις? Ρωτάω γιατί το 48 είναι περίεργο για Ιντελ αλλά είναι πολύ καλή θερμοκρασία. Η ανεμηστήρας σε αυτές τις στροφές δουλεύει και δεν παίζει ρόλο τη θερμοκρασία έχει ο επεξεργαστής Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iceman Δημ. January 6, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2004 Ευχαριστώ για τη βοήθεια! Το κουτί είναι κλειστό και μέσα έχει 2 ανεμιστηράκια (1 πίσω και 1 πλάι) Το μεγαλύτερο που έχω δει έιναι 46 βαθμοί με 99% CPU load Η motherboard είναι η Gigabyte 8KNXP... Παράθεση myphone.gr Legal Advisor Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. January 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2004 Μια χαρά είναι. Μάλιστα έχεις κι ένα αρκετά αθόρυβο σύστημα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAD 13 Δημ. January 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2004 TH 8ERMOKRASIA PWS TH BLEPETE??? XRHSIMOPOIW WINDOWS XP HOME SE NOTEBOOK THS ACER! YPARXEI KAPOY STO P/C H PREPEI NA KATEBASW KAPOIO PROGRAMMATAKI??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts