Datum Processor Δημοσιεύτηκε September 14, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 14, 2007 Χθες έστειλα δωρεάν την αίτηση που υπήρχε μέσα σ'ένα πακέτο adsl (με modem/router siemens) tellas που αγόρασα απο το πλαίσιο... Και θέλω να ρωτήσω τα εξής: 1)Πόσο καιρό κάνει η ενεργοποιήση (δηλαδή μέχρι το σημείο να μπορώ να χρησιμοποιήσω την σύνδεση στο σπίτι) απο την ημέρα που θα λάβουν την αίτηση? 2)Το συγκεκριμένο modem/router που έχει μέσα είναι καλό? 3)Στο πακέτο που αγόρασα μόλις 40 ευρώ (!) λέει οτι έχει ισχύ για 4 μήνες(για 768 και 1024)...στην ουσία για τους επόμενους 4 μήνες ΔΕΝ θα πληρώνω κάποιο πάγιο/λογαριασμό ? 4)Στο κατάστημα πλαίσιο μου είπαν οτι το μήνα είναι 20 ευρώ μετά τους 4 μήνες και οτι δεν πληρώνω ΤΙΠΟΤΑ παραπάνω (σε άλλα πάγια στον οτέ ή την ίδια την tellas)...ισχύει αυτό? Γιατί στο site της tellas κάπου που βρήκα για τιμές λέει γραμμή adsl τάδε τιμή και internet adsl τάδε τιμή και ΣΥΝΟΛΙΚΑ τόσο (κάπου 53 ευρώ αν θυμάμαι!!!):blink: Η γραμμή adsl τι είναι??? θα πληρώνω και άλλα λεφτά? Στην αίτηση λέει δωρεαν ενεργοποίηση αν λέει κάτι αυτό.. 5)Επειδή το σταθερό είναι στο ονομά μου, απλά επειδή ο πατέρας μου είναι ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ άσχετος με όλα αυτά και είναι στο ονομά του η γραμμή συμπλήρωσα τα δικά του μονο στοιχεία (και όχι τα δικά μου εκεί που λέει σε περίπτωση που εξουσιοδοτείς άλλον απο τον κάτοχο της γραμμής) και τον έβαλα να υπογράψει. Όταν θα πάρουν τηλ για να επιβαιβεωσουν την ενεργοποίηση θα μιλήσω εγώ (σαν τον πατέρα μου, δε θα πω οτι είμαι άλλος, για ευνόητους λόγους..)....τι ρωτάνε περίπου για να είναι έτοιμος και ενήμερος??? Ζητάνε αφμ και τέτοια για να τα έχω έτοιμα ή απλά σε ρωτάνε αν στείλατε την αίτηση εσείς και θέλετε ενεργοποίηση? ΥΓ Με ενδιαφέρουν ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ τα έντονα, απλά αν θέλετε και μπορείτε απαντήστε και στα άλλα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων και εκ των υστέρων :lol: :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. September 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2007 Το αρμόδιο forum για αυτά τα θέματα είναι το Ευρυζωνικά Σταθερά Δίκτυα. http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts