vwbestakos Δημ. March 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2008 παιδιά εχώ ένα σοβαρό πρόβλημα με το PDA μου.Εχω το μοντελο hx2790b..Επανειλημένως μου εβγαζε το (The Bluetooth Radio failed to turn ON due to insufficient driver memory available) με αποτελεσμα να μην μπορω να δουλεψω το Bluetooth της συσκευης...Με επανειλημενα Hard Reset το μονο που καταφερα ηταν να δουλευει το Bluetooth αλλα να μην συνχρονιζετε οταν θελω να στηλω αρχεια απτο κινητο, η οταν βαζω το Bluetoοth external GPS συνδεεται και οταν κανω 5 λεπτα πλοηγηση κολλάει, δλδ εκει που συνδεεται στην αρχη στελνει δεδομενα αλλα μετα κολλαει. 1.ειναι προβλημα Hardware tou bluetooth; 2.ειναι προβλημα software; 3.ειναι προβλημα της registry; 3.υπαρχει περιπτωση να κολλησα ιό; Σας παρακαλώ ας βοηθισει καποιος που ξερει πραγματικα που οφηλεται αυτο το bug..Κατα 80%το PDA το χρισημοπειο για πλοηγηση με αποτελεσμα να μην μπορω τωρα οποτε μου ειναι αχρηστο χωρις bluetooth. Αν firmaro αυτην την ROM (wm6.0_5.07.04_hp2000_b18533) Θα κερδισω τπτ η θα πρεπει να αλλαξω PDA; Βοηθεια παιδιά γιατι δεν υπαρχει σαλιο για αλλο PDA:(:( Παράθεση Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v5.0 (OneUI v6.0). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxus Δημ. March 17, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2008 Αφού έχεις κάνει clean reset και το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει ένα από τα δύο πρώτα είναι πιο πιθανόν να συμβαίνει. Αν είναι πρόβλημα software driver του bluetooth είναι πολύ πιθανόν να λυθεί με την αναβάθμιση της ρομ. Μπορείς να το δοκιμάσεις. Άλλωστε η ταχύτητα λειτουργίας βελτιώνεται με τη ρομ wm6 οπότε δε έχεις να χάσεις τίποτα. Κατέβασε και από το site της HP την official ρομ για τη συσκευή σου ώστε σε περίπτωση που θέλεις να μπορείς να βάλεις ξανά την original. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwbestakos Δημ. March 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2008 ευχαριστω φιλος θα το δοκιμασω και θα δω τα αποτελεσματα. Αν υπαρχει καμια αλλη αποψη,η αν του ετυχε κανενος αυτο το προβλημα θα βοηθουσε ισος περισσοτερο Παράθεση Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v5.0 (OneUI v6.0). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimchris Δημ. March 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2008 καλύτερα να μην το φλασάρεισ γτ θα χάσεισ την εγγύηση. αν έχεισ ακόμα εγγυηση να το πασ για σερβισ π μαλλον θα σ δώσουν καινούργιο. αν πάλι δν έχεισ εγγύηση στη θέση σου θα κανα hard reset θα το φλάσαρα με την επίσημη ρομ απο το σαιτ τησ hp κ ξανα hard reset. θεωρητικα αν το προβλημα είναι στο λειτουργικο με τον τρόπο αυτό αν έχεις χαλάσει κάτι στην ρομ θα επανέλθει. και δοκίμασε αν όντως η μνήμη είναι χαμηλή. να προτιμάς να αποθηκεύεισ τα πάντα στην sd σ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwbestakos Δημ. March 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2008 δυστυχως η εγγύηση εχει ληξει:(:( καλη η σκεψη σου.Θα βαλω την original rom ξανα.Σε περιπτωση που εχει παλυ προβλημα θα βαλω την windows mobile 6.Αν συνεχίζεται το προβλημα ειναι hardware δυστυχως:(:(:( Παράθεση Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v5.0 (OneUI v6.0). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fox Δημ. October 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2008 Καλησπέρα σε όλους, έχω το ipaq 2410 και το αναβάθμησα πρόσφατα σε WM6 απο WM 2003. Η memory storage μετά την εγκατάσταση είναι μόλις 12,5mb και κάθε φορά που εγκαθιστώ κάποιο πρόγραμμα, ενώ η εγκατάσταση επιλέγω να γίνει στην sd card, μου κατεβάζει και την storage memory... Γιατί γίνεται αυτό; Δεν θα έπρεπε να μειώνεται μόνο η sd memory; Μετά απο την εγκατάσταση μερικών προγραμμάτων μου βγάζει μήνυμα insufficient memory... Ξέρει κάποιος πως να αντιμετωπίσω αυτό το πρόβλημα; Ευχαριστώ! Παράθεση Fiat justitia et pereat mundus. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 28, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2008 Λογικά αυτό δεν πρέπει να συμβαίνει με όλα τα προγράμματα. Υπάρχουν μερικά που βάζουν πράγματα (πχ. Registry) και στην Storage Memory ανεξαρτήτως του που θα επιλέξεις να εγκατασταθούν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gelo Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 γνωριζει καποιος πως μπορει το hx 2790 να αναγνωρισει sd 8 gb ??? υπαρχει καποιο patch απο οτι ακουσα.μηπως η cooked rom wm06 το λυνει το θεμα αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxus Δημ. January 6, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 Στο 2490 που παίρνει τις ίδιες ρομ αναγνωρίζεται(μόλις το δοκίμασα με μια μικρο sd 8GB και λειτουργούσε κανονικά). Εγώ βεβαια έχω wm6.1 αλλά νομίζω ότι και στις ρομ με wm6 περιλαμβάνεται το patch. Μπορείς βέβαια να βρείς νεώτερες ρομ με wm6.1 στο xda developers forum στην ενότητα upgrading modifing and unlocking(υπάρχει σχετικό topic). Δυστυχώς δεν μπορώ να μπω στο site και έτσι δεν μπορώ να σου παραθέσω λινκς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gelo Δημ. January 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2009 σε περιπτωση που θελω ομως να κρατησω τα wm5 γινεται να περασω το patch? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxus Δημ. January 7, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2009 Νομίζω πως γίνεται, αν και θα συνιστούσα να βάλεις wm6 μιας και είναι αρκετά μέγαλη η διαφορά ταχύτητας και ειδικά σε σχεση με την official rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. January 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2009 Μην κρατήσεις την 5, πέρασε την 6.1 φίλε μου. Θα δεις δραματική βελτίωση!!! :) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gelo Δημ. January 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2009 οπωτε αν περασω την 6.1 το patch για να βλεπει sdhc εμπεριεχεται στη rom?θελω να αγορασω μια sd 8 gb και φοβαμαι μην παει στραφι !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gelo Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 επισης εχει βαλει κανεις extended battery 2850mah στη συσκευη.εχω βρει στο Ebay με 20 ευρω.ειναι οντως μεγαλυτερη η διαρκεια τους ή θα μεγαλωσω την συσκευη τσαμπα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 12, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 Tha deis beltiwsi stin aftonomia tis syskevis. Twra ean aksizei tin afksisi tou ogkou... einai ypokeimeniko thema. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gelo Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 λογικα πρεπει να αντεχει το διπλασιο χρονο,ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 12, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 Logika nai. Praktika den eimai se thesi na to epibebaiwsw. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gelo Δημ. January 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2009 θελω να βαλω wm6.1 αλλα δεν εχω docking cradle και για αυτη τη δουλια μαλλον χρειαζεται.ενα καλωδιο usb εχω το οποιο το εχω και για sync και για φορτιση.Μονο με αυτο δεν γινεται η αναβαθμιση???υποψιν εχω ολοκαινουργια μπαταρια:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 14, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2009 Den exw dokimasei sti sygkekrimeni syskevi alla se kamia (tou eidous) den xreiastika pote docking cradle. Me to USB kalwdio den eixa kanena problima kai pistepse me, to exw kanei se polles syskeves. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gelo Δημ. January 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2009 απλα στις οδηγιες για την αναβαθμιση το τονιζει να ειναι ταυτοχρονα το PDA και σε sync και σε charging mode.τιποτα μωρε απλα τσαμπα ψαρωμα.μηπως ξερεις να προτεινεις καποια συγκεκριμενη rom η οποια να αφηνει και καθολου ram ελευθερα(να μην ειναι τιγκα!!!).αν εχεις καποιο link καποιας δοκιμασμενης απο εσενα:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 15, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2009 απλα στις οδηγιες για την αναβαθμιση το τονιζει να ειναι ταυτοχρονα το PDA και σε sync και σε charging mode. Ennoei na einai syndedemeno me to USB, na einai to activesync energo kai na fortizei. Den exw dokimasei kapoia ROM gia ti sygkekrimeni syskevi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gelo Δημ. January 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2009 ελεος πια!!!!!!!!:mad::mad::mad: δεν μπορω να συνδεθω με το activesync με τιποτα!!!!δοκιμασα 2 διαφορετικες εκδοσεις 4.1 , 4.5 και δεν γινεται τιποτα.Οταν συνδεομαι με το καλωδιο usb η συσκευη φορτιζει κανονικα,ομως δεν μπορω να πετυχω συνδεση με το activesync. Τι μπορω να κανω????:(:(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxus Δημ. January 24, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2009 Δώσε περισσότερες πληροφορίες, τι ακριβώς συμβαίνει? Βγαίνει κάποιο μήνυμα σφάλματος? Έλεγξε αυτό πάντως: Πήγαινε Settings -> System -> UsbToPc και δές αν είναι τσεκαρισμένη η επιλογή "Enable advanced network functionality". Αν είναι, τότε γιαυτό δεν μπορείς να συνδεθείς, αλλιώς μπορεί να φταιει κάτι άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gelo Δημ. January 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2009 ολα καλα.εβαλα τα wm6.1 και βλεπει κανονικα την 4gb SDHC!!!!!! ευχαριστω για τη βοηθεια.για ενα καλο ελληνικο πληκτρολογιο που ψαχνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 24, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2009 για ενα καλο ελληνικο πληκτρολογιο που ψαχνω? Pocket CM Keyboard Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts