Blakomon Δημοσιεύτηκε September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 9, 2007 Δεν βρήκα κάτι αντίστοιχο και είπα να φτιάξω αυτό το θέμα να δούμε που πήγαινε ο καθένας και να συγκρίνουμε! Εγώ πήγαινα στο Σύγχρονο στή Κάνιγγος και στο Θετικό πάλι στο ίδιο μέρος Εσείς? Παράθεση Ο βασιλιάς πέθανε.Ζήτω ο βασιλιάς! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 2 ιδιαίτερα και ένα σε κεντρικό φροντιστήριο της πόλης μου. (η poll δεν με καλύπτει :p) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis_18 Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 επειδη εχω δοκιμασει και φροντηστηριο και ιδιαιτερα σε συμβουλευω να προτιμισεις το δευτερο(αν και ειναι πιο ακριβη λυση).στο φροντηστηριο δεν ξερεις σε τι τμημα θα πεσεις και φυσικα δεν επιλεγεις εσυ τους καθηγητες οι οποιοι σε πολλες περιπτωσεις ειναι αδιαφοροι.ασε που στο φροντιστηριο γινεται σε πολλες περιπτωσεις πολυ χαβαλες και λιγο μαθημα.βεβαια μπορι να πεσεις και σε καλη περιπτωση δεν ξερω,αλλα σου συνιστω να το αποφυγεις μια αλλη καλη λυση ειναι να συννενοειθεις με κανα δυο φιλους σου που ειναι σαν μαθητες στο ιδιο επιπεδο με σενα και να κανετε ενα γκρουπακι.κατι ενδιαμεσω δηλαδη μεταξυ φροντιστηριου και ιδιαιτερου και φυσικα πολυ πιο οικονομικο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2007 για 2 χρονιες ιδιαιτερα σε 2 μαθηματα,ευτυχως στα αλλα ημουν καλος. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerios Δημ. September 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2007 Κι εγώ σε φροντιστήριο στη γειτονιά μου, Κατσιλιέρης, στην Καλαμάτα. Πολύ έμπειρος, εξαιρετικός καθηγητής και κυρίως σπουδαία προσωπικότητα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer13 Δημ. September 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2007 μεθοδικο rulezzz για 2 χρονια:happy: Παράθεση http://xs.to/thumb-21E1_4B98EEC6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagos88 Δημ. September 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2007 Εγώ στο φροντιστήριο της γειτονιάς μου πηγαινα στη Χίο.Στο θετικό.Πολύ καλό:rolleyes: Παράθεση ΕΛ.ΑΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhsgar1 Δημ. September 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2007 εγω πηγαινα στην πουλοπουλου παλια αλλα παντα εμενα καθως κοιταζα τα καλλη της κατα κοινης ομολογιας ΘΕΑΣ καθηγητριας (22 ηταν τοτε:p) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. September 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2007 περισυ πηγαινα μαθηματικα/φυσικη/χημεια στο αξιωμα(δεν νομιζω να το ξερετε) το καλυτερο φροντιστηριο για θετικες επιστημες. φετος συνεχιζω εκει, θετικη κατευθυνση και μας λιωνουν κυριολεκτικα! το σαββατο ειχα 10-2! 10-11 αλγεβρα 11-12 φυσικη κατ 12-1 φυσικη κατ 1-2φυσικη γενικης! Α!εβαλα και εκθεση ιδιαιτερα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vickaki89 Δημ. September 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2007 Εγώ πάλι πήγαινα Ρόδο..στο χωριό Κρεμαστή,στο Μεθοδικό..πολύ καλό κλίμα και καθηγητες:p Παράθεση Η λογική είναι ο μόνος τρόπος να κάνεις λάθος με αυτοπεποίθηση;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. September 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2007 ιδιαιτερα εκανα τα τελευταια χρονια στα μαθηματα σχολειου κ ξενων γλωσσων !φροντιστηριο πηγαινα μικρος για αγγλικα(τις πρωτες χρονιες) και γερμανικα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2007 για ξενες γλωσσες στον κιρμελιδη,για τις πανελληνιες πηγα μονο την τελευταια χρονια(3η λυκειου) στο "εισαγωγη" Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harispug Δημ. September 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2007 περισυ πηγαινα μαθηματικα/φυσικη/χημεια στο αξιωμα(δεν νομιζω να το ξερετε) το καλυτερο φροντιστηριο για θετικες επιστημες. φετος συνεχιζω εκει, θετικη κατευθυνση και μας λιωνουν κυριολεκτικα! το σαββατο ειχα 10-2! 10-11 αλγεβρα 11-12 φυσικη κατ 12-1 φυσικη κατ 1-2φυσικη γενικης! Α!εβαλα και εκθεση ιδιαιτερα! Αφού είναι το καλύτερο γιατί δεν το ξέρουμε?:worry: Εγώ πήγαινα σε φροντιστήριο της γειτονιάς.Νομίζω ότι δεν θα μπορούσα να τύχω σε καλύτερος καθηγητές.Ο ένας καλύτερος από τον άλλον..μορφές! Παράθεση Peugeotclub Peugeot 406 ST 2000 1.600cc Στο νοσοκομείο καταλήγουνε όσοι φοράνε ζώνες.Οι υπόλοιποι πάνε πρώτα στο νεκροτομείο... http://www.skoda-auto.gr/models/octavia/extra/images/2x3x180.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
annie_ Δημ. September 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2007 Εγώ πήγαινα απ'τη 2α Λυκείου σε ένα στη γειτονιά μου,που είχε πολύ καλό όνομα,αλλά φέτος δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένη...:mad: Κι επειδή θα ξαναδώσω γράφτηκα σε ένα στο κέντρο το οποίο δεν είναι ακριβώς φροντ,είναι ένα γκρουπ καθηγητών το οποίο κάνει κλειστά τμήματα..:shifty: Παράθεση anniesworld.eu Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. September 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2007 Αφού είναι το καλύτερο γιατί δεν το ξέρουμε?:worry: giati eimai apo agrinio!:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dtsberlin Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Για πανελληνιες ιδιαιτερα, για Αγγλικα στην γειτονια μου και για Γερμανικα στην γερμανια ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Φέτος που δίνω Πανελλαδικές πάω στους Ορίζοντες στα Σπάτα. Πολύ καλό φροντιστήριο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts