LeONiDaS_21 Δημ. June 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2010 Παιδια ποσο κανει το πισω φαναρι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonikaier Δημ. June 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2010 εγω τιν τριτι την βαρεσα κοφτεσ στα 98 Παράθεση http://i445.photobucket.com/albums/qq178/191yamaha/yoshimura_logo.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kanapes Δημ. June 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2010 παιδια κανενα νεο??βγηκε τιποτα απο θεμα βελτιωσης η μπα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftelidis1 Δημ. June 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2010 μπα!!!αμα θελεις να πηγενει λιγο πιο γρηγορα μπορεις να κανεις τα εξης>εξατμηση και 100 βενζινη:mad:αρε suzuki βγαλε τπτ να χαρουμε και εμεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kanapes Δημ. June 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2010 τα εχω και τα 2 και μπορω να πω οτι τα εχω συνηθισει πλεον μετα απο τοσο καιρο. απ'το βλεπω σε λιγο καιρο θα διαλεξω μαλλον την λυση πιο μεγαλης μηχανης αφου απο οκτοβρη-νοεμβρη γυρναω το διπλωμα του παπιου σε ανεξαρτητο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeONiDaS_21 Δημ. July 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 Παιδια βγαινουν 2 νεα address σε χρωματα μαυρο και γαλαζιο με ασπρο...!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makhst_crypton13 Δημ. July 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 Παιδια βγαινουν 2 νεα address σε χρωματα μαυρο και γαλαζιο με ασπρο...!!! Υπαρχει κανενα σαιτ ποθ δειχνει φωτο? θα θελα να τα δω τα νεα χρωματα, καμια αλη αλαγη εκτως του χρωματος θα εχουν τα καινουρια μοντελα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonikaier Δημ. July 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2010 ειναι τα αντρεσσ που βγεναν γερμανια! Παράθεση http://i445.photobucket.com/albums/qq178/191yamaha/yoshimura_logo.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolis15 Δημ. July 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2010 ειναι τα αντρεσσ που βγεναν γερμανια! ναι τα εφεραν και εδω και κοστιζουν 1950 ευρωπουλα Παράθεση http://img110.mytextgraphics.com/quakemaker/2009/10/11/51ddbe60600caddaf1d6836203db7270.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftelidis1 Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 ρε παιδια η τριτη ταχυτυτα αμα χαλασει θα μου την καλυψει η εγγυηση?εχουν περασει 2 χρονια που αγοραστικε...:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftelidis1 Δημ. July 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 εληξε η εγγυηση:(δεν ξερω τι να κανω εχω ακουσει οτι κανει 500 ευρο(αν και ειναι υπερβολικα πολλα λεφτα για σασμαν,απλησιαστα)τωρα να το δοσω τι να παρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. July 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 Μου εσπασε και εμενα προσφατα το σασμαν και το ειχα ψαξει...το κοστος παει 150Ε η δουλεια,δηλαδη το λυσιμο του μοτερ κτλ και οτι παει το ανταλλακτικο.το δικο μου σασμαν εκανε 40Ε οποτε συνολο 190.προτιμησα να παρω καινουργιο μοτερ με 260...τωρα τα 500 που σου ζητανε μου φαινονται παρα πολλα.καινουργιο μοτερ παιρνεις και εσυ με τοσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftelidis1 Δημ. July 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 πο ρε φιλε ανακουφιστικα 190 ευρο(ενταξει ουτε λιγα ουτε πολλα)σε συνεργιο το εκανες η αντιπροσοπια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. July 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 Σου ειπα δεν το εφτιαξα αλλα ρωτησα...εγω καινουργιο μοτερ πηρα!αλλα γενικα το σασμαν κανα 50αρι να πηγαινει και τα υπολοιπα η δουλεια.πηγαινε ρωτα σε συνεργειο ποσο θα σου παρουν για να σου αλλαξουν το σασμαν.ρωτα και στην αντιπροσωπεια να δεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
solitary Δημ. July 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2010 Σου ειπα δεν το εφτιαξα αλλα ρωτησα...εγω καινουργιο μοτερ πηρα!αλλα γενικα το σασμαν κανα 50αρι να πηγαινει και τα υπολοιπα η δουλεια.πηγαινε ρωτα σε συνεργειο ποσο θα σου παρουν για να σου αλλαξουν το σασμαν.ρωτα και στην αντιπροσωπεια να δεις... Η Suzuki είναι ακριβή...πολύ ακριβή! Παράθεση http://www.sterki.ch/sterki/global/images/Titel/STEYR_MOTORS.jpg - MAN - International - Dodge - Αναπαλαιώσεις/Ανακατασκευές ... "Αλλάζουμε τρόπο σκέψης & αλλάζουμε τρόπο ζωής" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. July 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2010 Τοτε παει σε συνεργειο...πανω απο 150 για τα εργατικα δεν του παιρνουν.ε και τα υπολοιπα το σασμαν!και παλι 500 δεν βγαινει με την καμια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher996 Δημ. July 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2010 αποκλειετε να πηρεσ καινουργιο μοτερ με τοσα λεφτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
solitary Δημ. July 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2010 Τοτε παει σε συνεργειο...πανω απο 150 για τα εργατικα δεν του παιρνουν.ε και τα υπολοιπα το σασμαν!και παλι 500 δεν βγαινει με την καμια. Όχι και 500€ για ενα σασμάν παπιού.Όπως και να έχει το θέμα για suzuki ένα 200άρι στάνταρ και κάτι. αποκλειετε να πηρεσ καινουργιο μοτερ με τοσα λεφτα. Δεν πήρε του adress το μοτέρ ο _Dante_ αν λές για αυτό;) Παράθεση http://www.sterki.ch/sterki/global/images/Titel/STEYR_MOTORS.jpg - MAN - International - Dodge - Αναπαλαιώσεις/Ανακατασκευές ... "Αλλάζουμε τρόπο σκέψης & αλλάζουμε τρόπο ζωής" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher996 Δημ. July 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2010 και τοτε για τι μοτερ μηλαει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
solitary Δημ. July 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2010 και τοτε για τι μοτερ μηλαει?? Για το 125 μοτέρ της Daytona;) Παράθεση http://www.sterki.ch/sterki/global/images/Titel/STEYR_MOTORS.jpg - MAN - International - Dodge - Αναπαλαιώσεις/Ανακατασκευές ... "Αλλάζουμε τρόπο σκέψης & αλλάζουμε τρόπο ζωής" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher996 Δημ. July 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2010 Λεω και εγω.Με 260ε δεν παιρνεισ ουτε τον στροφαλο απο το μοτερ του address Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonikaier Δημ. July 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2010 σιγα ρε 500ε για το σασμα 50ε εβαλα στο audi 80 σασμαν :P Παράθεση http://i445.photobucket.com/albums/qq178/191yamaha/yoshimura_logo.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kanapes Δημ. July 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2010 παιδια αυριο βαζω μεσα το παπι για να μου αλλαξουν κατι αλυσιδογραναζα,φλατζες,στροφαλους...κατι τετοια μου ελεγε ο μηχανικος.επειδη μου εβγαζε εναν περιεργο θορυβο η τριτη και η τεταρτη.ευτυχως ειναι μεσα στην εγγυηση και δεν θα πληρωσω φραγκο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftelidis1 Δημ. July 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2010 σημερα πιγα και ρωτησα στην suzuki και μου ειπαν οτι διορθοθικε το προβλημα που ειχαν τα γραναζια του σασμαν(τα εξελιξαν)και οτι κανει 31 ευρω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftelidis1 Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 επισης οτι ο εκεντροφορος ειναι πολυ αργος(αποδοτικος)και αμα βαλεις αυτον που βγηκε(αμα ερθει)χωρις προγραμα δεν θα γινει τιποτα,τωρα δεν ξερω για το nitro x fuel που φορουσε ο αποστολης.....:(.βρηκε κανεις προγραμα η επαναπρογραματισμο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts