Jump to content

[MOTO] Suzuki Address 125

aerox
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

χερουλια ! χουφτες παντως χρησιμοποιουνται σε motard & enduro και ειναι εκεινα τα πλαστικα που καλυπτουν τα χερουλια κ τις μανετες :)

α τι να σ πω χουφτες τα λεμε εμεις....τεσπα....

ρε παιδια ποσο λετε να κανει το κοστουμι το rizla?

• Απαντήσεις 2,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

οχι δν λεω τα αντιβαρα....κοιτα τι εννοω-->http://mototrade.gr/osCommerce/popup_image.php?pID=1019

αυτες ειναι οι χουφτες

χειρολαβες ειναι αυτες:D

χειρολαβες ειναι αυτες:D

κατι μ λεει πως εχει πολλεσ ονομασιεσ:lol::lol:

μηπως ξερει κανεις για να βαλω protech στο παπι μου αν χρειαστει να κανω πατεντα η απλως να την κοψω σε ενα σημειο για να μην ειναι πολυ μεγαλη και μετα να την σφυξω με το σφυχτηρακι που εχει η μανησια ενοω να βαλω μονο το τελικο για να κρατησω τον ρυθμιστη

tsiftelidi εσυ την μοτορ σπορ με πατεντα την εβαλες η μπηκε κανονικα?και λιγο την τιμη της μοτορ σπορ να μου πεις οποιος ξερει κατι για την protech ας γραψει

100-120 ευρω η μοτορσπορτ,αμα θες πουλαω την δικια μου γιατι θα παρω γιοσι..μπαινει κανονικοτατα χωρις ζορια και σουξουμουξου μανταλακια..καθεται ακριβως στις μανισιες βασεις..εγω μονος την εβαλα,δεν ειναι τιποτα..
Πωλειται εξατμιση motosport μαυρη,φορεμενη 2 μηνες 50 ευρω..

κ εγω την δικια μου τιν μοτοσπορτ μονος μου τιν ευαλα καθετε ακριβος!
http://i445.photobucket.com/albums/qq178/191yamaha/yoshimura_logo.gif

μηπως ξερει κανεις για να βαλω protech στο παπι μου αν χρειαστει να κανω πατεντα η απλως να την κοψω σε ενα σημειο για να μην ειναι πολυ μεγαλη και μετα να την σφυξω με το σφυχτηρακι που εχει η μανησια ενοω να βαλω μονο το τελικο για να κρατησω τον ρυθμιστη

tsiftelidi εσυ την μοτορ σπορ με πατεντα την εβαλες η μπηκε κανονικα?και λιγο την τιμη της μοτορ σπορ να μου πεις οποιος ξερει κατι για την protech ας γραψει

αν ειναι παρε protech ειναι πολυ καλυτερη σε ποιοτητα και εχει κ σιγαστηρα,120-125 ευρω κανει

κ εγω την δικια μου τιν μοτοσπορτ μονος μου τιν ευαλα καθετε ακριβος!

και με τον αισθητηρα τι εκανεσ?

τπτ αλλα τον βλεπω παει καλυτερα στρονη :P σιγα σιγα θα τον κανω και ena check up ενοειτε τωρα τον σεπτεμβριο που θα μπει το μηχανακι συνεργειο!

τπτ αλλα τον βλεπω παει καλυτερα στρονη :P σιγα σιγα θα τον κανω και ena check up ενοειτε τωρα τον σεπτεμβριο που θα μπει το μηχανακι συνεργειο!

εννοω με τον αισθητηρα και την εξατμιση,την τρυπησες για να βαλεις τον αισθητηρα η ηταν ετοιμη?

ετοιμη ρε!

και η yoshi ολοσομη δεν ειναι?...ρε παιδια εχω 1100κμ και δν μπορουσα να συγκρατηθω το ανοιξα,στην κατηφορα πατισα 110 με ευκολια,αλλα μετα στην ευθεια πηγ 90 και ειχα την αισθηση οτι δν πηγαινε αλλο,αλλα μ φαινετε αλλαξα πολυ νωρις την τεταρτη(νομιζω 60-70κμ)μηπως γι αυτο?

To whom it may concern:

Το παρόν θέμα αφορά στα Suzuki Address 125 και μόνον. Παρακαλώ συνεχίστε on topic. Ευχαριστώ.

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

μα και εμεις λεμε πραγματα που ειναι για το suzuki address 125 για τις εξατμισης που βγαινουν για το παπακι! μαγκες μου να κανω και μια ακομη ερωτιση το λαδι στο τζαμακι μου ειναι στην μεση απο το full και to Low καλα δεν ειναι??

μα και εμεις λεμε πραγματα που ειναι για το suzuki address 125 για τις εξατμισης που βγαινουν για το παπακι! μαγκες μου να κανω και μια ακομη ερωτιση το λαδι στο τζαμακι μου ειναι στην μεση απο το full και to Low καλα δεν ειναι??
μια χαρα ειναι και εμενα εκει ειναι

οκ ευχαριστω γιατι αρχησα και ανυσιχουσα :S

:lol::lol: ρε παιδια στα ποσα km βαζετε 4η?εμενα το δικο μ παει 90κμ στην ευθεια:wacko:

εγω την 4η την βαζω στα 80..σε ορθια σταση πηγαινουν με 100 και αν σκυψεις λιγο με 105 σε ευθεια παντα...μην ανησυχεις..μετα τις 4000 χλμ θα ανοιξει ο εγκεφαλος και θα πηγαινεις καλα...

ΥΣ.ποσα κιλα εισαι?

μεχρι 95 παει η τριτη αλλα δεν την αλλαζω τοσο ψηλα..Αν ειναι να το μαμησω το μηχανακι μπορω να βρω και αλλους τροπους..

σωστος! καλα λες τσιφτελιδης σαν την βλακεια που εκανα εγω μια μερα ειχα 60 κμ μεσα κ κατευασα πρωτη απο την νυστα μου :P :P xaxa

Κατι παρομοιο ειχε κανει ο παππους μου στην πρωτη αποπειρα να το παρει βολτα.!!

εγω την 4η την βαζω στα 80..σε ορθια σταση πηγαινουν με 100 και αν σκυψεις λιγο με 105 σε ευθεια παντα...μην ανησυχεις..μετα τις 4000 χλμ θα ανοιξει ο εγκεφαλος και θα πηγαινεις καλα...

ΥΣ.ποσα κιλα εισαι?

ειμαι 63 κιλα..α οκ....και τα 100 καλα ειναι στην κατηφορα εχω πιασει σχεδον 120....οποτε θα κερδισω και μερικα κμ μολισ το πειραξω;);)

:lol::lol: ρε παιδια στα ποσα km βαζετε 4η?εμενα το δικο μ παει 90κμ στην ευθεια:wacko:

στα 100κμ βαζς εγω............

στα 100κμ βαζς εγω............

και μετα η 4η ποσο παει?