DriftKing Δημ. July 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2008 Μαγκες σημερα πηγα σ'ενα μαγαζι και ρωτησα για το suzuki και μου ειπε οτι θα μου κανει δωρο το συναγερμο και το κρανος συνολο δηλαδη 2.100!Τωρα μου ειπε ο συναγερμος που βαζει κανει 350Ε και τον ιδιο βαζει και στις 1000αρες και το κρανος 150Ε δηλαδη μια δωροεπιταγη των 500Ε μου δινει τεσπα. Ξεχασα να πω μαζι και οι πινακιδες ειναι 2.100!!! Καλα δεν ειναι ρε παιδια?Πρωτη φορα περνω μηχανακι και δεν ξερω! Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. July 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2008 Basika To Papi ta spaei dn kserw gt alla me exei trelanei.Eixa to suzuki to FB 50ari kai itan 34 xronon xwris na pathenei mixanikes zimies mono fusikes fthores granazia asteria ktlp k molis akouse o pateras m oti bgike suzuki papi 125 leei TELOS auto tha pareis kai to pira se asimi xrwmaοντως ειναι πολυ καλο και εχει και καλη συναρμογη στα πλαστικα του!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. July 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2008 οντως ειναι πολυ καλο και εχει και καλη συναρμογη στα πλαστικα του!! δλδ δεν τριζουν τα πλαστικα του??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gigolo_16 Δημ. July 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2008 δλδ δεν τριζουν τα πλαστικα του??? Εμ..........................:rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] http://s1.gladiatus.gr/game/c.php?uid=43493 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukifan_ Δημ. July 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2008 sta 17000km pou einai tora to diko mou den trizi tipota:):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. July 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2008 sta 17000km pou einai tora to diko mou den trizi tipota:):):) καλο αυτο!!! γιατι τωρα τα παπια εχουν αυτο το προβλημα δλδ τριζουν τα πλαστικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreddyRx7 Δημ. July 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2008 καλο αυτο!!! γιατι τωρα τα παπια εχουν αυτο το προβλημα δλδ τριζουν τα πλαστικα Μόνα άμα είναι Yamaha ή Honda.:D Παράθεση Ναι..Είμαι αιμοδότης... 2006 Modenas Dinamik 71mm.... 1998 Seat Ibiza S4 Turbo 1992 Suzuki RGV-Γ 250cc 2001 Suzuki FX 68.5mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. July 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2008 Μόνα άμα είναι Yamaha ή Honda.:D μονο αυτα δεν τριζουν δλδ??? εχει φτιαξει κανεις το μηχανακι του (address) μηχανικα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonikaier Δημ. July 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2008 Vgike fanari me ensonatomena flash gia to address apo vdomada erxete!! :) Παράθεση http://i445.photobucket.com/albums/qq178/191yamaha/yoshimura_logo.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gigolo_16 Δημ. July 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2008 Vgike fanari me ensonatomena flash gia to address apo vdomada erxete!! :) :up::up::up::yahoo::yahoo: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] http://s1.gladiatus.gr/game/c.php?uid=43493 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gigolo_16 Δημ. July 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2008 Kάποιοι λεν πως το ασημί δε λέει πολλά! Εγώ το πάω πάντως... :) http://i230.photobucket.com/albums/ee101/gigolo16/2008_01_15_bikepics-1149203-800.jpg Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] http://s1.gladiatus.gr/game/c.php?uid=43493 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gigolo_16 Δημ. July 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2008 Ξέρετε αν πουλάνε τέτοιες μπουκάλες??? http://i230.photobucket.com/albums/ee101/gigolo16/2008-07-16_215305.jpg Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] http://s1.gladiatus.gr/game/c.php?uid=43493 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAKISSS Δημ. July 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2008 Vgike fanari me ensonatomena flash gia to address apo vdomada erxete!! :) Για δωσε πληροφοριες!!!!! Που το βρισκουμε, τιμη, γνησιο η ιμιτασιον;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. July 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2008 τα παπια της εποχης μας αποτελουντε απο 90% πλαστικο.οσο καλα βιδομενα και να ειναι και οσο σκληρα η μαλακα και να ειναι θα τριζουν.δεν φτενε οι ετερειες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiMk0s_LoW_BaP Δημ. July 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2008 To Alani Me Ton Asimi Sifounaaaa :P (gigolo_16) oreos k egw se asimi to pira k mou arese para polu !!! Sxetika me to fanari as m pei kapios ti paizei akribos diladi TIMES , Pou mporo na to agoraso kai ta loipa !!!:):D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiMk0s_LoW_BaP Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 Na Rotiso Kai Kati Allo...To Prwto Service autoi me to Address to kanate apo ekei pou to pirate ???? Gt Skeftome na to paw se allo mastora gt apo ekei pou to pira einai makria kai prepei na to fortoso.Kapios pou kserei as m pei !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 Na Rotiso Kai Kati Allo...To Prwto Service autoi me to Address to kanate apo ekei pou to pirate ???? Gt Skeftome na to paw se allo mastora gt apo ekei pou to pira einai makria kai prepei na to fortoso.Kapios pou kserei as m pei !! Αμα ειναι εξουσιοδοτημενο το αλλο συνεργειο να το πας.αλλιως οχι!! Η εγγυηση ισχυει μονο σε εξουσιοδοτημενα service της suzuki :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jack21 Δημ. July 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2008 Γεια σας παιδιά! Έχω το Address εδώ και 8000κμ, είμαι ευχαριστημένος από την κατανάλωσή του, έχει κάψει κατά μέσο όρο ~2,5 λίτρα/100κμ σε αυτά τα 8000κμ, απλή αμόλυβδη. Μου έχει βγάλει το μέγιστο 141κμ με ένα τεπόζιτο (ίσως έβγαζε λίγα ακόμα) Δεν τρίζει (Μόνο η βάση της μπαγκαζιέρας τρίζει). Στο δρόμο όμως νομίζω ότι με περνάνε τα υπόλοιπα παπιά.. Δεν είναι γρήγορο, αλλά κινείται εύκολα και άνετα. Τελική έχω πιάσει σε κατηφόρα (σε κανονική στάση) σχεδόν 110. Πάει πολύ εύκολα 100-105 αλλά δύσκολα παραπάνω. Σε εμφάνιση μου αρέσει αρκετά και δεν είναι συνηθισμένο. Πρώτο service στα 1000κμ, δεύτερο στα 4000 (έδωσα 50€ σε αντιπροσωπεία) Τώρα θα πάω για το τρίτο. Μου είπαν 80€. ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ για παπί; (59€ εργασία, 7€ φίλτρο, 4€ μπουζί και 10€ το λάδι) Δηλαδή ανά 8000κμ θα θέλουμε σε αντιπροσωπεία (είναι και η εγγύηση..) 130-140€; Σχεδόν όσο το service αυτοκινήτου, μην πω και παραπάνω. Πόσο θέλει για service έξω; (μένω κέντρο, αν έχετε να προτείνετε κανά καλό μηχανικό) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gigolo_16 Δημ. July 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2008 Καταρχήν καλωσήρθες και πάντα όρθιος! (Μόνο η βάση της μπαγκαζιέρας τρίζει). Τί είναι αυτό? Ποιά βάση εννοείς? Στο δρόμο όμως νομίζω ότι με περνάνε τα υπόλοιπα παπιά. Απο κιλά πως πας? Τι είδος παπιά '' σε έχουν '' ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] http://s1.gladiatus.gr/game/c.php?uid=43493 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2008 Γεια σας παιδιά! Έχω το Address εδώ και 8000κμ, είμαι ευχαριστημένος από την κατανάλωσή του, έχει κάψει κατά μέσο όρο ~2,5 λίτρα/100κμ σε αυτά τα 8000κμ, απλή αμόλυβδη. Μου έχει βγάλει το μέγιστο 141κμ με ένα τεπόζιτο (ίσως έβγαζε λίγα ακόμα) Δεν τρίζει (Μόνο η βάση της μπαγκαζιέρας τρίζει). Στο δρόμο όμως νομίζω ότι με περνάνε τα υπόλοιπα παπιά.. Δεν είναι γρήγορο, αλλά κινείται εύκολα και άνετα. Τελική έχω πιάσει σε κατηφόρα (σε κανονική στάση) σχεδόν 110. Πάει πολύ εύκολα 100-105 αλλά δύσκολα παραπάνω. Σε εμφάνιση μου αρέσει αρκετά και δεν είναι συνηθισμένο. Πρώτο service στα 1000κμ, δεύτερο στα 4000 (έδωσα 50€ σε αντιπροσωπεία) Τώρα θα πάω για το τρίτο. Μου είπαν 80€. ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ για παπί; (59€ εργασία, 7€ φίλτρο, 4€ μπουζί και 10€ το λάδι) Δηλαδή ανά 8000κμ θα θέλουμε σε αντιπροσωπεία (είναι και η εγγύηση..) 130-140€; Σχεδόν όσο το service αυτοκινήτου, μην πω και παραπάνω. Πόσο θέλει για service έξω; (μένω κέντρο, αν έχετε να προτείνετε κανά καλό μηχανικό) Τα service στα μηχανακια ειναι ακριβοτερα σε σχεση με τα αμαξια.τωρα τα εξουσιοδοτημενα "τσιμπανε" σε τι τιμες.βεβαια 59 ευρο για εργασια ειναι πολλα.παντως αμα σου κανει καλη δουλεια και προσεγμενη μην το αλλαζεις το συνεργειο.και αλλου πανω κατω σε αυτα τα χρηματα θα εισαι.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jack21 Δημ. July 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2008 Καταρχήν καλωσήρθες και πάντα όρθιος! Τί είναι αυτό? Ποιά βάση εννοείς? Απο κιλά πως πας? Τι είδος παπιά '' σε έχουν '' ? Καλώς σας βρήκα! Είναι η πρόσθετη βάση με τα 2 πλαϊνά σίδερα για το βαλιτσάκι, αποκλείεται να τρίζει όταν είναι μαμά. Από κιλά κοντά στα 110 νομίζω είναι. Μου φαίνεται με περνάνε Kriss, Crypton R, CryptonX (εννοείται), νομίζω και παλιά GLX και ακόμα και τα κινέζικα.. (μιλάω πάντα για επιτάχυνση). Δεν είναι από τα γρήγορα παπιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gigolo_16 Δημ. July 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2008 Από κιλά κοντά στα 110 νομίζω είναι. Eσύ είσαι 110? Δεν μιλάω για το παπί. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] http://s1.gladiatus.gr/game/c.php?uid=43493 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jack21 Δημ. July 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2008 Όχι, εγώ δεν είμαι 110! :lol: Είμαι περίπου 90.. (όχι και πολύ διαφορά..) :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gigolo_16 Δημ. July 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2008 Όχι, εγώ δεν είμαι 110! :lol: Είμαι περίπου 90.. (όχι και πολύ διαφορά..) :D Εγώ π.χ που είμαι 60, ίσως πιάσω εκείνη την ώρα και 120 !!! Εεε??? :rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] http://s1.gladiatus.gr/game/c.php?uid=43493 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukifan_ Δημ. July 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2008 se kathfwra thes baros gia telikes. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts