Jump to content

Τι συμφέρει με την "νεα" αστική χρέωση του ΟΤΕ

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ως γνωστόν με την νέα χρεωση αστικής του ΟΤΕ, χρεωνόμαστε πάγια τα 2 πρώτα λεπτά και απο ΄κει και πέρα ανα δευτερόλεπτο.

Οι εναλλακτικοί συνεχίζουν να χρεώνουν ανα λεπτό!

Μήπως ο ΟΤΕ συμφέρει περισσότερο για κλήσεις ανω των 2 λεπτών; :confused:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος telePS ( 2 Ιαν. 2004 , 14:35)

Μήπως ο ΟΤΕ συμφέρει περισσότερο για κλήσεις ανω των 2 λεπτών; :confused:

Γι αυτό πριν σηκώσετε το ακουστικό για να πάρετε τηλέφωνο τη ξαδέλφη σας ή τη θεία σας.... Just Think. Θα σταματήσετε στο 2λεπτο...........η θα του δώσετε να καταλάβει? Αναλόγως επιλέξτε Εναλλακτικό ή ΟΤΕ!!!

Εγώ προσωπικά δεν έχω ούτε 1 - ούτε 5 εναλλακτικούς στο σπίτι μου... :stupid: για να σκέφτομαι: Πέρνω εντός Αττικής μέσω του Α φορέα. Θέλω να πάρω σε διπλανό νομό μέσω του Β φορέα. Θέλω να πάρω σε κινητό μέσω του Γ φορέα. Θέλω να πάρω εξωτερικό μέσω του Δ φορέα :wacko:

Μια και καλή θα φάει το σουτ ο ΟΤΕ από μενα. :D

Don't criticize... what you can't understand...!

An diavasete kalytera to antistoixo neo stin kentrikh selida tou Myphone tha deite oti gia ta prwta 2 lepta h xrewsh einai ana lepto. Dhladh an milhseis 30sec tha xrewtheis 1 lepto. An milhseis 1:20 tha xrewtheis 2 lepta. An milhseis 2:34, tha xrewtheis 2:34. :)
Infinite loneliness

Yπαρχει αλλαγη γενικα στα τιμολογια του οτε που επηρεαζει τις κλησεις προς κινητα..και αν ναι πως τις διαμορφωνει?
Ι need a six month vacation, twice a year.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος elteo ( 2 Ιαν. 2004 , 17:31)

Yπαρχει αλλαγη γενικα στα τιμολογια του οτε που επηρεαζει τις κλησεις προς κινητα..και αν ναι πως τις διαμορφωνει?

Oι κλήσεις από σταθερό του ΟΤΕ προς όλες τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας μειώνονται κατά 10%.

- Ο ελάχιστος χρόνος ορίζεται στα 30 δευτερόλεπτα και για το πρώτο αυτό διάστημα η χρέωση στο μερίδιο του ΟΤΕ μειώνεται από 0,026 στα 0,020 ευρώ.

- H χρέωση στη συνέχεια, για τον ΟΤΕ ανέρχεται στα 0,040 ευρώ ανά λεπτό ομιλίας.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος elteo ( 2 Ιαν. 2004 , 17:31)

http://www.oteshop.gr/home/convergedcalls.htm

Opote re paidia symfairei na xreisomopoioume enallaktikoys foreis me tis nees xreoseis? Kai an nai poia etaireia pleon einai antagonistiki toy OTE?
http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος stixima ( 2 Ιαν. 2004 , 23:04)

Opote re paidia symfairei na xreisomopoioume enallaktikoys foreis me tis nees xreoseis? Kai an nai poia etaireia pleon einai antagonistiki toy OTE?

Τώρα θα μπουν στον χωρό των μειώσεων (πάλι) και των προσφορών οι εναλλακτικοί, αν θέλουν να είναι ανταγωνιστικοί.

Είναι σαν μια παρτίδα σκάκι. Στρατηγικής σημασίας κινήσεις, μέχρι να κερδίσεις τον αντίπαλο. Οπότε..... παρακολουθούμε :p

Οι τυχεροί τώρα είναι όσοι έχουν τα πακέτα της TelePassport online που έχουν την αστική 0,021 έως 0,019 ;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος telePS ( 3 Ιαν. 2004 , 15:03)

Οι τυχεροί τώρα είναι όσοι έχουν τα πακέτα της TelePassport online που έχουν την αστική 0,021 έως 0,019 ;)

Βρε τους τυχερούς! :D

Μπλέξιμο! :confused:

Ακόμη και για αυτή την τόσο απλή ανάγκη του να επικοινωνείς θα αρχίζεις να σκέφτεσαι το πόσο πρέπει να μιλήσεις και το αν αξίζει να μιλήσεις! :cry:

Εγω πιστεύω ότι οι εναλλακτικοι θα ακολουθήσουν τον Οργανισμό που (δυστυχώς) κινεί τις τιμές!

Πάλι θα είναι φθηνότεροι από τον ΟΤΕ. Το θέμα είναι να κρατήσουν όσο το δυνατό και πιο απλή την χρεωσή τους. :whistle:

Θα δείξει! :!:

Τώρα που μάθαμε να ζητάμε (τρομάρα μας) μήπως είναι ώρα να μάθουμε και να επιλέγουμε... σωστά!? Λέω εγώ!

και να ανεβασουν και λιγο την ποιοτητα και να μειωσουν λιγο την καθυστερηση μεχρι να παρεις ενα νουμερο και...και...και...αστα πολλα θελουν!http://www.langkawi.dk/n98.gif
Ι need a six month vacation, twice a year.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος elteo ( 7 Ιαν. 2004 , 17:14)

και να ανεβασουν και λιγο την ποιοτητα και να μειωσουν λιγο την καθυστερηση μεχρι να παρεις ενα νουμερο και...και...και...αστα πολλα θελουν!http://www.langkawi.dk/n98.gif

LLU. Αυτό θέλουν ώστε να κόψουν και τις δικαιολογίες. Αν και εκεί δεν έχουν την αριστη υπηρεσία, τότε χ*** ψηλά κι αγνάντευε!

Τώρα που μάθαμε να ζητάμε (τρομάρα μας) μήπως είναι ώρα να μάθουμε και να επιλέγουμε... σωστά!? Λέω εγώ!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος rebel21 ( 8 Ιαν. 2004 , 13:52)

LLU. Αυτό θέλουν ώστε να κόψουν και τις δικαιολογίες. Αν και εκεί δεν έχουν την αριστη υπηρεσία, τότε χ*** ψηλά κι αγνάντευε!

Μα το υπάρχον (προβληματικό) δίκτυο παραμένει, δεν το αντικαθίσταται με το LLU - το LLU θα "κολλήσει" στο υπάρχον δίκτυο γραμμές μέχρι τα σπίτια. Πώς θα βελτιώσει τις υπηρεσίες; :blink:

Είμαστε όλοι εδώ

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Αρχιμήδης ( 8 Ιαν. 2004 , 14:00)

Μα το υπάρχον (προβληματικό) δίκτυο παραμένει, δεν το αντικαθίσταται με το LLU - το LLU θα "κολλήσει" στο υπάρχον δίκτυο γραμμές μέχρι τα σπίτια. Πώς θα βελτιώσει τις υπηρεσίες; :blink:

Δε νομίζω. Είναι διαφορετικό να έχεις επάνω στο δίκτυο σου τον πελάτη από να τον έχεις μέσω ΟΤΕ. Σίγουρα η ποιότητα έχει σχέση με τον εξοπλισμό που έχεις άλλα με τις αναβαθμίσεις που κάνουν αρκετές (τουλάχιστον οι σοβαρες) Εταιρίες το πρόβλημα, σε μεγάλο ποσοστό, μετατοπίζετε στα κέντρα.

• 2 weeks later...
Αρχικό Μήνυμα από το μέλος telePS ( 3 Ιαν. 2004 , 15:03)

Είναι πολλοί αυτοί τελικά; Και αυτοί μπήκαν στο LLU της Telepassport για να έχουν αυτές τις τιμές; Είναι κάτι που δίνεται στο ευρύ κοινό ή αφορά λίγους που μπορεί να μένουν σε περιοχές που η εταιρεία το υποστηρίζει;

Πήρα στην εταιρεία και δεν ήξεραν κάτι για αυτό. Επίσης δεν μου είπαν αν η χρέωση θα είναι ανά 9 δευτερόλεπτα ή ανά λεπτό.