AngeloDion Δημοσιεύτηκε September 3, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 3, 2007 Υπάρχουν πουθενά πολλές μπασκέτες στην Αθήνα κυρίως κέντρο.?Παλιά ηξερα ενα γήπεδο που είχε τουλάχιστον 10-12 μπασκέτες και μαζέυονταν πολύ και παίζανε. Μετά τις ρήξανε. Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harispug Δημ. September 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2007 Μπασκετ Έχει στο μετρό Αμπελόκηποι στην έξοδο του μετρό απο την πλευρά της ΓΑΔΑ. Έχει στρην πλατεία του Αγίου Κωσταντίνου στον Κολωνό αλλά παίζει πολύ αθθίγανος. Παράθεση Peugeotclub Peugeot 406 ST 2000 1.600cc Στο νοσοκομείο καταλήγουνε όσοι φοράνε ζώνες.Οι υπόλοιποι πάνε πρώτα στο νεκροτομείο... http://www.skoda-auto.gr/models/octavia/extra/images/2x3x180.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer13 Δημ. September 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2007 και στη γυμναστικη ακαδημια εχε στη δαφνηι με φωτισμο ολο το βραδυ. Παράθεση http://xs.to/thumb-21E1_4B98EEC6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. September 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2007 Να τροποποιήσω λίγο το αρχικό ερώτημα και να ρωτήσω αν έχει κάπου γήπεδο τέννις με ελεύθερη είσοδο, και φροντισμένο (με φωτισμό κλπ)? Κέντρο αθήνας κατά προτίμηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. September 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2007 Και στον Άγιο Κοσμά είχε παλιά. Δεν ξέρω πλέον τι γίνεται,βέβαια. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harispug Δημ. September 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2007 Tενις Έχει γήπεδο απέναντι απο το τμήμα της Πληροφορικής στου ζωγράφου και κοντά σε ένα ακόμα τμήμα πιο κοντά στην πύλη αλλά δεν θυμάμαι.Έχει ακόμα στο δρόμο που ενώνει Βουλιαγμένης με την είσοδο του ανατολικού αεροδρομίου.Τα πρώτα είναι σίγουρα free.Τα άλλα δεν ξέρω αλλά νομίζω ναι. Παράθεση Peugeotclub Peugeot 406 ST 2000 1.600cc Στο νοσοκομείο καταλήγουνε όσοι φοράνε ζώνες.Οι υπόλοιποι πάνε πρώτα στο νεκροτομείο... http://www.skoda-auto.gr/models/octavia/extra/images/2x3x180.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. September 3, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2007 Τώρα μπερδέυτηκα. Για τενις μιλαμε η μπασκετες>? Τι προβλημα υπαρχει στον Αγιο Κωσταντινο με τους αθιγγανους? Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harispug Δημ. September 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2007 Τώρα μπερδέυτηκα. Για τενις μιλαμε η μπασκετες>? Τι προβλημα υπαρχει στον Αγιο Κωσταντινο με τους αθιγγανους? Το πρόβλημα ότι μπορούν να τσαμπυκαλευτούν γιατί είναι δικό τους και να πλακωθείτε.Τεσπα μπορεί να τσακωθείς εύκολα.Βέβαια υπάρχουν και στιγμές που δεν υπάρχει πρόβλημα και όλοι παίζουν ήρεμα. Παράθεση Peugeotclub Peugeot 406 ST 2000 1.600cc Στο νοσοκομείο καταλήγουνε όσοι φοράνε ζώνες.Οι υπόλοιποι πάνε πρώτα στο νεκροτομείο... http://www.skoda-auto.gr/models/octavia/extra/images/2x3x180.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. September 3, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2007 Το πρόβλημα ότι μπορούν να τσαμπυκαλευτούν γιατί είναι δικό τους και να πλακωθείτε.Τεσπα μπορεί να τσακωθείς εύκολα.Βέβαια υπάρχουν και στιγμές που δεν υπάρχει πρόβλημα και όλοι παίζουν ήρεμα. Κατάλαβα, προφανώς μπορει να ζηλέψουν κιολας. αΑμα αρχίσουμε καρφωματα θάχουμε πρόβλημα :) Ευχαριστώ πάντως, θα διαλέξω ένα και οτ πολύ πολύ πάω για βόλτα Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. September 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2007 Μαζευόμαστε για κανένα μπασκετάκι αυτές τις μέρες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. September 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2007 +τροκαντερο φρεε με φωτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rch Δημ. September 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2007 Basket : Epi ths tsoxa,pisw apo to ghpedo tou pana8hnaikou. Παράθεση One of the things you learn after years of dealing with drug people, is that you can turn your back on a person, but never turn your back on a drug. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer13 Δημ. September 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2007 παντως τετοια εποχη το βραδυνο μπασκεταkι ειναι all the money...:) αντε ψηθειτε για κανα 3on3 Παράθεση http://xs.to/thumb-21E1_4B98EEC6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. September 4, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2007 και γω είμαι μέσα αν και το ρισκάρω επιδη είμαι τραυματίας. Να ανοιξουμε θέμα να μετρηθούμε? Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer13 Δημ. September 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2007 και γω είμαι μέσα αν και το ρισκάρω επιδη είμαι τραυματίας. Να ανοιξουμε θέμα να μετρηθούμε? go ahead..;) Παράθεση http://xs.to/thumb-21E1_4B98EEC6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. September 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2007 Να σας ρωτήσω κάτι σχετικό, δεν το έχω δει πουθενά και φαντάζομαι ότι δεν υπάρχει, αλλά θα ρωτήσω έτσι για να μου φύγει και ο παραμικρός ενδοιασμός: Υπάρχουν πουθενά ενοικιαζόμενες μπασκέτες (κάτι π.χ. σαν το 5x5 στην μπάλα) όπου μπορείς, πληρώνοντας πάντα, να πας με την παρέα σου και να είσαι σίγουρος 100% ότι θα παίξεις και ότι δεν θα τσακώνεσαι με άλλους 30 που περιμένουν να παίξουν; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2007 Να σας ρωτήσω κάτι σχετικό, δεν το έχω δει πουθενά και φαντάζομαι ότι δεν υπάρχει, αλλά θα ρωτήσω έτσι για να μου φύγει και ο παραμικρός ενδοιασμός: Υπάρχουν πουθενά ενοικιαζόμενες μπασκέτες (κάτι π.χ. σαν το 5x5 στην μπάλα) όπου μπορείς, πληρώνοντας πάντα, να πας με την παρέα σου και να είσαι σίγουρος 100% ότι θα παίξεις και ότι δεν θα τσακώνεσαι με άλλους 30 που περιμένουν να παίξουν; Ωραια ιδεα!! δυστηχως κατι τετοιο δεν εχω :worry: αλλα τι να το κανεις κι'ολλας αφου καθε γειτονια εχει και το δικο της χωρο (μπασκετ) και αν δεν εχεις....μπουκαρεις σε κανενα σχολειο και παιζεις εκει..τουλαχιστον εδω στην επαρχεια..ετσι την βγαζουμε.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts