Jump to content

Welcome Letter II

MsK
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος petran (14 Ιαν. 2004 , 01:51)

Κι όμως, δεν είναι έτσι!

Αν θέλετε να το παρομοιάσετε με εταιρία, είναι πιο πολύ σαν να εργαζόμαστε σε μια εταιρία που στεγάζεται σε ενοικιαζόμενο κτίριο, και όταν μετακομίζει η εταιρία σε άλλο κτίριο ο ιδιοκτήτης του προγούμενου κτιρίου να κρατά τη δουλειά μας και τους πελάτες μας! ;)

file petran kai osi ali fili exete tin apetisi na diagrafoun ta post apo to unwired thelo na sas kano mia erotisi?

tous orous prin kanete etisi gia na ginete meli sto unwired H akoma kai moderator tous diabasate?

mpa den nomizo einai poli mikra gramata kai para pola!

diladi ego an theliso aurio na kano ena site san to myphone H to unwired tha apetiso apo ton Mano* na mou kani delete ta post sto myphone?

as epikratisi i logiki pedia!

kai an kapioi pou grafane sto unwired grafane mono kai mono giati pistebane oti to site einai tou Manou tote auto einai dikotous problima kai kanena alou!

* Me ton Mano gnorizome edo kai poli kero kai tou exo megali ektimisi!

Prosopika den exo tipota ote me ton Mano oute kai me sas ala as imaste pio logiki se merika themata !!! ;)

• Απαντήσεις 154
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Φίλε lsk, σεβαστή η προτίμηση σου αλλά εδώ υπάρχει θέμα πνευματικών δικαιωμάτων. Ο,τι όρους πρόσβασης και χρήσης να αποδέχεσαι σε site, σε περιοδικά όπου γράφεις κλπ, αυτά όλα είναι δικά σου παιδιά και κατέχεις τα πνευματικά δικαιώματα επί τούτων. Το ότι αυτά εμφανίζονται σε sites, στα περιοδικά, κλπ σημαίνει ότι έχεις αδειοδοτήσει τον εκάστοτε "εκδότη" για να τα βγάλει στον αέρα.

Οι αμοιβές που δίνουν οι commercial εκδότες (περιοδικά) καλύπτουν και τον προσωπικό σου κόπο και αυτό το είδος licencing που κάνεις, ώστε να είναι δύσκολη η αντεπιστροφή. Μπορείς π.χ. να πας σε ένα περιοδικό που έγραφες και να πεις ότι "εγώ δε θέλω από δω και πέρα να επαναχρησιμοποιείτε άρθρα που έγραψα για σας παλιά". Αυτό σημαίνει ότι παρόλο του ότι έδωσες εξουσιοδότηση στον εκδότη στο παρελθόν και αμοίφθηκες γι'αυτό, επικαλούμενος την αδιαμφισβήτη κυριότητά σου επί του υλικού αυτού, αποστερείς από τον εκδότη το δικαίωμα να χρησιμοποιεί άλλο το έργο σου.

Στο παράδειγμα με το περιοδικό, μία τέτοια απαγόρευση σημαίνει άρνηση μελλοντικής χρήσης από το περιοδικό του υλικού σου. Σε περιπτώσεις online περιοδικών, όπως τα websites και ειδικά επειδή δεν υπάρχει ισχυρό μέσο αντεπιστροφής (π.χ. ληφθείσες αμοιβές), είναι πολύ πιο απτό το να μπορείς να ζητήσεις ανά πάσα στιγμή την κατάργηση δημοσιευμάτων σου, για τα οποία μέχρι πρότινος συναινούσες στο να εμφανίζονται στο κοινό.

Ελπίζω να καταλαβαίνετε τώρα ότι υπάρχει προστασία στο υλικό σας και ότι δεν είναι απλά μερικές αράδες που πετάξατε για πλάκα σε ένα website.

Δεν ξέρω, δε θέλω να ξέρω, ούτε να θυμάμαι ότι κάποτε ήξερα..

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lsk1977 (14 Ιαν. 2004 , 09:13)

file petran kai osi ali fili exete tin apetisi na diagrafoun ta post apo to unwired thelo na sas kano mia erotisi?

tous orous prin kanete etisi gia na ginete meli sto unwired H akoma kai moderator tous diabasate?

mpa den nomizo einai poli mikra gramata kai para pola!

diladi ego an theliso aurio na kano ena site san to myphone H to unwired tha apetiso apo ton Mano* na mou kani delete ta post sto myphone?

as epikratisi i logiki pedia!

kai an kapioi pou grafane sto unwired grafane mono kai mono giati pistebane oti to site einai tou Manou tote auto einai dikotous problima kai kanena alou!

* Me ton Mano gnorizome edo kai poli kero kai tou exo megali ektimisi!

Prosopika den exo tipota ote me ton Mano oute kai me sas ala as imaste pio logiki se merika themata !!! ;)

Για το θέμα του φόρουμ του unwired έχεις δίκιο, και μάλιστα θεωρώ και κρίμα να χαθεί το αποτέλεσμα τόσων ωρών απασχόλησης όλων μας (δεν εννοώ μόνο τα παιδιά του team του unwired, αλλά και εμάς τους χρήστες που αφιερώσαμε ώρες για να μοιραστούμε σκέψεις και να λύσουμε προβλήματα).

Εκεί που υπάρχει σοβαρή ένσταση είναι στην χρήση των blueprints που έχουν γίνει από την ομάδα του unwired τα οποία εκμεταλλεύεται κάποιος που δεν είχε - σχεδόν - καμμία συμμετοχή στην ουσιαστική δουλειά που γινόταν στο site.

Ως προς το θέμα της αποχώρησης από την εταιρία που έφερες σαν παρομοίωση, ναι μεν είναι λογικό σαν σκεπτικό, κάνεις όμως ένα λάθος. Εν προκειμένω δεν έφυγε ένας υπάλληλος από την εταιρία και η τελευταία εκμεταλλεύεται τη δουλειά του. ΕΦΥΓΕ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ και ο τελευταίος κράτησε - κακώς - το όνομα και την (πνευματική) περιουσία της εταιρίας. Εδώ είχαμε αποχώρηση του συνόλου του προσωπικού και ένα μόνο άτομο εκμεταλλεύεται τους κόπους όλων των υπολοίπων. Και, ναι μεν νομικά είχε το δικαίωμα καθώς αυτός καταχώρησε το όνομα, ηθικά όμως δεν είχε.

Αν, εν τέλει, ήθελε αυτός ο κύριος (με τον οποίο δεν έχω τίποτε, ούτε καν τον ξέρω) να προσφέρει στο χώρο, ας άνοιγε ένα καινούριο site, με ένα καινούριο όνομα και νέα πρόσωπα για να δοκιμάσει εκεί τις δυνάμεις του. Ο φίλτατος Μάνος το έκανε και το αποτέλεσμα σήμερα νομίζω ότι τον δικαιώνει πέρα από κάθε δική του προσδοκία.

ΥΓ. Δεν θέλω να μπω σε θέματα οικονομικής εκμετάλλευσης των δύο σελίδων γιατί δεν με ενδιαφέρουν. Το ηθικό κομμάτι είναι αυτό που με απασχολεί και το γεγονός ότι κάποιοι προσπαθούν να μας πουλήσουν παραμύθια. Όσοι έχουμε παρακολουθήσει το θέμα από την εποχή του unwired ξέρουμε ποιός παρακολουθούσε το site, και ποιοί ασχολούνταν μ' αυτό.

Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος NeO (14 Ιαν. 2004 , 11:19)

Φίλε lsk, σεβαστή η προτίμηση σου αλλά εδώ υπάρχει θέμα πνευματικών δικαιωμάτων. Ο,τι όρους πρόσβασης και χρήσης να αποδέχεσαι σε site, σε περιοδικά όπου γράφεις κλπ, αυτά όλα είναι δικά σου παιδιά και κατέχεις τα πνευματικά δικαιώματα επί τούτων. Το ότι αυτά εμφανίζονται σε sites, στα περιοδικά, κλπ σημαίνει ότι έχεις αδειοδοτήσει τον εκάστοτε "εκδότη" για να τα βγάλει στον αέρα.

Οι αμοιβές που δίνουν οι commercial εκδότες (περιοδικά) καλύπτουν και τον προσωπικό σου κόπο και αυτό το είδος licencing που κάνεις, ώστε να είναι δύσκολη η αντεπιστροφή. Μπορείς π.χ. να πας σε ένα περιοδικό που έγραφες και να πεις ότι "εγώ δε θέλω από δω και πέρα να επαναχρησιμοποιείτε άρθρα που έγραψα για σας παλιά". Αυτό σημαίνει ότι παρόλο του ότι έδωσες εξουσιοδότηση στον εκδότη στο παρελθόν και αμοίφθηκες γι'αυτό, επικαλούμενος την αδιαμφισβήτη κυριότητά σου επί του υλικού αυτού, αποστερείς από τον εκδότη το δικαίωμα να χρησιμοποιεί άλλο το έργο σου.

Στο παράδειγμα με το περιοδικό, μία τέτοια απαγόρευση σημαίνει άρνηση μελλοντικής χρήσης από το περιοδικό του υλικού σου. Σε περιπτώσεις online περιοδικών, όπως τα websites και ειδικά επειδή δεν υπάρχει ισχυρό μέσο αντεπιστροφής (π.χ. ληφθείσες αμοιβές), είναι πολύ πιο απτό το να μπορείς να ζητήσεις ανά πάσα στιγμή την κατάργηση δημοσιευμάτων σου, για τα οποία μέχρι πρότινος συναινούσες στο να εμφανίζονται στο κοινό.

Ελπίζω να καταλαβαίνετε τώρα ότι υπάρχει προστασία στο υλικό σας και ότι δεν είναι απλά μερικές αράδες που πετάξατε για πλάκα σε ένα website.

auta pou grafoume sta forum einai sxoliasmos kai tipota alo !

ara den iparxoun pneumatika dikeomata gia tous sxaliasmous file mou!

ama exis postari kati kai to exis katoxirosi tote pao paso kai nai auta einai pneumatika dikeomata!

p.x. an to sima tou myphone den exi kataxorithi tote ego mporo na to xrisimoiiso gia dikousmou logous!(blepe tin efimerida tou rizou kai tou mitsi(etsi nomizo oti legete) ton adesmeuto tipo)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Sergios (14 Ιαν. 2004 , 11:26)

Για το θέμα του φόρουμ του unwired έχεις δίκιο, και μάλιστα θεωρώ και κρίμα να χαθεί το αποτέλεσμα τόσων ωρών απασχόλησης όλων μας (δεν εννοώ μόνο τα παιδιά του team του unwired, αλλά και εμάς τους χρήστες που αφιερώσαμε ώρες για να μοιραστούμε σκέψεις και να λύσουμε προβλήματα).

Εκεί που υπάρχει σοβαρή ένσταση είναι στην χρήση των blueprints που έχουν γίνει από την ομάδα του unwired τα οποία εκμεταλλεύεται κάποιος που δεν είχε - σχεδόν - καμμία συμμετοχή στην ουσιαστική δουλειά που γινόταν στο site.

Ως προς το θέμα της αποχώρησης από την εταιρία που έφερες σαν παρομοίωση, ναι μεν είναι λογικό σαν σκεπτικό, κάνεις όμως ένα λάθος. Εν προκειμένω δεν έφυγε ένας υπάλληλος από την εταιρία και η τελευταία εκμεταλλεύεται τη δουλειά του. ΕΦΥΓΕ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ και ο τελευταίος κράτησε - κακώς - το όνομα και την (πνευματική) περιουσία της εταιρίας. Εδώ είχαμε αποχώρηση του συνόλου του προσωπικού και ένα μόνο άτομο εκμεταλλεύεται τους κόπους όλων των υπολοίπων. Και, ναι μεν νομικά είχε το δικαίωμα καθώς αυτός καταχώρησε το όνομα, ηθικά όμως δεν είχε.

Αν, εν τέλει, ήθελε αυτός ο κύριος (με τον οποίο δεν έχω τίποτε, ούτε καν τον ξέρω) να προσφέρει στο χώρο, ας άνοιγε ένα καινούριο site, με ένα καινούριο όνομα και νέα πρόσωπα για να δοκιμάσει εκεί τις δυνάμεις του. Ο φίλτατος Μάνος το έκανε και το αποτέλεσμα σήμερα νομίζω ότι τον δικαιώνει πέρα από κάθε δική του προσδοκία.

ΥΓ. Δεν θέλω να μπω σε θέματα οικονομικής εκμετάλλευσης των δύο σελίδων γιατί δεν με ενδιαφέρουν. Το ηθικό κομμάτι είναι αυτό που με απασχολεί και το γεγονός ότι κάποιοι προσπαθούν να μας πουλήσουν παραμύθια. Όσοι έχουμε παρακολουθήσει το θέμα από την εποχή του unwired ξέρουμε ποιός παρακολουθούσε το site, και ποιοί ασχολούνταν μ' αυτό.

kalos H kakos to unwired aniki se alon (konstantino) kai oxi sto Mano!

ara exi kathe dikeoma na ekmetalebete auto to site !

filimou exo mathi kati edo kai merika xronia pou ergazome - oti ta lathi plirononte kai stin periptosi auti o Manos ekane ena lothos den eixe AFM ekini tin epoxi kai tin patise! ;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lsk1977 (14 Ιαν. 2004 , 11:36)

kalos H kakos to unwired aniki se alon (konstantino) kai oxi sto Mano!

ara exi kathe dikeoma na ekmetalebete auto to site !

filimou exo mathi kati edo kai merika xronia pou ergazome - oti ta lathi plirononte kai stin periptosi auti o Manos ekane ena lothos den eixe AFM ekini tin epoxi kai tin patise! ;)

Δεν διαφωνώ με αυτά που λες. Αν ξαναδιαβάσεις όμως δεν μίλησα για νομικό δικαίωμα αλλά για ηθικό δικαίωμα. Το ότι αυτό που κάνει το κάνει έχοντας το δικαίωμα από τον νόμο, δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να απολαμβάνει και της εκτίμησής μας. Ηθικά για μένα είναι καταδικαστέο.

Παράδειγμα: Αν δανείσω σε έναν φίλο μου λεφτά χωρίς απόδειξη και μου τα "φάει", νομικά δεν μπορώ να τον κυνηγήσω. Αυτό σημαίνει ότι η συμπεριφορά του είναι κοινωνικά και ηθικά σωστή;

Τελειώνοντας, γιατί δεν έχει νόημα να επανέρχομαι συνέχεια, επαναλαμβάνω με πιό γλαφυρό τρόπο: αν είχε τα κότσια και την τιμιότητα, ας έφτιαχνε ένα καινούριο site με άλλο όνομα από το μηδέν και ας δοκιμαζόταν μόνος του (ή με τους συνεργάτες του) στην "αγορά"

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lsk1977 (14 Ιαν. 2004 , 11:30)

auta pou grafoume sta forum einai sxoliasmos kai tipota alo !

ara den iparxoun pneumatika dikeomata gia tous sxaliasmous file mou!

ama exis postari kati kai to exis katoxirosi tote pao paso kai nai auta einai pneumatika dikeomata!

p.x. an to sima tou myphone den exi kataxorithi tote ego mporo na to xrisimoiiso gia dikousmou logous!(blepe tin efimerida tou rizou kai tou mitsi(etsi nomizo oti legete) ton adesmeuto tipo)

Από την απάντησή σου φαίνεται και σε τι υπόληψη έχεις αυτά που γράφεις. Δεν είναι κακό. Όμως δεν πρέπει να περιμένεις να είναι όλοι τόσο .. καλόβολοι σαν εσένα. Ειδικά όταν αναλύουν τεχνικά θέματα, γράφουν reviews και γενικά αυτό που κάνουν αποκλίνει από αυτό που λές τόσο ξερά "σχολιασμό".

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Sergios (14 Ιαν. 2004 , 15:08)

Δεν διαφωνώ με αυτά που λες. Αν ξαναδιαβάσεις όμως δεν μίλησα για νομικό δικαίωμα αλλά για ηθικό δικαίωμα. Το ότι αυτό που κάνει το κάνει έχοντας το δικαίωμα από τον νόμο, δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να απολαμβάνει και της εκτίμησής μας. Ηθικά για μένα είναι καταδικαστέο.

Παράδειγμα: Αν δανείσω σε έναν φίλο μου λεφτά χωρίς απόδειξη και μου τα "φάει", νομικά δεν μπορώ να τον κυνηγήσω. Αυτό σημαίνει ότι η συμπεριφορά του είναι κοινωνικά και ηθικά σωστή;

Τελειώνοντας, γιατί δεν έχει νόημα να επανέρχομαι συνέχεια, επαναλαμβάνω με πιό γλαφυρό τρόπο: αν είχε τα κότσια και την τιμιότητα, ας έφτιαχνε ένα καινούριο site με άλλο όνομα από το μηδέν και ας δοκιμαζόταν μόνος του (ή με τους συνεργάτες του) στην "αγορά"

na se rotiso kati?

pote efiges apo to unwired?

mimpos molis epese o server kai anixe to myphone?

mimpos auto egine apo lous pou tora katigoroun to unwired?

kai pou isastan toso kero kai den to katigorousate gia tin simperifora tou(enoo tou konstantinou)?

apla molis anixe to myphone ftisate to unwired !

den einai kako auto! apla min to katigorite !

to melon tha anebasi ton kalitero stin korifi kai ton xirotero sto bourko! ;)

den ime fanatila oute tou myphone oute tou unwired !aplos auti i topi sto internet ine gia na metaferoume tis gnosis mas kai na pername kala!

opios den perna kala na min protimisi to myphone H to unwired H kai ta dio auta site!

ala stamatiste ton fanatismo! :!:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος NeO (14 Ιαν. 2004 , 15:20)

Από την απάντησή σου φαίνεται και σε τι υπόληψη έχεις αυτά που γράφεις. Δεν είναι κακό. Όμως δεν πρέπει να περιμένεις να είναι όλοι τόσο .. καλόβολοι σαν εσένα. Ειδικά όταν αναλύουν τεχνικά θέματα, γράφουν reviews και γενικά αυτό που κάνουν αποκλίνει από αυτό που λές τόσο ξερά "σχολιασμό".

ti reviews exis kani file Neo ? :worry:

ti texnika themata exis analisi? :worry:

mporis na mou ta anaferis? :confused:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lsk1977 (14 Ιαν. 2004 , 15:42)

na se rotiso kati?

kai pou isastan toso kero kai den to katigorousate gia tin simperifora tou(enoo tou konstantinou)?

den ime fanatila oute tou myphone oute tou unwired !aplos auti i topi sto internet ine gia na metaferoume tis gnosis mas kai na pername kala!

opios den perna kala na min protimisi to myphone H to unwired H kai ta dio auta site!

Να ξεκαθαρίσουμε μερικά πράγματα:

1. Δεν έφυγα από το unwired. To unwired έκλεισε. Όταν ξανάνοιξε, απλά δεν ήταν το unwired.

2. Δεν έφτυσα κανένα unwired, ούτε κατηγόρησα το unwired. Μίλησα για συμπεριφορές ατόμων. Τα sites δεν είναι απρόσωπα για να τα "φτύσουμε" ή να τα κατηγορήσουμε, οπότε και δεν μπορώ να έχω τίποτε εναντίον του unwired.

3. Δεν είμαι κομμάτι της συντακτικής ή ιδρυτικής ομάδας κανενός site για να μιλάς στο δεύτερο πληθυντικό. Αισθάνομαι όμως μέλος της παρέας του παλιού unwired και νυν του myphone. Υπό αυτή την έννοια, εγώ δεν αισθάνομαι - όπως νομίζω και οι περισσότεροι - ότι έχει αλλάξει τίποτε με την αλλαγή ονόματος. Απλά μεταφέρθηκε ο τόπος των συζητήσεών μας.

4. Δεν έβρισα κανέναν, ούτε φανάτισα. Χαρακτήρισα μια συγκεκριμένη συμπεριφορά ως λανθασμένη, εκφράζοντας παράλληλα την άποψη του τι θα έκανα στην αντίστοιχη θέση. Η καπηλεία της εργασίας άλλων για προσωπικό συμφέρον είναι κάτι που με ενοχλεί ανεξάρτητα από το ποιός την κάνει, συνεπώς η θέση μου δεν έχει σχέση με unwired, myphone κλπ.

5. Ως προς το "που ήμασταν τόσον καιρό", εγώ προσωπικά δεν είχα κανέναν λόγο να ανακατευθώ. Για τους υπόλοιπους έχω ξαναγράψει επανειλημμένως ότι θεωρώ αξιοπρεπέστατο το ότι δεν βγήκαν να τα χώσουν σε κάποιον που δεν είχε δυνατότητα απάντησης. Τώρα που βγαίνει ο ίδιος και μιλάει, το θέμα είναι διαφορετικό. Νομίζω όμως ότι ούτε με τη δική σου λογική θα ήταν πρέπον όλα αυτά που λέγονται σήμερα να έχουν ειπωθεί από τον Ιούλιο που τα πνεύματα ίσως ήταν πιό οξυμένα και που ο αποδέκτης των σχολίων δεν θα είχε τον τρόπο να εκφράσει τη θέση του.

Πάντα φιλικά, και μην συγχέεις τις συμπεριφορές ατόμων με τα sites.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lsk1977 (14 Ιαν. 2004 , 15:44)

ti reviews exis kani file Neo ? :worry:

ti texnika themata exis analisi? :worry:

mporis na mou ta anaferis? :confused:

Ευχαριστώ για την πρόκληση αλλά δεν έχω υποχρέωση να απολογούμαι σε κανένα. Ευχαριστώ πάντως ;)

το φόρουμ του Σχολιασμού αφορά :: "Τι σας άρεσε και τι όχι στο forum και στο site του MyPhone.gr. Απόψεις, Σχόλια, Προτάσεις ή οτιδήποτε πιστεύετε ότι θα ικανοποιήσει τις... επιθυμίες σας!"

τα τελευταια γεγονότα έφεραν αναγκαστικά σε αυτό το φόρυμ και το site του unwired.gr... απλά προς ενημέρωση και σε καμμία περίπτωση για αντιπαράθεση.

ό,τι είχε να πεί το myphone.gr, το είπε μέσω του admin του MsK.

οπότε, δεν υπάρχει πλέον λόγος να εξελιχθεί σε vs το θέμα, αλλά ούτε υπάρχει και πρόθεση από εμάς του myphone.gr στο να δωθεί χώρος/βήμα για να αναλύσουμε τα + και τα - ενός άλλου site.

όλοι διάβασαν ήδη τα όσα γράφτηκαν (και αφορούν το myphone.gr), οι νεώτεροι θα τα διαβάσουν και αυτοί κάποια στιγμή.

εμείς είμαστε εδώ για ενημέρωση σχετικά με τα νέα και της εξελίξεις του χώρους της κινητής τηλεφωνίας. :)

παρακαλώ να μην δοθεί συνέχεια στην αντιπαράθεση, καθώς κάτι τέτοιο θα οδηγήσει σε προσωρινό κλείδωμα (και όχι μόνο...)

Giati kollate toso poly sta onomata??? To zitoumeno pou exoun oi xristes apo tetoia sites, den einai h swsth kai egkyrh pliroforisi ? An loipon, to myphone.gr mou prosferei kaliteri pliroforisi, den einai logiko na meinw se ayto? An to unwired.gr mou prosfere kaliteri pliroforisi, den tha itan logiko na diavazw to unwired.gr ? Ara giati kollate toso poly ?

Sthn parousa fasi, to myphone.gr exei poly kaliteri pliroforia apo to unwired.gr , kai h logiki leei oti diskola to unwired.gr ginei kalitero apo to myphone.. an omws ginei, giati na perioristw se ena site? wake up everybody.. :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lsk1977 (14 Ιαν. 2004 , 15:42)

na se rotiso kati?

Εμμ αν είσαι παλιός φίλος του Μάνου ίσως γνωρίζεις οτι:

1) Κανένας χρήστης δεν έφυγε απο το unwired. Το Unwired έκλεισε.

2) Δε μας απασχολεί πλέον τι κάνει ο Admin του όλα αυτά που γράψαμε, και νομίζω δικαιούμαι και εγώ προσωπικά να μιλάω... Εκτός και αν έχεις κάποια αντίθετη άποψη.

Έτσι και αλλιώς όλα αυτά που οικοιοποιήθηκε, αποτελούν reviews και Blues δικά μας, για κινητά παλαιότερα ή που σύντομα θα θεωρούνται παρωχημένα. Ας τα κρατήσει τότε να γεμίζει το λιγοστό χώρο που έχει στο Admin Panel του. :)

3) Καλό είναι πιστεύω να καταλάβουμε όλοι τι συμβαίνει εκεί... Τα ποστς μας και να μείνουν... έχουν χάσει κάθε αξία... Σε ένα νεκρό forum, "μιλάνε" για πράγματα πριν 6-7 μήνες... και κανένας απο εμάς δεν πρόκειται να πάει εκεί να τα... ανανεώσει. Τώρα αν κάποιος απο εσάς ή εσένα φίλε του Μάνου, θέλει να πάει να απαντήσει σε κάποιο δικό μου ποστ, ας πάει... εμένα δε θα με βρει εκεί, δεν θα το δω, και επομένως δεν θα απαντήσω...

4) Ήδη το πράγμα όπως βλέπετε αφορά το παρελθόν. Κανένας δεν ασχολείται πλέον με αυτό παρά μόνο 5-6 άτομα που απλά κάνουν κουβέντα στο σχολιασμό... Εμείς όλοι συνεχίζουμε τη δουλειά μας εδώ. Μια και για πάντα... ;)

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

egw pisteuw oti ta posts kalo einai pou de svistikan.einai mia kalh database-mexri thn hmeromhnia pou ekleise to unwired- gia ta themata pou mas apaxolisan kai mas apasxoloun akoma.wstoso,to kalutero tha htan olh auth h vash dedomenwn na htan apla ena link se ena neo forum,gia opoin exei to endiaferon na anazhthsei kati sta palia, sxediasmeno apo thn arxh pou na mh moiazei me to palio kai th fusikh tou synexeia edw,opws kai to site kalytera na htan lefkh selida pou leei o logos para h tote morfh tou,kathws einai anapofeukta syndedemenh me to myphone kai dikaia kathoti synexistike edw.me auto to tropo tha apofeugontan auth h sygxysh kai oles autes oi diamaxes.ama thes na eisai original thelei douleia....o xronos tha deiksei

Ericsson GA618-Ericsson A1018s-Panasonic G600-Panasonic GD93-Alcatel OT701-Motorola A008-Siemens ME45-Siemens S45i-Siemens SL45i-Siemens M55-Motorola V525-Motorola V635-Sharp GX15-Sagem myZ5-Nokia 6290-Motorola W510-SonyEricsson C702-Blackberry 8800-Blackberry 9530-Motorola VE66-LG GT405-Nokia X6- LG P500-Huawei X5-LG P970-Huawei G500-Galaxy S3 -Lumia 920-LG G2-Xiaomi RedMi2-Galaxy Note 3-LG G4 -LG G6 -LG G8s -S24 Ultra - Xperia 1 VI

en oligois kalytera na ksekinouse to site from scratch kai to palio forum na htan apla ena link...twra einai sa fantasma..

Ericsson GA618-Ericsson A1018s-Panasonic G600-Panasonic GD93-Alcatel OT701-Motorola A008-Siemens ME45-Siemens S45i-Siemens SL45i-Siemens M55-Motorola V525-Motorola V635-Sharp GX15-Sagem myZ5-Nokia 6290-Motorola W510-SonyEricsson C702-Blackberry 8800-Blackberry 9530-Motorola VE66-LG GT405-Nokia X6- LG P500-Huawei X5-LG P970-Huawei G500-Galaxy S3 -Lumia 920-LG G2-Xiaomi RedMi2-Galaxy Note 3-LG G4 -LG G6 -LG G8s -S24 Ultra - Xperia 1 VI

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος duende (15 Ιαν. 2004 , 20:53)

en oligois kalytera na ksekinouse to site from scratch kai to palio forum na htan apla ena link...twra einai sa fantasma..

Και μάλλον έτσι θα μείνει

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/874.gif

MyPhone Forum Moderator @ "Κινητά τηλέφωνα"

To unwired έτσι όπως υπάρχει σήμερα, αποτελεί περισσότερο μιά συνειδητά κατευθυνόμενη συναισθηματική υπενθύμιση προς τον δημιουργό της, που ενίοτε συμπεριλαμβάνει και στοιχεία αέναου και άδηλου συναισθηματικού εκβιασμού, που πέρα από τα απλά εξωτερικά στοιχεία εμπεριέχει μνήμες, χαρές και λύπες που συνοδεύουν τις σκέψεις και τις πράξεις της κάθε στιγμή που περνά ανεπιστρεπτί....Είναι μιά φωτογραφία του παρελθόντος που αρχίζει να κιτρινίζει, ένα θλιμμένο τοπίο με νεκρούς στρατιώτες μιάς απροσδιόριστης μάχης....

Θλίβομαι, όχι για την αναπόληση αλλά γιά την κατάντια του πιό ζωντανού δικτυακού τόπου και αποφεύγω να μπαίνω μέσα στους παγερούς και έρημους διαδρόμους του....Ο παραλληλισμός του τέλους μιάς εποχής και μιάς φιλικής σχέσης είναι ο δραματικότερος επίλογος των σκέψεων και των συναισθημάτων....Μακάρι να αλλάξει γρήγορα η εικόνα του unwired και ας καταστραφούν μαζί του ό,τι το βαραίνει, μνήμες και αναμνήσεις.....,ό,τι δηλαδή προσπάθησαν κάποιοι τεχνηέντως να κρατήσουν και να καπηλώσουν!

Δεν είχα σκοπό να ασχοληθώ άλλο με το θέμα, γι αυτό άφησα κι ασχολίαστες απαντήσεις σε προηγούμενα post μου..

Αλλά δε μπορώ να μην σας υποδείξω και το παρακάτω "στοιχείο", το οποίο αν μη τι άλλο, είμαι σίγουρος πως θα φέρει το χαμόγελο στα χείλη σας:

http://briefcase.pathfinder.gr/download/petros_pf/15778/206360/0/online.jpg

No comment! :rolleyes:

http://briefcase.pathfinder.gr/download/petros_pf/15778/181976/0/Petran.gif

Nokia Series 60 forum moderator (Ret.)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος petran (18 Ιαν. 2004 , 01:45)

Δεν είχα σκοπό να ασχοληθώ άλλο με το θέμα, γι αυτό άφησα κι ασχολίαστες απαντήσεις σε προηγούμενα post μου..

Αλλά δε μπορώ να μην σας υποδείξω και το παρακάτω "στοιχείο", το οποίο αν μη τι άλλο, είμαι σίγουρος πως θα φέρει το χαμόγελο στα χείλη σας:

χαχαχαχ !

Ρε που φτάσαμε... :o

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος petran (18 Ιαν. 2004 , 01:45)

http://briefcase.pathfinder.gr/download/petros_pf/15778/206360/0/online.jpg

Οk, ειναι υπερβολικα θλιβερο.

Τοσο καιρο παρακολουθουσα τις απαντησεις ΟΛΩΝ και οχι μονο των αρμοδιων. Εχω πολλα ερωτηματα για τον εναν και τον αλλον, αλλα δεν ειναι αρμοδιοτητα μου να "χωνομαι" σε αυτα. Αληθεια MsK, θα μου εδινε μεγαλη ικανοποιηση να παρω απαντησεις σε ερωτηματα που ΔΕΝ εχουν τεθει (δημοσια τουλαχιστον) ακομη. Να στειλω PM η το banned ειναι ετοιμο να μπει κατω απο το ονομα μου?

http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος swiffer (18 Ιαν. 2004 , 22:52)

Τοσο καιρο παρακολουθουσα τις απαντησεις ΟΛΩΝ και οχι μονο των αρμοδιων. Εχω πολλα ερωτηματα για τον εναν και τον αλλον, αλλα δεν ειναι αρμοδιοτητα μου να "χωνομαι" σε αυτα. Αληθεια MsK, θα μου εδινε μεγαλη ικανοποιηση να παρω απαντησεις σε ερωτηματα που ΔΕΝ εχουν τεθει (δημοσια τουλαχιστον) ακομη. Να στειλω PM η το banned ειναι ετοιμο να μπει κατω απο το ονομα μου?

Δεν θα πάρεις ban, δεν είναι και βέβαιο ότι θα πάρεις απάντηση... :alien:

Νομίζω πώς αν διαβάσεις προσεκτικά όλα τα μηνύματα και τις ανακοινώσεις τόσο στην αρχή δημιουργίας του myphone, όσο και τώρα, θα καταλάβεις. :)

Είμαστε όλοι εδώ

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος swiffer (18 Ιαν. 2004 , 22:52)

Γιατί δεν τα κάνεις Post εδώ να έχει περισσότερο ενδιαφέρον; Αν έχεις κάτι να ρωτήσεις ρώτα το δημόσια. Γιατί να σε κάνει κάποιος ban επειδή κάνεις ερωτήσεις;

Flying is easy, just throw yourself at the ground and miss...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Αρχιμήδης (18 Ιαν. 2004 , 22:59)

Δεν θα πάρεις ban, δεν είναι και βέβαιο ότι θα πάρεις απάντηση... :alien:

Νομίζω πώς αν διαβάσεις προσεκτικά όλα τα μηνύματα και τις ανακοινώσεις τόσο στην αρχή δημιουργίας του myphone, όσο και τώρα, θα καταλάβεις. :)

Πιστεψε με, τα εχω διαβασει ΟΛΑ και εχω ακομη αποριες. Τελοσπαντων. Δε το ρισκαρω. Καλη συνεχεια σε ολους μας

http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...