grigoriso Δημ. July 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2008 Η Εξατμιση γνησια μπορει να κανει 200 ευρο αλλα αν παρεις μια endurance η protec που κανουν απο 50-90 ευρο θα εισαι μια χαρα. με 1500ευρω μηχανακι και 200 ευρω εξατμιση δεν μου κολαει κανα 80αρι μπορει να κανει και kymco! να πω yamaha ok! το μονο πραγμα που δεν αντεχω στο μηχανακι μου ειναι να κανει φασαρια οδηγοντας το ολη μερα καταλαβαινεις!! θα παω να ρωτησω για μια γνησια και αμα κανει πανω απο 80 κραταω την παλια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackX Δημ. July 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2008 με 1500ευρω μηχανακι και 200 ευρω εξατμιση δεν μου κολαει κανα 80αρι μπορει να κανει και kymco! να πω yamaha ok! το μονο πραγμα που δεν αντεχω στο μηχανακι μου ειναι να κανει φασαρια οδηγοντας το ολη μερα καταλαβαινεις!! θα παω να ρωτησω για μια γνησια και αμα κανει πανω απο 80 κραταω την παλια. Δεν λεω οτι κανει ακριβως 200 αλλα μεχρι 200....αυτο γινετε π.χ. τα μηχανακια daytona τα 50αρια το μοτερ τους μονο κανουν 650 ευρο.....που το μηχανακι κανει 1000 ευρο.....ποτε μην αποκλειεις τιποτα.... Παράθεση Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i MiniCM10 4.0.1:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. July 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2008 η εξατμιση να εχει 70€.στειλε και μειλ στην κυμκο να μαθεις.τη ακριβως σκασιμο κανει;;δυνατο κροτο η απλα πακ πακ;;;σε ρωταω γιατι εχει μεγααλη διαφορα...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackX Δημ. July 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2008 η εξατμιση να εχει 70€.στειλε και μειλ στην κυμκο να μαθεις.τη ακριβως σκασιμο κανει;;δυνατο κροτο η απλα πακ πακ;;;σε ρωταω γιατι εχει μεγααλη διαφορα...! Τι διαφορα εχει? Παράθεση Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i MiniCM10 4.0.1:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_monster Δημ. July 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2008 Εγω πιστευω πως η εξατμηση μαλλον χανει λιγο απο εκει που βιδωνει πανω στην κεφαλη. Σφιξε τα δυο παξιμαδακια λιγο και θα δεις. ΑΑΑΑΑ και μια αλλη περιπτωση ειναι να σου εχει ξεβιδωθει λιγο το καρμπυλατερ και να κλεβει αερα. savvas_crypton_x:shifty: Η δεν είναι καλά βιδωμένη η εξάτμιση ψηλά στο λαιμό , είτε έχει τρυπήσει πάλι ψηλά στο λαιμό . Τελος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pontios16 Δημ. July 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2008 Φίλε εγώ λέω για αρχή να aniksis να δεις αν πράγματι έχει σουάν μέσα και άν δεν έχει τότε πάνε πάρε ένα και βάλε του(3 ευρώ και πολλά σου βάζω).καλμπιρατέρ δεν παίζει να έχει πρόβλημα γιατί θα έσκαγε(με φλογήδια πολλά) συνέχεια.δεύτερον μπορεί να είναι καμιά τρύπα και παίρνει αέρα.Αλλά η καλύτερη λύσει είναι να πας να ρωτήσεις έναν μηχανικό :D protech μην βάλεις γιατί στις ψηλές στροφές κάνει θόρυβο πολύ(σαν ΧΤ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackX Δημ. July 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2008 Φίλε εγώ λέω για αρχή να aniksis να δεις αν πράγματι έχει σουάν μέσα και άν δεν έχει τότε πάνε πάρε ένα και βάλε του(3 ευρώ και πολλά σου βάζω).καλμπιρατέρ δεν παίζει να έχει πρόβλημα γιατί θα έσκαγε(με φλογήδια πολλά) συνέχεια.δεύτερον μπορεί να είναι καμιά τρύπα και παίρνει αέρα.Αλλά η καλύτερη λύσει είναι να πας να ρωτήσεις έναν μηχανικό :D protech μην βάλεις γιατί στις ψηλές στροφές κάνει θόρυβο πολύ(σαν ΧΤ) Πρωτη φορα το ακουω αυτο οτι η protech κανει θορυβο στα ψηλα σαν ΧΤ.....εισαι σιγουρος γι αυτο? Παράθεση Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i MiniCM10 4.0.1:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. July 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2008 Φίλε εγώ λέω για αρχή να aniksis να δεις αν πράγματι έχει σουάν μέσα και άν δεν έχει τότε πάνε πάρε ένα και βάλε του(3 ευρώ και πολλά σου βάζω).καλμπιρατέρ δεν παίζει να έχει πρόβλημα γιατί θα έσκαγε(με φλογήδια πολλά) συνέχεια.δεύτερον μπορεί να είναι καμιά τρύπα και παίρνει αέρα.Αλλά η καλύτερη λύσει είναι να πας να ρωτήσεις έναν μηχανικό :D protech μην βάλεις γιατί στις ψηλές στροφές κάνει θόρυβο πολύ(σαν ΧΤ)κανεις λαθος!!δεν σημενει οτι αμα ειναι χαλασμενο το καρμπ θα βγαζει φλογες ποιος στο ειπε;;συνηθος η εξατμιση βγαζει φλογες αμα η το μηχανακι εκεγε λαδια.κοιτα φιλε.πες τι ακριβως θορυβο κανει,πακ πακ η κροτο.αμα κανει κροτο εχεις προβλημα με το καρμπ.αν κανει πακ πακ τοτε δεν τις βιδες απο κατω στην εξατμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoriso Δημ. July 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2008 λοιπων εβγαλα την εξατμιση και ειχε ενα σουαν σπιραλ. το εβγαλα και εβαλα ενα αλλο που ειναι (σαν) πεπιεσμενο χαρτι. δεν ξερω αν ειναι καλυτερο! αλλα παλι κανει πακ πακ και το εβφιξα καλα!! δεν εχει τρυπες η εξατμιση πουθενα δικες μου εκτος απο τις δικιες της. μαλλων θα φτεει το σαμπουαν. τι αλλο να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. July 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2008 σφιξε τον λαιμο του καρμππ!!!εχεις το μαμα το φιλτροκουτι η εβαλες χοανη;;γενικα δοκιμασε να φιξεις ολες τις βιδες απο:εξατμιση και καρμπ.ααα δες μηπως σου εγυγε κανα σολινακι απο το καρμπ.ειναι παρα πολυ πιθανο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_xr Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 Πως σχολιάζετε το συγκεκριμένο σκούτερ με ενδιαφέρει να αγοράσω το 150 δεν είχα ποτέ σκούτερ παντα παπι είχα Αλλά βλέπω πως τώρα το σκούτερ είναι μονόδρομος τα σημερινά παπιά δεν έχουν ποδιές για προστασία από τα νερά όπως παλιά εμφανισιακά είναι το ομορφότερο Κατά τη γνώμη μου μετά από το Suzuki sixteen το οποίο είναι 1400 eyro πιο ακριβό Παράθεση ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 Πως σχολιάζετε το συγκεκριμένο σκούτερ με ενδιαφέρει να αγοράσω το 150 δεν είχα ποτέ σκούτερ παντα παπι είχα Αλλά βλέπω πως τώρα το σκούτερ είναι μονόδρομος τα σημερινά παπιά δεν έχουν ποδιές για προστασία από τα νερά όπως παλιά εμφανισιακά είναι το ομορφότερο Κατά τη γνώμη μου μετά από το Suzuki sixteen το οποίο είναι 1400 eyro πιο ακριβό Η τιμη του ειναι καλη για την κατηγορια του.τωρα με τα kymco δεν εχω προσωπικη εμπειρια,αλλα και στον δρομο δεν :worry: πολλα. τωρα γιατι δεν ψαχνεις για piaggio οπως το carnaby που ειναι πολυ ωραιο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_xr Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 Makria apo piagio eixe enas filos olo provlimata ektos aytoy eime metaksi suzuki kai kymko me ti zigaria na klini pros kymko logo timis Παράθεση ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2008 Makria apo piagio eixe enas filos olo provlimata ektos aytoy eime metaksi suzuki kai kymko me ti zigaria na klini pros kymko logo timis Ο φιλος σου ειναι η "περιπτωση"!! εχω σκουτερ της piaggio τα τελευταια 10 χρονια με κανενα ΑΠΟΛΥΤΩΣ προβλημα. παρε kymco.οτι πληρωνεις..παιρνεις :whistle Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_xr Δημ. August 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2008 Από ότι βλέπω μόνο στο κινητό έχουμε ίδια γούστα θα σου πω και εγώ ότι είχα kymco παπί και ήμουν πολλή ευχαριστημένος από piaggio είχα αγοράσει πέρση ένα Typhoon μεταχειρισμένο το πρώτο μου σκούτερ και ήταν άστα να πάνε οπότε μαζί με τον φίλο μου πάμε 2 στα 2 Παράθεση ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2008 Από ότι βλέπω μόνο στο κινητό έχουμε ίδια γούστα θα σου πω και εγώ ότι είχα kymco παπί και ήμουν πολλή ευχαριστημένος από piaggio είχα αγοράσει πέρση ένα Typhoon μεταχειρισμένο το πρώτο μου σκούτερ και ήταν άστα να πάνε οπότε μαζί με τον φίλο μου πάμε 2 στα 2 Φιλε ο Τυφωνας ειναι σκουτερ 12 ετιας,το ειχα αγορασει το 96 650000 παλιες καλες δραχμες. προσωπικα δεν μου ειχε βγαλει προβλημα αν εξαιρεσεις την υψηλη καταναλωση(διχρονο πολυστροφο και αεροψυκτο) Τωρα σε ολες τις μαρκες θα συνατησεις και "σκαρτα" προιοντα. βεβαια στην Piaggio οι περιπτωσεις ειναι λιγες.στους δρομους τα περισσοτερα σκουτερ ειναι piaggio-gilera! δεν ειναι και τυγχαιο! τωρα εσυ με τα λεφτα σου μπορεις να παρεις οτι θελεις.παρε kymco Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_xr Δημ. August 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2008 Den ksero pola apo skoyter gia ayto den tha kano antiparathesi mpori na exis dikio gia ayto rotao aloste sto forum opios kseri to mixanaki na pi th gnomi toy opote s eyxaristo gia th simetoxi soy Παράθεση ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoriso Δημ. August 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 εχει παρει κανεις το jetix? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. August 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 κατα την γνωμη μου ειναι μια κακη αντιγραφη του Crypton Χ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batusai Δημ. August 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 ntinos mboris na einai mia kaki antigrafh tou crypton alla einai 50cc ara gia enan 16 xrono tou opiou tou aresi to crypton x alla den mbori logo ilikias mboro na po oti to jetix to antiprosopeui polli kala an kai den exo jetix(pros auto to mixanaki pao gt trelenome me to crypton x kai thelo kati p na tou moiazi)kai pisteuo mporis na tou riksis kai ligo ftiaksimataki kai tha petaei. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoriso Δημ. August 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 Παιδια ειναι μια καλη αντιγραφη του x γιατι εχει πολλα θετικα στοιχεια που θα μπορουσε να μην εχει. Και τοτε θα ηταν μια κακη αντιγραφη του x. π.χ. μονοσοκ, 150cc 5ταχυτητες μεγαλα δισκοφρενα μαργαριτες στροφομετρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batusai Δημ. August 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 akou emeis milame gia to 50cc ama milousame gia 150cc tote na min milagame gt den aksizi kiolas ama einai na pareis to 150cc kalitera trexa na pareis to crypton to x p einai 135 me kalitera xaraktiristika. alla to jetix to 50cc gia kapious p den mboroun na paroun to x einai ena pl telio mixanaki me kl xaraktiristika kai 50cc, kai trwi kai peiragma Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoriso Δημ. August 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 akou emeis milame gia to 50cc ama milousame gia 150cc tote na min milagame gt den aksizi kiolas ama einai na pareis to 150cc kalitera trexa na pareis to crypton to x p einai 135 me kalitera xaraktiristika. alla to jetix to 50cc gia kapious p den mboroun na paroun to x einai ena pl telio mixanaki me kl xaraktiristika kai 50cc, kai trwi kai peiragma an kai to 50ari exei ta xaraktiristika poy anefera ektos ton kivikon aksizei. to kalo tha itan na empene kai h kefali apo to x epano me kapoia mikri pistevo patenta:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batusai Δημ. August 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 me patenta otidipote kai na thes na valeis mbenei :P arkei na einai kalos o mastoras!!!! pantos ama to paro kateftian tha faei uperkivismo sigoura kamia 72cc i 90cc kapou ekei Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoriso Δημ. August 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 me patenta otidipote kai na thes na valeis mbenei :P arkei na einai kalos o mastoras!!!! pantos ama to paro kateftian tha faei uperkivismo sigoura kamia 72cc i 90cc kapou ekei επειδη το σκευτεσαι σοβαρα θα σου πω οτι εχω της kymco to nexxon 125 κανα εξαμηνο στη δουλεια και με παει πολυ καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts