stasym Δημοσιεύτηκε August 30, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 30, 2007 Αρχικά θέλαμε απλώς να ολοκληρώσουμε μια εργασία για το πανεπιστήμιο. Τα πράγματα όμως κύλησαν πολύ καλύτερα. Επιλέξαμε το αγαπημένο «Όταν χαράζει» του Θανάση Παπακωνσταντίνου και του Γιάννη Αγγελάκα και γυρίσαμε ένα βιντεοκλίπ. Θελήσαμε να το μοιραστούμε μαζί σας. Περιμένουμε τα σχόλιά σας. Σταύρος Συμεωνίδης Γιώργος Παραδείσης Παράθεση Blog: triagwnia.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. August 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2007 Καλό είναι απλά δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο κατα την γνώμη μου, δεν με ενθουσιάσε ουτε το σκηνικό ουτε η κινήσεις της κοπέλας. Είχε σε μερικές στιγμές ωραία "εφε" ή οπως άλλος τα λένε. μάρεσε εκει με τον καπνο του τσιγάρου που πήγε πίσω. Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astarti Δημ. August 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2007 Εμένα πάντως μου άρεσε, φάνηκε καλογυρισμένο, ε είναι και το τραγούδι που είναι μοναδικό....οπότε μια χαρά! Μπράβο!:) Παράθεση "Ακόμα κι όταν θα νομίζεις πως μου πήρες την ψυχή, θα σε καίω. Κι όταν ακόμη θα νομίζεις πως για πάντα έχω χαθεί, θα ανατέλλω..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 polu wraio to clipaki! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts