gianpithio Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 Δοκιμασε με τις παρακατω λειτουργουν σιγουρα ετσι θα μαθουμε εαν λειτουργουν στα fp2 :) http://rapidshare.com/files/164686523/03.06.2008_Fonts_demolition22.zip.html Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 Kάνω αυτό αλλά δεν μπορώ να βρω το resource στο E:/ ....δεν έχω τέτοιο φάκελο... Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 Δημιουργησε τον με τον x-plore Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 Cant create dir μου λέει... Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 Λαθος :O Σου το ειχα πει και παλιοτερα αλλα το ξεχασες.. :) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2485994#post2485994 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 ξαναπροσπαθώ αλλά κολλάω εκεί που σου λέω. Τα είχα ενεργοποιημένα από τότε που μου έχεις πει. Δεν υπάρχει ο φάκελος Resource. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 Ο Resource ειναι πολυ σημαντικος φακελος αποκλειεται να μην ειναι εκει εκτος εαν δεν εχεις κανει Ποτε εγκατασταση στην καρτα μνημης εφαρμογες. Κανε εγκατασταση μια εφαρμογη .sis στην καρτα μνημης και πες μου εαν τον βλεπεις.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 Μπορεί να μου κάνει κάποιος μια χάρη;; :O Να μου ανεβάσει τις stock γραμματοσειρές του κινητού του; :O Δεν έχω πρόβλημα,όποιο νεότερο series 60 μου κάνει.:O Οι γραμματοσειρές βρίσκονται στοΖ:\resource\Fonts. Ευχαριστώ! http://rapidshare.com/files/164756576/Fonts_S60.zip.html Σου ανέβασα τα fonts που έχει το Ν85. Πάντως το κόλπο με τα fonts στην κάρτα μνήμης στο Ν85 δεν δουλεύει,θα δοκιμάσω με fontrouter να δω τι γίνεται.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martiniskiss Δημ. November 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2008 αντε ρε rostpol δοκιμασε κι εσυ μία :p εγω έβαλα το fontrouter εκανα οτι είπα στο μυνημα στην προηγ. σελιδα αλλα μου τα βγαζε η κινεζικα ή κουτάκια. οταν δοκιμασεις πες! πρεπει να αλλάζουμε καπως τα fonts γιατι λεει :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. November 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2008 αντε ρε rostpol δοκιμασε κι εσυ μία :p εγω έβαλα το fontrouter εκανα οτι είπα στο μυνημα στην προηγ. σελιδα αλλα μου τα βγαζε η κινεζικα ή κουτάκια. οταν δοκιμασεις πες! πρεπει να αλλάζουμε καπως τα fonts γιατι λεει :p Τελικά δεν μπόρεσα ούτε με fontrouter να αλλάξω τίποτα,τ΄αφήνω ως έχει μην το μαγαρίσω κιόλας....:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martiniskiss Δημ. November 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2008 rostopol στα έβγαλε κινέζικα και σενα h κατι αλλο ??? τι θα κάνουμε τώρα :p το fontrouter πως βγαινει υπαρχει στι διαχειρηση η οχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. November 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2008 rostropol στα έβγαλε κινέζικα και σενα h κατι αλλο ??? τι θα κάνουμε τώρα :p το fontrouter πως βγαινει υπαρχει στι διαχειρηση η οχι? Δεν μού΄βγαλε τίποτα καινούργιο,αλλά τα ίδια fonts που είχε πάντα,έιχα επιλέξει από τα Windows τα Verdana αλλά τίποτα....τεσπα εμένα δεν με χαλάνε κιόλας,θέλω να αποφεύγω τους πειραματισμούς γιατί καμμιά φορά η υπόθεση γίνεται μούτι;),αν τα βάλεις εσύ με το fontrouter(λογικά πρέπει να στο εμφανίζει και στις εγκατεστημένες εφαρμογές) ενημέρωσε σχετικά.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martiniskiss Δημ. November 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2008 Δεν μού΄βγαλε τίποτα καινούργιο,αλλά τα ίδια fonts που είχε πάντα,έιχα επιλέξει από τα Windows τα Verdana αλλά τίποτα....τεσπα εμένα δεν με χαλάνε κιόλας,θέλω να αποφεύγω τους πειραματισμούς γιατί καμμιά φορά η υπόθεση γίνεται μούτι;),αν τα βάλεις εσύ με το fontrouter(λογικά πρέπει να στο εμφανίζει και στις εγκατεστημένες εφαρμογές) ενημέρωσε σχετικά.... α εγω πρεπει να β γαλω το φιδι απ τα fonta :p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. December 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2008 ktlk τα μηνύματά σου καθώς και το δικό μου μεταφέρθηκαν στο θέμα του N95 8GB. Καλύτερα συνέχισε στο θέμα του N95 8GB διότι δεν έχει να κάνει με τη γραμματοσειρά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pangaman Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 Καλη χρονια! στο ε51 πως μπορω να αλλαξω τη γραμματοσειρα? δοκιμασα αυτο: "1)Καταρχήν πάμε στα windows στο φάκελο με τις γραμματοσειρές (C:\WINDOWS\Fonts) βρίσκουμε μια γραμματοσειρά που μας αρέσει (πχ Arial Black) 2)Φτιάχνουμε ένα φάκελο στην επιφάνεια εργασίας με όνομα fonts και αντιγράφουμε τη γραμματοσειρά (με ctrl+C, ctrl+V) από τον φάκελο των windows. Κάνουμε δεξί κλικ στο αρχείο και το αντιγράφουμε άλλες 3 φορές ώστε στο φάκελο μας να έχουμε 4 ίδια αρχεία. 3)Μετονομάζουμε τα αρχεία με τα παρακάτω ονόματα: nosnr60.ttf nssb60.ttf nstsb60.ttf S60ZDIGI.ttf 4)Αντιγράφουμε το φάκελο στη κάρτα μνήμης του κινητού στο κατάλογο Ε:/RESOURCE/ και κάνουμε επανεκκίνηση. Αν όλα πήγαν καλά θα έχουμε καινούρια γραμματοσειρά" αλλα δεν εγινε τιποτα... καμια αλλη ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIO21 Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 οταν μετονομασεις τα αρχεια βαζεις στο τελος το ttf?αμα ειναι μην το βαλεις δλδ μετονομασε σε nosnr60(χωρις το ttf)το ιδιο και στα αλλα..και βαλε μετα τον φακελο στο e/resource... Παράθεση καλυτερα να νιω8εις παρα να μπορεις....!(dima poWer) xD [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 @pangaman Η διαδικασία που ακολούθησες είναι σωστή, αλλά τα ονόματα των γραμματοσειρών είναι διαφορετικά. Μετονόμασέ τες σε: nohindisnr60.ttf nohindissb60.ttf nohinditsb60.ttf S60ZDIGI.ttf Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIO21 Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 @pangaman Η διαδικασία που ακολούθησες είναι σωστή, αλλά τα ονόματα των γραμματοσειρών είναι διαφορετικά. Μετονόμασέ τες σε: nohindisnr60.ttf nohindissb60.ttf nohinditsb60.ttf S60ZDIGI.ttf εγω εχω αλλαξει fonts με τν τα ονοματα που εδωσε πριν και δουλευει μια χαρα..:confused::worry: Παράθεση καλυτερα να νιω8εις παρα να μπορεις....!(dima poWer) xD [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 Σε E51 έκανεςς την αλλαγή; Δεν έχουν όλα τα μοντέλα το ίδιο όνομα γραμματοσειρών. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIO21 Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 Σε E51 έκανεςς την αλλάγη; Δεν έχουν όλα τα μοντέλα το ίδιο όνομα γραμματοσειρών. οχι στο n73 μου...α πασο δν το ξερα..:rolleyes::O Παράθεση καλυτερα να νιω8εις παρα να μπορεις....!(dima poWer) xD [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pangaman Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 ΕΓΙΝΕ!!!!! ευχαριστω πολυ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 Για οσους θελουν μπορουν να κατεβασουν και αλλες γραμματασειρες που ειχε ανεβασει παλιοτερα ο demolition22[/member]. http://rapidshare.com/files/179447113/Fonts.rar.html :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 ΕΓΙΝΕ!!!!! ευχαριστω πολυ!!! Τίποτα, να 'σαι καλά!:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMaslow Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 Η διαδικασία αυτή γίνεται με επιτυχία και σε n78; Το έχει δοκιμάσει κανείς;;Εγω το δοκίμασα 1 φορά αλλά δεν είδα διαφορά στη γραμματοσειρά. Και κάτι ακόμα, μόνο μια γραμματοσειρά τη φορά μπορούμε να περάσουμε στο κινητό; Μπορούμε να βάλουμε 2-3; Αν ναι, με τι όνομα θα τις αποθηκεύουμε τις υπόλοιπες πέραν της πρώτης;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]...μα πως να μην ξεχάσεις την αυλή σου και την παλιά τη γνώμη καθενός όσους κρυφά περπάτησαν μαζί σου να σημαδεύουν πάλι τη ζωή σου και να 'σαι το πουλί κι ο κυνηγός στις μαύρες λαγκαδιές του παραδείσου... Μάνος Ελευθερίου Ακούστε το Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 2 ποστ πιο επανω εχω ανεβασει διαφορες γραμματοσειρες δοκιμασε τες για να να δεις εαν βλεπεις διαφορα. Δεν μπορεις να εχεις πολλες γραμματοσειρες στην συσκευη σου. Μπορεις να τις εχεις αποθηκευμενες σε αλλο φακελο και να τις αλλαζεις κατι που δεν ειναι πρακτικο καλυτερα να τις εχεις στο pc! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts