nektaria Δημ. June 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2008 Επειδή καταρχνήν την έπαθα είπα να γράψω εδώ πώς έγινε κατά λάθος!!! και διόρθωσα την "πατάτα" μου :lol: Είχα περάσει μια γραμματο σείρα στο κινητό με τον εξής τρόπο έκανα φάκελο στο mass memory με το όνομα fonts "πέταξα" εκεί μέσα τα 4 αρχεία μιας γραμματοσειράς και έκανα restart το κινητό.Ως εδώ γνωστά αυτά:worry: έλα που ήταν γνώστο όμως σε πολλούς οτι δεν θα μπορούσα με τίποτα να την ξαναλλάξω την γραμματοσειρά στην αρχική και θα είχα πρόβλημα και με την "μαζική μεταφορα":p Αλλα οχι γνώστο και σε εμένα.... Επειδη διάβασα πολλους να έχουν αυτο το πρόβλημα να μην σβήνεται δηλαδη ο φακελος με τίποτα απο την mass memory ούτε τα αρχεια του, ούτε να μπορείς να τα αντικαταστήσεις τουλάχιστον, ούτ αρχειο ini υπάρχει πουθενα να το πειραξεις(το έκανα φυλλο και φτερον x-plore),πάνω στην απελπησία μου είπα να τον μετονομάσω τον φάκελο fonts σε fontst και το έκανε!!!:blink: και είπα τώρα σε καθάρησα!!! έκανα delete αμέσως(το έκανε φυσικά,δεν μπορεί να είναι πιο έξυπνο από έμας ένα κινητό) έκανα και ένα restart το κινητό και όλα καλά!!! Αμ δε!Σίγα μην είμαι τόσο διάνοια....τώρα θέλω να με βοηθήσει κανένα εξειδικευμένο μυαλό...η γραμματοσειρα επανήλθε ο φακελος έφυγε αλλά η μνήμη μαζικής μεταφοράς χρησιμοποιείται από άλλη εφαρμογή συνεχίζει να λέει οταν συνδέω το κινητό με το pc μέσω usb... κάθε σκέψη δεκτή....thanks! δοκιμασε να κάνεις αυτο που λεω λιγο παραπανω. ισως και να γλιτωσεις το φορματ. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. June 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2008 ασχετο, στο Ν95 8gb υπαρχει δυνατοτητα να ανοιξεις τη συσκευη χωρις να βλεπει την ενσωματωμενη μνημη; οπως πχ στο Ν91 που το ανοιγεις χωρις το καπακι της μπαταριας και ειναι οκ. @ΝΕILOS, λογικα καποια αλλη εφαρμογη χρησιμοποιει τη μνημη, κοιταξε τα μηνυματα σε ποια μνημη αποθηκευονται. απο τη στιγμη που εσβησες το φακελο fonts εισαι οκ. μονο με τη μετονομασια ησουν οκ δηλαδη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NEILOS Δημ. June 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2008 Σας ευχαριστώ για την τόσο γρήγορη απάντηση! Λοιπόν έκανα αυτο με τον fontrouter αλλά δεν άλλαξε κάτι όμως το πιο περίεργο είναι οτι ενώ δεν μπορώ να συνδεθώ με "μαζική μεταφορα δεδομένων" συνδεεται κανονικα με την επιλογη"αναπαραγωγη πολυμέσων" οπου φυσικα μου ανοίγει ξεκάθαρα η μνήμη mass memory των 8 γιγα κρυφά φανερά αρχεία όλα, να τα κάνω οτι θέλω... τί διαφορά έχει αυτο το explore στη μνημη απο την συνδεση με την εντολη "μαζική μεταφορά"? υπάρχει περιπτωση το "smart settings" να κάνει το προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. June 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2008 Οπως σου ειπε και ο @nikoskat υπαρχει καποια αλλη εφαρμογη που χρησιμοποιει την μνημη σου. Καθολου απιθανο να ειναι το smart settings δοκιμασε το δεν εχεις να χασεις τιποτα. Εαν θυμαμαι καλα με τον explore δεν μπορουσες να δεις τα κρυφα αρχεια - φακελους και στην μεταφορα δεδομενων μπορουσες. Δεν ξερω τι γινετε ας με διορθωσει καποιος :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NEILOS Δημ. June 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2008 Οπως σου ειπε και ο @nikoskat υπαρχει καποια αλλη εφαρμογη που χρησιμοποιει την μνημη σου. Καθολου απιθανο να ειναι το smart settings δοκιμασε το δεν εχεις να χασεις τιποτα. Εαν θυμαμαι καλα με τον explore δεν μπορουσες να δεις τα κρυφα αρχεια - φακελους και στην μεταφορα δεδομενων μπορουσες. Δεν ξερω τι γινετε ας με διορθωσει καποιος :) Ευχαριστω για την απαντηση... αυτο λεω και εγω...οτι περα απο την μεταφορα δεδομενων που μπορουσες να δεις τα κρυφα αρχεια εγω μπορω(φανταζομαι και ολοι) και με την επιλογη συνδεσης "αναπαραγωγη πολυμεσων"...αν το επιλεξεις σου ανοιγει την καρτα μνημης του κινητου σαν removable disk στον υπολογιστη και αναλογα με τισ επιλογες φακελων που εχει δοσει κανεις στα windows βλεπει κ τουσ κρυφους φακελους! θα δοκιμασω να "διοξω"κ καμια εφαρμογη να δω τι παιζει με την χρηση της μνημης απο καποια εφαρμογη... Εδιωξα το smart settings και ολα δουλευουν μια χαρα πλεον!Αν κ μια και βρηκα οτι και με την αλλη συνδεση βλεπω τα παντα στην καρτα μνημης ισως χαναβαλω το smart settings γιατι βολευει πολυ...εχει κανεις να προτινει κανενα αλλο παρομοιο προγραμμα? Ελπιζω να βοηθησα οσους βρεθηκαν/ειναι στην θεση μου και ευχαριστω για τις απαντησεις σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. June 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2008 θα δοκιμασω να "διοξω"κ καμια εφαρμογη να δω τι παιζει με την χρηση της μνημης απο καποια εφαρμογη... Kαθε φορα που θα κανεις απεγκατασταση μια εφαρμογη θα πρεπει να κανεις και επανεκκινηση την συσκευη σου και μετα να δοκιμαζεις να συνδεθεις στην λειτουργια μεταφορας δεδομενων. Εαν συναντησεις καποιο προβλημα καλυτερα ρωτησε στο επισημο θεμα της συσκευης σου γιατι αρχισαμε να βγαινουμε εκτος θεματος.. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. June 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2008 κατεβασε τα font's που δινει o aristotelhs στο ποστ 8. ετσι πρεπει να ειναι η ονομασια. εγω αυτα δουλευω και ειναι πολυ ωραια. :) Στο fontrouter δεν παιζει ρολο το ονομα της γραμματοσειρας. Επισης τα φοντς του Αριστοτελη ειναι πολυ ωραια μεν στην οψη αλλα διαβαζονται δυσκολα στα μηνυματα επειδη ειναι πλαγια και μερικα γραμματα κολλανε μεταξυ τους και σε μπερδευουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyuio Δημ. August 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2008 χαίρεται!!ρε παιδιά έχεις κανείς αυτη την handfine γραμματοσειρά που έχει ο demolition22,ειναι πολυ ωραία και δε μπορω να την βρώ πουθενα.Αν μπορει κάποιος ας την ανεβάσει.Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. August 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2008 Nα 'σαι καλα Itchrist :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyuio Δημ. August 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2008 Ορίστε. Μπορείς να την κατεβάσεις από εδώ.:) ευχαριστώ πολύ!!!!! το πρόβλημα είναι οτι τα βγάζει κινέζικα στο κινητό μου,αλλα όπως είδα στο screenshot εκει δουλεύει κανονικα.Καμμια ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. August 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2008 Ορίστε τα fonts. Σας δινει κατι το λινκ ? Μηπως εχει σβηστει το αρχειο ? Η γραμματοσειρα που δινει ο itchrist πιο πανω βγαζει σε μενα ... "κινεζικα" :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 Μπορεί να μου κάνει κάποιος μια χάρη;; :O Να μου ανεβάσει τις stock γραμματοσειρές του κινητού του; :O Δεν έχω πρόβλημα,όποιο νεότερο series 60 μου κάνει.:O Οι γραμματοσειρές βρίσκονται στοΖ:\resource\Fonts. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. September 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2008 Αρχικό μήνυμα από dmarccos Εμφάνιση Μηνύματος Ένας μικρός οδηγός για να αλλάξουμε γραμματοσειρά σε S60 3rd κινητά: Θα τον βρείτε εδώ(στα ιταλικά) Και μια ψιλομετάφραση που έκανα 1)Καταρχήν πάμε στα windows στο φάκελο με τις γραμματοσειρές (C:\WINDOWS\Fonts) βρίσκουμε μια γραμματοσειρά που μας αρέσει (πχ Arial Black) 2)Φτιάχνουμε ένα φάκελο στην επιφάνεια εργασίας με όνομα fonts και αντιγράφουμε τη γραμματοσειρά (με ctrl+C, ctrl+V) από τον φάκελο των windows. Κάνουμε δεξί κλικ στο αρχείο και το αντιγράφουμε άλλες 3 φορές ώστε στο φάκελο μας να έχουμε 4 ίδια αρχεία. 3)Μετονομάζουμε τα αρχεία με τα παρακάτω ονόματα: nosnr60.ttf nssb60.ttf nstsb60.ttf S60ZDIGI.ttf 4)Αντιγράφουμε το φάκελο στη κάρτα μνήμης του κινητού στο κατάλογο Ε:/RESOURCE/ και κάνουμε επανεκκίνηση. Αν όλα πήγαν καλά θα έχουμε καινούρια γραμματοσειρά το κάνω αλλά δεν μου αλλάζει τίποτα. εν τω μεταξύ πάω με το xplre να τσεκάρω το z:\resource αλλά δεν έχω καν z:\ :blink: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. September 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2008 εν τω μεταξύ πάω με το xplre να τσεκάρω το z:\resource αλλά δεν έχω καν z:\ :blink: Δοκιμασε με τον y-browser , εκει θα το βρεις . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. September 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2008 ε ρε φούστη μου ξεχωριστό πρόγραμμα πάλι...έλεος... Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. September 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2008 @elteo απλα ανοιξε τον x-plore πατησε το 0 και βαλε τικ στης πρωτες 4 επιλογες.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. September 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2008 ωραίος! :) έβαλα την arial ....δούλεψε!!!:happy: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 Ξέρει κανείς γιατί η handfine δεν λειτουργεί σωστά. Αλλάζω fonts με το fontrouter και με άλλα fonts δεν έχω πρόβλημα... Παράθεση Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 Να ρωτησω κατι, το Ν78 που ειναι FP2, εχει αλλη γραμματοσειρα απο τα παλαιοτερα ή μου φαινεται? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 υπαρχει καποια μεγαλη γραμματοσειρα?μπορειτε να με βοηθησετε?:P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 Eαν θελεις να μεγαλωσεις τα γραμματα της συσκευης σου καλυτερα να κανεις εγκατασταση το Psiloc Font Magnifier Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ODY07 Δημ. October 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2008 Καλησπερα παιδια ... Πριν καποιες μερες εβαλα το font changer και ψαχνω για καποια ωραια γραμματοσειρα .. Μηπως μπορει καποιος να μου πει που μπορω να βρω και αμα ξερει και το προγραμματακι να μου πει πως να την βαλω???? Ευχαριστω παρα πολυυυυυυυυυυυυυυ Παράθεση Samsung Galaxy S3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martiniskiss Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 λοιπον για οποιον θελει να αλλαξει τα font's και να τα εχει στην μνημη του κινητου για να μην εχει προβληματα με την λειτουργια μαζικης αποθηκευσης απο το xxxxxxxxx θα κατεβασει το fontrouter την τελευταια εκδοση θα το κανει εγκατασταση στην μνημη του τηλεφωνου. δεν θα βρει κανενα εικονιδιο στα προγραμματα. θα πατε στο c-data-fonts και θα βαλει εκει τα font's που θελει. μια επανεκκινηση το κινητο και τα font's θα αλλαξουν. αν θελει καποιος να βαλει αλλα καινουργια font's ή να ξαναβαλει του κινητου θα παει με τον x-plore στο αρχειο fontrouter.ini στο φακελο c-data-fonts και θα πατησει το 8. εκει θα αλλαξει το enable/disable main function of fontrouter enable=1 σε enable=0 παταμε back και θα μας ρωτησει αν θελουμε να σωσουμε τις αλλαγες .παταμε yes. επανεκκινηση και ξαναεχουμε τα fotn's του κινητο. βαζουμε τα νεα font's στον παραπανω φακελο ξαναλλαζουμε το fontrouter.ini σε enable=1 και επανεκκινηση παλι. αυτο το εχω στο ν95 8gb και δουλευει αψογα :) εκανα αυτο ακριβως αλλα μοθ βαζει κουτακια αντι για τα γραμματα γιατι??? Ν85 έχω. απο το ποστ 8 πηρα και τη γραματοσειρα :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 εκανα αυτο ακριβως αλλα μοθ βαζει κουτακια αντι για τα γραμματα γιατι??? Ν85 έχω. απο το ποστ 8 πηρα και τη γραματοσειρα :confused: στο n95 8gb που ειχα δουλευε αψογα .αλλαζα γραμματοσειρα πολυ συχνα . δεν ξερω αν γινετε κατι με το fp2 που εχει το κινητο σου. μπορεις να δοκιμασεις με αλλη γραμματοσειρα? στο xxxxxxxxx θα βρεις πολλες :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martiniskiss Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 δοκιμασα με μία ακόμα και τα βγαλε κινέζικα :p το έχει κανει άλλος σε N85?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts