Itchrist86 Δημ. June 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2008 γεια σας παιδια. εχω μια ερωτηση: αν στο κινητό μου κάνω αναβάθμιση, αφού πρωτα τα αποθηκευσω ολα τα δεδομενα μου στον υπολογιστη μεσω του "content copier" , και αφου σβηστούν όλα από το κινητό, όταν τα επαναφερω με το πρόγραμμα θα είναι ΟΛΑ όπως ήταν;; συγκεκριμενα εννοω, θα υπαρχουν οι εφαρμογες και τα παιχνίδια που έχω εγκαταστήση, κανόνικα όως πρώτα ή θα χρειαστεί να τα εγκαταστησω όλα από την αρχή;;;;;;; τις εφαρμόγες και τα παιχνίδια τα έχω "σπασει" με το πρόγραμμα mobile signer. ξερετε με βεβαιότητα;;;;;;):X Θα αντιγραφούν όλα (επαφές, μηνύματα, ρυθμίσεις κτλ), αλλά το αν θα λειτουργούν όλες οι εφαρμογές δεν μπορεί να στο εγγυηθεί κανείς! Δεν είναι σίγουρο άλλες μπορεί να λειτουργούν, άλλες όχι. και το πρόβλημα μου είναι, στα τραγουδια, εχω μία λίστα τραγουδιών (mp4 μορφή για εξηκονόμηση χώρου) και όταν πάω να διμιουργησω μία "λίστα αναπαραγωγής" για να επιλέξω τα κομματια, δεν μου έχει οπως στα sonyericsson να επιλέξω ένα φάκελο που έχω μέσα τα τργουδια του συγκεκριμενου τραγουδιστη ή τις συγκεκριμένης κατηγορίας μουσικής, αλλα τα έχει όλα χυμα. τι μπορώ να κάνω για να φιάξω λιστες αναπαραγωγης με τους καλλιτέχνες που θέλω;;;:worry::worry::worry::worry::worry: μια καλή λύση είναι να επιλεξω ''αναζήτηση ανα καλλιτεχνη", αλλα τα αρχεια μουσικής που έχω (από το προηγούμενο sonyericsson και είναι mp4) δεν έχουν ονόμα καλλιτεχνη-αλπουμ-κ.τ.λ. αλλα μόνο ονομα κομματιου... κανενα προγραμμα που να προσθεσω σε αυτα τα αρχεια ονομα καλλιτεχνη;;;;:(:( Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα με τον ενσωματωμένο music player εφόσον δεν έχεις φτιάξει όλα τα tags (metadata). Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να εγκαταστήσεις ένα player που υποστηρίζει folder play lists. Για περισσότερα δες στο θέμα τως εφαρμογών! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2008 Η καλύτερη λύση για μένα είναι η τακτοποίηση των tags που προτείνεις Σταύρο. Η λύση του εξωτερικού music player ίσως να μην είναι τόσο αξιόπιστη, λόγω του ότι οι περισσότεροι έχουν χαμηλότερη ένταση από ό,τι ο ενσωματωμένος. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
portoleone07 Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 παιδια, διαβασα ολα τα παραπανω και θελω να κανω καποιες ερωτησεις: α) Το Ν81 2GB για τα λεφτα που εχει τωρα 315 ευρω, αξιζει να το παρει καποιος που δεν εχει τρελες απαιτησεις ,,,(δλδ. το θελω να παιζω κανα παιχνιδακι, wi-fi , ραδιο κλπ) β) επισης κανει Voip calls, μπαινει msn(μεσω wi-fi) ??? γ) και κατι ακομα να το παρω με vodafone live η οχι??? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas_ofi Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 Σκεφτομαι να παρω το Ν 81 αλλα οχι το 8 gb. ειναι καλη επιλογη η να περιμενω κανενα καινουριο της νοκια?? να ρωτησω κ κατι αλλο οταν μπαινουμε στο ινερνετ με το wifi που εχει το τηλ χρεωνουμε το κινητο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 παιδια, διαβασα ολα τα παραπανω και θελω να κανω καποιες ερωτησεις: α) Το Ν81 2GB για τα λεφτα που εχει τωρα 315 ευρω, αξιζει να το παρει καποιος που δεν εχει τρελες απαιτησεις ,,,(δλδ. το θελω να παιζω κανα παιχνιδακι, wi-fi , ραδιο κλπ) β) επισης κανει Voip calls, μπαινει msn(μεσω wi-fi) ??? γ) και κατι ακομα να το παρω με vodafone live η οχι??? ευχαριστω Γι αυτά που λες, ναι αξίζει! Β) Κάνει κλήσεις VoIP και μπαίνει στο msn μέσω της αντίστοιχης εφαρμογής Windows Live Messenger. Γ) Να ΜΗΝ το πάρεις Vodafone Live. Σκεφτομαι να παρω το Ν 81 αλλα οχι το 8 gb. ειναι καλη επιλογη η να περιμενω κανενα καινουριο της νοκια?? να ρωτησω κ κατι αλλο οταν μπαινουμε στο ινερνετ με το wifi που εχει το τηλ χρεωνουμε το κινητο?? Το αν αξίζει δεν μπορώ να το κρίνω! Όταν χρησιμοποιείς το WiFi φυσικά και δεν χρεώνεσαι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
portoleone07 Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 Γι αυτά που λες, ναι αξίζει! Β) Κάνει κλήσεις VoIP και μπαίνει στο msn μέσω της αντίστοιχης εφαρμογής Windows Live Messenger. Γ) Να ΜΗΝ το πάρεις Vodafone Live. για το μονο λογο που σκεφτομαι να το παρω με vodafone live! ειναι η live tv που θα βλεπω....(για κανενα αλλο λογο δεν το θελω) θα το σκεφτω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas_ofi Δημ. June 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2008 Γι αυτά που λες, ναι αξίζει! Β) Κάνει κλήσεις VoIP και μπαίνει στο msn μέσω της αντίστοιχης εφαρμογής Windows Live Messenger. Γ) Να ΜΗΝ το πάρεις Vodafone Live. Το αν αξίζει δεν μπορώ να το κρίνω! Όταν χρησιμοποιείς το WiFi φυσικά και δεν χρεώνεσαι. Σε ευχαριστω πολυ!!!!!πολλα αρνητικα βλεπω για αυτο το τηλ..τι να κανω??:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2008 Υπάρχουν πολλά παράπονα για τη ποιότητα των υλικών κατασκευής. Δεν το έχω πιάσει στα χέρια μου ποτέ για να έχω προσωπική άποψη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
portoleone07 Δημ. June 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2008 Εγω πιστευω πως παιζει ρολο και η χρηση που κανει ο καθενας στο κινητο, αν καποιος παρει το κινητο και το πεταει απο δω και απο εκει ,η παταει με δυναμη τ κουμπια λογικο μου φαινεται να εχει προβληματα, γιατι μου φαινεται καπως περιεργο να εβγαλε μια τετοια εταιρια οπως η νοκια τοσο μαπα τηλεφωνο. Δεν ξερω μπορει να κανω λαθος σε ολα, απλα λεω μια αλλη αποψη.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. June 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2008 Ο αδερφος μου εχει Ν81 και εγω Ν82,το Ν81 μου φαινεται πιο καλο απο το δικο μου σε ποιοτητα κατασκευης και ποιο βολικο επειδη ειναι slide. Τοσο πιο βολικο που σκεφτομαι να το δωσω να παρω το Ν81 λογω καθημερηνοτητας και μονο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilisx Δημ. June 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2008 πραγματι το Ν81 δεν εχει και το καλυτερο υλικο κατασκευής αλλα λειτουργικα δεν πεζεται, το εχω δυο βδομαδες και του εχω πεταξει τα ματια εξω... καλυτερα οπιος να το παρει να παρει με 8gb η διαφορά είναι 30€, και ειναι πιο ελκιστικό αν θελεις να το πουλησεις αργοτερα σε μελλοντικό αγοραστη από οτι το σκετο...:rolleyes: Παράθεση ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ!!!! Β.Π. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loutrikan Δημ. June 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2008 καλυτερα οπιος να το παρει να παρει με 8gb η διαφορά είναι 30€, και ειναι πιο ελκιστικό αν θελεις να το πουλησεις αργοτερα σε μελλοντικό αγοραστη από οτι το σκετο...:rolleyes: Εγώ θα προτιμούσα το απλό πάντως με μια καρτούλα 8GB, είναι πιο βολικό με κάρτα γιατί πολλές φορές κάποιο απο τα προγράμματα που εγκαθιστούμε μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα εκκίνησης του κινητού και σίγουρα είναι πιο εύκολο να βάλεις την καρτούλα σε ένα card reader και να σβήσεις τα αρχεία που δημιούργησαν το πρόβλημα παρά να αναγκαστείς να κάνεις format την εσωτερική μνήμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas_ofi Δημ. June 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2008 Εγώ θα προτιμούσα το απλό πάντως με μια καρτούλα 8GB, είναι πιο βολικό με κάρτα γιατί πολλές φορές κάποιο απο τα προγράμματα που εγκαθιστούμε μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα εκκίνησης του κινητού και σίγουρα είναι πιο εύκολο να βάλεις την καρτούλα σε ένα card reader και να σβήσεις τα αρχεία που δημιούργησαν το πρόβλημα παρά να αναγκαστείς να κάνεις format την εσωτερική μνήμη. Συμφωνω κ εγω!αυτος ειναι ενας λογος που προτιμω το απλο!:D Ισχυει οτι εχουν προβλημα τα πληκτρα??ηθελα να ρωτησω κ κατι αλλο ξερετε μηπως με τον καιρο φευγει το χρωμα απο το τηλ οπως σε πολλες συσκευες??:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
portoleone07 Δημ. June 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2008 παιδια εγω σκεφτομαι να το παρω πιθανον και μεσα στη βδομαδα, αλλα οπως ρωτησα και ποιο πριν να το παρω με vodafone live!! η οχι? (ο μονος λογος που το θελω το vf live ειναι η υπηρεσια live tv που εχει) :p μπορει καποιος να μου πει το υπερ και τα κατα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2008 Το βασικότερο! Δεν θα μπορείς να κάνεις αναβάθμιση. Η έκδοση VL συνήθως βασίζεται στις πρώτες εκδόσεις λογισμικού με αποτέλεσμα να υπάρχουν αρκετά προβληματάκια τα οποία διορθώνονται με τον καιρό μέσω των αναβαθμίσεων, αλλά εσύ δεν θα έχεις τη δυνατότητα να κάνεις αυτές τις αναβαθμίσεις. Αντίθετα θα πρέπει να περιμένεις ξεχωριστές αναβαθμίσεις που προορίζονται για VL κινητά, αλλά συνήθως δεν βγαίνουν ποτέ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. June 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2008 υπερ = θα εχεις ολες της υπηρεσιες που σου προσφερει το vodafone live κατα = Η vodafon den βγαζει συχνα αναβαθμισεις για το λογισμικο της και θα μενεις πισω. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas_ofi Δημ. June 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2008 υπερ = θα εχεις ολες της υπηρεσιες που σου προσφερει το vodafone live κατα = Η vodafon den βγαζει συχνα αναβαθμισεις για το λογισμικο της και θα μενεις πισω. :) τα υπερ κ τα κατα γενικα της συσκευης ποια ειναι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2008 τα υπερ κ τα κατα γενικα της συσκευης ποια ειναι?? Εφόσον τα είπαμε τα κατά...:rolleyes: Το βασικότερο! Δεν θα μπορείς να κάνεις αναβάθμιση. Η έκδοση VL συνήθως βασίζεται στις πρώτες εκδόσεις λογισμικού με αποτέλεσμα να υπάρχουν αρκετά προβληματάκια τα οποία διορθώνονται με τον καιρό μέσω των αναβαθμίσεων, αλλά εσύ δεν θα έχεις τη δυνατότητα να κάνεις αυτές τις αναβαθμίσεις. Αντίθετα θα πρέπει να περιμένεις ξεχωριστές αναβαθμίσεις που προορίζονται για VL κινητά, αλλά συνήθως δεν βγαίνουν ποτέ! Τα υπέρ είναι μόνο κάποιες υπηρεσίες της Vodafone. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
portoleone07 Δημ. June 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2008 δεν με πειραζει να χασω τις αναβαθμισεις ,γιατι παντα vodafone live κινητα επερνα και ποτε δεν ειχα προβλημα.:) Απλα το μονο που φοβαμαι ειναι μην εχει κλειδωμενα τπτ μεσα. οπως κανα wi-fi περιορισμενο, κλειδωμενες VoIP calls και αλλα... που κανει συνηθως η vodafone.:wacko: ξερει κανενας τπτ παραπανω? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2008 Όχι κλείδωμα δεν έχει σε τίποτα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas_ofi Δημ. June 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2008 καλημερα!!καμια καλη εφαρμογη η κανενα καλο παιχνιδι για το Ν 81???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MASTERX Δημ. June 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2008 Εχω παρει το απλο Ν81 μεταχειρισμένο.. Ποιος είναι ο καλύτερος τροπος/προγραμμα για να μεταφερω τις επαφες απο ενα SonyEricsson K800; Επίσης ειδα οτι εχει μεσα εγκατεστημενο το Nokia Maps.. Επειδη φόρμαρα την καρτα μνημης δεν ξερω αν ειχε και τους χαρτες. Τωρα παντως δεν τους βλεπω. Το Nokia Maps το εχει για την περιπτωση που αγορασεις εξωτερικη κεραια Bluetooth GPS? Η για καποια αλλη χρηση? Και τι παιζει με εξωτερικη κεραια Bluetooth GPS; ποσο κανουν, ποσα μοντελα υπαρχουν; Ειναι βολικο στη χρηση; Οταν περπατας στο δρομο και κρατας το κινητο στο χερι, που πρεπει να εχεις το Bluetooth GPS??? Επισης καποιος που εχει το ιδιο μου ειπε οτι εχει βάλει καρτα μνημης 8GB και του δουλευει κανονικα.. Να υποστηριζεται και 16B αραγε; Παράθεση Nobody is perfect.... And I'm... nobody!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2008 Τις επαφές μέσω συγχρονισμού με το Outlook θα μπορέσεις να τις περάσεις. Όσο αφορά το Nokia Maps, μπορείς να περάσεις εκ νέου τους χάρτες μέσω του Map Loader. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις με εξωτερικό δέκτη GPS. Να ξέρεις πως για να έχεις φωνητική πλοήγηση θα πρέπει να πληρώσεις την αντίστοιχη άδεια χρήσης. Υπάρχουν αρκετά μοντέλα bluetooth GPS, κάνε μια αναζήτηση σε online καταστήματα να πάρεις μια γεύση. Ευτυχώς υπάρχουν και άλλα προγράμματα γι αυτή τη δουλειά, όπως το Garmin και το Sygic, που έχουν δωρεάν πλοήγηση. Τσέκαρε τα αντίστοιχα θέματα.;) Μια χαρά υποστηρίζεται η 8GB κάρτα μνήμης όπως και η 16GB. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MASTERX Δημ. June 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2008 με το Outlook δεν εβγαλα ακρη γιατι δεν βγαζει συμβατο φορμα στο αρχειο καταλογου.. κατι τετοιο καταλαβα.. 16GB....!!!! καλο αυτο για το walkman.... Ξερει κανεις αν και σε αλλά μοντελα Νοκια δουλευουν μεγαλες καρτες? Γιατι η Νοκια στο Ν81 πχ λεει μεχρει 4GB... Παράθεση Nobody is perfect.... And I'm... nobody!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2008 Δουλεύει χωρίς πρόβλημα. Υπάρχουν δεκάδες μέλη του φόρουμ τα οποία χρησιμοποιούν μέχρι και 8GB χωρίς κανένα πρόβλημα στα μοντέλα N95, N82 κτλ. Άσε τι λέει το site της Nokia.;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts