nervous Δημ. November 5, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Nokia N81 8GB - Initial Impressions http://img252.imageshack.us/img252/5732/n81p1tg0.th.jpg http://www.allaboutsymbian.com/news/item/6189_Nokia_N81_8GB-Initial_Impressi.php Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Θάψιμο κι εδώ. Μερικοί άνθρωποι δεν ευχαριστιούνται ποτέ και με τίποτε :lol: Για την ποιότητα κατασκευής, ιδίως για το slide που αναφέρει, αυτό είναι και θέμα παρτίδας. Θα δούμε όταν θα έρθει η συσκευή στην ελληνική αγορά. Πάντως έβγαλα άκρη με το ένα θέμα, αυτό με τα sms. Από ό,τι είδα σε κάποιο άλλο forum, to bug που υπάρχει σε ορισμένα μοντέλα της Nokia με την ώρα/ημερομηνία των εισερχόμενων sms δεν υφίσταται στα N81/N81 8GB, όπως ισχύει και για το Ν95 8GB. Να δούμε τι θα γίνει τελικά με το SAR. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Παλι τα ιδια με την ποιοτητα κατασκευης κλπ κλπ :wacko: ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. November 5, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Παλι τα ιδια με την ποιοτητα κατασκευης κλπ κλπ :wacko: ... Το κακο ξερεις ποιο ειναι ομως ? Οτι το http://www.allaboutsymbian.com ειναι απο τα λιγα sites που εμπιστευομαι .... Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Ναι, πραγματι :( ! Βρε μηπως εχουμε παλι τα προβληματα με τις παρτιδες ? Τι στο καλο ? Το GSMA λεει τα καλυτερα και το allaboutsymbian το αντιθετο ? Υπαρχει αυτη η αντιθεση και σ'αλλα site και blogs, δεν μπορω να το εξηγησω :wacko: ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Ναι, πραγματι :( ! Βρε μηπως εχουμε παλι τα προβληματα με τις παρτιδες ? Τι στο καλο ? Το GSMA λεει τα καλυτερα και το allaboutsymbian το αντιθετο ? Υπαρχει αυτη η αντιθεση και σ'αλλα site και blogs, δεν μπορω να το εξηγησω :wacko: ! Μάλλον τελικά θα περιμένω όπως και να 'χει να το πάρω από Nokia shop. Μπορεί αν έρθει σε οποιοδήποτε άλλο κατάστημα να πάω απλώς για να το περιεργαστώ, αλλά μάλλον η αγορά θα γίνει από Nokia shop. Παρεμπιπτόντως, ξέρετε αν στα Nokia shops γίνεται και πόσο εύκολο είναι σε μία καινούργια συσκευή που έχεις σχεδόν αποφασίσει να αγοράσεις, πριν προβείς στην αγορά, να σου ανοίξουν μία συσκευασία και να δεις το manual (αυτό που με καίει εν προκειμένω είναι το SAR) και να δεις αν έχει κάποια κατασκευαστικά προβλήματα, όπως π.χ. τζόγο στο slide????? Edit #1: Μόλις κατέβασα το ελληνικό get started guide από το ευρωπαϊκό site της Nokia. Η συσκευή αναφέρεται ως N81-3 Μάλλον πρόκειται για το μοντέλο με SAR:1.15W/Kg :wacko: Edit #2: Και το εληνικό User's Guide έτσι το αναφέρει. Και επιπλέον, στο τέλος, όπου αναφέρει το SAR της συσκευής: 1,15W/Kg :wacko: !!!! Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Δεν ξερω αν υπαρχει η δυνατοτητα αλλα αν δεν σ'αφησουν να το κανεις, πολυ απλα μην το παρεις...Γουρουνι στο σακι? Ανοιξε το,κοιτα το slide-ποιοτητα πλαστικων-συναρμολογηση κλπ :) ... Εγω σε καθε αγορα μου το εβλεπα στα γρηγορα... Ποσο μαλλον για το Ν81 που εχουν ακουστει τοσο μπερδεμενα πραγματα !! Edit : Τελικα 1.15 w/kg ε ? Σαν το 5610 ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. November 5, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Μάλλον τελικά θα περιμένω όπως και να 'χει να το πάρω από Nokia shop. Μπορεί αν έρθει σε οποιοδήποτε άλλο κατάστημα να πάω απλώς για να το περιεργαστώ, αλλά μάλλον η αγορά θα γίνει από Nokia shop. Παρεμπιπτόντως, ξέρετε αν στα Nokia shops γίνεται και πόσο εύκολο είναι σε μία καινούργια συσκευή που έχεις σχεδόν αποφασίσει να αγοράσεις, πριν προβείς στην αγορά, να σου ανοίξουν μία συσκευασία και να δεις το manual (αυτό που με καίει εν προκειμένω είναι το SAR) και να δεις αν έχει κάποια κατασκευαστικά προβλήματα, όπως π.χ. τζόγο στο slide????? : Τελευταιως αγοραζω απο νοκια σοπ ,αντε και πλαισιο (6120). (εξαιρεση το iphone που ηρθε απο e-bay :O) Λογικα σε Πλαισιο θα μπορεις να το δεις απο κοντα . Τα κουτια ερχονται sealed ,λιγο δυσκολο να το ανοιξουν .. Εκτος εαν εχεις γνωστο .:ninja: Edit #1: Μόλις κατέβασα το ελληνικό get started guide από το ευρωπαϊκό site της Nokia. Η συσκευή αναφέρεται ως N81-3 Μάλλον πρόκειται για το μοντέλο με SAR:1.15W/Kg :wacko: Edit #2: Και το εληνικό User's Guide έτσι το αναφέρει. Και επιπλέον, στο τέλος, όπου αναφέρει το SAR της συσκευής: 1,15W/Kg :wacko: !!!! Δεν επεσα εξω τελικα ...:( Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Eιναι παρα πολυ υψηλο το sar του, το Ν73 εχει μικροτερο sar και ειναι πολυ αυτη που δεν το πειραν γιατι το θεωρησαν υψηλο (οχι οτι δεν ειναι). Εγω παντος δεν ξαναπερνω τηλ με υψηλο sar. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Εγω παντος δεν ξαναπερνω τηλ με υψηλο sar. Απο αυτα που εχεις διαβασει το λες ή απο την χρηση του κινητου σου :O ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Aπο την χρηση του κινητου μου μιλαω αρκετες ωρες την ημερα στο τηλ και δεν εχω παντα μαζι μου το bluetooth με αποτελεσμα αρκετες φορες να εχω πονοκεφαλο. Εαν ειχα καποιο τηλ με λιγοτερο sar παλη θα υπηρχε το ειδιο προβλημα αλλα σηγουρα θα μειωνοταν το προβλημα και σε γενικες γραμμες θα δεχομουν λιγοτερη ακτινoβολεια :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Τελικά η μόνη ελπίδα να μην είναι αληθές αυτό, που δεν το πιστεύω, είναι να έχουν οι δύο εκδόσεις του Ν81 (μαύρο-μπλε και μαύρο-ασημί) διαφορετικά SAR, που αν θα ίσχυε θα ήταν μάλλον εξωφρενικό. Στον οδηγό get started απεικονίζει την μαύρη-ασημί έκδοση, ενώ στην ελληνική αγορά θα έρθει η μαύρη-μπλε, τουλάχιστο στην αρχή. Αν τελικά η μαύρη-μπλε έκδοση είναι το Ν81-2 (δηλαδή με SAR=0.81), μόνο σε αυτή την περίπτωση θα το αγοράσω. :( Ειδάλλως θα προτιμήσω κάτι άλλο, ίσως το Ν95, το οποίο εν όψει Ν95 8GB έχει πέσει πολύ σε τιμή. :confused: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. November 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 ενταξει παιδια, δε θα το κρατησει κανεις και μια ζωη, δε θα προλαβει να κανει ζημια. εγω δεν το βλεπω τοσο αρνητικα. :O ασχετο, βλεποντας τις φωτος ειδα οτι τα ακουστικα ειναι μαλλον σαν του Ν76 τα οποια δεν ειναι οτι καλυτερο, οποτε αν ακουτε μουσικη προσθεστε στο κοστος της συσκευης και ενα ζευγαρι ακουστικα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. November 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 ενταξει παιδια, δε θα το κρατησει κανεις και μια ζωη, δε θα προλαβει να κανει ζημια. εγω δεν το βλεπω τοσο αρνητικα. :O ασχετο, βλεποντας τις φωτος ειδα οτι τα ακουστικα ειναι μαλλον σαν του Ν76 τα οποια δεν ειναι οτι καλυτερο, οποτε αν ακουτε μουσικη προσθεστε στο κοστος της συσκευης και ενα ζευγαρι ακουστικα :p Δεν ξέρω ρε συ Νίκο, με απασχολεί πολύ η ακτινοβολία. Συνήθως κρατάω αρκετά τα τηλέφωνά μου, 2 με 3 χρόνια κατά μέσο όρο. Είναι γεγονός ότι δε μιλάω πολύ, αλλά ασχολούμαι πολύ γενικώς, σύνταξη πολλών μηνυμάτων, εφαρμογές, επεξεργασία εγγράφων κλπ. Εν ολίγοις το τηλέφωνο τον περισσότερο καιρό είναι στα χέρια μου και όχι στο αυτί. Αν δεις όμως στο get started guide, η κεραία GSM/UMTS είναι στο πίσω μέρος και κάτω, δηλαδή ουσιαστικά πίσω από τα πλήκτρα. ;) Ακόμα και να το πάρει κανείς απόφαση και να έχεις ένα ακουστικό BT μονίμως συνδεδεμένο, μπορεί και κατά πόσο σε τέτοια περίπτωση να σε προφυλάξει κάτι τέτοιο??? :confused: Όσο για τα ακουστικά, εννοείται ότι δεν είναι και ό,τι καλύτερο αυτά που υπάρχουν στο πακέτο αγοράς. Όταν σκέφτεσαι να ακούς αρκετή μουσική με το τηλέφωνό σου, είναι παράπάνω από προφανές ότι θα έχεις και ένα ζευγάρι ακουστικά της προκοπής. Edit Τελικές πληροφορίες από το Nokia shop του Βόλου για τα Ν81 που θα έρθουν τις επόμενες μέρες στην ελληνική αγορά (υποθέτω η κυκλοφορία τους θα συμπέσει πάνω-κάτω με αυτή του Ν95 8GB): Έκδοση 8GB (μαύρο-μπεζ, "Cocoa brown"): RM-179, SAR=0.96W/Kg Έκδοση microSD (μαύρο-μπλε, "Cobalt blue"): RM-223, SAR=1.15W/Kg Εν ολίγοις: adios amigos :X Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. November 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 Οποτε οι προσπαθιες τοσων εβδομαδων καταριπτονται :cry: :p ? Ο δεικτης sar που ξερουμε δεν ειναι το μεγιστο ποσο ακτινοβολιας που μπορει να εκπεμψει ενα κινητο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. November 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 Οποτε οι προσπαθιες τοσων εβδομαδων καταριπτονται :cry: :p ? Ο δεικτης sar που ξερουμε δεν ειναι το μεγιστο ποσο ακτινοβολιας που μπορει να εκπεμψει ενα κινητο ? Ακριβώς! Είναι το μέγιστο, δεν σημαίνει πως εκπέμπει συνέχεια έτσι... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. November 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 Οποτε οι προσπαθιες τοσων εβδομαδων καταριπτονται :cry: :p ? Δυστυχώς ναι. Γι' αυτό το έψαχνα τόσο όμως. Ήθελα τουλάχιστο για το SAR να είμαι ήσυχος. Αλλιώς θα είχα πάρει πριν μήνες το Ν76 ή το 6120, που αν και δεν είναι στα "κυβικά" του Ν81 από άποψη δυνατοτήτων (ιδίως το 6120), θα ήταν αξιοπρεπείς λύσεις, αν είχαν λογικό SAR. Ο δεικτης sar που ξερουμε δεν ειναι το μεγιστο ποσο ακτινοβολιας που μπορει να εκπεμψει ενα κινητο ? Ακριβώς! Είναι το μέγιστο, δεν σημαίνει πως εκπέμπει συνέχεια έτσι... Ευτυχώς ή δυστυχώς σε πολλά μπορώ να κάνω συμβιβασμούς εκτός από το SAR. Περνάω πολλές ώρες με το κινητό τηλέφωνο (κυρίως όχι ομιλία, αλλά οποιαδήποτε άλλη χρήση, όπως sms, έγγραφα κλπ), οπότε είναι πολύ σημαντικό για μένα να έχει, αν όχι πολύ χαμηλή, τουλάχιστο αξιοπρεπή ακτινοβολία. Και το 1,15W/Kg δεν είναι αξιοπρεπής δείκτης SAR για μένα. Για την ακρίβεια είναι σχεδόν τριπλάσιος από το 0,39W/Kg του 3230 μου. Μάλλον θα κοιτάξω αλλού. Αν βρεθεί πατέντα και ταιριάξει η μπαταρία του Ν95 8GB και λυθεί το bug των sms, ίσως πάω για Ν95. Ρώτησα στο Nokia shop του Βόλου σήμερα το μεσημέρι και η πιο πρόσφατη τιμή είναι στα 580€. Sounds fair. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. November 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 Ακουγεται δικαιο αλλα απο το Ν81 στο Ν95 :worry: ? Εμενα δεν με απασχολει τοσο το sar (θα επιλεξω το 5610 που εχει και αυτο περιπου 1.15 w/kg) καθοτι ενας σκετος αριθμος δεν μπορει να με πληροφορησει τοσο ωστε να με απομακρυνει απο το κινητο που θελω ...Εκτος κι αν μιλαμε για τιμες κοντα στα 2w/kg ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. November 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 Ακουγεται δικαιο αλλα απο το Ν81 στο Ν95 :worry: ? Εμενα δεν με απασχολει τοσο το sar (θα επιλεξω το 5610 που εχει και αυτο περιπου 1.15 w/kg) καθοτι ενας σκετος αριθμος δεν μπορει να με πληροφορησει τοσο ωστε να με απομακρυνει απο το κινητο που θελω ...Εκτος κι αν μιλαμε για τιμες κοντα στα 2w/kg ! Δεν ξέρω, είναι νωπή η κεραμίδα ακόμα :lol:, μπορεί και να περιμένω το Ν82 (κυριολεκτικά ...ζήσε Μάη μου:wacko:), μπορεί να πάρω και κανένα WM :X, ποιος ξέρει??? Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. November 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 Απο τα Ν76-6120 στο Ν82 :confused: ? Εγω δεν εχω τοση υπομονη ! WM :shifty: ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. November 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 Απο τα Ν76-6120 στο Ν82 :confused: ? Εγω δεν εχω τοση υπομονη ! WM :shifty: ? Αν είχες φάει κι εσύ τέτοιο τούβλο στο κεφάλι να δούμε πόσο λογικά και πόσο συγκρατημένα θα μιλούσες :p:p:lol::lol::lol: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. November 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 Οπου τουβλο = δεικτης sar pano ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. November 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 Οπου τουβλο = δεικτης sar pano ? Ακριβώς... :wacko: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. November 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 Εμενα , οπως λεω, τετοιο τουβλο θα μου ερθει σε ακραιες περιπτωσεις ... Αφου ο δεικτης αντιπροσωπευει την μεγιστη ποσοτητα της εκπεμπομενης ακτινοβολιας και δεν ξερουμε την ακριβη επιβαρυνση μας, δεν ανησυχω (ευτυχως ή δυστυχως) τοσο πολυ :O ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. November 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 Βλέπω πολύ σύντομα να ανοίγω κανένα καινούργιο thread επιλογής συσκευής στους Διαξιφισμούς. Ξενέρωσα απίστευτα σήμερα. Λες να έρθει στην ελληνική αγορά κάποια στιγμή αργότερα η μαύρη-ασημί έκδοση και να είναι η RM-256 (SAR: 0.81)???? :confused: Μάλλον το καλύτερο είναι να περιμένω. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts