Panos277 Δημ. October 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2007 Ν81 8GB Unboxing in a little different way.. http://www.symbian-freak.com/news/007/10/nokia_n81_8gb_unboxing_video.htm Δεν λειτουργει το link :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. October 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2007 Δεν λειτουργει το link :( Αν προσπαθείς με τον Firefox δεν ανοίγει, δοκίμασε με τον Internet Explorer.;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. October 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2007 Πληροφορία από το Nokia shop εδώ στο Βόλο: Και οι δύο εκδόσεις θα κυκλοφορήσουν επίσημα μέσα στο Νοέμβριο, με τις τιμές που έχουν ανακοινωθεί ήδη. Το μόνο κακό (για μένα) είναι ότι η "απλή" έκδοση θα έρθει στη μαύρη-μπλε απόχρωση (από τις φωτογραφίες μου φαίνεται κακάσχημο :confused:) και η έκδοση 8GB στην μαύρη-γκρι απόχρωση. Θα δούμε. Πάντως ψιλοξενέρωσα με το χρώμα. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. October 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2007 Fresh new Nokia N81 8GB pics Yet more Nokia N81 8GB pics Justamp Panos, Μονο στο μαυρο-μπλε θα κυκλοφορησει δηλαδη η "απλη" εκδοση :confused: ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. October 30, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2007 Huge Nokia N81, Music Store and N-Gage marketing blitz to launch on Friday http://img105.imageshack.us/img105/4318/n81openxy9.th.jpg http://www.intomobile.com/2007/10/30/huge-nokia-n81-music-store-and-n-gage-marketing-blitz-to-launch-on-friday.html Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. October 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2007 Τελικα, το σεναριο, το Ν82 να ειναι η μονη συσκευη που θα ανακοινωθει την Παρασκευη πλησιαζει επικινδυνα :) ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. October 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2007 [...]Panos, Μονο στο μαυρο-μπλε θα κυκλοφορησει δηλαδη η "απλη" εκδοση :confused: ?[...] Φίλε varsamis, δεν ξέρω τι θα γίνει με την ελληνική αγορά. Πάντως στο www.nseries.com αναφέρει ότι το N81 (απλό) θα κυκλοφορήσει σε δύο χρωματισμούς, ένα με μαύρο-μπλε (cobalt blue) και ένα με μαύρο-γκρι (warm graphite), ενώ ή έκδοση 8GB θα υπάρχει μόνο σε ένα χρωματισμό, με μαύρο-μπεζ (κωδικό χρώματος δεν είδα να αναφέρει). Η πωλήτρια του Nokia shop εδώ στο Βόλο που τη ρώτησα το μεσημέρι κοίταξε τον κατάλογο και μου είπε ότι έχει προγραμματιστεί η απλή έκδοση να έρθει σε cobalt blue. Δεν ξέρω αν η card slot έκδοση έρθει αρχικά σε αυτό το χρωματισμό και μετά έρθει και το warm graphite που μου αρέσει καλύτερα ή δεν έρθει καθόλου. Τώρα που το σκέφτομαι, αν πάρω το cobalt blue και περιμένω κάποια στιγμή μέχρι να έρθει η άλλη έκδοση, θα μπορούσα να αλλάξω καλύμματα???? (πολύ μακριά το πάω ε???? :lol:). Πάντως το κάλυμμα του N81 8GB δεν ταιριάζει στο απλό Ν81 γιατί δεν έχει στο πλάι αριστερά είσοδο για την κάρτα μνήμης. Πάντως όπως και να έχει, ρώτησα και για την άφιξή τους. Θα έρθουν μαζί και κατά πάσα πιθανότητα μέσα στο Νοέμβριο. Πιστεύω το πολύ μέχρι πριν τις γιορτές θα έχουν έρθει. Όσο για τις τιμές, είναι οι ίδιες που είχε αναφέρει πριν καιρό ο φίλος nervous: microSD: ~470€ 8GB: ~580€ Άντε να δούμε :) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. October 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2007 Πάντως το κάλυμμα του N81 8GB δεν ταιριάζει στο απλό Ν81 γιατί δεν έχει στο πλάι αριστερά είσοδο για την κάρτα μνήμης. Θα περιμενεις το μαυρο-ασπρο, αστα αυτα :) ! Τοσα review βγηκαν , ουτε ενα παιδι απο το forum δεν το πηρε απο καπου :) ? Ποιος θα γινει ο πληροφοριοδοτης μας :D ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. October 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2007 Θα περιμενεις το μαυρο-ασπρο, αστα αυτα :) ! Τοσα review βγηκαν , ουτε ενα παιδι απο το forum δεν το πηρε απο καπου :) ? Ποιος θα γινει ο πληροφοριοδοτης μας :D ? Εγώ πάντως όχι! :lol: Περιμένω κι εγώ κάποιον συμφορουμίτη να το αγοράσει και να μας δώσει πλήρη αναφορά glitches, flaws & major bugs. :p Αν όλα είναι καλά, τότε θα το "χτυπήσω"! :lol: Πάντως θα επισκεφτώ όποιο από τα μαγαζιά του Βόλου το φέρει πρώτο, να το περιεργαστώ, ακόμα και σε dummy. Είδα πρόσφατα κάτι συγκριτικές φωτογραφίες μαζί με Ν95 και N95 8GB και μου φάνηκε τερατάκι στο μέγεθος. Καλά, όσο για το βάρος, το ξέραμε ήδη (~140γρ). Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. October 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2007 Περιμένω κι εγώ κάποιον συμφορουμίτη να το αγοράσει και να μας δώσει πλήρη αναφορά glitches, flaws & major bugs. :p Την περιμενα αυτην την απαντηση :p ! Σε λιγο οι αναμενομενες τιμες του απλου Ν81 θα φτασουν στα 500 ευρω :O ... Απο τα 360 ευρω (bt) ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. October 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2007 Την περιμενα αυτην την απαντηση :p ! Εμ, την πατάτα που έκανα με το 3230 δεν την ξανακάνω. :p Καλό κινητάκι, γερό σα σκυλί, το 'χω 2,5+ χρόνια, αλλά η αυτονομία του είναι για κλάμματα και ο ήχος του ακόμα πιο άθλιος (δε με νοιάζει η χρήση του ως music player, αλλά είναι χάλια ακόμα και στην αναπαραγωγή ringtones). Σε λιγο οι αναμενομενες τιμες του απλου Ν81 θα φτασουν στα 500 ευρω :O ... Απο τα 360 ευρω (bt) ... Ίσως σε καταστήματα εκτός Alpha Copy (Nokia shops) να έρθει ακριβότερα (κοντά στα 500€), αλλά έχω την αίσθηση ότι στα Nokia shops θα το δούμε μάλλον στην τιμή που έχουν ανακοινώσει ήδη. Το θέμα είναι ότι - όπως σχεδόν πάντα - θα καθυστερήσει να έρθει στα Nokia shops - ιδίως σε εμάς εδώ στην "επαρχία" :p - και όσοι το βιαζόμαστε θα τρέχουμε σε Γερμανούς (και Ιταλούς και Voda και Wind και δε συμμαζεύεται) για να το βρούμε :lol::lol::lol: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. October 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2007 Ίσως σε καταστήματα εκτός Alpha Copy (Nokia shops) να έρθει ακριβότερα (κοντά στα 500€) Εγω το ειπα με μια "δοση" δυσαρεσκειας το "500 ευρω :O" ... Δεν περιμενα με τιποτα να σκαρφαλωσει μεχρι εκει αλλα nevermind, ας το δουμε και βγαζουμε συμπερασματα για τον δεικτη αποδοση/τιμη :) ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZOZOS Δημ. October 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2007 Εγω το ειπα με μια "δοση" δυσαρεσκειας το "500 ευρω :O" ... Δεν περιμενα με τιποτα να σκαρφαλωσει μεχρι εκει αλλα nevermind, ας το δουμε και βγαζουμε συμπερασματα για τον δεικτη αποδοση/τιμη :) ... 500 ευρο λογική τίμή για νοκια καινούριο αν και εγώ δεν ξοδεύω τόσα για κινητό Παράθεση http://tsakos.blogspot.com/ Διαβάστε τα πάντα με τα μάτια των CARTOON καινούριο μέλος ο Ταινιάς ρωτήστε τον τα πάντα από ταινίες τα ξέρει όλα:lol:. O Μπάλακ και ο Μπαλάκης κάνουν την εμφάνισης τους . Τα βιογραφικά αναρτημένα στο blog. Yποσχονται πως θα σας πάνε ταμείο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. October 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2007 500 ευρο λογική τίμή για νοκια καινούριο αν και εγώ δεν ξοδεύω τόσα για κινητό Εχεις δικιο, ειναι καινουριο κινητο, αλλα οκ περναει και μια σκεψη απο το μυαλο οτι το Ν73 ΜΕ ειναι στα 400 :) ...(ναι ενταξει, το ξερω οτι ειναι μηνες στην αγορα :p) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. October 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2007 500 ευρο λογική τίμή για νοκια καινούριο αν και εγώ δεν ξοδεύω τόσα για κινητό Εχεις δικιο, ειναι καινουριο κινητο, αλλα οκ περναει και μια σκεψη απο το μυαλο οτι το Ν73 ΜΕ ειναι στα 400 :) ...(ναι ενταξει, το ξερω οτι ειναι μηνες στην αγορα :p) Όπως και να 'χει, τα 500€ ή λίγο λιγότερα θα δικαιολογούνται, αν το τηλέφωνο κάνει αυτά τα οποία υπόσχεται. Εγώ περιμένω τις πρώτες εντυπώσεις των πολύ-πολύ βιαστικών που θα το αποκτήσουν και θα δω αν όντως αξίζει. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. October 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2007 Εγώ περιμένω τις πρώτες εντυπώσεις των πολύ-πολύ βιαστικών που θα το αποκτήσουν και θα δω αν όντως αξίζει. Απο οτι φαινεται εσυ εισαι ο πιο βιαστικος :p ! Δεν εχει εκφρασει (νομιζω) καποιος την διαθεση του να το αποκτησει :) ...Περιμενω το mini review σου παντως ... Το κινητο εχει 18 mm παχος ...Εγω γιατι το βλεπω πιο χοντρο σε καθε φωτο :wacko: ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. October 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2007 Απο οτι φαινεται εσυ εισαι ο πιο βιαστικος :p ! Δεν εχει εκφρασει (νομιζω) καποιος την διαθεση του να το αποκτησει :) ...Περιμενω το mini review σου παντως ... Το κινητο εχει 18 mm παχος ...Εγω γιατι το βλεπω πιο χοντρο σε καθε φωτο :wacko: ? Κι εμένα θηριάκι μου φαίνεται. Δεν ξέρω. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. November 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2007 Nokia N81 8GB review: N-series N-gaged GSMArena Να και το πληρες review του gsma ... Chack this out ;) ! Panos, εχεις διαβασμα :) ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tranaee Δημ. November 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2007 Μέτριο το review και δε συγκρίνει αυτό που πρέπει να συγκρίνει.. Ν91 με Ν81 σε audio quality.. Τέλος πάντων ας πιστέψουμε πως είναι τουλάχιστον ίδια (η ποιότητα εννοώ).. Αυτό με το D Pad δεν μου άρεσε καθόλου γιατί περίμενα το Ν81 να βοηθά τον χρήστη μ'αυτό και όχι να του διαλύει τα νεύρα και αυτό που με ξενέρωσε τελείως ήταν το EQ.. Παιδιά τι έγινε εδώ?:mad: Πέντε περιοχές από τις 8 του Ν91?:mad: Γιατί θεέ μου τέτοια ξενέρα.. Πάνω που είχα πιστέψει πως τουλάχιστον το Ν81 θα είναι ίδιο με το Ν91, είχα βρεί κι ένα φιλαράκι να πουλήσω το Ν91.. Με τίποτα δε δίνω το Ν91 μου παιδιά, μου φαίνεται τέτοιο μουσικό κινητό δε θα ξαναβγεί, σε κανένα εξάμηνο που θα έχει πέσει στα 2-3 κατοστάρικα λέω να πάρω ακόμα ένα να τόχω για το παιδί μου όταν μεγαλώσει.. Κοίτα θα του λέω γιέ μου πως τα φτιάχνανε κάποτε. Βαριά και γερά!!:) Παράθεση "How can I know so many, without even ever knowing anyone?.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. November 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2007 μου φαίνεται τέτοιο μουσικό κινητό δε θα ξαναβγεί Μεγαλη μπουκια φαε ... Θα ανακοινωθει και κατι τετοιο, μην στεναχωριεσαι :) ... Κοίτα θα του λέω γιέ μου πως τα φτιάχνανε κάποτε. Βαριά και γερά!!:) Και αυτος θα σου δειχνει το ... Nokia Zeus (τι σκεφτηκα παλι) που θα ειναι ενα 10mm κινητο-οθονη αφης με δυνατοτητα να το διπλωσεις στα τεσσερα ... Θα σου πουλαει και μαγκια ο δικος σου :) ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos16 Δημ. November 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2007 Κοίτα θα του λέω γιέ μου πως τα φτιάχνανε κάποτε. Βαριά και γερά!!:) Και κακάσχημα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. November 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2007 Μέτριο το review και δε συγκρίνει αυτό που πρέπει να συγκρίνει.. Ν91 με Ν81 σε audio quality.. Τέλος πάντων ας πιστέψουμε πως είναι τουλάχιστον ίδια (η ποιότητα εννοώ).. Αυτό με το D Pad δεν μου άρεσε καθόλου γιατί περίμενα το Ν81 να βοηθά τον χρήστη μ'αυτό και όχι να του διαλύει τα νεύρα και αυτό που με ξενέρωσε τελείως ήταν το EQ.. Παιδιά τι έγινε εδώ?:mad: Πέντε περιοχές από τις 8 του Ν91?:mad: Γιατί θεέ μου τέτοια ξενέρα.. Πάνω που είχα πιστέψει πως τουλάχιστον το Ν81 θα είναι ίδιο με το Ν91, είχα βρεί κι ένα φιλαράκι να πουλήσω το Ν91.. Με τίποτα δε δίνω το Ν91 μου παιδιά, μου φαίνεται τέτοιο μουσικό κινητό δε θα ξαναβγεί, σε κανένα εξάμηνο που θα έχει πέσει στα 2-3 κατοστάρικα λέω να πάρω ακόμα ένα να τόχω για το παιδί μου όταν μεγαλώσει.. Κοίτα θα του λέω γιέ μου πως τα φτιάχνανε κάποτε. Βαριά και γερά!!:) Μεγαλη μπουκια φαε ... Θα ανακοινωθει και κατι τετοιο, μην στεναχωριεσαι :) ... Αυτό μας έλειπε. Το ξέραμε ότι το Ν81 δεν θα ήταν η επόμενη top μουσική πρόταση της Nokia, αλλά (ίσως) κάτι προσωρινό μέχρι την επόμενη λύση του βεληνεκούς Ν91. Κάτι ακούστηκε για μουσική συσκευή με 3,2mp κάμερα με auto-focus και καθαρά μουσικό προσανατολισμό, αλλά κάτι επίσημο δεν έχουμε ακόμα. Όσο για το μέγεθος και το βάρος του Ν91, δε νομίζω το Ν81 να ..."υστερεί" και ιδιαίτερα. Το έχω χαρακτηρίσει τερατάκι εδώ και μέρες άλλωστε, αν κρίνω από τις συγκριτικές φωτογραφίες που "τρώει για πρωινό" Ν95 και Ν95 8GB τουλάχιστο σε μήκος :lol: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tranaee Δημ. November 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2007 Το ξέραμε ότι το Ν81 δεν θα ήταν η επόμενη top μουσική πρόταση της Nokia Γιατί το ξέραμε Panos? Εγώ δεν τόχω ξαναδιαβάσει αυτό! Παντού εδώ και μήνες το Ν81 παρουσιαζότανε σαν η καθαρή εξέλιξη του Ν91.. Am I missing something? Παράθεση "How can I know so many, without even ever knowing anyone?.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. November 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2007 Γιατί το ξέραμε Panos? Εγώ δεν τόχω ξαναδιαβάσει αυτό! Παντού εδώ και μήνες το Ν81 παρουσιαζότανε σαν η καθαρή εξέλιξη του Ν91.. Am I missing something? Ίσως, αλλά με το που εμφανίστηκαν τα πρώτα reviews του Ν81, αλλά παράλληλα και οι φήμες για μελλοντική συσκευή με τα χαρακτηριστικά που ανέφερα πιο πριν (κάποιοι βιάστηκαν να του δώσουν και το όνομα Ν78), η εικόνα που είχαμε αποκομίσει στην αρχή άλλαξε, τουλάχιστο για μένα. Αν και δεν έχω ακούσει τι ήχο βγάζει το Ν91 και η 8GB έκδοσή του, πιστεύω ότι δεν είναι δυνατό να είναι τόσο καθοριστικός παράγοντας το EQ, αλλά πιο πολύ τι τσιπάκι ήχου θα φοράει η συσκευή. Θέλω να πιστεύω ότι από τότε που βγήκε στην αγορά το Ν91 η Nokia θα έχει βελτιώσει την ποιότητα ήχου μιας αμιγώς μουσικής συσκευής. Πίστεψέ με (επειδή ασχολούμαι ερασιτεχνικά αλλά με πάθος με τη μουσική και τον ήχο γενικά για πολλά χρόνια), ένα "μουσικό" EQ, με επιλεγμένες τις σωστές περιοχές, ακόμα και με 5 μπάντες μπορεί να δώσει εκπληκτικά αποτελέσματα. Εξάλλου η πραγματική δουλειά του EQ θα πρέπει να είναι αφαιρετική και διακριτική. Κι εγώ θα ήθελα 8-band fully parametric με frequency/gain/Q σε κάθε μπάντα, αλλά όπως καταλαβαίνεις κάτι τέτοιο θα ήταν ουτοπικό. ;) Αυτό πάντως δεν δικαιολογεί τη μείωση από τις 8 στις 5 μπάντες. Δε μένει παρά να ακούσουμε στην πράξη τι ήχο θα βγάζει, μιας και υποτίθεται ότι είναι ένα από τα 2-3 πολυδιαφημιζόμενα συγκριτικά πλεονεκτήματα του Ν81. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tranaee Δημ. November 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2007 ...πιστεύω ότι δεν είναι δυνατό να είναι τόσο καθοριστικός παράγοντας το EQ, αλλά πιο πολύ τι τσιπάκι ήχου θα φοράει η συσκευή. Θέλω να πιστεύω ότι από τότε που βγήκε στην αγορά το Ν91 η Nokia θα έχει βελτιώσει την ποιότητα ήχου μιας αμιγώς μουσικής συσκευής. Άψογη τοποθέτηση Panos!! Και γώ αυτο θέλω να πιστεύω. Το καλό είναι πως σε κάποιο review διάβασα πως έχει κρατήσει και το stereo widening αλλά και to loudness του Ν91 στοιχεία που έκαναν το Ν91 να ξεχωρίζει για τη δύναμη και τον μοναδικό του ήχο.. By the way μιας και είμαστε συμπολίτες PM me να τα πούμε κι από κοντά ρε παιδάκι μου:) Παράθεση "How can I know so many, without even ever knowing anyone?.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts