Jump to content

[Επίσημο] Nokia N95 8GB (Pre-Release)

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ναι δικιο εχει ο φιλος μας tribal αλλα αυτο ισως να σημαινε κι αλλη μειωση της αποδοτικοτητας της μπαταριας και οσον αφορα το gps δεν εχω ιδιαιτερο παραπονο γιατι ενταξει δε το πηρα το κινητο μονο για το gps του....συν οτι εχει φτιαξει αρκετα...(κατα την ταπεινη μου γνωμη)
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚBytes.

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδια σας λεω την γνωμη μου,που το επαιξα καμια ωρα σημερα,οσοι εχετε το απλο το 95αρι (και εχετε και μεγαλη καρτα-4gb-8gb)δεν ειναι και μεγαλες οι διαφορες τους(ειναι το ιδιο τηλ. με αλλο κοστουμι).

Ολοι wm γουσταρετε δλδ; τατς και σωστο τζιπιες...

χαχα, α ρε νοκια...

█║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███

γιατι σε ξενερωνει η fixed μνημη?ειναι πιο γρηγορο απο το να εχεις μια καρτα μνημης(κι ας ειναι 100000x)σε διαφορα πραγματα...δηλαδη ανοιγω φωτογραφιες και δε μου κανει το παραμικρο lag...

Ένας πρώτος λόγος που μπορώ να σκεφτώ είναι η περίπτωση να το πάω για αναβάθμιση ή για service (κούφια η ώρα που τ' ακούει, αλλά είναι κάτι όχι και τόσο σπάνιο ;)) και να μη θέλεις να σου ψάξουν το τηλέφωνο, τα αρχεία σου, τις φωτογραφίες σου, προσωπικά δεδομένα τέλος πάντων.

Συνήθως όταν πήγαινα το τηλέφωνό μου για αναβάθμιση έπαιρνα backup του τηλεφώνου στην κάρτα μνήμης, έβγαζα και την κάρτα μνήμης, φορμάριζα το τηλέφωνο και μετά το έδινα.

Και επιπλέον στην περίπτωση που κάνεις αναβάθμιση στο σπίτι με το NSU και κάτι δεν πάει καλά και κολλήσει η συσκευή, δεν έχεις τίποτα από τα αρχεία σου, που μπορεί να χρεαστείς. Σε τέτοια περίπτωση, σε τηλέφωνο με κάρτα μνήμης, απλά βγάζεις την κάρτα και δίνεις το τηλέφωνο στο service.

Είναι θέμα πρακτικότητας, για μένα πάντα. :)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

min ta theloume ola,to N95 8Gb ta ehei ola!!

kai ego tha ithela ena N95 8GB me to iphone userface me touch screen ktl ktl

Να το θεωρησω δηλαδη ανωμαλια που εμενα δεν μου αρεσουν τελικα καθολου οι οθονες αφης? Εκανα μια προσπαθεια με το 7710, μετα με το W950 και μετα με το ΕΤΕΝ Χ500. Το αποτελεσμα? Μου εσπασαν τα νευρα και ειδικα στο σερφαρισμα στο ιντερνετ! Ενω με το joypad τα πηγαινω μια χαρα ασε που η ποιοτητα των non touch screen ειναι σαφως ανωτερη! Τα λεω ολα αυτα απλως γιατι δεν εχω ακουσει κανεναν αλλο να εχει την ιδια αποψη με μενα και ανησυχω...

[sIGPIC][/sIGPIC]Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

ας πω κι εγώ την γνώμη μου μιας και το κινητό το χω 1 ημέρα στα χέρια μου.από εμφάνιση δεν θα το συζητήσω.μαύρο κι αγαπημένο τουλάχιστον για μένα.η οθόνη του είναι εμφανώς μεγαλύτερη από το προηγούμενο μοντέλο.ο ήχος νομίζω ότι είναι ο ίδιος και η διαφορά είναιμηδαμινή θα έλεγαγ.από ταχύτητα πάει σφαίρα.δεν το συζητώ.η μπαταρία επίσης κι επιτέλους καλύτερη κι αυτή στον τομέα της αυτονομίας.είναι ένα ν95 όπως θα έπρεπε να είναι από την αρχή.καλά κάνουν και τα πουλάνε τα προηγούμενα μοντέλα γι αυτό.άριστο προς στιγμή.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

με γεια σου συμπατριωτη!:up:!απο που το τσιμπισες,το απλο ν95 το εδωσες η εισαι dual??

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Φίλε anastasis83, αν μπορείς να βρεις και το απλό Ν95 να κάνεις τη σύγκριση με την μπαταρία του Ν95-8GB θα ήταν το καλύτερο.

Βασικά με ενδιαφέρει να δω πόσο αλλάζει το πάχος του Ν95 με την μεγαλύτερη μπαταρία και χωρίς το πίσω κάλυμμα, σε σχέση με το να έχει κανονικά το κάλυμμά του.

Σε περίπτωση που είναι πάνω κάτω ίδια σε πάχος, πάω για την μπαταρία του 8gb κατευθείαν!!Δε με νοιάζει αν δε θα έχει πίσω κάλυμμα.

Αν μπορείς, δες το και πες μας.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Φίλε anastasis83, αν μπορείς να βρεις και το απλό Ν95 να κάνεις τη σύγκριση με την μπαταρία του Ν95-8GB θα ήταν το καλύτερο.

Βασικά με ενδιαφέρει να δω πόσο αλλάζει το πάχος του Ν95 με την μεγαλύτερη μπαταρία και χωρίς το πίσω κάλυμμα, σε σχέση με το να έχει κανονικά το κάλυμμά του.

Σε περίπτωση που είναι πάνω κάτω ίδια σε πάχος, πάω για την μπαταρία του 8gb κατευθείαν!!Δε με νοιάζει αν δε θα έχει πίσω κάλυμμα.

Αν μπορείς, δες το και πες μας.

αν δεν κανω λαθος μη σε παρω στο λαιμο μου

το απλο ν95 με το ν95 8gb ειναι ακριβως τα ιδια σε παχος.:O

[sIGPIC][/sIGPIC]

Να το θεωρησω δηλαδη ανωμαλια που εμενα δεν μου αρεσουν τελικα καθολου οι οθονες αφης? Εκανα μια προσπαθεια με το 7710, μετα με το W950 και μετα με το ΕΤΕΝ Χ500. Το αποτελεσμα? Μου εσπασαν τα νευρα και ειδικα στο σερφαρισμα στο ιντερνετ! Ενω με το joypad τα πηγαινω μια χαρα ασε που η ποιοτητα των non touch screen ειναι σαφως ανωτερη! Τα λεω ολα αυτα απλως γιατι δεν εχω ακουσει κανεναν αλλο να εχει την ιδια αποψη με μενα και ανησυχω...

Μην ανησυχεις. Μια απο τα ιδια κ εδω. Δεν αντεξα το ΕΤΕΝ πανω απο 1 μηνα. Μόνο στο τζιπιες με βολευε η οθονη αφης. Ανωμαλαρα κ εγω...

Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr)

Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/

Διάφορα προβληματάκια στο Ν95 που το κάναμε πρώτο πανελλαδικό μινι review με το φίλο το matrix. Ψιλοαπογοητευτικό σε σύγκριση με το Ν95 σε κάποιους τομείς ... Είναι και η αρχή βέβαια ...Αλλά δεν έκανε καλή δουλειά η νόκια αυτή τη φορά παιδια !
Διαφήμιση χωρίς άδεια/spamming απαγορεύεται από τους ΟΠΧ. Αν θέλετε διαφήμιση επικοινωνήστε με το marketing@myphone.gr.

θάψιμο και πάλι θάψιμο το n95 8gb είναι πολύ ταχύτερο 128 ρομ δεν βγάζει αυτό το σπαστικό multimedia menu .... έχει μεγαλύτερη οθόνη kai μακράν ποιο όμορφο(υποκειμενικά)

το μόνο μειονέκτημα αν μπορεί να θεωρηθεί αν και ελάχιστο σε σχέση με το n95 είναι το ότι ο φακός δεν έχει κάλλυμα τιποτα αλλο, και μη μιλήσω για την μπαταρία.....

ck

θάψιμο και πάλι θάψιμο το n95 8gb είναι πολύ ταχύτερο 128 ρομ δεν βγάζει αυτό το σπαστικό multimedia menu .... έχει μεγαλύτερη οθόνη kai μακράν ποιο όμορφο(υποκειμενικά)

το μόνο μειονέκτημα αν μπορεί να θεωρηθεί αν και ελάχιστο σε σχέση με το n95 είναι το ότι ο φακός δεν έχει κάλλυμα τιποτα αλλο, και μη μιλήσω για την μπαταρία.....

1) To εχεις ή το είδες κάπου και σχημάτισες γνώμη?:)

2) Οσο για την μπαταρία για πες μας την γνωμη σου....ανυπομονούμε:p

3) Θελεις να σου ποστάρω μήπως φωτογραφίες τραβηγμένες απο το Ν95 και το Ν95i να δείς διαφορά?

Διάφορα προβληματάκια στο Ν95 που το κάναμε πρώτο πανελλαδικό μινι review με το φίλο το matrix. Ψιλοαπογοητευτικό σε σύγκριση με το Ν95 σε κάποιους τομείς ... Είναι και η αρχή βέβαια ...Αλλά δεν έκανε καλή δουλειά η νόκια αυτή τη φορά παιδια !

Διαβασα προσεχτικα το review. Ας τα παρουμε ενα ενα.

Για το θεμα του ηχου και της καμερας εφοσον θεωρησουμε σαν δεδομενο οτι εχουν το ιδιο hardware πιστευω πως ειναι καθαρα θεμα firmware για να βελτιωθουν (κυριως η καμερα). Απαραδεκτο παντως απο πλευρας Νοκια να βγαζει ενα βελτιωμενο υποτιθεται κινητο με τις 'παιδικες αρρωστιες' του προκατοχου του.

Οσο αφορα τον τζογο πιθανον προκειται για μεμονομενο γεγονος. Μου φαινεται περιεργο σε ολα τα reviews και τις δοκιμες να μιλανε για ενα αρκετα πιο σφιχτο και στιβαρο slider (κανεις δεν ειπε τελειο βεβαια) και ο φιλος που το δοκιμασε να το βρηκε ιδιο ακριβως με το απλο Ν95.

Το θεμα της ταχυτης μεταφορας δεδομενων ειναι γνωστο κι απ'οτι φαινεται θα πρεπει να συμβιβαστουμε με αυτο οπως και με την ελλειψη προστασιας του φακου. Θα ηθελα μια απαντηση απο το παιδι που το δοκιμασε να μας εξηγησει τι εννοει οταν λεει οτι δεν δεχεται signed εφαρμογες. Πως ειναι δυνατον να εκανε τετοια πατατα η Νοκια?

Τελος, αυτο που ειπωθηκε για την μπαταρια οτι κραταει οσο στο απλο, κατα 99% ειναι ανακριβες. Δεν εχω βρει ουτε ενα review που να λεει κατι τετοιο. Αντιθετως ολοι μιλανε για σημαντικη βελτιωση στους χρονους αναμονης. (Οπως επισης και ταχυτητας σε συνδιασμο με το on demand paging)

Παντα βεβαια κρατω μια επιφυλαξη μεχρι να το παρω στα χερια μου αλλα πραγματικα μου ειναι δυσκολο να το πιστεψω μετα απ'οσα εχω διαβασει.

Τι να πω, ειναι τα πρωτα αρνητικα σχολια που βλεπω.

Αναμενουμε τις εντυπωσεις και αλλων...

Ανατρέξτε στη θεωρία HCI (human-computer interface) για να δείτε γιατί η οθόνη αφής (στην ουσία οθόνη πίεσης...) είναι σαφώς κατώτερη σαν μέθοδος εισόδου από το πληκτρολόγιο για τις φορητές συσκευές.

Πιο εύκολο βέβαια θα είναι να αναρωτηθείτε γιατί το αντίστοιχο στους Η/Υ, η συσκευή του μέλλοντος και ένα από τα πιο ισχυρά προωθούμενα προϊόντα, το TabletPC πούλησε ίσως 9-10 κομμάτια παγκοσμίως (και όχι δεν ήταν λόγω τιμής, τα VAIO πάνε μια χαρά).

Το ζήτημα είναι ότι το hype-phone της Apple φαίνεται να παρασέρνει τόλη την αγορά προς τις οθόνες αφής. Πολύ πιθανό η επόμενη ναυαρχίδα της Nokia να είναι touch screen και ίσως χρειαστεί κάμποσο καιρό για να ξεφουσκώσει το πράγμα. Το οποίο σημαίνει ότι ίσως χρειαστεί το N95 8Gb να μας βγάλει 2 χρόνια + :worry:

If it works, don't fix it.

Διαβασα κι εγω το review, και το πιο πιθανο σεναριο που μου ερχεται στο νου ειναι αυτο της ελατωματικης συσκευης!

Μου φαινεται ΠΟΛΥ περιεργο το οτι πουθενα αλλου σε κανενα αλλο review σε σελιδες διαφορετικων χωρων που εχω διαβασει δεν αναφερονται αυτα τα πραγματα (χαλια, απαραδεκτο, τριζει κ.τ.λ.). Δηλαδη ολοι οι αλλοι εχουν συμφεροντα απο την Νοκια και γραφουν οτι ειναι πολυ ανωτερο? Εξαλλου οταν ειχε πρωτοβγει το απλο Ν95 ολα τα σχολια παγκοσμιως ηταν ιδια και ολοι ξεραμε τα θετικα και τα αρνητικα του απο πριν το αγορασουμε τα οποια ηταν πραγματικα και για αυτο τα εμπιστευομαστε κιολας τα review γιατι συνηθως λενε την αληθεια!

[sIGPIC][/sIGPIC]Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

Παιδια σας λεω και την δικια μου την γνωμη που το ειχα για μια ωρα στα χερια μου!Δεν αξιζει να το παρετε αν εχετε το απλο με μεγαλη καρτα 4-6-8gb και δεν εχετε 3-4 βαριες εφαρμογες ανοιχτες συγχρονος ,το τηλ. ειναι σχεδον ιδιο με το απλο!(δεν μπορεσα να δω ποσο κραταει η μπαταρια).εχει και λιγο μεγαλυτερη οθονη,ελαχιστα.

εχει και λιγο μεγαλυτερη οθονη,ελαχιστα.

Ελαχιστα ?

Νομιζω η διαφορα μεταξυ των δυο μοντελων στην οθονη ειναι κατι παραπανω απο ελαχιστη ...

Ελαχιστα ?

Νομιζω η διαφορα μεταξυ των δυο μοντελων στην οθονη ειναι κατι παραπανω απο ελαχιστη ...

0,2 ειναι ελαχιστη διαφoρα, αν ηταν 2,0 ιντσες με 2,8 ειναι τεραστια διαφορα αλλα 2,4(n73)με 2,6(n95)αντε δεν ειναι ελαχιστη αλλα μικρη!

Τελικα οσο πληρες κι αν ειναι ενα νεο κινητο που βγαινει παντα θα υπαρχουν καποιοι που θα γκρινιαζουν και θα διαμαρτυρονται.

Η πλακα βεβαια ειναι οτι στο τελος ολοι πανε και τ'αγοραζουνε...

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...