Jump to content

[Επίσημο] Nokia N95 8GB (Pre-Release)

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σωστα ετσι ακριβως ειναι, μονο αν εχει ελληνικα πανω στο πληκτρολογιο τυπωμενα.

Τωρα αυτο που λεει για την εγγυηση απο club nokia δεν ισχυει αν δεν ειναι ελληνικο και αν παθει κατι θα σε στειλουν να το πας εκει που το αγορασεςγιατι αυτοι δινουν εγγυηση μονο για τα τηλεφωνα που εχουν προμηθευσει οι ιδιοι αρα αν σε ενδιαφερει να το παρεις απο σοπσεντερ ρωτα τους αν το πηραν απο αλφα κοπυ.

[sIGPIC][/sIGPIC]Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

Σωστα ετσι ακριβως ειναι, μονο αν εχει ελληνικα πανω στο πληκτρολογιο τυπωμενα.

Τωρα αυτο που λεει για την εγγυηση απο club nokia δεν ισχυει αν δεν ειναι ελληνικο και αν παθει κατι θα σε στειλουν να το πας εκει που το αγορασεςγιατι αυτοι δινουν εγγυηση μονο για τα τηλεφωνα που εχουν προμηθευσει οι ιδιοι αρα αν σε ενδιαφερει να το παρεις απο σοπσεντερ ρωτα τους αν το πηραν απο αλφα κοπυ.

αυτο δεν ξερω αν ισχυει..πηρα το καλοκαιρι τον Ν80 ΙΕ απο wind..Και ενω μου λεγανε οτι θα ηταν απο alpha copy διαπιστωσα οτι ηταν απο γερμανια..Πηρα την Νοκια και μου ειπαν οτι η εγγυηση ισχυει..

αυτο δεν ξερω αν ισχυει..πηρα το καλοκαιρι τον Ν80 ΙΕ απο wind..Και ενω μου λεγανε οτι θα ηταν απο alpha copy διαπιστωσα οτι ηταν απο γερμανια..Πηρα την Νοκια και μου ειπαν οτι η εγγυηση ισχυει..

Ειχε ελληνικο πληκτρολογιο?

Παμε παλι : Σχετικα με την εγγυηση :

Οσες συσκευες προερχονται απο Ευρωπαικα κρατη ,εκτος alpha copy,

η εγγυηση ισχυει για hardware και οχι για software (αναβαθμισεις,

αλλαγη γλωσσας κλπ)

Οσες συσκευες προερχονται απο αλλα κρατη ,δεν ισχυει

η εγγυηση ...

Το Σοπσεντερ απαντησε γρηγορα,το κινητο εχει Ελληνικο μενου και εγγυηση Club Nokia.

Club nokia δεν υπαρχουν πια . Nokia Shops.

Τα Νοκια shops δεν δινουν την εγγυση.

Η alpha copy την δινει..

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Σήμερα πήγα στο πλαίσιο και ρώτησα και ένας πωλητής μου είπε για αρχές 2008 ή ίσως τέλος Δεκεμβίου. Μήπως δεν είναι σωστά ενημερωμένος, ή πράγματι θα αργήσει;

Μακάρι να κυκλοφορήσει σε μία εβδομάδα το Ν95 8GB.

Θυμάμαι βέβαια πως με είχαν πληροφορήσει από το Πλαίσιο πως το κλασικό Ν95 θα κυκλοφορούσε σε μία συγκεκριμένη ημερομηνία. Ωστόσο, διατέθηκε από στο κατάστημα πολύ αργότερα.

παιδια απλά περιμένουμε με παραξενεύει όμως που ακόμη και στο site της νοκια το ελληνικό δεν ενεφέρεται κάπου το συγκεκριμένο μοντέλο........
ck

παπατζηδες ειναι ολοι, αλλοι το εχουν αλλα ειναι απο τα φιλιατρα τα γνωστα παραεισαγωγης,η νοκια μας εχει βγαλει το μεδουλι απο σημερα στο αυριο στη βουλιαγμενης που πηρα τηλ στα κεντρικα μου ειπανε τελος δεκεμβρη αντε βγαλε ακρη,ολη η ευρωπη το εχει και εμεις στην ελλαδαρα τελευταιοι σαν τα γαιδουρια.ελεος:mad:

επειδη εγω δεν ειχα ορεξη να περιμενω το"ελληνικο"της alpha copy,πηρα το εισαγωγης και ξεμπερδεψα....οπως εχω κανει αλλωστε με αλλα κινητα...πχ το e90 αν το περιμενα απο εδω ακομη θα το περιμενα...αλλα εγω το ειχα απο τον αυγουστο....
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚBytes.

επειδη εγω δεν ειχα ορεξη να περιμενω το"ελληνικο"της alpha copy,πηρα το εισαγωγης και ξεμπερδεψα....οπως εχω κανει αλλωστε με αλλα κινητα...πχ το e90 αν το περιμενα απο εδω ακομη θα το περιμενα...αλλα εγω το ειχα απο τον αυγουστο....
εσυ καλα εκανες κ εγω ειχα παρει ενα ν95 εισαγωγης κ οταν χαλασε η δονηση κ το πηγα στη νοκια πηρα τα τετοια μου καταλαβενεις οποτε περιμενω το ελληνικο μην παθει κ αυτο τιποτα κ εχουμε αλλα, γι αυτο υπομονη τι αλλο?

σορρυ αλλα απο που ηταν?εμενα ειναι απο την γερμανια(ετσι μου ειπαν απο το kinitomania,αλλα το ειδα και στο product code...)
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚBytes.

Παιδια ειπαμε αν το κινητο ειναι ΕΥΡΩΠΗΣ τοτε η νοκια καλυπτει εγγυηση κανονικα αλλα μονο για το hardware, oxi gia software πραγμα το οποιο σημαινει οτι αμα θες αναβαθμιση πληρωνεις αλλα ολα τα αλλα στα κανουν τσαμπε. Τωρα ο φιλος που το πηγε με χαλασμενη δονηση και τον στειλανε λογικα θα ειχε κινητο απο χωρα εκτος ευρωπαϊκης ενωσης και θελει προσοχη σε αυτο γιατι κυκλοφορουν πολλα τετοια, απο Ουγκαντα κλπ.

Video: Nokia N95 8 GB has an accelerometer too, not being used out of the box however

http://www.intomobile.com/2007/11/07/video-nokia-n95-8-gb-has-an-accelerometer-too-not-being-used-out-of-the-box-however.html

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Video: Nokia N95 8 GB has an accelerometer too, not being used out of the box however

http://www.intomobile.com/2007/11/07/video-nokia-n95-8-gb-has-an-accelerometer-too-not-being-used-out-of-the-box-however.html

Τι φοβερη εφαρμογη ειναι αυτη? Πολυ πρακτικο και διασκεδαστικο ειδικα στις φωτο! Υπαρχει πουθενα να την κατεβασουμε ή πρεπει να περιμενουμε μεχρι τελος του μηνα που λεει στο λινκ οτι θα βγει επισημα?

πού το βρήκες 655 αν επιτρέπεται? :O

το product code υπαρχει περιπτωση να το αλλαξουμε?

απο ενα ελληνικο eshop Που αναφερεται λιγες σελιδες πριν,το πηρα τοσο γιατι ειμαι συχνος πελατης και μου εκαναν καλυτερη τιμη,ε προβλεπεται πλεον:lol:

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

να ρωτησω..σε περιπτωση που δεν εχουμε αποδειξη αγορας αλλα ειναι EU η συσκευη μας εχουμε εγγυηση (μεσω imei ισως) απο alpha copy ??

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...