Jump to content

[Επίσημο] Nokia N95 8GB (Pre-Release)

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μέχρι τώρα γνωρίζαμε για τα μουσικά κινητά... τώρα βλέπουμε το πρώτο κινηματογραφικό κινητό (mobile movie) μία νέα κατηγορία την οποία εγκαινιάζει η Νοkia επίσημα με το νέο N95-8GB:

http://www.nseries.com/

Σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλα μοντέλα... μάλιστα η Nokia μας προτρέπει για το πια κινηματογραφική ταινία θα θέλαμε να δούμε στο επόμενο νέο κινητό αυτής της κατηγορίας!

Υπομονή πάρα πολύ σύντομα θα έχουμε στα χέρια το νέο Ν95-8GB από Alpha Copy!

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημέρα παιδιά. Σήμερα είδα στο megamarket.gr ότι έβαλαν το τηλ. στον κατάλογό τους και θα είναι διαθέσιμο από Πέμπτη. Τους πήρα τηλ και μου είπαν ότι θα είναι το Ελληνικό, με Ελληνικό μενού και θα γράφει κανονικά μυνήματα στα Ελληνικά. Πιστέυετε ότι μπορεί να συμβαίνει αυτό;Ακόμη δεν το έφερε η alpha copy. Μήπως είναι παραεισαγωγή;

σημερα που ειχα επικοινωνια με nokia shop

μου ειπε Πεμπτη/Παρασκευη θα εχει τα πρωτα κομματια.

ειδωμεν....:cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

λοιπον παιδες ολα ωραια μου φαινονται σε αυτο το κινητο!!τελικα θελω να το αποκτησω!Με προβληματιζει λιγο το θεμα με την εσωτερικη καρτα.δηλ αν θελω να περασω τις φωτο στο pc η να περασω κανενα μεγαλο βιντεο θα αργησει ?και με ποια διαδικασια με usb καλωδιο θα γινει η μεταφορα?το μονο μου με προβληματιζει!!

ααα και το πως θα πουλησω κανα 200euro το ν80 που εχω, το οποιο ειναι σε αριστη κατασταση ας μου πει καποιος που μπορω να το πουλησω υποψην ειμαι απο επαρχεια, καμια σελιδα υπαρχει?

anastasi αν μπορεις πες μας πως σου φαινεται η εσωτερικη μνημη ειναι λειτουργικη?

thnaks!!!

Καλημέρα παιδιά. Σήμερα είδα στο megamarket.gr ότι έβαλαν το τηλ. στον κατάλογό τους και θα είναι διαθέσιμο από Πέμπτη. Τους πήρα τηλ και μου είπαν ότι θα είναι το Ελληνικό, με Ελληνικό μενού και θα γράφει κανονικά μυνήματα στα Ελληνικά. Πιστέυετε ότι μπορεί να συμβαίνει αυτό;Ακόμη δεν το έφερε η alpha copy. Μήπως είναι παραεισαγωγή;

Μπορει , ( και να περασαν Ελληνικα στην συνεχεια )

Ωραια ,δωρο για την γιορτη μου (8/11) :happy:

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Kalispera paides,thelo na rotiso kati..mesa sto kinito tha exei to Windows MSN Live Messenger???Rotao giati me endiaferei...giati tin aggliki ekdosi to exei..eno tin elliniki ekdosi tha to paro...Skeftomai na paro apo Megamarket to kinito i einai kalitera na perimeno na erthei episima apo tin Alpha Copy?Sas euxaristo poli
Εδώ χτυπά η καρδιά της ΘΥΡΑΣ 7 στο Πύργο Διρού Μάνης! :D

Kalispera paides,thelo na rotiso kati..mesa sto kinito tha exei to Windows MSN Live Messenger???Rotao giati me endiaferei...giati tin aggliki ekdosi to exei..eno tin elliniki ekdosi tha to paro...Skeftomai na paro apo Megamarket to kinito i einai kalitera na perimeno na erthei episima apo tin Alpha Copy?Sas euxaristo poli

Και βέβαια θα μπορείς να το βάλεις. ;)

-->Windows Live Messenger<--

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Αν σου είπαν ότι μπορεί να το έχουν Πέμπτη-Παρασκευή και τα nokia-shop τότε μπορεί πράγματι και τα τηλ. του megamarket να έχουν τα Ελληνικά.

καλησπερα παιδια! Πηγα σημερα και ρωτησα στο νοκια shop στα γιαννενα και μου ειπαν οτι το εχουν! σε τιμη 734 ευρο!

Ε τότε δεν υπάρχει αμφιβολία.Το τηλέφωνο ήρθε.Μπράβο στα Γιάννενα που το έφεραν πριν και από Αθήνα.Ελπίζω να έρθει και σε μας αυτή την εβδομάδα.

καλησπερα παιδια! Πηγα σημερα και ρωτησα στο νοκια shop στα γιαννενα και μου ειπαν οτι το εχουν! σε τιμη 734 ευρο!

εισαι σιγουρος..??

δηλ.το ειχανε προς πωληση η ητανε

απο παραγγελεια??:blink:

Ωραια ,δωρο για την γιορτη μου (8/11) :happy:

με προλαβε o φιλος varsamis.:rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πες μου διευθυνση να σου στειλω το δωρακι που ζητησες :D !

με προλαβε o φιλος varsamis.:rolleyes:

Εγω την δινω την διευθυνση ,προσεξτε τι λετε ομως γιατι

αν δεν το κανετε ...:ban::lol::p

Αν σου είπαν ότι μπορεί να το έχουν Πέμπτη-Παρασκευή και τα nokia-shop τότε μπορεί πράγματι και τα τηλ. του megamarket να έχουν τα Ελληνικά.

Αν τα παρουν απο alpha copy ναι,συνηθως ομως κανουν

δικια τους εισαγωγη και απλως περνανε τα Ελληνικα..

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

paidia , eseis pou to vriskete, mporeite na elenxete , an sto pliktrologio tou , exei typomena kai ta ellinika!?
So this is how liberty dies, with thunderous applause

Σιγα-σιγα ερχεται επιτελους ...

Αντε να ερθει και το Ν81 γιατι θα αρχισει τα παραπονα ο panos :p !

[offtopic]

Ανέφερες το όνομά μου επί ματαίω νεαρέ μου??? :lol::lol::lol:

nervous, εκείνο το ban αργεί πολύ???? :p :p :p

[/oftopic]

Λογικά λίγο μετά το Ν95 8GB θα αφιχθεί και το Ν81.

Να υπενθυμίσω στους φίλους που βιάζονται να αποκτήσουν το Ν95 8GB να προσέξουν πολύ μήπως πέσουν στην παγίδα των παραεισαγωγών, όπως π.χ. με τα Ν95 που εισήγαγε η Wind από Ουγκάντα (ή από ποια άλλη χώρα ήταν.)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

εγω παντως ξερω οτι το κινητο μεχρι στιγμης....μου αρεσει πολυ!
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚBytes.

Απιστευτο! Ποτε βγηκε αυτο ρε παιδια; Καλα ποσα χρονια ελειπα :P LoL...

Εγω θα προτειμουσα παντος iphone :)

Απιστευτο! Ποτε βγηκε αυτο ρε παιδια; Καλα ποσα χρονια ελειπα :P LoL...

Εγω θα προτειμουσα παντος iphone :)

ναι το θεμα ειναι οτι εισαι λιγακι off topic φιλε μου γιατι εδω μεσα συζηταμε οσον αφορα το nokia n95 8gb...αν θες να πεις τι γνωμη σου για το iphone Κλπ κλπ...υπαρχουν τα αντιστοιχα topics οπως υπαρχει επεισης και η αναζητηση για θεματα που αφορουν το iphone....

φιλικα παντα !

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚBytes.

offtopic :O

Ρε παιδια εγω θελω να κανω ενα δωρακι στον nervous και να πω στον panos οτι ερχεται το Ν81 :) ...

Panos μην επιμενεις για ban :mad: :( !

Ποτε εχεις γιορτη :lol: ?

Δες εδω http://forums.mobileburn.com/showthread.php?t=24175

Αναφερει καποιους κωδικους.

And Here http://www.nokiaport.de/n95info/index.php?id=productcodes

[sIGPIC][/sIGPIC]Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

Re paidia exei kanenas to Elliniko Product Code gia to N95 8GB??

H akoma kalytera yparxi lista me ola ta product codes tou N95 8GB??

Λιγη υπομονη μεχρι να κυκλοφορησει και σε εμας :happy:

iPhone 5S Space Grey

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...