belsaki8 Δημ. June 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2008 Ρε παιδια σπουδαζει κανεις στο τμημα τεχνολογιας τροφιμων στο Αιγαλεω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_ts157 Δημ. June 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2008 δεν μου φανηκαν δυσκολα στην οικονομια απο θεωρια, στην αναπτυξη περιμενα να βαλουν 7 η 9 κεφαλαιο, αλλα παλι καλα που επεσε ανωτατη τιμη... το 3 θεμα ηταν δυσκολο απο αποψη πολλων πραξεων και ηθελε αρκετο χρονο στο 4 αρχικα με δυσκολεψε το α ερωτηματα με το MC, αλλα μετα οκ... η μονη γκαφα που εκανα ηταν στο τελευταιο ερωτημα του 4 θεματος, στο σημειο ισορροπιας (εκανα την διαιρεση Q/20, ενω η σωστη απαντηση ηταν Q) και στη θεωρια ξεχασα να αναφερω ποιο υπουργειο οριζει ανωνατη τιμη, κατι τετοιο τελος παντων. Ε, δε νομιζω να ηθελαν τοση πια λεπτομερεια ακομη και για το ποιο υπουργειο ή υπηρεσια οριζει την ανωτατη τιμη! Εξαλλου αν εκανες καλο σχημα, οι συνεπειες πχ βγαινουν κατ'ευθειαν. Εγω το μονο προσθετo που ανεφερα (και το ανεφερα στο πρωτο σκελος), ειναι εκεινο που ελεγε οτι οταν το κρατος εχει τον πληρη ελεγχο της αγορας κλπ κλπ. Κατα τα άλλα, απο τη στιγμη που σου ελεγε να αναφερεις τις συνεπειες με τη βοηθεια του σχηματος, δε νομιζω να ηθελε περισσοτερες απο τις 2 γνωστες. (Ελλειμμα-Μαυρη αγορα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prof Δημ. June 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2008 hmmm caramela tora p eipes 4a dn fantazese ti ekana kai einai sosto os epistimonika tekmiriomeno upraxei se panepistimiako vivlio k antapkrinete k sti logiki.. dn m perase ap t mialo na pw P=MC ara bla bla bla k lew efoson stin epixirisi exoume mono enan metavlito sintelesti o opios ine i ergasia ( L ) 8eoroume oti auksanete kata ena ara 8a einai VC(b)=W*L=900*5=4500 :) k evgene.. eides auto to ''8eoroume'' poso voi8aei.. ante na t skeftei pedi tis 8eoritikis.. respect stis 8etikotexnologikes epistimes xD aa caramela k go ekana mia gkafa ap t viasini m stin agorea kampili polaplasiasa k to P epi 20 ase.. alla sta alla pira kanonika tin diadikasia dld Q=b+gP klp klp sto 4g k sto 4d Qs=Qd apla ixa enan la8os ari8mo to P.. les na xasw pl apo kei;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caramela21 Δημ. June 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2008 hmmm caramela tora p eipes 4a dn fantazese ti ekana kai einai sosto os epistimonika tekmiriomeno upraxei se panepistimiako vivlio k antapkrinete k sti logiki.. dn m perase ap t mialo na pw P=MC ara bla bla bla k lew efoson stin epixirisi exoume mono enan metavlito sintelesti o opios ine i ergasia ( L ) 8eoroume oti auksanete kata ena ara 8a einai VC(b)=W*L=900*5=4500 :) k evgene.. eides auto to ''8eoroume'' poso voi8aei.. ante na t skeftei pedi tis 8eoritikis.. respect stis 8etikotexnologikes epistimes xD aa caramela k go ekana mia gkafa ap t viasini m stin agorea kampili polaplasiasa k to P epi 20 ase.. alla sta alla pira kanonika tin diadikasia dld Q=b+gP klp klp sto 4g k sto 4d Qs=Qd apla ixa enan la8os ari8mo to P.. les na xasw pl apo kei;; ωραια σου βγηκε το 4α, αλλα ειναι σωστο? ο μεταβλητος συντελεστης αυξανεται παντα κατα ενα? αν ναι, εισαι ενταξει... αυτο με το 20xP ειναι λαθος, αλλα δε νομιζω να σου κοψουν και στα αλλα ερωτηματα, αν εχεις κανει σωστα τη διαδικασια:) nick_ts157, μακαρι να μη μου κοψουν μορια απο αυτο το "ελλειμμα":p (η καθηγητρια μου τα ζητουσε κατα λεξη, σαν το ΑΟΔΕ!) Παράθεση "We should all start to live before we get too old. Fear is stupid. So are regrets." - Marilyn Monroe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prof Δημ. June 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2008 Sosto einai uparxei autoleksi s panepistimiako vivlio sxetika m tn mikrooikonomia.. Oikonomika stoxeveis? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caramela21 Δημ. June 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2008 Sosto einai uparxei autoleksi s panepistimiako vivlio sxetika m tn mikrooikonomia.. Oikonomika stoxeveis? ε, μετα εισαι ολοσωστος! τα οικονομικα (πανεπιστημιο Μακεδονιας κατα προτιμηση) ειναι μεσα στις επιλογες μου. εσυ σε ποια σχολη στοχευεις? καλα αποτελεσματα :) Παράθεση "We should all start to live before we get too old. Fear is stupid. So are regrets." - Marilyn Monroe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prof Δημ. June 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2008 me2.... apla an dn piaso to makedonias dn 8a m xalousme k tou aristoteliou.. u2 k s sena kala apotelesmata n doume oti perimenume.! ante k t noemvri 8a s dw st sxoli :p:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caramela21 Δημ. June 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2008 me2.... apla an dn piaso to makedonias dn 8a m xalousme k tou aristoteliou.. u2 k s sena kala apotelesmata n doume oti perimenume.! ante k t noemvri 8a s dw st sxoli :p:) ναι, εννοειται...και το ΑΠΘ καλο ειναι... τα οικονομικα ομως τα εχω σαν 3 επιλογη...και μαλλον θα πιασω μαθηματικο, ελπιζω...:) Παράθεση "We should all start to live before we get too old. Fear is stupid. So are regrets." - Marilyn Monroe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sugz Δημ. June 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2008 άσχετο λίγο με τη συζήτηση...δεν ξέρω για εσάς αλλά εμένα για κάποιο λόγο, όταν ξυπνάω το πρωί με πιάνει ένα άγχος για το τι μέρα είναι :lol: είμαι η μόνη;:ninja::shifty: Παράθεση P!nk it Up... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caramela21 Δημ. June 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2008 άσχετο λίγο με τη συζήτηση...δεν ξέρω για εσάς αλλά εμένα για κάποιο λόγο, όταν ξυπνάω το πρωί με πιάνει ένα άγχος για το τι μέρα είναι :lol: είμαι η μόνη;:ninja::shifty: το πρωι δεν με πιανει αγχος, μονο χθες το βραδυ αγχωθηκα λιγο οταν σκεφτηκα οτι την Τριτη βγαινουν τα αποτελεσματα...:cry: Παράθεση "We should all start to live before we get too old. Fear is stupid. So are regrets." - Marilyn Monroe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. June 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2008 K gw.. prospa8w na mn t skeftomai alla dn mporw... lol ante na r8ei i me8auriani imera na teleiwnoume... an k g osous dn perasoun 8a einai pisteuw xeirotera... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_ts157 Δημ. June 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2008 Ενας φιλος μου, μου ειπε οτι σημερα το βραδυ ακουσε στην τηλεοραση οτι θα βγουν τα αποτελεσματα στο ιντερνετ. Ακουσε κανεις κατι παρομοιο???:!: Eντυπωση μου κανει ομως το γεγονος οτι ειναι Κυριακη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktar Δημ. June 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2008 άσχετο λίγο με τη συζήτηση...δεν ξέρω για εσάς αλλά εμένα για κάποιο λόγο, όταν ξυπνάω το πρωί με πιάνει ένα άγχος για το τι μέρα είναι :lol: είμαι η μόνη;:ninja::shifty: Και εγώ που σηκώνομαι το πρωί, άγχος δε νιώθω, αλλά αγωνία! θέλω να έρθει η Τρίτη! Δεν μπορώ να περιμένω άλλο! Μου έσπασαν τα νεύρα!:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktar Δημ. June 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2008 Ενας φιλος μου, μου ειπε οτι σημερα το βραδυ ακουσε στην τηλεοραση οτι θα βγουν τα αποτελεσματα στο ιντερνετ. Ακουσε κανεις κατι παρομοιο???:!: Eντυπωση μου κανει ομως το γεγονος οτι ειναι Κυριακη.. Δεν άκουσα κάτι τέτοιο! Δε νομίζω να βγουν τα αποτελέσματα στο Internet πριν από τα σχολεία! Θα είχε βουήξει ο τόπος! Θα το μαθαίναμε όλοι αυτό! Δε θέλω, πάντως, να βγουν στο Internet, γιατι θα μπω στον πειρασμό και θα τους δω, ενώ θέλω να πάω στο σχολείο με την αγωνία στο στόμα, όπως γίνεται με όλους!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_ts157 Δημ. June 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2008 Δεν άκουσα κάτι τέτοιο! Δε νομίζω να βγουν τα αποτελέσματα στο Internet πριν από τα σχολεία! Θα είχε βουήξει ο τόπος! Θα το μαθαίναμε όλοι αυτό! Δε θέλω, πάντως, να βγουν στο Internet, γιατι θα μπω στον πειρασμό και θα τους δω, ενώ θέλω να πάω στο σχολείο με την αγωνία στο στόμα, όπως γίνεται με όλους!:lol: Eψαξα σε πολλες σελιδες στο ιντερνετ για καμια ανακοινωση αλλά δε βρηκα τιποτα.. Τι να πω.. Ωστοσο το ατομο που μου το ειπε ειναι εμπιστο και εδωσε και αυτος πανελλαδικες, αρα δε νομιζω να εχει ορεξη για πλακες. :wacko::wacko::wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_ssas_iatrik Δημ. June 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2008 Μια διευκρίνιση! Το τι ώρα θα αναρτηθούν τα αποτελέσματα δα ανακοινωθεί από τα ΜΜΕ αύριο ή είναι ήδη γνωστό αλλά εγώ ζω στον κόσμο μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktar Δημ. June 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2008 Μια διευκρίνιση! Το τι ώρα θα αναρτηθούν τα αποτελέσματα δα ανακοινωθεί από τα ΜΜΕ αύριο ή είναι ήδη γνωστό αλλά εγώ ζω στον κόσμο μου? Μετά τις 11 σε όλα τα σχολεία! Τώρα το πόσο μετά εξαρτάται από το πόσο γρήγοροι είναι οι καθηγητές σας στο τοιχοκόλλημα!!!! Άρα, από τις θα είμαστε όλοι στημένοι στα σχολεία μας και θα περιμένουμε! :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktar Δημ. June 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2008 Eψαξα σε πολλες σελιδες στο ιντερνετ για καμια ανακοινωση αλλά δε βρηκα τιποτα.. Τι να πω.. Ωστοσο το ατομο που μου το ειπε ειναι εμπιστο και εδωσε και αυτος πανελλαδικες, αρα δε νομιζω να εχει ορεξη για πλακες. :wacko::wacko::wacko: Δεν είπα κάτι γι'αυτό το άτομο, απλά μου φάνηκε πολύ παράξενο που δεν το έχουμε μάθει! Και εγώ ψάχνω παντού εδώ και πόση ώρα, αλλά τίποτα! Γι'αυτό με κάνει εντύπωση! Τέσπα! Καλή μας επιτυχία, πάντως, εάν βγούνε στο Internet σήμερα! Μακάρι να τα έχουμε καταφέρει όλοι μας!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_ts157 Δημ. June 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2008 Δεν είπα κάτι γι'αυτό το άτομο, απλά μου φάνηκε πολύ παράξενο που δεν το έχουμε μάθει! Και εγώ ψάχνω παντού εδώ και πόση ώρα, αλλά τίποτα! Γι'αυτό με κάνει εντύπωση! Τέσπα! Καλή μας επιτυχία, πάντως, εάν βγούνε στο Internet σήμερα! Μακάρι να τα έχουμε καταφέρει όλοι μας!:) Και εμενα μου φαινεται εξισου παραξενο, οπως και σε ολα τα ατομα που ρωτησα ως τωρα!! Τι να πω.. Θα δειξει! Καλη μας επιτυχια! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. June 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2008 Δεν νομίζω οι βαθμοί να βγουν στο ίντερνετ.. Το μόνο που γίνεται είναι όταν βγουν οι βάσεις βάζεις τον κωδικό σου και βλέπεις που πέρασες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_ssas_iatrik Δημ. June 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2008 Δεν νομίζω οι βαθμοί να βγουν στο ίντερνετ.. Το μόνο που γίνεται είναι όταν βγουν οι βάσεις βάζεις τον κωδικό σου και βλέπεις που πέρασες. Αυτό ακριβώς γίνεται. Οι βαθμοί ποτέ δε δημοσιεύτηκαν και μάλλον ουτε πρόκειται ποτέ να δημοσιευτούν στο Internet... Μόνο στο τέλος του Αυγούστου και φυσικά αφού βγουν οι βάσεις μπορείς μόνο με τον κωδικό αριθμό υποψηφίου να μάθεις σε ποια σχολή πέρασες. ΥΓ: Επειδή το έχω ζήσει προσωπικά βγαίνει μια γυναικεία φωνή και σα χαζοχαρούμενη:X σου λέει σε ποια σχολή πέρασες με το χαμόγελο στα χείλη είτε σου πει πως δεν περνάς πουθενά είτε σου πει πως πέρασες ιατρική...:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktar Δημ. June 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2008 Αυτό ακριβώς γίνεται. Οι βαθμοί ποτέ δε δημοσιεύτηκαν και μάλλον ουτε πρόκειται ποτέ να δημοσιευτούν στο Internet... Μόνο στο τέλος του Αυγούστου και φυσικά αφού βγουν οι βάσεις μπορείς μόνο με τον κωδικό αριθμό υποψηφίου να μάθεις σε ποια σχολή πέρασες. ΥΓ: Επειδή το έχω ζήσει προσωπικά βγαίνει μια γυναικεία φωνή και σα χαζοχαρούμενη:X σου λέει σε ποια σχολή πέρασες με το χαμόγελο στα χείλη είτε σου πει πως δεν περνάς πουθενά είτε σου πει πως πέρασες ιατρική...:lol::lol: Άπό φέτος, θα αναρτώνται και οι βαθμοί μας στο Internet!!! Φέτος, θα γίνει για πρώτη χρονιά!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_dimit Δημ. June 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2008 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΩΝ & ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ Σύμφωνα με δηλώσεις του γενικού γραμματέα του υπουργείου Παιδείας κ. Πλατή, οι βαθμολογίες των υποψηφίων του Γενικού Λυκείου στις Πανελλήνιες εξετάσεις θα αρχίσουν να αναρτώνται στα Λύκεια της χώρας την Τετάρτη 25 ή την Πέμπτη 26 Ιουνίου και η ανάρτηση θα έχει ολοκληρωθεί έως το τέλος του μήνα. Οι υποψήφιοι θα μπορούν να αναζητούν τους βαθμούς τους και στην ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας http://www.ypepth.gr με χρήση του προσωπικού τους κωδικού, ενώ στις ίδιες ημερομηνίες θα δημοσιοποιηθούν και τα στατιστικά στοιχεία των βαθμολογιών. http://www.mixanografiko.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. June 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2008 Στο σιτε του υπουργειου? Ποτε θα γινει αυτο? Απο αυριο ή την τριτη? Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktar Δημ. June 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2008 Στο σιτε του υπουργειου? Ποτε θα γινει αυτο? Απο αυριο ή την τριτη? Λογικά από την Τρίτη, το πολύ Τετάρτη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts