Jump to content

Πανελλήνιες Εξετάσεις 2008

chrismd
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδεία έχει κανείς κανένα link για απαντήσεις στα προβλήματα του σχολικού βιβλίου της φυσικής γενικής παιδείας(πάντα γ λυκείου)

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

άρθρο από την εφημερίδα Το Έθνος της Κυριακής

πολύ ωραία :(:( με βλέπω να ξαναδίνω...

και τι είναι αυτό που λέει για βαθμολογίες αρχές ιουλίου;

Ελα μην ανησυχεις,αν σου φτιαχνει το κεφι σκεψου οτι θα δωσω και γω του χρονου:p:lol:

Παντως στο λινκ που εδωσες δεν προσεξα να λεει για το τμημα μηχανολογων ΕΜΠ....:worry:

Αλλα που ξερεις, μπορει να πιασεις την σχολη που θελεις,ολα ειναι πιθανα....:cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

Παντως στο λινκ που εδωσες δεν προσεξα να λεει για το τμημα μηχανολογων ΕΜΠ....:worry:

Ενδιαφέρεσαι αποκλειστικά για τους μηχανολόγους του ΕΜΠ ή γενικά για όλα τα τμήματα μηχανολόγων?

Ενδιαφέρεσαι αποκλειστικά για τους μηχανολόγους του ΕΜΠ ή γενικά για όλα τα τμήματα μηχανολόγων?

Μονο για ΕΜΠ,,, και ΑΠΘ μηχανολογους,,,

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Μονο για ΕΜΠ,,, και ΑΠΘ μηχανολογους,,,

Ξανασκέψου το.Της Πάτρας έχω ακούσει ότι είναι από τα καλύτερα.Θα είναι η πρώτη μου επιλογή αλλά με τίποτα δε το πιάνω:(

Ξανασκέψου το.Της Πάτρας έχω ακούσει ότι είναι από τα καλύτερα.Θα είναι η πρώτη μου επιλογή αλλά με τίποτα δε το πιάνω:(

Εσυ λες το MHXANΟΛΟΓΩN & ΑΕΡΟΝΑΥΠΗΓΩΝ MHXΑΝΙKΩN ΠΑΤΡΑΣ

Εγω θελω μονο μηχανολογος μηχανικος και καλυτερο απο το ΕΜΠ δεν υπαρχει στην Ελλαδα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Εσυ λες το MHXANΟΛΟΓΩN & ΑΕΡΟΝΑΥΠΗΓΩΝ MHXΑΝΙKΩN ΠΑΤΡΑΣ

Εγω θελω μονο μηχανολογος μηχανικος και καλυτερο απο το ΕΜΠ δεν υπαρχει στην Ελλαδα.

Καταρχάς επιλέγεις εσύ αν θα διαλέξεις κατεύθυνση αεροναυπηγού μηχανικού ή μηχανολόγου μηχανικού.Δε γίνεσαι ντε και καλά αεροναυπηγός.Άμα θες διαλέγεις την ειδικότητα του απλού μηχανολόγου και όλα οκ.Όσο για το ότι το ΕΜΠ είναι το καλύτερο της χώρας σε συμβουλεύω να μη βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα για μια σχολή που δεν έχεις φοιτήσει.Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια τα πανεπιστήμια με "μεγάλο όνομα" επαναπαύονται στη φήμη τους και πάνε από το κακό στο χειρότερο.Γνωρίζω προσωπικά από άτομο στο ΕΜΠ ότι πολλά πράγματα λειτουργούν με βύσμα.Παλαιότερα το ΕΜΠ είχε μια μέση κατάταξη στα καλύτερα πανεπιστήμια της ευρώπης αλλά πλέον έχει εξαφανιστεί.Γνώμη μου καλύτερο σε προπτυχιακό επίπεδο της πάτρας που προσφέρει hand-on projects και συμμετοχές σε διεθνείς διαγωνισμούς και καλύτερο σε μεταπτυχιακό επίπεδο το ΕΜΠ με τη κορυφαία υποδομή(εργαστήρια κλπ).

Καταρχάς επιλέγεις εσύ αν θα διαλέξεις κατεύθυνση αεροναυπηγού μηχανικού ή μηχανολόγου μηχανικού.Δε γίνεσαι ντε και καλά αεροναυπηγός.Άμα θες διαλέγεις την ειδικότητα του απλού μηχανολόγου και όλα οκ.Όσο για το ότι το ΕΜΠ είναι το καλύτερο της χώρας σε συμβουλεύω να μη βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα για μια σχολή που δεν έχεις φοιτήσει.Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια τα πανεπιστήμια με "μεγάλο όνομα" επαναπαύονται στη φήμη τους και πάνε από το κακό στο χειρότερο.Γνωρίζω προσωπικά από άτομο στο ΕΜΠ ότι πολλά πράγματα λειτουργούν με βύσμα.Παλαιότερα το ΕΜΠ είχε μια μέση κατάταξη στα καλύτερα πανεπιστήμια της ευρώπης αλλά πλέον έχει εξαφανιστεί.Γνώμη μου καλύτερο σε προπτυχιακό επίπεδο της πάτρας που προσφέρει hand-on projects και συμμετοχές σε διεθνείς διαγωνισμούς και καλύτερο σε μεταπτυχιακό επίπεοδ το ΕΜΠ με τη κορυφαία υποδομή(εργαστήρια κλπ).

Και στο ΕΜΠ απο το 5ο εξαμηνο μπορεις να διαλεξεις αν θες να γινεις αεροναυπηγος μηχανικος(Α. Ενεργειακού Μηχανολόγου Μηχανικού (ΕΜΜ) Β. Κατασκευαστού Μηχανολόγου Μηχανικού (ΚΜΜ) Γ. Μηχανικού Παραγωγής (ΜΠ) Δ. Αεροναυπηγού Μηχανολόγου Μηχανικού (ΑΜΜ).) αυτες ειναι οι επιλογες απο το ΕΜΠ,,απο την πατρα μπορεις να επιλεξεις μονο τις 2 επιλογες..

Οσο για το βυσμα δεν ισχυει(δεν καταλαβαινω γιατι το λες και που το χρησιμοποιουν)

εχω και γω αρκετα ατομα γνωστα που τελειωσαν αλλα και ειναι στη σχολη και με πληροφορουν...

οσο για εξοπλισμο η πατρα δεν εχει ακομα το επιπεδο του ΕΜΠ..

κυριως ο λογος που θελω ΕΜΠ ειναι για τις ερευνες αλλα και για τις ευκαιριες να σε επιλεξουν να δουλεψεις στη σχολη με παρα πολυ υψηλες απολαβες..επισης η δικτυωση που θα εχεις απο τη σχολη και μονο φτανει...

Οσο και να λεμε το ΕΜΠ ειναι ΕΜΠ...δεν συγκρινεται με αλλα πανεπιστημια στην Ελλαδα,,,

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Και στο ΕΜΠ απο το 5ο εξαμηνο μπορεις να διαλεξεις αν θες να γινεις αεροναυπηγος μηχανικος

Καλά δε συγκρίνεται το επίπεδο της πάτρας με αυτό του ΕΜΠ στην αεροναπηγική.Οι φοιτητές του τμήματος της πάτρας κατασκεύασαν το πρώτο ελληνικό αεροπλάνο το οποίο πέταξε και κέρδισε την 8η θέση ανάμεσα σε 22 χώρες στον πανελλήνιο διαγωνισμό αεροναπηγικής που έγινε στη πορτογαλία.Το εμπ γιατί δε συμμετείχε?Επιπλέον το τμήμα της πάτρας δίνει περισσότερες δυνατότηες στους φοιτητές σε προπτυχιακό επίπεδο για να εφαρμόσουν αυτά που μαθαίνουν στη θεωρία σε αντίθεση με το εμπ που έχει υψηλο θεωρητικό επίπεδο αλλά μέχρι εκεί.

Ενεργειακού Μηχανολόγου Μηχανικού Κατασκευαστού Μηχανολόγου Μηχανικού Μηχανικού Παραγωγής (ΜΠ)[/s Αεροναυπηγού Μηχανολόγου Μηχανικού (ΑΜΜ).) αυτες ειναι οι επιλογες απο το ΕΜΠ,,απο την πατρα μπορεις να επιλεξεις μονο τις 2 επιλογες..

Μάλλον είσαι λίγο ανενημέρωτος εδώ.Στη πάτρα έχει κατευθύνσεις αεροναυπηγού μηχανικού και μηχανολόγου μηχανικού.Αν πας μηχανολόγος διαλέγεις κύκλο και υπάρχουν κατασκευαστικός,ενέργειας αεροναυτικής και περιβάλλοντος,διοίκησης και οργάνωσης.

Οσο για το βυσμα δεν ισχυει(δεν καταλαβαινω γιατι το λες και που το χρησιμοποιουν)

εχω και γω αρκετα ατομα γνωστα που τελειωσαν αλλα και ειναι στη σχολη και με πληροφορουν...

Βύσμα υπάρχει στις θέσεις καθηγητών.Αρκετοί καθηγητές έχουν πάρει τις θέσεις τους με βύσμα.Και είναι αλήθεια.

οσο για εξοπλισμο η πατρα δεν εχει ακομα το επιπεδο του ΕΜΠ..

Σε προπτυχιακό επίπεδο είναι στο ίδιο επίπεδο.Το καλό εξοπλισμό δε πρόκειται να τον πλησιάσεις πριν τελειώσεις και πάρεις μεταπτυχιακό ή διδακτορικό.

Οσο και να λεμε το ΕΜΠ ειναι ΕΜΠ...δεν συγκρινεται με αλλα πανεπιστημια στην Ελλαδα,,,

Μη λέμε τα ίδια.Και μην είσαι και πολύ σίγουρος για το επίπεδο μόνο από το όνομα γιατί θα τη πατήσεις.Η βάση της σχολής και κατ'επέκταση το όνομά της καθορίζεται κατά κύριο λόγο από το γεγονός ότι βρίσκεται στην πρωτεύουσα της χώρας που είναι και η μεγαλύτερη σε πληθυσμό και έκταση.Άκου και τη συμβουλή ενός συμφορουμίστη σου:)

zafos90

Το πρόγραμμα Αεροναυπηγικής της Πατρας είναι το μόνο αναγνωρισμένο πρόγραμμα στα Ελληνικά Πανεπιστήμια..είναι καθαρά ο τομέας του.Συμφωνώ οτι είναι ανώτερο.

εΚΕινο που θελω να σου τονισω ειναι οτι το τμημα μηχανολογων ειναι καλυτερο στην Ελλαδα και δεν συγκρινεται με κανενα αλλο και στην πραξη,,,ψαξε να δεις σε εταιρειες που ζητουν μηχανολογους να δεις πως τους παιρνουν ολους απο το ΕΜΠ και μετα απο τα αλλα πανεπιστημια....

Το τμημα μηχανολογων ειναι καλυτερο στο ΕΜΠ αλλα σε αεροναυπηγους ειναι καλυτερο της πατρας...

και τη φημη δεν την απέκτησε τυχαια...;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

zafos90

εΚΕινο που θελω να σου τονισω ειναι οτι το τμημα μηχανολογων ειναι καλυτερο στην Ελλαδα και δεν συγκρινεται με κανενα αλλο και στην πραξη,,,ψαξε να δεις σε εταιρειες που ζητουν μηχανολογους να δεις πως τους παιρνουν ολους απο το ΕΜΠ και μετα απο τα αλλα πανεπιστημια....

Το τμημα μηχανολογων ειναι καλυτερο στο ΕΜΠ αλλα σε αεροναυπηγους ειναι καλυτερο της πατρας...

και τη φημη δεν την απέκτησε τυχαια...;)

Βρε δε καταλαβαίνεις ότι όποιο τμήμα και αν τελειώσεις (εμπ,πάτρα,απθ) θα έχεις τα ίδια επαγγελματικά δικαιώματα.Αλήθεια εσύ έχεις ψάξει τις εταιρίες που ζητούν μηχανολόγους και ξέρεις ότι προτιμάνε του εμπ?Για να καταλάβεις οι εταιρίες δε νοιάζονται για το πού έκανες την προπτυχιακή εκπαίδευση όσο πού έκανες τη μεταπτυχιακή και τί ακριβώς έκανες στη μεταπτυχιακή.Πχ εγώ τελειώνω μηχανολόγους απθ εσύ εμπ.Εγώ κάνω μεταπτυχιακό στο Cranfield ή στο Imperial και εσύ σε ένα τυχαίο πανεπιστήμιο.Δεν υπάρχει περίπτωση να σε προτιμήσουν από μένα άσχετα που τέλειωσες εμπ ενώ εγώ απθ γιατί τα δύο πανεπιστήμια που σου ανέφερα είναι τα κορυφαία πανεπιστήμια για μεταπτυχιακές σπουδές στο engineering στην αγγλία.

Η φήμη δε σου κάνει τίποτα.Η φήμη οφείλεται στην υποδομή αφού βρίσκεται στη πρωτεύουσα και τα περισσότερα κονδύλια πάνε εκεί(άσχετα με το πόσα πάνε στην υποδομη και στην έρευνα και πόσα στη τσέπη μερικών εξυπνάκηδων).

Βγήκαμε και οφ τόπικ:rolleyes:

Βρε δε καταλαβαίνεις ότι όποιο τμήμα και αν τελειώσεις (εμπ,πάτρα,απθ) θα έχεις τα ίδια επαγγελματικά δικαιώματα.Αλήθεια εσύ έχεις ψάξει τις εταιρίες που ζητούν μηχανολόγους και ξέρεις ότι προτιμάνε του εμπ?Για να καταλάβεις οι εταιρίες δε νοιάζονται για το πού έκανες την προπτυχιακή εκπαίδευση όσο πού έκανες τη μεταπτυχιακή και τί ακριβώς έκανες στη μεταπτυχιακή.Πχ εγώ τελειώνω μηχανολόγους απθ εσύ εμπ.Εγώ κάνω μεταπτυχιακό στο Cranfield ή στο Imperial και εσύ σε ένα τυχαίο πανεπιστήμιο.Δεν υπάρχει περίπτωση να σε προτιμήσουν από μένα άσχετα που τέλειωσες εμπ ενώ εγώ απθ γιατί τα δύο πανεπιστήμια που σου ανέφερα είναι τα κορυφαία πανεπιστήμια για μεταπτυχιακές σπουδές στο engineering στην αγγλία.

Η φήμη δε σου κάνει τίποτα.Η φήμη οφείλεται στην υποδομή αφού βρίσκεται στη πρωτεύουσα και τα περισσότερα κονδύλια πάνε εκεί(άσχετα με το πόσα πάνε στην υποδομη και στην έρευνα και πόσα στη τσέπη μερικών εξυπνάκηδων).

Βγήκαμε και οφ τόπικ:rolleyes:

Δεν μιλησα για μεταπτυχιακα,,,μιλησα καθαρα γι αυτον που θα τελειωσει μηχανολογος μηχανικος στην πατρα και στο ΕΜΠ....

το οτι πανε τα περισσοτερα κονδυλια στο εμπ το κανει και ανωτερο απο εξοπλισμο κτλ,,,και δεν μπορεις να κατηγορησεις ενα πανεπιστημιο οτι τα τσεπωνουν χωρις να ξερεις,,,,

ΕΜΠ ειναι κορυφη , τι να κανουμε...(δεν μιλαω για μεταπτυχιακα γιατι τοτε και τει να τελειωσεις και να κανεις ενα πολυ καλο μεταπτυχιακο εισαι ισαξιος με εναν που τελειωσε καποιο αει στην Ελαδα....

φυσικα και εψαχνα πρωτα την αγορα τι ζητανε και μετα επελεξα σ ποιο πανεπιστημιο να παω....

Τωρα οτι και να λεμε δεν προκειται να επιλεξω καποιο αλλο απο τα αλλα πανεπιστημια,,,η ΕΜΠ Η ΑΠΘ,,, η K.F.C. η ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΘΕΣΑΛΛΟΝΙΚΗΣ

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Δεν μιλησα για μεταπτυχιακα,,,μιλησα καθαρα γι αυτον που θα τελειωσει μηχανολογος μηχανικος στην πατρα και στο ΕΜΠ....

Μίλησες για το ποιον θα προτιμήσουν και σου είπα ότι δεν έχει σημασία ποιο ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ(και όχι τει) τελείωσες σε προπτυχιακό επίπεδο αλλά οι μεταπτυχιακές σπουδές για να σε επιλέξουν έναντι κάποιου άλλου σε μια δουλειά.

το οτι πανε τα περισσοτερα κονδυλια στο εμπ το κανει και ανωτερο απο εξοπλισμο κτλ,,,και δεν μπορεις να κατηγορησεις ενα πανεπιστημιο οτι τα τσεπωνουν χωρις να ξερεις,,,,

Για να το λέω αυτό που λέω κάτι θα ξέρω ποτέ δε μιλάω για κάτι αν δεν έχω εμπεριστατωμένη άποψη.Έτσι και συ δε μπορείς να θεωρείς ένα πανεπιστήμιο κορυφαίο από τη στιγμή που δεν έχεις φοιτήσει σε αυτό.

ΕΜΠ ειναι κορυφη , τι να κανουμε...

Εχμ τα είπαμε παραπάνω δε νομίζω ότι χρειάζεται να πω κάτι για να σε πείσω.Μήπως προσπαθείς εσύ να με πείσεις?

(δεν μιλαω για μεταπτυχιακα γιατι τοτε και τει να τελειωσεις και να κανεις ενα πολυ καλο μεταπτυχιακο εισαι ισαξιος με εναν που τελειωσε καποιο αει στην Ελαδα....

Γι να σε προτιμήσουν σε μια δουλειά έναντι ενός αποφοίτου τει θα πρέπει ο απόφοιτος τει να έχει τουλάχιστον 5 μεταπτυχιακά(δε κάνω πλάκα).

φυσικα και εψαχνα πρωτα την αγορα τι ζητανε και μετα επελεξα σ ποιο πανεπιστημιο να παω....

Μπορείς να μου πεις με ποιο τρόπο το έψαξες το θέμα?Όχι τίποτα άλλο αλλά θα ήθελα να το κάνω και εγώ.

Τωρα οτι και να λεμε δεν προκειται να επιλεξω καποιο αλλο απο τα αλλα πανεπιστημια,,,η ΕΜΠ Η ΑΠΘ,,, η K.F.C. η ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΘΕΣΑΛΛΟΝΙΚΗΣ

Μα δε προσπαθώ να σε πείσω να επιλέξεις άλλο πανεπιστήμιο.Δικαίωμά σου να κάνεις ότι θέλεις.Απλά δε μ'αρέσει να ακούγονται πράγματα του τύπου "το καλύτερο πανεπιστήμιο","κορυφαία σχολή" γιατί τις περισσότερες των περιπτώσεων λένε :X

Οκ zafos90 , με επεισες λογο υψηλης επιχειρηματολογιας:rolleyes:(λιγο ειρωνικο αυτο)

Αλλα ειδαμε ποιος προσπαθει να πεισει ποιον,,,

εγω εγραψα οτι θελω μηχανολογος στο ΕΜΠ η ΑΠΘ και συ μου απαντας αυτο

Ξανασκέψου το.Της Πάτρας έχω ακούσει ότι είναι από τα καλύτερα.Θα είναι η πρώτη μου επιλογή αλλά με τίποτα δε το πιάνω

Οκ την δεχομαι την αποψη σου αλλα δεν θα παρω...

οσο για το αν ειναι ανωτερο καποιο πανεπιστημιο στο τμημα μηχανολογιας απο το ΕΜΠ/ΑΠΘ το ξερουν πολυ καλυτερα οσοι το τελειωσαν και βρηκαν δουλεια με καλες χρηματικες απολαβες σε σχεση με αλλους που τελειωσαν καποιο αλλο...η Πατρα ειναι ακομα πισω στο τμημα μηχανολογων μηχανικων..

νομιζω οτι υπερασπιζεσαι το πανεπιστημιο της πατρας επειδη θα περασεις;; η εχεις καποια εμπαθεια με το ΕΜΠ....;;

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Οκ zafos90 , με επεισες λογο υψηλης επιχειρηματολογιας:rolleyes:(λιγο ειρωνικο αυτο)

Όσο για το αν ειναι ανωτερο καποιο πανεπιστημιο στο τμημα μηχανολογιας απο το ΕΜΠ/ΑΠΘ το ξερουν πολυ καλυτερα οσοι το τελειωσαν και βρηκαν δουλεια με καλες χρηματικες απολαβες σε σχεση με αλλους που τελειωσαν καποιο αλλο

Ευτυχώς που βρήκαν γιατί απ'ότι άκουσα δεν υπάρχει καθόλου ανεργία στην ελλάδα.Μα τί λέμε τώρα..

η Πατρα ειναι ακομα πισω στο τμημα μηχανολογων μηχανικων..

Αφού το λες εσύ..Σίγουρα κάτι ξέρεις.

νομιζω οτι υπερασπιζεσαι το πανεπιστημιο της πατρας επειδη θα περασεις;; η εχεις καποια εμπαθεια με το ΕΜΠ....;;

Ούτε το ένα ούτε το άλλο.Εγώ εναποθέτω επιχειρήματα.Εσύ αναμασάς τα ίδια λόγια.

Ο χαρακτήρας στα ποστ μου είναι καθαρά φιλικός.Επομένως δε μου αρέσει να με ειρωνεύονται όταν γίνεται διάλογος εκτός και αν δεν έχεις έχεις άλλα επιχειρήματα:rolleyes:Τότε..

Σου είπα να το ξανασκεφτείς με την έννοια του να δηλώσεις και το πανεπιστήμιο της πάτρας και όχι μόνο απθ και εμπ.Δε σου είπα να βάλεις πρώτη επιλογή της πάτρας.

Οκ την δεχομαι την αποψη σου αλλα δεν θα παρω...

Κρίμα και σε περίμενε μια επίτιμη θέση στο πανεπιστήμιο της πάτρας αλλά εσύ αρνήθηκες(εσύ άρχισες την ειρωνία)

zafos συμβουλη: μην ασχολεισαι παραπανω γιατι δεν βρισκεις ακρη. Συμφωνω με την αποψη σου περι πατρας για εναν λογο: τις θεσεις των καθηγητων στα κεντρικα πανεπιστημια παιρνουν μεγαλοι σε ηλικια καθηγητες αλλα και αλλοι που πιθανον ειναι μεσα σε γνωστες κλικες και δεν αφηνουν τις θεσεις τους. Το θεμα ειναι να μην προσπαθουμε να ωραιοποιησουμε πραγματα που δεν ξερουμε γι'αυτα (αυτο παει στον theo).
trust me, I 'm an engineer:cool:

zafos90 εχεις ορεξη για τσακωμους μου φαινεται,,,,:D

Ωραια μου ειπες και τη γνωμη σου,την ακουσα αλλα δεν θελω.

Ο καθενας ψαχνει για τον εαυτο του αυτο που θελει , εγω κατεληξα στο ΕΜΠ.... το προβλημα σου δεν καταλαβαινω.

Και θα σου πω και το αλλο,,αν ηταν ολα τα τμηματα μηχανολογων το ιδιο τοτε δεν θα ειχαν τετοιες διαφορες οι βασεις...γιατι ο αλλος να βγαλει 18800 για να παει ΕΜΠ;; επειδη ειναι αθηνα; η επειδη ειναι καλυτερο ;;

ΤΕΣΠΑ,,δεν εχω την ορεξη να το συνεχισω,,ελπιζω να περασεις και συ στην Πατρα που θες....

Αυτο που μου αρεσει ειναι οτι εχετε μια ολοκληρωμενη αποψη για το τι επικρατει μεσα στα πανεπιστημια(κλικες και τετοια)...απο που τα μαθαινετε,,,απο φιλους φοιτητες στο ΕΜΠ και ΑΠΘ;

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

ΤΕΣΠΑ,,δεν εχω την ορεξη να το συνεχισω,,ελπιζω να περασεις και συ στην Πατρα που θες....

Ούτε και εγώ.Και γω σου εύχομαι να περάσεις εμπ αλλά σε περίπτωση που δε βγάλεις τα μόρια θα προτιμήσεις να ξαναδώσεις?Ο καθένας παίρνει τις αποφάσεις του.Αφού εκεί κατέληξες εγώ τι διακίωμα έχω να σου πω τί θα κάνεις?

Αυτο που μου αρεσει ειναι οτι εχετε μια ολοκληρωμενη αποψη για το τι επικρατει μεσα στα πανεπιστημια(κλικες και τετοια)...απο που τα μαθαινετε,,,απο φιλους φοιτητες στο ΕΜΠ και ΑΠΘ;

Όπως και εσύ γνωρίζεις ότι το εμπ είναι το καλύτερο πανεπιστήμι στη χώρα και ότι το τμήμα μηχανολόγων της πάτρας είναι πολύ πίσω έτσι και μεις.

Σιχαίνομαι τους τσακωμούς σε φόρουμ.Εσύ όμως με ειρωνεύτηκες και εκενευρίστηκα γιατί νόμιζα ότι συζητούσαμε σε φιλικό επίπεδο.

Και θα σου πω και το αλλο,,αν ηταν ολα τα τμηματα μηχανολογων το ιδιο τοτε δεν θα ειχαν τετοιες διαφορες οι βασεις...γιατι ο αλλος να βγαλει 18800 για να παει ΕΜΠ;; επειδη ειναι αθηνα; η επειδη ειναι καλυτερο ;;

Επειδή ακούνε το όνομα και επειδή είναι σε κεντρική πόλη.

Ούτε και εγώ.Και γω σου εύχομαι να περάσεις εμπ αλλά σε περίπτωση που δε βγάλεις τα μόρια θα προτιμήσεις να ξαναδώσεις?Ο καθένας παίρνει τις αποφάσεις του.Αφού εκεί κατέληξες εγώ τι διακίωμα έχω να σου πω τί θα κάνεις?

Όπως και εσύ γνωρίζεις ότι το εμπ είναι το καλύτερο πανεπιστήμι στη χώρα και ότι το τμήμα μηχανολόγων της πάτρας είναι πολύ πίσω έτσι και μεις.

Σιχαίνομαι τους τσακωμούς σε φόρουμ.Εσύ όμως με ειρωνεύτηκες και εκενευρίστηκα γιατί νόμιζα ότι συζητούσαμε σε φιλικό επίπεδο.

Επειδή ακούνε το όνομα και επειδή είναι σε κεντρική πόλη.

Εχω παρει ηδη την αποφαση να ξαναδωσω...

Οσο για το αν το εμπ ειναι καλυτερο δεν το λεω εγω, αλλα βλεπω στην αγορα εργασιας πως ζητανε περισσοτερο απο μεγαλα πανεπιστημια ΕΜΠ και ΑΠΘ,,,ενα ψαξιμο στο μιχανικος gr νομιζω θα το δεις(δεν θυμαμαι αν ειναι αυτο το site σιγουρα που εχει αναλυτικα τι ζητανε οι μεγαλες εταιριες)

ΟΣο για το ονομα που λες αυτο ισχυει για καποιες σχολες στις μεγαλες πολεις αλλα οχι για το ΕΜΠ,,,χρονια τωρα ειναι το μονο πανεπιστημιο με τον ποιο εξελιγμενο εξοπλισμο καθως τα περισσοτερα χρηματα πανε σε αυτο...

αυτα απο μενα,δεν εχει νοημα να συνεχισουμε

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Νομιζα πως το θεμα ειναι πανελληνιες 2008, αφου ρε theo πηρες την αποφαση να ξαναδωσεις (προφανως υπηρχαν κι αλλες επιλογες που απερριψες), γιατι δεν ξεκινας ενα καινουριο θεμα πανελληνιες 2009; Προταση κανω.:D

Νομιζα πως το θεμα ειναι πανελληνιες 2008, αφου ρε theo πηρες την αποφαση να ξαναδωσεις (προφανως υπηρχαν κι αλλες επιλογες που απερριψες), γιατι δεν ξεκινας ενα καινουριο θεμα πανελληνιες 2009; Προταση κανω.:D

Το θεμα ''πανελλαδικες'' κλειδωνεται στις αρχες Σεμπτεβρη,τοτε ανοιγει και το καινουργιο θεμα πανελλαδικες 2009 κ.ο.κ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Το θεμα ''πανελλαδικες'' κλειδωνεται στις αρχες Σεμπτεβρη,τοτε ανοιγει και το καινουργιο θεμα πανελλαδικες 2009 κ.ο.κ.

Δεν πάει έτσι!Οι τσακωμοί και οι off topic αντιπαραθέσεις κλειδώνουν τα θέματα!Οπότε καλύτερα να κουλάρετε γιατί το ότι τελειώνει μια χρονιά δε σημαίνει οτι πρέπει να κλειδώνει το θέμα!

Πανελλήνιες 2009 μπορείς να ξεκινησείς πλέον αφού ξεκινουν τα καλοκαιρινά τμήματα και όλο και κάποιες απόψεις θα μπορείς να ανταλλάξεις οπότε εισαι ελευθερος να το κάνεις!Δεν παραβιάζεις τους ΟΠΧ!

Ο βασιλιάς πέθανε.Ζήτω ο βασιλιάς!

Δεν πάει έτσι!Οι τσακωμοί και οι off topic αντιπαραθέσεις κλειδώνουν τα θέματα!Οπότε καλύτερα να κουλάρετε γιατί το ότι τελειώνει μια χρονιά δε σημαίνει οτι πρέπει να κλειδώνει το θέμα!

Πανελλήνιες 2009 μπορείς να ξεκινησείς πλέον αφού ξεκινουν τα καλοκαιρινά τμήματα και όλο και κάποιες απόψεις θα μπορείς να ανταλλάξεις οπότε εισαι ελευθερος να το κάνεις!Δεν παραβιάζεις τους ΟΠΧ!

Το θεμα κλεινει οταν σταματησουν να γραφουν στο θεμα για καιρο,για το που περασε ο καθενας κτλ,,και γινεται συνηθως τον σεμπτεβρη...δες και προηγουμενα θεματα )πανελληνιες 2007 και 2006 και θα δεις):)

ηρεμοι ειμαστε,,,δεν τσακωθηκαμε:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Το θεμα κλεινει οταν σταματησουν να γραφουν στο θεμα για καιρο,για το που περασε ο καθενας κτλ,,και γινεται συνηθως τον σεμπτεβρη...δες και προηγουμενα θεματα )πανελληνιες 2007 και 2006 και θα δεις):)

ηρεμοι ειμαστε,,,δεν τσακωθηκαμε:)

ναι ρε theo, εννοειται πως ολα ειναι μεσα σε υγιη αντιπαραθεση..

(δεν ειναι ειρωνικο αυτο) στο κατω κατω δεν γινεται να συμφωνουμε και σε ολα πια..