Alex0077 Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 ΟΚ:wink: στειλε pm για λεπτομεριες να κανονισουμε. Καπου στις 10+ βγαινουν στο ΝΕΤ τα θεματα απ οτι θυμαμαι απο τα αλλα μαθηματα...οποτε προλαβαινεις. Ναι γιατι τα πηγα πολυ σκ@τα, οχι μονο σκατα...οποτε δεν το πιανω, ασε τωρα συνηθισα και την ιδεα του ΕΜΠ-ΑΠΘ An pigaineis kai frodistirio 8a mporeis na pareis tilefwno kai ekei opou 8a einai enas ka8igitis tis oikonomias na s pei tis apantiseis apo ta s-l kai pollaplis epilogis... alla kai se opoiodipote frodistirio na pareis 8a stis poun.. (lew s periptwsi pou dn vgaleis akri :happy: ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 An pigaineis kai frodistirio 8a mporeis na pareis tilefwno kai ekei opou 8a einai enas ka8igitis tis oikonomias na s pei tis apantiseis apo ta s-l kai pollaplis epilogis... alla kai se opoiodipote frodistirio na pareis 8a stis poun.. (lew s periptwsi pou dn vgaleis akri :happy: ) Εκει που πηγαινα δεν ειχε καθηγητη οικονομιας:O Αν θες δωσε μου το τηλεφωνο του δικου σου καθηγητη να τον παρω τηλ. να μου τα πει:X:D τι στο καλο,,μεσα σε μιση ωρα θα τα βρω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
livtylerfan Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 Δίνεις αγγλικα εσυ;;;;;:worry: Παντου υπαρχουν αδικιες,τι νομιζες,,οτι ειναι αδιαβλητες οι πανελλαδικες:lol::lol::rolleyes: Ναι αν το σχολείο είναι τελειως χύμα. Και οι επιτηρητές δεν κάνουν τη δουλειά τους. Αλλά για τι μιλάμε ; για 2-3 τύπους. Και βιβλίο ανοιχτό να σου δώσουνε δεν γραφεις για 20. Και αυτό είναι το ζητημα. Το άριστα. Το αν οι πανελλήνιες είναι αδιάβλητες πρέπει να το δεις στατιστικά. Παράθεση >Αfternoon delight< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 Ναι αν το σχολείο είναι τελειως χύμα. Και οι επιτηρητές δεν κάνουν τη δουλειά τους. Αλλά για τι μιλάμε ; για 2-3 τύπους. Και βιβλίο ανοιχτό να σου δώσουνε δεν γραφεις για 20. Και αυτό είναι το ζητημα. Το άριστα. Το αν οι πανελλήνιες είναι αδιάβλητες πρέπει να το δεις στατιστικά. ΑυΤο ειναι το θεμα,,οτι ελαχιστοι ειναι αυτοι που γνωριζουν τα θεματα αλλα και λιγοι αυτοι που αντιγραφουν με διαφορους τροπους,,,αν το εκαναν μεγαλο ποσοστο μαθητων θα ειχαν ξεσηκωθει/ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_ts157 Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 Ωραια πραγματα και τα λεμε και χαιρομαστε, μπραβο, ειστε μαγκες οσοι πηγαινετε στις τουαλετες και βλεπετε σκονακια ή παιρνετε τηλεφωνα (ακουσον ακουσον!!) και εμεις οι βλακες!!!:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PeCoMAY Δημ. June 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2008 Στο ΕλληνοΑμερικάνικο Κολλέγιο ήξεραν τα θέματα Μαθ.Κατ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
livtylerfan Δημ. June 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2008 Στο ΕλληνοΑμερικάνικο Κολλέγιο ήξεραν τα θέματα Μαθ.Κατ Καλή φαση.Ε ο καθενας με τα μεσα που μπορεί. Υπάρχουν και καποιοι που έχουν περάσει απο τη 2ρα λυκείου μεσο ολυμπιαδων.Αν και πέρνουν υποτροφία έξω. Οπότε και περνανε χωρίς εξετάσεις και δεν πάνε. Παράθεση >Αfternoon delight< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. June 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2008 Ωραια, αλλα εχεις σκεφτει και που θα βρεις δουλεια ως αποφοιτος MHXANΟΛΟΓΩN & ΑΕΡΟΝΑΥΠΗΓΩΝ MHXΑΝΙKΩN ;;;;;:O ΣΤΗΝ Ελλαδα δεν ξερω αν εχει μελλον .. εκτος αν εχεις κανα γνωστο να σε βαλει σε καμια ολυμπιακη και τετοια Οι απόφοιτοι του τμήματος μηχανολόγων και αεροναυπηγών μηχανικών μπορούν να εργαστούν είτε ως αεροναυπηγοί είτε ως απλοί μηχανολόγοι μηχανικοί καθώς έχουν τα ίδια επαγγελματικά δικαιώματα με τους μηχανολόγους του ΑΠΘ,ΕΜΠ κλπ.Οπότε αν δε βρεις δουλειά ως αεροναυπηγός μπορείς να βρεις δουλειά ως απλός μηχανολόγος γιατί το πτυχίο που προσφέρει αυτή η σχολή είναι ενιαίο. Σήμερα στην ανάπτυξη, αντί για συνάρτηση έκανα διαδικασία... θα μου κόψουν λέτε αρκετά??? Τίποτα δε πρόκειται να σου κόψουνε.Και γω διαδικασία έκανα.Δεν σε περιόρισε στο ποιο να επιλέξεις.Αλλιώς θα σου έλεγε να γίνει συνάρτηση.Ρώτησα το καθηγητή μου και με διαβεβαίωσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sugz Δημ. June 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2008 Στο ΕλληνοΑμερικάνικο Κολλέγιο ήξεραν τα θέματα Μαθ.Κατ ναι και εγώ το άκουσα αυτό....ΑΙΣΧΟΣ...μπράβο τους...τι να τους πω.... Παράθεση P!nk it Up... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theogram Δημ. June 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2008 ΕΦΑΡ/ΝΩΝ ΜΑΘΗΜ. & ΦΥΣ. ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΕΜΠ πριν 4-5 χρονια περασε Στις αρχες τα μαθηματα που υπαρχουν στο μαθηματικο υπαρχουν και σε αυτη τη σχολη, φυσικα ειναι ποιο δυσκολη αυτη η σχολη (ΕΦΑΡ/ΝΩΝ ΜΑΘΗΜ. & ΦΥΣ. ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΕΜΠ) απο το ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ Αθηνας ή Θεσ.. Ρε θαναση, αυτη η σχολη κανει λιγο απ'ολα. Εχεις κοιταξει τι δικαιωματα εχει μετα; Ο ξαδερφος μου που ειναι στο πολυτεχνειο καμια 12αρια χρονια (διδακτωρικο κτλ) μου λεει μην τη δηλωσεις, αυτη η σχολη δεν ξερει γιατι υπαρχει, ή μαλλον υπαρχει για να δικαιολογουν τη θεση τους καποιοι καθηγητες. Οποτε φιλε που ενδιαφερεσαι για μαθηματικα ασ'τη καλυτερα, το μονο που κερδισεις ειναι γενικες γνωσεις (και ειδικες ισως) σε φυσικη, μαθηματικα κτλ χωρις να εχεις δικαιωματα ουσιαστικης εφαρμογης των γνωσεων που θα αποκτησεις. Υπαρχει και σε αλλα μερη της ελλαδας. Παράθεση trust me, I 'm an engineer:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. June 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2008 Ρε θαναση, αυτη η σχολη κανει λιγο απ'ολα. Εχεις κοιταξει τι δικαιωματα εχει μετα; Ο ξαδερφος μου που ειναι στο πολυτεχνειο καμια 12αρια χρονια (διδακτωρικο κτλ) μου λεει μην τη δηλωσεις, αυτη η σχολη δεν ξερει γιατι υπαρχει, ή μαλλον υπαρχει για να δικαιολογουν τη θεση τους καποιοι καθηγητες. Οποτε φιλε που ενδιαφερεσαι για μαθηματικα ασ'τη καλυτερα, το μονο που κερδισεις ειναι γενικες γνωσεις (και ειδικες ισως) σε φυσικη, μαθηματικα κτλ χωρις να εχεις δικαιωματα ουσιαστικης εφαρμογης των γνωσεων που θα αποκτησεις. Υπαρχει και σε αλλα μερη της ελλαδας. Εγώ ούτως ή άλλως για σκέτο μαθηματικό έλεγα όχι τη ΣΕΜΦΕ γιατί η φυσική δε μου πολυαρέσει.Αλλά θα δούμε:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theogram Δημ. June 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2008 Εγώ ούτως ή άλλως για σκέτο μαθηματικό έλεγα όχι τη ΣΕΜΦΕ γιατί η φυσική δε μου πολυαρέσει.Αλλά θα δούμε:O Ποσο υπολογιζεις οτι εχεις γραψει; Παράθεση trust me, I 'm an engineer:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. June 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2008 Ποσο υπολογιζεις οτι εχεις γραψει; Γύρω στα 17000:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theogram Δημ. June 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2008 Γύρω στα 17000:rolleyes: Ε μια χαρα εισαι, μαθηματικα τις πιανεις ολες τις σχολες. Βεβαια δεν περιοριζεσαι μαθηματικος, μπορεις να γινεις μεχρι και προγραμματιστης απο αυτη τη σχολη. Τωρα εγω εχω χασει τη σιγουρια μου για τη σχολη που θελω γιατι αν ανεβουν τα μορια... Παράθεση trust me, I 'm an engineer:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. June 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2008 Ε μια χαρα εισαι, μαθηματικα τις πιανεις ολες τις σχολες. Βεβαια δεν περιοριζεσαι μαθηματικος, μπορεις να γινεις μεχρι και προγραμματιστης απο αυτη τη σχολη. Τωρα εγω εχω χασει τη σιγουρια μου για τη σχολη που θελω γιατι αν ανεβουν τα μορια... Ναι το μαθηματικό μου αρέσει γιατί από ότι άκουσα έχει και αρκετό προγραμματισμό.Αλλά σκέφτομαι και το τμήμα μηχανικών πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών στο πολυτεχνείο κοζάνης γιατί έχει μαθηματικά και προγραμματισμό και τηλεπικοινωνίες.Αλλά θέλω να ρωτήσω κάποιον που είναι στη συγκεκριμένη σχολή αν αξίζει η σχολή ή όχι.Δυστυχώς δε ξέρω κάποιον ακόμα.Εσύ ποια σχολή θες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theogram Δημ. June 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2008 Ναι το μαθηματικό μου αρέσει γιατί από ότι άκουσα έχει και αρκετό προγραμματισμό.Αλλά σκέφτομαι και το τμήμα μηχανικών πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών στο πολυτεχνείο κοζάνης γιατί έχει μαθηματικά και προγραμματισμό και τηλεπικοινωνίες.Αλλά θέλω να ρωτήσω κάποιον που είναι στη συγκεκριμένη σχολή αν αξίζει η σχολή ή όχι.Δυστυχώς δε ξέρω κάποιον ακόμα.Εσύ ποια σχολή θες? Ηλ./μηχ και τεχνολογιας υπολογιστων πατρας. Αφου σ'αρεσει ο προγραμματισμος κι εχεις βγαλει και 17 υπαρχουν σχολες σε αντιστοιχια με αυτη της κοζανης (το εχω ψαξει) πχ μηχανικων υπολογιστων τηλ/ων και δικτυων βολος, μηχ η/υ και πληροφορικης πατρας και κανα 2 ακομα που σχετιζονται μεταξυ τους και μπορεις να παρεις μεταγραφη απο τη μια στην αλλη. η μιο χαμηλη απο αυτες ειναι στη σαμο με 15300 περιπου. Αρκει να εισαι πολυτεκνος-τριτεκνος Παράθεση trust me, I 'm an engineer:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. June 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2008 Ηλ./μηχ και τεχνολογιας υπολογιστων πατρας. Αφου σ'αρεσει ο προγραμματισμος κι εχεις βγαλει και 17 υπαρχουν σχολες σε αντιστοιχια με αυτη της κοζανης (το εχω ψαξει) πχ μηχανικων υπολογιστων τηλ/ων και δικτυων βολος, μηχ η/υ και πληροφορικης πατρας και κανα 2 ακομα που σχετιζονται μεταξυ τους και μπορεις να παρεις μεταγραφη απο τη μια στην αλλη. η μιο χαμηλη απο αυτες ειναι στη σαμο με 15300 περιπου. Αρκει να εισαι πολυτεκνος-τριτεκνος Ναι αλλά η μεταγγραφή επιτρέπεται μόνο για το αντίστοιχο τμήμα της πόλης που μένεις.Εγώ για παράδειγμα θα μπορούσα να πάρω μεταγγραφή μόνο στη θεσσαλονίκη και μόνο αν υπάρχει αντίστοιχο τμήμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sugz Δημ. June 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2008 εάν σας ενδιαφέρει κάποιο άρθρο σχετικά με τις βάσεις....http://www.makthes.gr/index.php?name=News&file=article&sid=18387 Παράθεση P!nk it Up... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
usak Δημ. June 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2008 Ρε θαναση, αυτη η σχολη κανει λιγο απ'ολα. Εχεις κοιταξει τι δικαιωματα εχει μετα; Αν δεν ξέρεις τοτε μην μιλάς. Διάβασε και τα προηγούμενα μου ποστ. Η σχολή αυτή δεν κάνει λιγο απ' όλα. Όπως είπα στα δυο πρώτα ετη κάνουμε γενικά μαθήματα όπως όλες οι σχολές του ΕΜΠ και μετά επιλέγουμε μια κατεύθυνση. Και οσο για τα δικαιώματα(επαγγελματικά?) τότε έχουμε τα ιδια με τους μαθηματικούς και φυσικούς και υπάρχει περίπτωση να μπούμε στο τεε. Ο ξαδερφος μου που ειναι στο πολυτεχνειο καμια 12αρια χρονια (διδακτωρικο κτλ) μου λεει μην τη δηλωσεις, αυτη η σχολη δεν ξερει γιατι υπαρχει, ή μαλλον υπαρχει για να δικαιολογουν τη θεση τους καποιοι καθηγητες. Οποτε φιλε που ενδιαφερεσαι για μαθηματικα ασ'τη καλυτερα, το μονο που κερδισεις ειναι γενικες γνωσεις (και ειδικες ισως) σε φυσικη, μαθηματικα κτλ χωρις να εχεις δικαιωματα ουσιαστικης εφαρμογης των γνωσεων που θα αποκτησεις. Υπαρχει και σε αλλα μερη της ελλαδας. Γιατί δεν θα έχει δικαιώματα ουσιαστικής εφαρμογής? Και οσο για τον προγραμματισμό υπάρχει στην κατεύθυνση μαθηματικού εφαρμογών ροη μαθηματικά πληροφορικής με μαθήματα οπως Θεωρία κωδικων, Αλγόριθμοι κσι Πολυπλοκοτητα, Κρυπτογραφία, Δίκτυα Επικοινωνιών κα. Πάντως θα πρωτινα σε όλους να βρείτε τους οδηγούς σπουδών για τις σχόλες που σας ενδιαφέρουν και να τους διαβάσετε. Παράθεση .:C E S S N A:. http://www.alaskastock.com/Pix/302/FP/302FP_DY0034_001_T.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorgis Δημ. June 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2008 Παίδες εγώ υπολογίζω στην ξεφτίλα 16900 μόρια.Η σχόλη που με ενδιαφέρει είναι η ΣΤΥΑ.Επειδή ανήκω σε ειδική κατηγορία τα μόρια το 2007 ήταν 14598.Επειδή είναι σίγουρο ότι όλες οι στρατιωτικές θα ανεβούν τι πιστεύεται μπορεί να έχουμε άνοδο πάνω από 2000-2100 μόρια στην ειδική κατηγορία και να την χάσω?Έχει κανείς περάσει σε αυτήν την σχολή να μου πει εντυπώσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. June 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2008 εάν σας ενδιαφέρει κάποιο άρθρο σχετικά με τις βάσεις....http://www.makthes.gr/index.php?name=News&file=article&sid=18387 Εγώ πιστεύω ότι και 2ο-4ο θα ανέβουν.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. June 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2008 Ρε θαναση, αυτη η σχολη κανει λιγο απ'ολα. Εχεις κοιταξει τι δικαιωματα εχει μετα; Ο ξαδερφος μου που ειναι στο πολυτεχνειο καμια 12αρια χρονια (διδακτωρικο κτλ) μου λεει μην τη δηλωσεις, αυτη η σχολη δεν ξερει γιατι υπαρχει, ή μαλλον υπαρχει για να δικαιολογουν τη θεση τους καποιοι καθηγητες. Οποτε φιλε που ενδιαφερεσαι για μαθηματικα ασ'τη καλυτερα, το μονο που κερδισεις ειναι γενικες γνωσεις (και ειδικες ισως) σε φυσικη, μαθηματικα κτλ χωρις να εχεις δικαιωματα ουσιαστικης εφαρμογης των γνωσεων που θα αποκτησεις. Υπαρχει και σε αλλα μερη της ελλαδας. Θοδωρη όπως σου ειπε και ο usak με αυτη τη σχολη μπορεις να εισαι και ενας απλος μαθηματικος-φυσικος αλλα και κατι παραπανω, αν παρει ειδικοτητα..εχω απαντησει και ποιο πριν που μπορει να εργαστει ενας αποφοιτος αυτης της σχολης Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
livtylerfan Δημ. June 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2008 Guys ακολουθήστε τη συμβουλή μου και δεν θα χασετε. Επιλέξτε σχολή εκτός των άλλων με βαση τα εξης 2 κριτηρια. 1.Αν η σχολή κανει μεταπτυχιακό που να σας ενδιαφέρει. 2.Αν σας αρεσει ενα τμημα για οποιοδήποτε λόγο. Ελπίζω να βοηθησα καποιους. Παράθεση >Αfternoon delight< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caramela21 Δημ. June 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2008 εάν σας ενδιαφέρει κάποιο άρθρο σχετικά με τις βάσεις....http://www.makthes.gr/index.php?name=News&file=article&sid=18387 να σας ρωτησω κατι παιδια? αν οντως αυξηθουν οι βασεις στο 1ο πεδιο και μειωθουν στο 2ο, τοτε πως θα κυμανθει η βαση σε μια σχολη που ανηκει και στα δυο αυτα πεδια(π.χ. παιδαγωγικο)? Παράθεση "We should all start to live before we get too old. Fear is stupid. So are regrets." - Marilyn Monroe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
livtylerfan Δημ. June 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2008 να σας ρωτησω κατι παιδια? αν οντως αυξηθουν οι βασεις στο 1ο πεδιο και μειωθουν στο 2ο, τοτε πως θα κυμανθει η βαση σε μια σχολη που ανηκει και στα δυο αυτα πεδια(π.χ. παιδαγωγικο)? Aναλογα απο ποιο απο τα δύο πεδία προέρχονται οι περισσότεροι που μπαινουν. Και νομίζω είναι το 1το. Ποιανουν περισσότερα μόρια απο το 1το. Να το υπολογιζεις με βαση τις αλλαγες στο 1το. Παράθεση >Αfternoon delight< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts