THEO_LEGEND Δημ. May 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 νομίζω ότι τώρα που πήρα στα χέρια μου το 'δελτίο μαθητή' αρχίζω να συνειδητοποιώ ότι δίνω πανελλήνιες :lol: Eνας φιλος μου εχει ηδη 2 στα χερια του και πηρε το τριτο σημερα..:X Κανει συλλογη:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sugz Δημ. May 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 Eνας φιλος μου εχει ηδη 2 στα χερια του και πηρε το τριτο σημερα..:X Κανει συλλογη:p αυτός έχει συνειδητοποιήσει ότι δίνει πανελλήνιες....εδώ και 3 χρόνια:lol: Παράθεση P!nk it Up... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. May 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 αυτός έχει συνειδητοποιήσει ότι δίνει πανελλήνιες....εδώ και 3 χρόνια:lol: Παντως χωρις πλακα,,αν δεν εχουμε αγχος θα τα παμε παρα πολυ καλυτερα,,, απλα να παμε να γραψουμε σα να προσπαθησουμε να λυσουμε τις ασκησεις και να γραψουμε γενικα τι ξερουμε αλλα για μας, δηλαδη να δουμε τις δυνατοτητες μας και να ξεχασουμε τα μορια και σχολες και ολα αυτα...:) ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ!!!!!!!!:D σε 5 μερες απο σημερα ξεκιναμε,,,αντε να ξεμπερδευουμε:happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. May 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 Mα καλα ο μονος αναισθητος ειμαι γω??Θυμαμαι οταν εδινα που μας λεγαν να μην εχουμε αγχος και τετοια αλλα εγω στα @@ μου.Ουτε μορια υπολογιζα ουτε προσπαθουσα να προβλεψω βασεις,ουτε τιποτα.Χαλαρα τελειως. Και μερικες συμβουλες.ΜΗΝ παρετε βιβλιο πριν πατε να γραψετε.Το βιβλιο θα κλεισει το προηγουμενο βραδυ το πολυ μεχρι τις 11.00.Οτι διαβασατε,διαβασατε αν το παρετε μαζι σας θα ξεχασετε και αυτα που ξερατε.Εκτος βεβαια αν το θελετε για σκονακι:p.Και κυριως τα αγορια μην εχετε επαφες με τις συμμαθητριες σας(εννοω να μην μιλατε μαζι τους στο προαυλιο),το μονο πραγμα που θα κανουν ειναι να μιλαν για το μαθημα,να κανει η καθεμια στην αλλη ερωτησεις που αφορουν το μαθημα,να ανακαλυπτουν ελειψεις και συνεχεια να λεν:Aχ τι θα γραψω,αχ θα βαλουν δυσκολα θεματα και το ενα και το αλλο.Ειναι πραγματικοι φορεις αγχους.Προς θεου κοριτσια δεν το λεω απο κακια αλλα ετσι ειστε οι περισσοτερες(υπαρχουν και εξαιρεσεις βεβαια). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_dimit Δημ. May 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 Eνας φιλος μου εχει ηδη 2 στα χερια του και πηρε το τριτο σημερα..:X Κανει συλλογη:p Πέραν των δύο φορών καταντά συνήθεια:lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_dimit Δημ. May 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 Παιδιά , βρήκα κάτι πολυ ενδιαφέρον στην εφημερίδα "ΤΑ ΝΕΑ" Μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ. Δίνει χρήσιμες συμβουλές διατροφής και πολλά άλλα. Ανάμεσα στα υπόλοιπα , κάνει λόγο για ΑΠΟΧΗ από Τηλεόραση , ίντερνετ , αλκόολ , πολλούς καφέδες , ξενύχτια , έντονη αθλητική δραστηριότητα και fast food. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poci Δημ. May 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 Πολύ καλό αυτό που βρήκες από τα νέα αλλα θα έπιανε αν κάποιος ρο έκανε καιρό μεσα σε δυο βδομαδες δε θα εχει και τόσο αποτέλεσμα.Αν αποβάλλετε το ανγχος θα δείτε τα πράγματα με πιο θετικό μάτι.!!!!ΟΙ ΧΥΜΟΙ όμως είναι απαραίτητοι ειδικά το πρωί όταν ξυπνατε:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabamarou Δημ. May 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 ti blakeia einai ayto sto rapidshare me ta gatakia dipla sta grammata....eleos na kanoume geometrikes analiseis gia na katalaboume ti grafei.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_dimit Δημ. May 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 Συγγνώμη για την ταλαιπωρία , το έβγαλα από το rapidshare προς αποφυγή ταλαιπωρίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasakis Δημ. May 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 Παιδιά καλησπέρα!καταρχήν καλή επιτυχία σε όσους ξεκινούν τις πανελλήνιες τη τρίτη!επειδή από οτι είδα επικρατεί αγχος μεγάλο έχω να σας Πω κάτι που ίσως σας καλμάρει λίγο.Έχω τελειώσει το σχολείο εδώ και 7 χρόνια και αποφάσισα να δώσω πανελλήνιες ξανά φέτος .Όπως καταλαβαίνεται είναι πολύ δύσκολο αυτό και προυποθέτει ένα μεγάλο αγώνα.Όταν έχεις αφήσει το σχολείο τόσο καιρό δύσκολα ξαναμπαίνεις σε αυτή τη διαδικασία.Οι εξετάσεις αυτές δε θέλουν αγχος γιατί μπορεί να σας αποβεί μοιραίο.Και να μην γνωρίζετε κάτι εκείνη την ώρα αν ηρεμίσετε όλο και κάτι θα σας έρθει.Προς θεού δε πάμε αδιάβαστοι αλλά όταν είμαστε ήρεμοι προσεγγίζουμε τα θέματα καλύτερα.Και μια συμβουλή.Δε κρίνεστε για κάτι ,κάνετε κάτι για τον εαυτό σας και δώστε τα όλα.Η ζωή είναι μπροστά και η φοιτητική ζωή είναι ένα όνειρο! Να είστε σίγουροι:) πολύς κόσμος αποφασίζει να δώσει πανελλήνιες αρκετά χρόνια μετά το λύκειο και πετυχαίνει... το διαπίστωσα κ εγώ...καλή επιτυχία!!! σε όλους!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pet120991 Δημ. May 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 Καλή επιτυχία σε όλουs!!! Άντε,του χρόνου παίρνουμε εμείs σειρά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo123 Δημ. May 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 εγω ενα θα πω..πηγαινετε να γραψετε οτι ξερετε&μην σκεφτεστε βαθμους,αν θα περασετε&αλλες τετοιες μ@-λ@-κιες!οτι εμαθες,εμαθες,οτι ξερεις θα γραψεις..ΤΕΛΟΣ:D!απολαυστε την ζωη:happy::dance:!καλη επιτυχια σε ολους&σε ολες...:):tease::p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsintsIgnis Δημ. May 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2008 πφφφφφφφφφφφφ... :worry: Δε φεύγει με τίποτα το γ*****ο το άγχος! :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phaethon Δημ. May 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2008 Καλη επιτυχια σε ολους!!!!!!!!! Και να ξερετε οτι το αγχος με το που θα σας δωσουν το γραπτο θα φυγει;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_dimit Δημ. May 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2008 Για να λέμε την αλήθεια , όταν θα σας πουν "Παιδιά ήρθαν τα θέματα" θα σας κοπούν το πόδια! Αλλά μέτα όλα ΟΚ:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgentCain Δημ. May 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2008 Για να λέμε την αλήθεια , όταν θα σας πουν "Παιδιά ήρθαν τα θέματα" θα σας κοπούν το πόδια! Αλλά μέτα όλα ΟΚ:) Τότε οι επιτηρητές σας λένε να καθίσετε στις θέσεις σας και μετά επικρατεί νεκρική σιγή...:lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Thessaloniki's Wireless Metropolitan Network member a.k.a. TWMN community Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. May 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2008 Ρε παιδια εγω πως γινεται να μην εχω καθολου αγχος?? Μηπως γιατι ξερω οτι δεν θα περασω πουθενα!! Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_dimit Δημ. May 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2008 ή είσαι αναίσθητος λολ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsintsIgnis Δημ. May 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2008 εγώ πάλι πως γίνεται να έχω πάντα άγχος; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. May 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2008 Ρε παιδια εγω πως γινεται να μην εχω καθολου αγχος?? Μηπως γιατι ξερω οτι δεν θα περασω πουθενα!! Μην ανησυχείς.Ούτε και εγώ έχω άγχος.όχι επειδή πιστεύω ότι δε θα πάω καλά αλλά ούτε και γιατί πιστεύω ότι θα πάω τέλεια.Απλώς δεν έχω:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. May 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2008 Μην ανησυχείς.Ούτε και εγώ έχω άγχος.όχι επειδή πιστεύω ότι δε θα πάω καλά αλλά ούτε και γιατί πιστεύω ότι θα πάω τέλεια.Απλώς δεν έχω:O Επίσης. Κουράστηκα να αγχώνομαι και να σκίζομαι στο διάβασμα. Διαβάζω με μέτρο και βλέπω ότι τα ξέρω. Όχι τέλεια αλλά τα ξέρω. Κάτι θα κάνουμε, μην ανησυχείτε. Ίσα ίσα αν είμαστε ψύχραιμοι τα αντιμετωπίζουμε καλύτερα τα θέματα και απο κει που δεν ξέρουμε τίποτα γράφουμε μια χαρά. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babisg Δημ. May 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2008 Μπορείτε να βρείτε θα θέματα της ΟΕΦΕ 2008 εδώ και της ΟΕΦΕ παλαιότερων ετών εδώ Καλή επιτυχία παιδιά. Ο Θεός να σας δίνει δύναμη και καθαρό μυαλό για να πετύχετε το καλύτερο :). Παράθεση Του Θεού να γίνεται :!: e-Κιμωλία...εργαλείο εκπαίδευσης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Z3_POWER Δημ. May 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2008 Μπραβο φιλε,πολυ χρησιμη σελιδα...αν και τωρα που ειδα τα θεματα αγχωθηκα παλι...ουφ...αντε 4 'βδομαδες εμειναν!!! Παράθεση BMW RULES Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 ή είσαι αναίσθητος λολ Η' απλως δεν τρελενομαι τοσο πολυ. Ξερω οτι δεν θα περασω και δεν με ενοχλει καθολου. Ολοι επιστημονες δλδ θα γινουν σ' αυτη τη χωρα?? Δεν το χω καταλαβει ποτε αυτο που συμβαινει.. Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 Μπραβο φιλε,πολυ χρησιμη σελιδα...αν και τωρα που ειδα τα θεματα αγχωθηκα παλι...ουφ...αντε 4 'βδομαδες εμειναν!!! Γιατί 4?Βάζεις και τις ενδοσχολικές? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts