Alex0077 Δημ. June 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2008 Na rwthsw kati? An grapseis 10/20 st eidiko ma8hma me varythta 2.0 posa moria pairneis? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
livtylerfan Δημ. June 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2008 συγκεκριμενα, ειμαι 150 μορια πανω, αλλα με αυτα που διαβασα αρχιζω και ανησυχω:lol: Eίσαι σε aποσταση ασφαλείας νομιζω 93% σιγουρη ε; ---- @caramela21 πηγες καλα ε? :O :X:geek::dance: Παράθεση >Αfternoon delight< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
met0511 Δημ. June 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2008 @met με τις εκτιμ. καθημ. περνας; για πες μου... Κορ. αν θελετε τη γνωμη μου η καθημ. ειναι πολυ εντος στις εκτιμησεις οποτε αν ειστε απο 50 μορια κάτω απο την αντιστ. εκτιμηση να αρχισετε να περιμενετε οτι θα ειναι δυσκολο μεν , πιθανο δε. ναι η καθημερινη διχνει ανοδο 177 μορια ...περναω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caramela21 Δημ. June 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2008 Eίσαι σε aποσταση ασφαλείας νομιζω 93% σιγουρη ε; ---- @caramela21 πηγες καλα ε? :O :X:geek::dance: 93% ε, λες? μακαρι:) τα πηγα πολυ καλυτερα απ'οτι νομιζα, 18851 σε 2,4 και 18977 στο 5 αντε, να δουμε...:shifty: Παράθεση "We should all start to live before we get too old. Fear is stupid. So are regrets." - Marilyn Monroe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caramela21 Δημ. June 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2008 Na rwthsw kati? An grapseis 10/20 st eidiko ma8hma me varythta 2.0 posa moria pairneis? ειδικο μαθημα ειναι και το σχεδιο? στο σχεδιο νομιζω ο,τι γραψεις πολλαπλασιαζεται επι 100, π.χ γραφεις 14, τα μορια ειναι 14x100=1400 δεν ξερω ομως αν αυτο ισχυει και στις ξενες γλωσσες...:( Παράθεση "We should all start to live before we get too old. Fear is stupid. So are regrets." - Marilyn Monroe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gavronikos Δημ. June 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2008 Τα αποτελέσματα των πανελληνίων των παιδιών από ΤΕΕ θα βγούν από δευτέρα 7 Ιουλίου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Z3_POWER Δημ. June 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2008 Που το εμαθες αυτο φιλε...εγω ηξερα οτι θα εβγαιναν αυτη! Παράθεση BMW RULES Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. June 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2008 και εγω για δευτερα στισ 7 εχω ακουσει... Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. June 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2008 telika, μεσω του ypepth.gr δε μπορεις να δεις τους βαθμους σου; ή τζαμπα ανακοινωθηκε κατι τετοιο; να προσεχετε τις επιλογες σας, κ να επιλεξετε σχολες που σας αρεσουν Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ouagantougou Δημ. June 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2008 telika, μεσω του ypepth.gr δε μπορεις να δεις τους βαθμους σου; ή τζαμπα ανακοινωθηκε κατι τετοιο; Ontos paidia.Exei mathei kaneis ti paizei me to site tou upourgeiou?? Παράθεση Burn the rubber, not your soul... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
livtylerfan Δημ. June 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2008 telika, μεσω του ypepth.gr δε μπορεις να δεις τους βαθμους σου; ή τζαμπα ανακοινωθηκε κατι τετοιο; να προσεχετε τις επιλογες σας, κ να επιλεξετε σχολες που σας αρεσουν Θα με τρελανετε τώρα ρε παιδιά; Τι το θελετε αυτο; :lol::p :) Παράθεση >Αfternoon delight< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hack_maniac Δημ. June 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2008 παιδια καλησπερα!!!Θελω να σας κανω μια ερωτηση γιατι ειμαι σε τεραστιο διλλημα...λοιπον εχω βγαλει 16700 2ο,4ο και 17100 στο 3ο...Απ'την αρχη της χρονιας ηθελα να περασω φυσικο στα Γιαννενα κι απ'οτι φαινεται το πιανω...βρηκα ομως μια σχολη που απ'οτι μ ειπαν εχει περισσοτερες επαγγελματικες προοπτικες και εχει μεσα αρκετη φυσικη...ειναι το τμημα της επιστημης των υλικων στο πανεπιστημιο της Πατρας...επισης εχω υποψιν μ και τα τει φυσικοθεραπειας και λογοθεραπειας...τι να κανω???:blink::blink::blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
usak Δημ. June 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2008 Την σεμφε εμπ την εχεις ακουστα? Στειλε πμ αν θελεις πληροφοριες... Παράθεση .:C E S S N A:. http://www.alaskastock.com/Pix/302/FP/302FP_DY0034_001_T.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. June 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2008 Φυσικο στα Γιαννενα ειναι ΑΡΚΕΤΑ απαιτητικη σχολη και δεν θα περασεις καλα εκει μεσα :p ΣΕΜΦΕ ειναι καπως διαφορετικα τα πραγματα..ειναι μπερδεμενη σχολη, ασχολειται με 2-3 αντικειμενα ταυτοχρονα :P το καλυτερο που εχεις να κανεις εσυ και ολοι σας ειναι να κατεβαζετε τους οδηγους σπουδων απο το σαιτ των σχολων και να συγκρινετε μαθηματα/κατευθυνσεις ωστε να βρειτε αυτο που σας ταιριαζει Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hack_maniac Δημ. June 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2008 Δε νομιζω να ειναι πιο δυσκολο απο το φυσικο Πατρων(χωρις να ειμαι σιγουρος κιολας...)!!Για το τμημα επιστημης των υλικων ξερει κανεις τπτ???Μπηκα στη σελιδα και ειδα πως ειναι αρκετα ενδιαφερον τμημα(συμφωνα με τα δικα μ στανταρ βεβαια) αλλα με προβληματιζει το γεγονος της αρκετα χαμηλης του βασης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. June 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2008 Θα με τρελανετε τώρα ρε παιδιά; Τι το θελετε αυτο; :lol::p :) αφου ανακοινωθηκε, θα πρεπει να υφισταται κ οχι να παραμενει αγνωστο. ειτε σου αρεσει εσενα ειτε οχι.;) ο κωδικος δοθηκε για αλλον λογο; Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. June 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2008 Παιδιά για μηχανογραφικά πότε σας είπανε?Εμείς είμαστε με άλλο ένα σχολείο που θα πάμε αυτή τη τετάρτη(3 ιουλίου) στη πυλαία για τα μηχανογραφικά.Δυο σχολεία θα μαζευτούμε πολλοί:lost: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gavronikos Δημ. June 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2008 Που το εμαθες αυτο φιλε...εγω ηξερα οτι θα εβγαιναν αυτη! Από τον σημερινό Ελεύθερο Τύπο.Έχει μια σελίδα και λέει πότε θα ανακοινωθούν.Άντε καλή μας επιτυχία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
usak Δημ. June 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2008 ΣΕΜΦΕ ειναι καπως διαφορετικα τα πραγματα..ειναι μπερδεμενη σχολη, ασχολειται με 2-3 αντικειμενα ταυτοχρονα :P Χμμ, και ποια ειναι αυτα τα 2-3 αντικειμενα που δεν τα ξερω ενω ειμαι στην σεμφε? :blink: hack σου εστειλα πμ... Παράθεση .:C E S S N A:. http://www.alaskastock.com/Pix/302/FP/302FP_DY0034_001_T.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. June 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2008 ειδικο μαθημα ειναι και το σχεδιο? στο σχεδιο νομιζω ο,τι γραψεις πολλαπλασιαζεται επι 100, π.χ γραφεις 14, τα μορια ειναι 14x100=1400 δεν ξερω ομως αν αυτο ισχυει και στις ξενες γλωσσες...:( Me kati programmata eida oti einai 2000 moria panw... Ta agglika exoun sintelesti varititas 2.0... Kai t sxedio toso exei? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. June 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2008 Παιδιά για μηχανογραφικά πότε σας είπανε?Εμείς είμαστε με άλλο ένα σχολείο που θα πάμε αυτή τη τετάρτη(3 ιουλίου) στη πυλαία για τα μηχανογραφικά.Δυο σχολεία θα μαζευτούμε πολλοί:lost: Emeis 8a pame tn Pempth stis 4 Iouliou stis 11 t prwi (meta apo tous 8rakomakedones) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hack_maniac Δημ. June 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2008 Παιδια αν καποιος ξερει για το τμημα επιστημης των υλικων ας μ πει γτ. την Παρασκευη παραδιδουμε μηχανογραφικα και τα εχω παιξει ειλικρινα...πολυ μπερδεμα:wacko::wacko::wacko:!!Και το φυσικο και το τμημα επιστημης των υλικων εχουν αρκετη φυσικη δωξα τω θεω!!Αξιζει ομως να επιλεξω το 1ο αντι του 2ου??Η με το 2ο εχω μεγαλυτερες πιθανοτητες επαγγελματικης αποκαταστασης?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. June 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2008 Παιδια αν καποιος ξερει για το τμημα επιστημης των υλικων ας μ πει γτ. την Παρασκευη παραδιδουμε μηχανογραφικα και τα εχω παιξει ειλικρινα...πολυ μπερδεμα:wacko::wacko::wacko:!!Και το φυσικο και το τμημα επιστημης των υλικων εχου αρκετη φυσικη δωξα τω θεω!!Αξιζει ομως να επιλεξω το 1ο αντι του 2ου?? Psaxe sta site twn panepisthmiwn na deis ti ma8hmata kanoun kai o,ti s aresei pio pl epelexe... to Fysiko isws na einai ligo pio dyskolo na t teleiwseis. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hack_maniac Δημ. June 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2008 Psaxe sta site twn panepisthmiwn na deis ti ma8hmata kanoun kai o,ti s aresei pio pl epelexe... to Fysiko isws na einai ligo pio dyskolo na t teleiwseis. Τα εχω ψαξει και με ενδιαφερουν και τα 2!!:p:pΑπλα το τμημα επιστημης των υλικων δινει εμφαση στην εξιδικευση γυρω απο τα υλικα ενω το φυσικο γενικα γυρω απο τα φυσικα φαινομενα...Μ εχουν πει οτι το 1ο εχει περισσοτερες δυνατοτητες επαγγελματικης αποκαταστασης αλλα δεν ξερω αν μπορω να βασιστω πανω σ'αυτο γιατι δεν γνωριζω αν ειναι "καλη" αυτη η εξιδικευση σε προπτυχιακο επιπεδο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
livtylerfan Δημ. June 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2008 Παιδια αν καποιος ξερει για το τμημα επιστημης των υλικων ας μ πει γτ. την Παρασκευη παραδιδουμε μηχανογραφικα και τα εχω παιξει ειλικρινα...πολυ μπερδεμα:wacko::wacko::wacko:!!Και το φυσικο και το τμημα επιστημης των υλικων εχουν αρκετη φυσικη δωξα τω θεω!!Αξιζει ομως να επιλεξω το 1ο αντι του 2ου??Η με το 2ο εχω μεγαλυτερες πιθανοτητες επαγγελματικης αποκαταστασης?? Aκου γιατι ξερω πανω κατω. 1. Το φυσικο είναι ειναι τμημα γενικο κατα βαση. 2.=> θα χρειαστεις μετ/κο. 3.με πτ. φυσικου μετ/κο κανεις σε απειρους τομεις. 4.Τωρα κατι πιο ειδικο για τη σχολη. Καθε φυσικο εχει μια ιδιαιτερη αναπτυξη-ενασχοληση με ενα ιδιαιτερο τομεα που θα το τσεκαρεις απο τα δικα του μετ/κα. 5.Η πλεον δημοφιλης 'επαγγελματικη κατευθυνση' στο φυσ. αθηνας ξερω ότι είναι τα ηλεκτρονικα. ( δεν ξερω αν ισχυει εξισου στα ιωανν.) 6.Αν εισαι σιγουρος για την επαγγ. κατ. που λες στην επιστημη υλικων πηγαινε. 7.Στη θεση σου αντι για φυσικο θα προτιμουσα γεωλογια. Αλλα γουστα ειναι αυτα. Συμπερασμα. 1.Για την επιστημη υλικων που λες δεν εχω προσωπικα αποψη περι επαγγελμ. αποκ. 2.Το φυσικο ειναι 100% οτι πρεπει αν δεν ξερεις τι ακριβως σου αρεσει. 3.Παιζει επισης μεγαλο ρολο η ποιοτητα του εκει φυσικου. 4.Το φυσικο εχει μερικα πολυ απαιτιτικα μαθηματα , και πρεπει να εχεις το καταλληλο feeling , του αντικειμενου που μαλλον το εχεις. 5.Στο φυσικο να εισαι 90% σιγουρος οτι το πτυχιο δεν φτανει. >οπως και στις περυσσοτερες σχολες. 6.Το φυσικο ειναι 10 ή 100 φορες πανω απο αποψη ενδιαφεροντος του αντικειμενου. ( προσωπ. αποψη) Εν τελη. α.Τα τμηματα που μαθαινεις κατι συγκεκριμενο ειναι για αυτους που ξερουν πως να εκμεταλευτουν το αντικειμενο. ή υποψιάζονται πως. β.Τα πιο γενικα ειναι οταν δεν εισαι σιγουρος αλλα εχεις δυνατοτητα επιλογης αργοτερα. Γνωμη μου: Oι σχολες στην α περιπτωση ειναι καλύτερες αρκει να ξερεις η να υποψιαζεσε προς τα που πας => τσεκαρε και την σχολη που λες επαγγελμ. δικαιωμ. κτλ. Οι σχολες στη β. περιπτωση θελουν καλυτερα μυαλα , και περισσοτερο ψαξιμο. -----αν σε βοηθησα ΟΚ. αλλιως ρωτα // :shifty: Παράθεση >Αfternoon delight< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts