leo123 Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 Η' απλως δεν τρελενομαι τοσο πολυ. Ξερω οτι δεν θα περασω και δεν με ενοχλει καθολου. Ολοι επιστημονες δλδ θα γινουν σ' αυτη τη χωρα?? Δεν το χω καταλαβει ποτε αυτο που συμβαινει.. θα συμφωνησω μαζι σου,&εγω ετσι σκεφτομουν!αλλα αν δεν εχεις απο πισω την δουλεια του πατερα σου που φυσικα θα την επερνες&παραλληλα δεν γουσταρεις να δουλεψεις σε οικοδομη τοτε τι δουλεια θα κανεις?σερβιτορος&ντελιβερας?:blink: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgentCain Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 Η' απλως δεν τρελενομαι τοσο πολυ. Ξερω οτι δεν θα περασω και δεν με ενοχλει καθολου. Ολοι επιστημονες δλδ θα γινουν σ' αυτη τη χωρα?? Δεν το χω καταλαβει ποτε αυτο που συμβαινει.. Ο στόχος δεν είναι να περάσεις σε μια σχολή, όπως θα έπρεπε να είχατε καταλάβει μέχρι τώρα. Ο στόχος είναι να τελειώσεις το λύκειο με ένα εξαιρετικό απολυτήριο. Πανελλήνιες ξαναδίνεις δεν είναι εκεί το πρόβλημα. Γιαυτό όταν τελειώσετε τις πανελλήνιες μην επαναπαύεστε, πρέπει να δώσετε και τα μαθήματα του σχολείου. Τα θέματα των ενδοσχολικών θα είναι εύκολα, η ύλη μικρή. Μην αφήσετε να φύγει μια ευκαιρία να πάρετε ένα καλό απολυτήριο. Αν σκοπεύατε να δώσετε κάποτε ένα μάθημα μέχρι το τέλος της ώρα, αυτή είναι η στιγμή που περιμένατε. Το απολυτήριο θα σας ακολουθεί συνέχεια. Στο εξωτερικό να πάτε για σπουδές απολυτήριο θα ζητήσουν Μην κάνετε λοιπόν τη βλακεία να φεύγετε νωρίς από τα ενδοσχολικά επειδή θέλετε να πάτε για καφέ. Θα τελειώσουν όλες οι εξετάσεις και μετά έχετε ένα πολύυυ μεγάλο καλοκαίρι...:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Thessaloniki's Wireless Metropolitan Network member a.k.a. TWMN community Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Z3_POWER Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 Γιατί 4?Βάζεις και τις ενδοσχολικές? Οχι,απλα εγω ειμαι στα ΤΕΕ,τοσος χρονος μενει μεχρι τις δικες μας...:) Παράθεση BMW RULES Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 Δεν ξερω αν ειδατε την ανακοινωση του υπουργου εχθες... Καταργουνται οι πανελλαδικες και θα μπαινουν στα πανεπιστημια ετσι,χωρις εξετασεις, με την προυποθεση οτι θα κανουν 4 χρονια στο λυκειο:rolleyes: Υ.Γ.: δυστηχως εμεις θα δωσουμε κανονικα φετος:mad: ελεος τοσο καιρο δεν μπορουσαν να το κανουν;;;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_dimit Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 λάθος κατάλαβες είναι 4 χρόνια και μετά οι εξετάσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 λάθος κατάλαβες είναι 4 χρόνια και μετά οι εξετάσεις! Ναι λαθος,,εχεις δικιο,,, αλλα επισης μπορει να εχουμε και ιδιωτικα και δημοσια πανεπιστημια στην Ελλαδα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 Σχετικα με το θεμα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 Τι 8έμα λέτε να πέσει στην Έκθεση την Τρίτη και στ ΑΟΔΕ? Ξέρετε τίποτα ΣΟΣ ??:O:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 Τι 8έμα λέτε να πέσει στην Έκθεση την Τρίτη και στ ΑΟΔΕ? Ξέρετε τίποτα ΣΟΣ ??:O:O Δεν μπορεις να προβλεψεις και με ευκολια,,ειδικα στην εκθεση,,,:cry: εκθεση κοιτα να πιασεις ενα 7 στα 20 απο τη θεωρια και μετα οτι σε φωτισει ο θεος... ααα και χαλαρα,,,πες οταν ειναι η ωρα, θα γραψω το ποιο ωραιο κειμενο.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piter_stailad Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 Κι εγώ δίνω, αν και δεν είμαι καθόλου αγχωμένος όσο εσείς! Η σχολή που με ενδιαφέρει δεν υπάρχει αυτούσια σε ΑΕΙ οπότε θα κοιτάξω για ΙΕΚ από τον ερχόμενο Σεπτέμβρη. Σχετικά με το άγχος (σας), σίγουρα εξαρτάται από το τι διάβασμα έχετε κάνει-κάνετε. Μαθητής σίγουρος για τον εαυτό του, αισιόδοξος, που αφιερώνει 3-4 ώρες την ημέρα στο διάβασμα (έχοντας εκεί το μυαλό του) και που όλη τη χρονιά ενδιαφερόταν μετρίως, δεν μπορεί παρά να έχει αποβάλλει κάθε είδους άγχος. Ένας μαθητής, ο οποίος ήταν όλη τη χρονιά αδιάφορος απέναντι στο σχολείο και πήγαινε φροντιστήριο μόνο για τον χαβαλέ ή μάλλον....το φροντιστήριο ήταν η μοναδική αφορμή να διαβάσει (δηλαδή σαν εμένα, με τη διαφορά ότι εγώ δεν νοιάζομαι να περάσω σε ΑΕΙ), θα είναι συνεχώς αγχωμένος με αποτέλεσμα την ώρα των εξετάσεων να ξεχάσει και τα λιγοστά που ενδεχομένως έχει αποκομίσει. Δεν συζητάω για τα άτομα που δεν σηκώνουν κεφάλι από το βιβλίο, είναι οι τελευταίοι που δικαιολογείται το άγχος τους (τι να πούμε κι εμείς...:lol: ). Προσωπικά, όσες φορές κάθομαι με σχολικό βιβλίο μπροστά μου, άθελά μου, το μυαλό μου δεν είναι ποτέ εκεί. Τη μια θα κοιτάξω το κινητό ή το pc, την άλλη θα παρασυρθώ από τον ήλιο και θα σκεφτώ: "Γιατί να μην πάω για καφεδάκι/βόλτα για μισή ωρίτσα...για λίγο, και μόλις επιστρέψω, διάβασμα". Δυστυχώς εκείνη η μισή ωρίτσα μετατρέπεται σε δύωρο/τρίωρο και φυσικά η επιστροφή στο σπίτι δεν συνεπάγεται του διαβάσματος, αλλά του chat..:lol::lol: Για να μην δώσω την εντύπωση του απαισιόδοξου, είμαι απ' αυτούς που υποστηρίζουν φανατικά (και το λέω εκ πείρας) ότι η ύλη ενός βιβλίου, θεωρητικού κυρίως, βγαίνει και σε μία μέρα! Άρα λοιπόν, ακόμα δεν χάθηκε τίποτα. Υπομονή να έχετε:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sugz Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 Κι εγώ δίνω, αν και δεν είμαι καθόλου αγχωμένος όσο εσείς! Η σχολή που με ενδιαφέρει δεν υπάρχει αυτούσια σε ΑΕΙ οπότε θα κοιτάξω για ΙΕΚ από τον ερχόμενο Σεπτέμβρη. Σχετικά με το άγχος (σας), σίγουρα εξαρτάται από το τι διάβασμα έχετε κάνει-κάνετε. Μαθητής σίγουρος για τον εαυτό του, αισιόδοξος, που αφιερώνει 3-4 ώρες την ημέρα στο διάβασμα (έχοντας εκεί το μυαλό του) και που όλη τη χρονιά ενδιαφερόταν μετρίως, δεν μπορεί παρά να έχει αποβάλλει κάθε είδους άγχος. τι 3-4 ώρες ρε φίλε...3-4 ώρες ούτε για μια ανάγνωση δε φτάνουν!ούτε με σιγουριά πρέπει να πηγαίνεις στις πανελλήνιες, ούτε με απαισιοδοξία!πας σοβαρός, δε συζητάς με άλλους γιατί σίγουρα θα σε αγχώσουν, και επιπλέον δε συζητάς με κανέναν πως έγραψες παρά μόνο με τον καθηγητή σου αν και μόνο αν αυτό είναι πολύ απαραίτητο!όπως και να το κάνουμε εμπειρία σε τέτοια θέματα κανείς στην ηλικία μας δεν έχει, και είμαι σίγουρη όλοι νιώθουνε μέσα τους ένα "φόβο". Προσωπικά προσπαθώ να μένω ήρεμη (τώρα να φανταστείτε βλέπω so you think you can dance. GO ZOE!!! :P), ότι είναι να γίνει θα γίνει και ότι έχω μάθει το έχω μάθει!κάνω τις επαναλήψεις μου και είμαι οκ! :D Παράθεση P!nk it Up... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostkan Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 Τι 8έμα λέτε να πέσει στην Έκθεση την Τρίτη και στ ΑΟΔΕ? Ξέρετε τίποτα ΣΟΣ ??:O:O Αν θεωρειτε βοηθεια, η καθηγητρια μας ειπε οτι φετος προεδρος της επιτροπης θα ειναι ο Μπαμπινιωτης. Αρα να περιμενουμε καμια γλωσσα...??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 τι 3-4 ώρες ρε φίλε...3-4 ώρες ούτε για μια ανάγνωση δε φτάνουν!ούτε με σιγουριά πρέπει να πηγαίνεις στις πανελλήνιες, ούτε με απαισιοδοξία!πας σοβαρός, δε συζητάς με άλλους γιατί σίγουρα θα σε αγχώσουν, και επιπλέον δε συζητάς με κανέναν πως έγραψες παρά μόνο με τον καθηγητή σου αν και μόνο αν αυτό είναι πολύ απαραίτητο!όπως και να το κάνουμε εμπειρία σε τέτοια θέματα κανείς στην ηλικία μας δεν έχει, και είμαι σίγουρη όλοι νιώθουνε μέσα τους ένα "φόβο". Προσωπικά προσπαθώ να μένω ήρεμη (τώρα να φανταστείτε βλέπω so you think you can dance. GO ZOE!!! :P), ότι είναι να γίνει θα γίνει και ότι έχω μάθει το έχω μάθει!κάνω τις επαναλήψεις μου και είμαι οκ! :D Γιατι να εχω φοβο;;;:) δεν υπαρχει λογος, κανενα φοβο δεν εχω.. ολα ειναι μια χαρα, θα διαβασω 12 ωρες καθε μαθημα και ειμαι οκ...θα παω χαλαρος (κανοντας χαβαλε στο προαυλιο) και θα γραψω αρκετα καλα(τουλαχιστο για μενα)....δεν θα κατσω ουτε στο ελαχιστο να αγχωθω για το κωλοσυστημα της παιδειας που εχουμε. να εισαι ηρεμη, δεν ειναι τιποτα οι πανελλαδικες,,(οπως οι εξετασεις του σχολειου,) μονο που γινεται τοσος ντορος γυρω απο το θεμα που πολλοι αγχονωνται χωρις να υπαρχει κανενας λογος,,θα μου πεις ο φοβος για το αγνωστο,,αλλα δεν ειναι αγνωστο,,καθε χρονο γραφαμε;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 Παιδια θέλετε να συνεργαστούμε να πάμε στο πανεπιστήμιο και να πουλάμε κουλούρια, ντόνατς και να κα8αρίζουμε τις σκάλες?? Αφου δεν 8α περάσουμε... :cry::cry: Εγώ 8α αναλάβω τα κουλούρια μην μου τα πάρει κανείς.. τον έφαγα... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 Παιδια θέλετε να συνεργαστούμε να πάμε στο πανεπιστήμιο και να πουλάμε κουλούρια, ντόνατς και να κα8αρίζουμε τις σκάλες?? Αφου δεν 8α περάσουμε... :cry::cry: Εγώ 8α αναλάβω τα κουλούρια μην μου τα πάρει κανείς.. τον έφαγα... :) :lol::lol: ΦΙΛΕ Alex0077, ΣΟΒΑΡΑ τωρα,,ακομα και τωρα να διαβασεις ενα 10+ θα το βγαλεις να περασεις σε καποιο καλο ΤΕΙ,,,γιατι δεν προσπαθεις;;; τουλαχιστο πες οτι κουραστηκες μονο για 2 βδομαδες και αν περασεις κιολας(που μπορεις πιστευω,ακομα και με κενα,οχι τραγικα ομως:p ) θα νιωθεις πολυ καλυτερα οτι καταφερες κατι σε πολυ λιγο χρονο:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 Με αοθ , αοδε και μα8ηματικα γενικής μόνο που διαβάζω περνάω? :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 Eνδιαφέρετε κανένας να πουλάμε του χρόνου κουλούρια και ντόνατς και καλαμπόκια καστανα κτλ του χρόνου έξω απο το πανέπιστήμιο? Ο τυχερός 8α σκουπίζει τις σκάλες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 Με αοθ , αοδε και μα8ηματικα γενικής μόνο που διαβάζω περνάω? :P ΜΕ ενα υπολογισμο μοριων που εκανα μπορεις με ΜΑΘ.ΚΑΤ 2:p φυσικ.κατ. 2:p προγραμματισμο 12 αοδε 14 εκθεση 11 μαθηματικα 13 αοθ 12 βγαζεις 10614 στο 5ο πεδιο και 8544 στο 3ο και 4ο με οι βαθμοι που εβαλα ειναι γελοιοι,,αν διαβασεις καλα αυτες τις μερες γραφεις πολυ ποιο πανω,,,ανετοτατα βγαζεις ενα 10;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostkan Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 THEO_LEGEND δωσε μου το κιν σου να σε παρω τηλεφωνο αυριο βραδυ και την Τριτη το πρωι να με ξεαγχωσεις! Καλα τα λες. Ηδη νιωθω καλυτερα! Αν θεωρειτε βοηθεια, η καθηγητρια μας ειπε οτι φετος προεδρος της επιτροπης θα ειναι ο Μπαμπινιωτης. Αρα να περιμενουμε καμια γλωσσα...??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 Προγραμματισμό γιατί 12? Τόσο εύκολο το 8εωρείς.. ΑΟΔΕ και ΑΟΘ πάντως 8α γράψω σίγουρα πάνω από 18.. Εσύ πόσο υπολογίζεις να βγάλεις?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 Προγραμματισμό γιατί 12? Τόσο εύκολο το 8εωρείς.. ΑΟΔΕ και ΑΟΘ πάντως 8α γράψω σίγουρα πάνω από 18.. Εσύ πόσο υπολογίζεις να βγάλεις?? Σου εβαλα 10 προγραμματισμο και 17 και 17 στα μαθηματικα και στο αοθ στα αλλα οπως ειναι ..και βγαζεις 12232 στο 5ο παιδιο και 9232 στο 4ο και 5ο.. ελεος δηλαδη ,,για την πλακα βγαζεις πανω απο 10000..:) kostkan εχεις pm:p Bρε παιδια οι βαθμοι μεχρι το 14-15 βγαινουν για την πλακα σχεδον,,αρκει να μην εχεις τρομερα κενα,,,, απο κει και πανω ειναι λιγο ποιο δυσκολα γιατι μπορει να χασεις 4000 μορια για πλακα,,κρινεσαι στις λεπτομερειες των μαθηματων και πρεπει να εχεις ξεψαχνισει το βιβλιο... Οσο για μενα θελω να βγαλω ενα 14700+ θελω ΤΕΙ μηχανολογιας Πειραια (13672 εχει αλλα θελω να βγαλω 1000 παραπανω γιατι θα ανεβει σιγουρα) αν δεν το πιασω θα παω στην πατρα ,λαρισσα κ.ο.κ. αλλα και καβαλα να παω μαλλον θα παω πειραια παλι λογο μετεγγραφης,,,αλλα εχω θα ηθελα να περασω κατευθειαν:D θα δουμε ομως,,,γιατι ολη τη χρονια δεν διαβαζα:) οσο για την εκθεση διαβαστε και κανα θεμα απο το ιντερνετ,,γενικα διαφορα κειμενα σχετικα με την υλη μας βεβαια...βοηθανε πολυ,, Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 Εγώ που είμαι τρίτεκνος ισχύει η μεταγραφή ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 Εγώ που είμαι τρίτεκνος ισχύει η μεταγραφή ε? Αν το ενα απο τα αδερφια ειναι πανω απο 26 ετων, ΟΧΙ δεν δικαιουσαι...:( Εμεις τρια ειμαστε και ο τριτος (ο μεγαλος ) ειναι 29 χρονων,,,αλλα εγω εχω βυσμα για την μετεγγραφη:D (γαρ Ελλαδας) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 Εγώ δικαιούμαι... ειναι 19 ο πιο μεγάλος :P καλό αυτό με την μεταγραφή.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 Αλλά τι να τ κάνω.. ξέρω ότι 8α πουλάω κουλούρια.. Αν δείτε κανέναν νέο στα παγκάκια μέσα στο κρύο έξω από το πανεπιστήμιο ρίχτε κανένα ευρώ... 8α είμαι εγώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts