Jump to content

Πανελλήνιες Εξετάσεις 2008

chrismd
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μακάρι να ειχα την δυνατότητα να γινόμουν και πάλι μαθητής της Α' ή Β' λυκείου... και για να παρω ενα απολ/ριο με μεγαλύτερο βαθμό και γιατι ολα αυτα μου λειπουν... μετα απο τις πανελλήνιες ερχονται τα ζόρια της ζωής :( .. σορρυ που σε ριχνω αλλα έτσι ειναι... οποτε τον όρο "καλοκαιράκι" που ειναι σε αμμεση συνδεση με "3 μηνες διακοπές"... ας το ξεχάσεις :)

μαθητης της α' ή β' λυκειου μακαρι να ξαναγινομουν&εγω!αλλα οχι της γ'!!!..ενταξει το ξερω οτι ερχονται τα ζορια της ζωης μετα το λυκειο αλλα δεν το εχω νιωσει ακομα να δω ποσο ζορια θα ειναι!οταν ερθει εκεινη η στιγμη θα σε ενημερωσω!το μονο που θελω αυτη την στιγμη ειναι να ερθει αυτο το καλοκαιρι που θα κανω ουτως η αλλως 3μηνες διακοπες!μπορει να ειναι οι τελευταιες μεγαλες μου διακοπες..αλλα οσο να ναι το μονο σιγουρο ειναι οτι μεχρι&τον σεπτεμβρη θα καθομαι!!!!...

[sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!!

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

μου θυμισες μια γνωστη που μου ελεγε (χωρις εγω ποτε να πω κατι)οταν ειμουν στο λυκειο "λιγο εμεινε...θα πας στο πανεπιστημιο και θα ξενοιασεις"

οταν ειμουν στο πανεπιστημιο μου ελεγε "λιγο εμεινε..θα τελειωσεις την σχολη σου και θα ξενοιασεις"

στο μαστερ ακουγα το "εεε,τελειωσες σχολειο,πανεπιστημιο...θα τελειωσεις το μαστερ και θα ξενοιασεις"

ΠΟΥΝΤΗ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ????

πιάστην και ριχτην ενα μπασαμάκι! :lol:

Σε όλα τα επίπεδα της ζωής μας θα αντιμετωπίζουμε διαφόρων ειδών προβλήματα!εγώ πάλι πιστεύω ότι χωρίς προβλήματα και δυσκολίες η ζωή θα ήταν ανιαρή:D οπότε ούτε γκρινιάζω τώρα που είμαι τρίτη λυκείου ούτε τίποτα...φυσικά και είναι δύσκολη χρονιά αλλά αν οργανώσεις σωστά τον χρόνο σου, δουλεύεις όταν είναι να δουλεύεις και έχεις την απαραίτητη ξέκουραση τότε όλα κυλάνε πολύ ομαλά!

εγω κουράστικα απο την ζωή μου απο τώρα! στα 20 παρακαλώ! διαβασμα για την σχολη, δουλειες εξωτερικές, δουλειες σε προσωπικες επιχειρησεις... βαλε μετα το θεμα οικογενεια που σε πριζουν και στο ριχνουν γονεις κοπελες κλπ... αστα... ΔΡΑΜΑ!

De thelo na sas ksafniaso, alla i proti frasi pou mas eipe o kathigitis sti sxoli mou sto 1o mathima itan oti: ''aftes oi diakopes pou kanate(iounios-oktovrios)meta to telos ton panellinion einai kai oi megaluteres se diarkeia pou kanate pote.Apo edo kai sto eksis den tha ksanaexete tin tixi na kanete tetoies diakopes''.To ksero mporei na fainetai ligo disaresto alla etsi einai.Giafto sas simvoulevo osous dinete fetos panellinies na xareite tis diakopes pou tha erthoun oso to dynaton kalutera!!!:)

Αυτο που θα ήθελα να μου πουν απο την 1η Λυκείου... (μου το παν αλλα δεν το καταλαβα μαλλον) ειναι... ΝΑ ΖΩ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ!

διχως την vodafone φυσικά:lol: ειμαστε και σε σχετικό φορουμ :lol:

μαθητης της α' ή β' λυκειου μακαρι να ξαναγινομουν&εγω!αλλα οχι της γ'!!!..ενταξει το ξερω οτι ερχονται τα ζορια της ζωης μετα το λυκειο αλλα δεν το εχω νιωσει ακομα να δω ποσο ζορια θα ειναι!οταν ερθει εκεινη η στιγμη θα σε ενημερωσω!το μονο που θελω αυτη την στιγμη ειναι να ερθει αυτο το καλοκαιρι που θα κανω ουτως η αλλως 3μηνες διακοπες!μπορει να ειναι οι τελευταιες μεγαλες μου διακοπες..αλλα οσο να ναι το μονο σιγουρο ειναι οτι μεχρι&τον σεπτεμβρη θα καθομαι!!!!...

Θα ήθελα Α' για να βγαλω ενα καλυτερο απολυτηριο. ασχετα που ειμαι στην σχολη που θελω... ενω κανω ταυτοχρονα και αυτο που ηθελα παντα. απλα ειναι και αυτο που λες... διακοπες! γιατι διχως αυτο δεν παιζει "ζωη". Ασχετα που στην ουσία η δικη μου σχολή ειναι... μονιμα διακοπές :lol::p

Ήδη νιώθω απαίσια, τώρα ξεκίνησα να διαβάζω... δεν γίνεται να το σώσω....

Θέλω και 16k μόρια, τρομάρα μου.

Του χρόνου πάλι. :(

Τι εννοεις τωρα αρχιζεις , δε διαβαζες καθολου?

Διάβαζα, αλλά 1 ώρα την ημέρα δεν λέει κάτι. Για παράδειγμα κάποια κεφάλαια τα ξέρω καλά, άλλα όχι.

Πήγαινα ανα τις μέρες, αν θυμόμουν διάβαζα παραπάνω και έλυνα και αρκετές ασκήσεις. Άλλοτε, απλά έβλεπα λίγο τι παίζει με το x,y μάθημα/κεφάλαιο.

Όπως μπορείς να φανταστείς, τα ΜαθηματικάΚ και η ΦυσικήΚ είναι το πρόβλημα μου.

Τώρα χτυπάω αρκετές ώρες διαβάσματος... μήπως γίνει κάτι.

Όπως και 'να 'χει δεν νομίζω να βγάλω τα μόρια που θέλω για να περάσω CS σε UNI, δεν θέλω πουθενά αλλού να πάω πραγματικά.

Διάβαζα, αλλά 1 ώρα την ημέρα δεν λέει κάτι. Για παράδειγμα κάποια κεφάλαια τα ξέρω καλά, άλλα όχι.

Πήγαινα ανα τις μέρες, αν θυμόμουν διάβαζα παραπάνω και έλυνα και αρκετές ασκήσεις. Άλλοτε, απλά έβλεπα λίγο τι παίζει με το x,y μάθημα/κεφάλαιο.

Όπως μπορείς να φανταστείς, τα ΜαθηματικάΚ και η ΦυσικήΚ είναι το πρόβλημα μου.

Τώρα χτυπάω αρκετές ώρες διαβάσματος... μήπως γίνει κάτι.

Όπως και 'να 'χει δεν νομίζω να βγάλω τα μόρια που θέλω για να περάσω CS σε UNI, δεν θέλω πουθενά αλλού να πάω πραγματικά.

ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ:D:)

ΜΗΝ ανησυχεις, εγω ξεκινησα αρχες μαρτιου να διαβαζω και δεν ειχα ανοιξει βιβλιο ολη τη χρονια, αλλα παρακολουθουσα στο σχολειο και στο φροντηστηριο και δεν εχανα την ''μπαλα''...

Κατι που κανω εγω και με βοηθαει ειναι να κανω ενα μαθημα τη βδομαδα,,,τωρα πχ διαβαζω να τελειωσω ολη τη φυσικη,,την αλλη βδομαδα μαθηματικα κ.ο.κ.

βεβαια τα πιανω και αμεσως, ειναι αναλογος τα ατομα...αλλα μην παρετεισαι... προλαβαινεις,,,εκτος αν εχεις παρα πολλα κενα απο αλλες ταξεις;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

ρε συ??τι ειναι αυτα που λες??να ξερεις οτι με αυτη τη λογικη δεν πας πουθενα...και μη νομιζεις οτι θα γινει κατι διαφορετικο του χρονου.. αν δεν το παρεις αποφαση οτι ειναι μια κρισιμη χρονια..κρισιμη για το μελλον σου..συνειδητοποιησαι το και μην τα παρατας λοιπον.εχεις καποιο στοχο ετσι δεν ειναι?παλεψε το οπως και οι περισσοτεροι,παλεψε το να ξεμπερδευεις.τιποτα δεν παει..μπορεις,απλα ξεκινα απο τωρα αλλα στρωσου για τα καλα κ μη σηκωσεις κεφαλι.τι εμεινε?2μηνες θα περασουν και μετα αραλικι!!!ΞΕΚΙΝΑ ΤΩΡΑΑΑ:).Τι κατευθυνση εισαι?

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ!ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.ΜΗΝ ΤΑ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΜΕΤΑΝΙΩΝΕΤΕ ΜΕΤΑ!ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ Η ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΖΩΗ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ!ΗΡΕΜΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ....ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΩΡΑ.ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ?2006Κ 2007?

θα θελες; :X

Μια χαρά είναι. Και στις χειρότερες σχολές να πας (από πλευράς φόρτου, πολυτεχνείο κτλ) πάλι χρόνο έχεις.

Αρκεί να είσαι καλός σε αυτό που κάνεις.

[sIGPIC][/sIGPIC]Thessaloniki's Wireless Metropolitan Network member

a.k.a. TWMN community

Μια χαρά είναι. Και στις χειρότερες σχολές να πας (από πλευράς φόρτου, πολυτεχνείο κτλ) πάλι χρόνο έχεις.

Αρκεί να είσαι καλός σε αυτό που κάνεις.

απο πλευρας περισσοτερου ελευθερου χρονου ναι. αλλα απο "ποιοτητα" ζωης (αγχος κλπ) τοτε δεν ξερω... δεν θελω να πω δλδ διοτι ξερω :)

φιλικα!

απο πλευρας περισσοτερου ελευθερου χρονου ναι. αλλα απο "ποιοτητα" ζωης (αγχος κλπ) τοτε δεν ξερω... δεν θελω να πω δλδ διοτι ξερω :)

φιλικα!

Αν δεν είχαμε ούτε αυτά, θα βαριόμασταν :p

δε νομίζεις? :lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]Thessaloniki's Wireless Metropolitan Network member

a.k.a. TWMN community

Αν δεν είχαμε ούτε αυτά, θα βαριόμασταν :p

δε νομίζεις? :lol:

ναι δν λεω. ασχετα που πολυ απο τον ελευθ. χρονο τον ξοδευεις σε δουλεια... (εργασια u know) :)

στο τει πειραια το τμημα μηχανολογιας λεει τιποτα?εχω ακουσει απλα οτι ειναι καλο...ξερει κανεις?
[sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!!

Ξέρει κανείς αν οι μεταγγραφές μεταξύ αντίστοιχων τμήματων επιτρέπονται μόνο για μεταγγραφή στο αντίστοιχο τμήμα της πόλης σου ή σε οποιδήποτε αντίστοιχο τμήμα?Πχ αν εγώ που είμαι από θεσσαλονίκη περάσω πολυτεχνείο στη πάτρα μπορώ να πάρω μεταγγραφή μόνο για το αντίστοιχο τμήμα στη θεσσαλονίκη ή και στην αθήνα?Ξέρει κανείς?

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ!ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.ΜΗΝ ΤΑ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΜΕΤΑΝΙΩΝΕΤΕ ΜΕΤΑ!ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ Η ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΖΩΗ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ!ΗΡΕΜΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ....ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΩΡΑ.ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ?2006Κ 2007?

Εγώ που έδωσα πέρυσι επαναληπτικές δεν βρήκα απαντήσεις πουθενά. Το δείγμα των υποψηφίων που δίνουν επαναληπτικές είναι τόσο μικρό οπότε κανείς δεν μπαίνει στον κόπο να κάτσει να λύσει τα θέματα και να τα δημοσιεύσει. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τις απαντήσεις από τα θέματα των ομογενών...

επαναληπτικες 2007.

http://www.kelafas.gr/Panellinies07/themata07_6.htm

για ψαχτε λιγο το site παιζει να εχει και του 2006....(παλαιοτερα τις ειχε θυμαμαι)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ξέρει κανείς αν οι μεταγγραφές μεταξύ αντίστοιχων τμήματων επιτρέπονται μόνο για μεταγγραφή στο αντίστοιχο τμήμα της πόλης σου ή σε οποιδήποτε αντίστοιχο τμήμα?Πχ αν εγώ που είμαι από θεσσαλονίκη περάσω πολυτεχνείο στη πάτρα μπορώ να πάρω μεταγγραφή μόνο για το αντίστοιχο τμήμα στη θεσσαλονίκη ή και στην αθήνα?Ξέρει κανείς?

Αν δικαιούσαι μετεγγραφή ΧΩΡΙΣ ποσοτικό περιορισμό , ΝΟΜΙΖΩ , μπορείς να πας όπου θέλεις!

Αν δικαιούσαι μετεγγραφή ΧΩΡΙΣ ποσοτικό περιορισμό , ΝΟΜΙΖΩ , μπορείς να πας όπου θέλεις!

Ευχαριστώ για την πληροφορία:)

ευχαριστώ πολυ για τις απαντήσεις σας!!!!!για τις απαντησεις επαναλ.θεματων βρηκα στον ΚΕΛΑΦΑ .ευχαριστώ πολυ πολυ πολυ πολυ.καλη επιτυχια........καλη δυναμη δηλαδη!!!κι εγω οταν εδινα ειχα πολυ αγχος.αλλα τελικα δεν εχει νοημα.το αποτελεσμα συνηθως εινα αρνητικο.βεβαια καποιους τους βοηθαει να αγχονωνται λιγο.τοτε παω πασο......

εγώ το μόνο που ξέρω είναι ότι ξεκινάμε 17 Μαΐου με Έκθεση όπως πάντα...

άντε να δούμε φέτος τι θέμα θα βάλει, γιατί περυσι μας έκαψε αυτή η έκθεση...:(

http://dl5.glitter-graphics.net/pub/1310/1310135q5fto1gp1w.gif