kotsianis7 Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 Το έχει η μητέρα μου και έχει πολύ καλής ποιότητας σήμα(κλασική Ericsson στους πομποδέκτες) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cassidy Δημ. January 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2009 Λέτε να το πάω για service δηλαδή; :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skoufina Δημ. January 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2009 Σκέφτομαι να αγοράσω το K660i, σε μαύρο+ροζ χρώμα, που είναι πολύ γυναικείο. Αυτό που με προβληματίζει όμως είναι τα πολύ μικρά του πλήκτρα, καθώς και αναφορές που γίνανε σε αγγλικά forums ότι το συγκεκριμένο κινητό κάποιες φορές αναβοσβήνει μόνο του και κάποιες φορές μπλοκάρει. Μπορεί κάποιος να μου πει αν όντως ισχύουν αυτά τα προβλήματα και γενικώς πόσο ευχαριστημένος είναι από το K660? Μήπως τελικά θα ήταν προτιμότερο να επιλέξω το K530 ή το V640? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cassidy Δημ. January 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2009 Σκέφτομαι να αγοράσω το K660i, σε μαύρο+ροζ χρώμα, που είναι πολύ γυναικείο. Αυτό που με προβληματίζει όμως είναι τα πολύ μικρά του πλήκτρα, καθώς και αναφορές που γίνανε σε αγγλικά forums ότι το συγκεκριμένο κινητό κάποιες φορές αναβοσβήνει μόνο του και κάποιες φορές μπλοκάρει. Μπορεί κάποιος να μου πει αν όντως ισχύουν αυτά τα προβλήματα και γενικώς πόσο ευχαριστημένος είναι από το K660? Μήπως τελικά θα ήταν προτιμότερο να επιλέξω το K530 ή το V640? Το μπλοκάρισμα μου συμβαίνει κάνα δυο φορές το μήνα. Χρειάζεται να αφαιρέσω μπαταρία για να επανέλθει, δεν κλείνει αλλιώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommis Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 ρε παιδεια δεν εχω ιδεα απο αυτο το τηλεφονο γινεται αναβαθμισει? Παράθεση TOMMIS RODOS ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 Λέτε να το πάω για service δηλαδή; :blink: Απλώς η Wind δεν πιάνει εκεί που είσαι γι'αυτό σου βγάζει το ''Εκτός λήψης''.Μπορεί οι φίλοι σου να έχουν κινητό με υψηλότερο SAR γι'αυτό και πιάνουν σήμα ή μπορεί να είναι σε άλλη εταιρεία κινητής τηλεφωνίας.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 Το SAR δεν έχει να κάνει με την ποιότητα λήψης,ειναι άσχετο εντελώς! Το μήνυμα Εκτός λήψης εμφανίζεται όταν δεν πιάνει κανένα δίκτυο στην περιοχή ή αν έχει κάποιο πρόβλημα η κάρτα SIM. Οπότε,πρώτα κάνουμε έλεγχο στην κάρτα SIM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kardoula Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 Σκέφτομαι να αγοράσω το K660i, σε μαύρο+ροζ χρώμα, που είναι πολύ γυναικείο. Αυτό που με προβληματίζει όμως είναι τα πολύ μικρά του πλήκτρα, καθώς και αναφορές που γίνανε σε αγγλικά forums ότι το συγκεκριμένο κινητό κάποιες φορές αναβοσβήνει μόνο του και κάποιες φορές μπλοκάρει. Μπορεί κάποιος να μου πει αν όντως ισχύουν αυτά τα προβλήματα και γενικώς πόσο ευχαριστημένος είναι από το K660? Μήπως τελικά θα ήταν προτιμότερο να επιλέξω το K530 ή το V640? Eγώ το έχω από τον Ιούνιο και είμαι πολύ ευχαριστημένη! Πολύ εμφανίσημο και στυλάτο(ειδικά για γυναίκες). Δεν μου έχει παρουσιάσει το παραμικρό πρόβλημα(σπάνια να κανει επανεκκίνηση μόνο του αλλα σε όλες τις συσκευές συμβαίνει). Τα πλήκτρα είναι μια χαρά, δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα. Παράθεση Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές! http://www.youtube.com/irinifitness Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts