Jump to content

Ασφάλεια και κόστος στάθμευσης στο Ελευθέριος Βενιζέλος

ioma
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ξερει κανεις ποσο ειναι το κοστος ανα ημερα στο parking μακρας διαρκειας στο Ελευθεριος Βενιζελος;

(Εχω βρει ενα τηλεφωνο αλλα δεν κανουν το κοπο να το σηκωσουν :mad:)

Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου

http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html

• Απαντήσεις 55
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

http://www.aia.gr/parkingcalculator.asp?pageid=1077&langid=2 :google:

Συμφωνα με αυτο, 12 ευρω ανα ημερα :)

Αλλα αν παρατηρησεις μειωνεται το κοστος οσο περισσοτερο το αφηνεις. Ριξε μια ματια κι εσυ ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εμεις οι βορειοι ειμαστε πιο πλουσιοι δηλαδη; Γιατι το parking στο Μακεδονια εχει 25 Ευρω/ημερα!!!

Εμεις οι βορειοι ειμαστε πιο πλουσιοι δηλαδη; Γιατι το parking στο Μακεδονια εχει 25 Ευρω/ημερα!!!

Ναι και εμενα μου εκανε εντυπωση γιατι καπου τοσο υπολογιζα οτι θα εχει και το Βενιζελος! Παντως η ιστοσελιδα αυτο λεει...!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Άσε με το Μακεδονία... Το άφησα για 1,5 ώρα (η πτήση που περίμενα είχε καθυστέρηση), και μου ζήτησαν 6€!!! Δεν παρέληψα να τους πω ότι μας γδέρνουνε, πλήρωσα και έφυγα. :(

Πιο ακριβά κι από Heathrow δηλαδή :X

http://www.aia.gr/parkingcalculator.asp?pageid=1077&langid=2 :google:

Συμφωνα με αυτο, 12 ευρω ανα ημερα :)

Αλλα αν παρατηρησεις μειωνεται το κοστος οσο περισσοτερο το αφηνεις. Ριξε μια ματια κι εσυ ;)

To googlarisa αλλλα δεν το βρηκα γιαυτο το ρωτησα εδω.Μαλλον αρχιζω να μην βλεπω καλα

Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου

http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html

To googlarisa αλλλα δεν το βρηκα γιαυτο το ρωτησα εδω.Μαλλον αρχιζω να μην βλεπω καλα

Δεν πειραζει. Γι' αυτο ειμαστε εδω, για να βοηθαμε ο ενας τον αλλο :)

Τα ίδια πλήρωσα και στο βενιζέλος :@

Μηπως εννοεις στο μικρης διαρκειας?

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 1 year later...
Αν παρκάρω για μία εβδομάδα (στο μακράς διαρκείας) στο Ελ. Βενιζέλος, πόσο ασφαλές είναι το αυτοκίνητό μου; Υπάρχει φύλαξη ή δεν έχουν καμία ευθύνη;

I can't tell you what the Cuore Sportivo is...

You have to see it for yourself.

Δε γνωρίζω αν υπάρχει φύλαξη ή όχι, το μόνο σίγουρο είναι ότι αν γίνει η στραβή αυτοί σίγουρα δεν αναλαμβάνουν καμία ευθύνη. Και αυτό είναι κάτι που θα έχεις αποδεχτεί αγοράζοντας το εισητήριο, αφού ταυτόχρονα αποδέχεσαι τους όρους που έχουν ορίσει (εκτός αν είναι καταχρηστικοί, αλλά δε νομίζω το "δεν αναλαμβάνουμε ευθύνη σε περίπτωση κλοπής" να είναι καταχρηστικό - με βάση τη λογική τουλάχιστον).

Φυσικα και ειναι καταχρηστικος ο συγκεκριμενος ορος. Αν ηταν δωρεαν η σταθμευση να το δεχτω, αλλα επι πληρωμη και δεν εχουν καμια ευθυνη; Απλα δεν παιζει.

Δεν είμαι σίγουρος - αν έχουν λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας (φύλαξη, κάμερες κτλ) και παρόλα αυτά συμβεί το ... κακό;

Δεν ξέρω πάντως τι ισχύει νομικά, αλλά και στην πράξη. :)

Έχει πάντως φύλακα για το μπες-βγες ή είναι αυτοματοποιημένα χωρίς έλεγχο;

Εχει δεν εχει φυλακα απο τη στιγμη που πληρωνεις εχουν ευθυνη κατα τη γνωμη μου. Το οτι λενε διαφορες βλακειες οτι δεν εχουν ευθυνη δεν εχει καμια μα καμια αξια σε ενα πιθανο δικαστηριο.

Σε αυτοματοποιημενα παρκινγκ δεν ειναι λιγακι δυσκολο να σου κλεψουν το αυτοκινητο απο τη στιγμη που θα εχεις το χαρτακι πανω σου και δεν θα μπορουν να βγουν;

Ναι 48 ευρώ είναι για μια εβδομάδα... Και ακριβό και τα γρατζουνίσματα από καθε άσχετο πάνε κ έρχονται.... Εγώ πάντα όμως συμπληρώνω ένα χαρτί παραπόνων που έχει... Κ μάλιστα πρόπερσι με είχαν καλέσει κ όλας μαζι με άλλους για να διατυπώσω αναλυτικότερα τα παραπονα που είχα... Καλο ειναι να το συμπληρώνεται αφου τα σκάτε...

Με λίγα λόγια τι μου προτείνετε για στάθμευση 10 περίπου ημερών; Σε γειτονιά της Φιλαδέλφειας ή στο μακράς διαρκείας του Ελ. Βενιζέλος; Τι είναι πιο ασφαλές;

Aν είναι να γίνει η στραβή θα γίνει (και vice versa). Οπότε άστο στο σπίτι κανενός γνωστού και πήγαινε με το Μετρό, να μην πληρώνεις και παρκινγκ κερατιάτικο.