ioma Δημοσιεύτηκε August 20, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 20, 2007 Ξερει κανεις ποσο ειναι το κοστος ανα ημερα στο parking μακρας διαρκειας στο Ελευθεριος Βενιζελος; (Εχω βρει ενα τηλεφωνο αλλα δεν κανουν το κοπο να το σηκωσουν :mad:) Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. August 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2007 http://www.aia.gr/parkingcalculator.asp?pageid=1077&langid=2 :google: Συμφωνα με αυτο, 12 ευρω ανα ημερα :) Αλλα αν παρατηρησεις μειωνεται το κοστος οσο περισσοτερο το αφηνεις. Ριξε μια ματια κι εσυ ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. August 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2007 Εμεις οι βορειοι ειμαστε πιο πλουσιοι δηλαδη; Γιατι το parking στο Μακεδονια εχει 25 Ευρω/ημερα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. August 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2007 Εμεις οι βορειοι ειμαστε πιο πλουσιοι δηλαδη; Γιατι το parking στο Μακεδονια εχει 25 Ευρω/ημερα!!! Ναι και εμενα μου εκανε εντυπωση γιατι καπου τοσο υπολογιζα οτι θα εχει και το Βενιζελος! Παντως η ιστοσελιδα αυτο λεει...! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. August 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2007 Άσε με το Μακεδονία... Το άφησα για 1,5 ώρα (η πτήση που περίμενα είχε καθυστέρηση), και μου ζήτησαν 6€!!! Δεν παρέληψα να τους πω ότι μας γδέρνουνε, πλήρωσα και έφυγα. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. August 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2007 Εμεις οι βορειοι ειμαστε πιο πλουσιοι δηλαδη; Γιατι το parking στο Μακεδονια εχει 25 Ευρω/ημερα!!! Πιο ακριβά κι από Heathrow δηλαδή :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hurin Δημ. August 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2007 Τα ίδια πλήρωσα και στο βενιζέλος :@ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. August 21, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2007 http://www.aia.gr/parkingcalculator.asp?pageid=1077&langid=2 :google: Συμφωνα με αυτο, 12 ευρω ανα ημερα :) Αλλα αν παρατηρησεις μειωνεται το κοστος οσο περισσοτερο το αφηνεις. Ριξε μια ματια κι εσυ ;) To googlarisa αλλλα δεν το βρηκα γιαυτο το ρωτησα εδω.Μαλλον αρχιζω να μην βλεπω καλα Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. August 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2007 To googlarisa αλλλα δεν το βρηκα γιαυτο το ρωτησα εδω.Μαλλον αρχιζω να μην βλεπω καλα Δεν πειραζει. Γι' αυτο ειμαστε εδω, για να βοηθαμε ο ενας τον αλλο :) Τα ίδια πλήρωσα και στο βενιζέλος :@ Μηπως εννοεις στο μικρης διαρκειας? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hurin Δημ. August 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2007 Μηπως εννοεις στο μικρης διαρκειας? Ναι, στο μικρής διαρκείας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. December 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2008 Αν παρκάρω για μία εβδομάδα (στο μακράς διαρκείας) στο Ελ. Βενιζέλος, πόσο ασφαλές είναι το αυτοκίνητό μου; Υπάρχει φύλαξη ή δεν έχουν καμία ευθύνη; Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. December 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2008 Δε γνωρίζω αν υπάρχει φύλαξη ή όχι, το μόνο σίγουρο είναι ότι αν γίνει η στραβή αυτοί σίγουρα δεν αναλαμβάνουν καμία ευθύνη. Και αυτό είναι κάτι που θα έχεις αποδεχτεί αγοράζοντας το εισητήριο, αφού ταυτόχρονα αποδέχεσαι τους όρους που έχουν ορίσει (εκτός αν είναι καταχρηστικοί, αλλά δε νομίζω το "δεν αναλαμβάνουμε ευθύνη σε περίπτωση κλοπής" να είναι καταχρηστικό - με βάση τη λογική τουλάχιστον). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. December 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2008 Φυσικα και ειναι καταχρηστικος ο συγκεκριμενος ορος. Αν ηταν δωρεαν η σταθμευση να το δεχτω, αλλα επι πληρωμη και δεν εχουν καμια ευθυνη; Απλα δεν παιζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. December 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2008 Δεν είμαι σίγουρος - αν έχουν λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας (φύλαξη, κάμερες κτλ) και παρόλα αυτά συμβεί το ... κακό; Δεν ξέρω πάντως τι ισχύει νομικά, αλλά και στην πράξη. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. December 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2008 Έχει πάντως φύλακα για το μπες-βγες ή είναι αυτοματοποιημένα χωρίς έλεγχο; Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. December 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2008 Αυτοματοποιημένο. Οσες φορές έχω πάει δεν υπάρχει φύλακας ούτε για δείγμα. Μιχάλης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. December 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2008 Εχει δεν εχει φυλακα απο τη στιγμη που πληρωνεις εχουν ευθυνη κατα τη γνωμη μου. Το οτι λενε διαφορες βλακειες οτι δεν εχουν ευθυνη δεν εχει καμια μα καμια αξια σε ενα πιθανο δικαστηριο. Σε αυτοματοποιημενα παρκινγκ δεν ειναι λιγακι δυσκολο να σου κλεψουν το αυτοκινητο απο τη στιγμη που θα εχεις το χαρτακι πανω σου και δεν θα μπορουν να βγουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. December 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2008 Μπορεί να μη στο κλέψουν,μπορεί να στο σπάσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis855 Δημ. December 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2008 αν θυμάμαι καλά, για μια βδομάδα πλήρωσα 48 ευρώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis855 Δημ. December 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2008 Μπορεί να μη στο κλέψουν,μπορεί να στο σπάσουν. η να στο χτυπήσουν , όπως εμένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIAVOLIN82 Δημ. December 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2008 Ναι 48 ευρώ είναι για μια εβδομάδα... Και ακριβό και τα γρατζουνίσματα από καθε άσχετο πάνε κ έρχονται.... Εγώ πάντα όμως συμπληρώνω ένα χαρτί παραπόνων που έχει... Κ μάλιστα πρόπερσι με είχαν καλέσει κ όλας μαζι με άλλους για να διατυπώσω αναλυτικότερα τα παραπονα που είχα... Καλο ειναι να το συμπληρώνεται αφου τα σκάτε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. December 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2008 Με λίγα λόγια τι μου προτείνετε για στάθμευση 10 περίπου ημερών; Σε γειτονιά της Φιλαδέλφειας ή στο μακράς διαρκείας του Ελ. Βενιζέλος; Τι είναι πιο ασφαλές; Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeverMind Δημ. December 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2008 Γιατι να μην το αφησεις σε μια γειτονια εφοσον εχεις την δυνατοτητα? :s :s :s Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. December 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2008 Το θέμα ασφάλειας σκέφτομαι... Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. December 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2008 Aν είναι να γίνει η στραβή θα γίνει (και vice versa). Οπότε άστο στο σπίτι κανενός γνωστού και πήγαινε με το Μετρό, να μην πληρώνεις και παρκινγκ κερατιάτικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts