tera78 Δημοσιεύτηκε August 20, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 20, 2007 Όπως λέει και το θέμα αφου αποφασισα laptop αυτοπαμε στα εξής. mouse ασυρματο αν γινεται οχι πολυ ακριβο ηχεια στο desktop έχω αυτα που συστεινονται ανεπιφυλακτα αν και λεω να δοκιμασω άλλα τωρα με τιμη =50 Ε και 2.1 , mousε θα ήθελα πρόταση και το βασικοτερο TV out που να παιζει στα vista και να μην μου παξει τα ωευρα (usb) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. August 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2007 Παρακαλώ ξαναγράψτο στα Ελληνικά γιατί δε νομίζω ότι καταλαβαίνει κανείς τι γράφεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tera78 Δημ. August 20, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2007 Έχεις δίκιο . Laptop αποφάσισα τον 6541 hp και ψάχνω για ένα tv- tuner που να είναι συμβατο με τα vista , ένα ποντικι ασύρματο και ηχεία. Τελικα τα ηχεία δεν τα θέλω 2.1 αλλα 2 ηχεία καλά και μικρα για να βολευουν στις μετακομίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts