pythagoras_7 Δημ. January 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2008 Φλάσαρε το με τα παλιά αρχεία που είχε. Πως να το φλασαρει κανεις με τα παλια αρχεια vf οταν δεν τα εχει? Και κατι ακομη.. τα αρχεια για φλασαρισμα που εχω βρει κι εγω μεχρι στιγμης ναι μεν σου βαζουν το μενου της Vodafone αλλα δεν ειναι οπως το κινητο αρχικα οταν το αγοραζει κανεις με το μενου της vodafone. Δηλαδη στα δυο κυρια πληκτρα (πρασινο κ κοκκινο) ολα καλα, αλλα με τα δυο πληκτρα (παυλες) πανω απο αυτα δεν υπαρχει το μενου (Μενου-Γραμμη Εργαλειων), παρα μονο αριστερα στο πληκτο μια εντολη "Ticker". Πρεπει να ειναι χαζος ο αλλος στη Vodafone για να μην ξεχωρισει οτι το κινητο που παει για service δεν ειναι πειραγμενο.. (εκτος κ αν ειναι.. τι να πω..) έχει δίκιο ο φιλος...:( Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. January 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2008 έχει δίκιο ο φιλος...:( ίσως αν γίνει μαι αναβάθμιση με το λογισμικό μέσα,λεει live!... εγώ είχα το κ810 κι το έκανα κ800 για να δω κάτι,και είχε πράγματι Ticker...Κάτι θα πρέπει να παίζει με το customize pack του κινητού,δεν εξηγείται αλλιώς...Και να σας πω και το αλλο...Αν το κινητο σβησει ξαφνικα και δεν ανοιγει και το συνδεσουν και δουν,θα λεει οτι το λογισμικο ειναι VFE_(1 ή 3)...Άρα,αφού δε θα ανοίγει δε θα δουν το Ticker... Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. January 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2008 ίσως αν γίνει μαι αναβάθμιση με το λογισμικό μέσα,λεει live!... εγώ είχα το κ810 κι το έκανα κ800 για να δω κάτι,και είχε πράγματι Ticker...Κάτι θα πρέπει να παίζει με το customize pack του κινητού,δεν εξηγείται αλλιώς...Και να σας πω και το αλλο...Αν το κινητο σβησει ξαφνικα και δεν ανοιγει και το συνδεσουν και δουν,θα λεει οτι το λογισμικο ειναι VFE_(1 ή 3)...Άρα,αφού δε θα ανοίγει δε θα δουν το Ticker... εγώ ποιο πολύ αναρωτιέμαι πως γίνεται να καεί το φλας τυ κινητού.:(τέσπαν η λύση τελικά ποια είναι τι κάνω για να το ξανακάνω vf k800???:ninja: Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeriko Δημ. January 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2008 ίσως αν γίνει μαι αναβάθμιση με το λογισμικό μέσα,λεει live!... εγώ είχα το κ810 κι το έκανα κ800 για να δω κάτι,και είχε πράγματι Ticker...Κάτι θα πρέπει να παίζει με το customize pack του κινητού,δεν εξηγείται αλλιώς...Και να σας πω και το αλλο...Αν το κινητο σβησει ξαφνικα και δεν ανοιγει και το συνδεσουν και δουν,θα λεει οτι το λογισμικο ειναι VFE_(1 ή 3)...Άρα,αφού δε θα ανοίγει δε θα δουν το Ticker... Υπαρχει τροπος να βρεθει το Original Vodafone Live menou? Και αν οχι.. τοτε υπαρχει τροπος να αλλαξουν στο debranded μενου τα πληκτρα (πρασινο-κοκκινο) ετσι ωστε ο τροπος λειτουργιας τους να ειναι οπως αυτος του odafone live (δηλαδη στο πρασινο να βγαινουν οι κλησεις του κινητου και στο κοκκινο να γινεται τερματισμος κλησεις-επιστροφη σε κατασταση αναμονης) ??? Παράθεση Galaxy 3 -> Sony Xperia Sola -> Jiayu G4S -> Xiaomi Redmi Note 3 SE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeriko Δημ. January 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2008 εγώ ποιο πολύ αναρωτιέμαι πως γίνεται να καεί το φλας τυ κινητού.:(τέσπαν η λύση τελικά ποια είναι τι κάνω για να το ξανακάνω vf k800???:ninja: Μηπως με τιποτα original camdriver επανελθει το φλας? Δοκιμασες με το κρυφο μενου να τεσταρεις το φλας? Απο εκει μπορεις να το κανεις αποφορτιση.. (μαλλον εχει πολυ αγχος και ειναι ακομα φορτισμενο -τα πηρε κρανιο- ).. Αν δεν κανω λαθος (ας με διορθωσει καποιος που ξερει καλυτερα) το φλας xenon ειναι φλας οχι με led αλλα περιεχει αεριο Xenon το οποιο με ηλεκτρισμο απο μπαταρια ιονιζεται και δινει το αναμενομενο αποτελεσμα. Μηπως χτυπηθηκε κατα λαθος το κινητο κ ειχε διαρροη αεριου xenon? Μπορει να λεω και παπ..ριες αλλα δεν ξερω που αλλου μπορει να οφειλεται.. Παράθεση Galaxy 3 -> Sony Xperia Sola -> Jiayu G4S -> Xiaomi Redmi Note 3 SE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. January 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2008 Μηπως με τιποτα original camdriver επανελθει το φλας? Δοκιμασες με το κρυφο μενου να τεσταρεις το φλας? Απο εκει μπορεις να το κανεις αποφορτιση.. (μαλλον εχει πολυ αγχος και ειναι ακομα φορτισμενο -τα πηρε κρανιο- ).. Αν δεν κανω λαθος (ας με διορθωσει καποιος που ξερει καλυτερα) το φλας xenon ειναι φλας οχι με led αλλα περιεχει αεριο Xenon το οποιο με ηλεκτρισμο απο μπαταρια ιονιζεται και δινει το αναμενομενο αποτελεσμα. Μηπως χτυπηθηκε κατα λαθος το κινητο κ ειχε διαρροη αεριου xenon? Μπορει να λεω και παπ..ριες αλλα δεν ξερω που αλλου μπορει να οφειλεται.. το κινητό δε μου έχει πέσει....το κρυφό μενού το δοκίμασα και δε κάνει τπτ με αποφόρτιση φλας!!!:(Ποιος μπορεί να μου δώσει τους camdrives με δυο οδηγείες με το πως θα τους περάσω???? Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeriko Δημ. January 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2008 το κινητό δε μου έχει πέσει....το κρυφό μενού το δοκίμασα και δε κάνει τπτ με αποφόρτιση φλας!!!:(Ποιος μπορεί να μου δώσει τους camdrives με δυο οδηγείες με το πως θα τους περάσω???? Πηγαινε στο http://www.shared.com και στο search βαλε αυτο που θελεις και θα το βρεις.. Παράθεση Galaxy 3 -> Sony Xperia Sola -> Jiayu G4S -> Xiaomi Redmi Note 3 SE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. January 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2008 Πηγαινε στο http://www.shared.com και στο search βαλε αυτο που θελεις και θα το βρεις.. μήπως μπορείς να μου δώσεις τα αρχεία vf που είπες ότ έχεις?έστω και αν δεν δουλεύουν άψογα????plz!:O Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. January 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2008 μήπως μπορείς να μου δώσεις τα αρχεία vf που είπες ότ έχεις?έστω και αν δεν δουλεύουν άψογα????plz!:O τππτ ρε παιδιά????:worry::cry: http://www.shared.com δε μπαίνει..... Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. January 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2008 τππτ ρε παιδιά????:worry::cry: http://www.shared.com δε μπαίνει..... έγινε κάποιο λαθάκι..είναι http://www.4shared.com Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. January 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2008 έγινε κάποιο λαθάκι..είναι http://www.4shared.com ευχαριστώ!!!κατεβάζω κάτι αρχεία vf εύχομαι να δουλέψουν!!!:O:happy: Βρήκα ένα μόνο αρχείο vf!το main στο άλλο δε βάζω τπτ ή βάζω του κ800 το απλό??ή τπτ απ'τα δύο!?!? Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. January 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2008 ευχαριστώ!!!κατεβάζω κάτι αρχεία vf εύχομαι να δουλέψουν!!!:O:happy: Βρήκα ένα μόνο αρχείο vf!το main στο άλλο δε βάζω τπτ ή βάζω του κ800 το απλό??ή τπτ απ'τα δύο!?!? κάποιο άλλο site??:shifty: Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. January 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2008 κάποιο άλλο site??:shifty: http://www.iprotebe.cz απλα τέλειο Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 http://www.iprotebe.cz απλα τέλειο δεν έχει vodafone αρχεία!πολύ καλό site πάντως!Έχω βρει μόνο το main της vodafone για κ800 πάντα και ψάχνω και το fs mediter ένα help κάποιος????:ninja: ξέχασα έχω MAIN VODAFONE R1KG001 και R1GB001 PLZ Βοηθήστε να βρω και το άλλο παράλληλο αρχείο για μετατροπή!!!!! Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ArisG88 Δημ. February 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2008 Παιδια καποιος το firmware Vodafone Gr για K800i? Ας το ανεβασει καποιος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. February 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2008 Παιδια καποιος το firmware Vodafone Gr για K800i? Ας το ανεβασει καποιος! ναι ρε παιδιά plz επίγον!!!!:(:cry::ninja: Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pre7dator Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 paidia sorry asxeto.sto Xs den yparxei h epilogh gia k810i (gia na kanw metatroph k800se k810. ki an afhsw thn epilogh k800 den anoigei meta to kinhto:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 paidia sorry asxeto.sto Xs den yparxei h epilogh gia k810i (gia na kanw metatroph k800se k810. ki an afhsw thn epilogh k800 den anoigei meta to kinhto:( ανοίγει με την επιλογή k800 κανονικά!;):) Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pre7dator Δημ. February 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2008 ok to dokimazw !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pre7dator Δημ. February 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2008 ok douleuei..mallon anoikse kanonika to kinhto( k810 pleon) to updare service tis SE mou to vrhskei san k800i omws :(:(...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosakedfeld Δημ. February 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2008 exo katevasei to MyPhoneExplorer_Setup_1.6.0.exe einai to idio pragma me auto pou les?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pre7dator Δημ. February 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2008 poio eipa?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 ρε παιδιά πως το έκανε αυτό???http://nz.youtube.com/watch?v=oB2KbpyAwTU&feature=related και κ810 και walkman media player???:shifty: πως έβγαλε όνομα της εταιρίας από την αναμονή?(π.χ. vodafone wind frog κλπ?)http://www.youtube.com/watch?v=_84Oo6hJBGY Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jzand Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 Επειδή σκέφτομαι να μετατρέψω ένα k610 σε w660 με την διαδικασία του crossflashing μήπως έχει κανείς ελληνικό firmware ???:cry: Παράθεση jzand Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 Kalispera Paidia 8elw epeigwntws ta teleutaia firwmare files gia k530i kai w660i:) main generic kai fs mediterr;) Filika Nikolas Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts