Scottas Δημ. December 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 Kalimera paides Epanil8a polu drimiteros sta moddings!!! Loipon auti tin fora exw stin katoxi mou ena w880i kseskismeno sta modding kai ena k810i to opoio to xa dwsei stin aderfi mou kai antallaksame me to nokia 5610 pou eixa!!!!(xalia kinito) Ti moddifes lete twra na kanoume sto k810i?:p:happy: Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos85 Δημ. December 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 Συγνωμη αλλα λογω χρονου δεν μπορω να διαβασω ολες τις σελιδες.. Μηπως θα μπορουσε καποιος να μου πει με 2 λογια τι κανει αυτο το προγραμμα? Τι πραγματα μπορω να πειραξω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. December 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 Συγνωμη αλλα λογω χρονου δεν μπορω να διαβασω ολες τις σελιδες.. Μηπως θα μπορουσε καποιος να μου πει με 2 λογια τι κανει αυτο το προγραμμα? Τι πραγματα μπορω να πειραξω? Ta panta mporeis na kaneis ektos apo patcharisma akoma:p Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos85 Δημ. December 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 Ta panta mporeis na kaneis ektos apo patcharisma akoma:p πες μου μερικα παραδειγματα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. December 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 πες μου μερικα παραδειγματα.. accoustics menu camdriver kai arketa alla:lol::p:happy::D Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos85 Δημ. December 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 accoustics menu camdriver kai arketa alla:lol::p:happy::D Ναι τα καταλαβα ολα τωρα..:p Λιγο πιο αναλυτικα??:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djpanos07 Δημ. December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 Mporeis na allakseis menu,na allakseis acoustics drivers,camera drivers kai na allakseis kai logismiko. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalngage Δημ. December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 re ceis ginete na alaksoume to simataki tis mpatarias k tis endiksis simatos sta k800 mas? psaxnw alla dn exw vrei kati... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 μόνο με patch...σε λίγο καιρό θα είναι κι αυτό δυνατόν...περίμενε και θα δεις... Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djpanos07 Δημ. December 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2007 Bgike o kainourios camera driver gia K800/K810 apo ton Number1 ekdosi 2.92.Oriste edw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos85 Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 Αν πειραχτει κατι υπαρχει περιπτωση να μην επαναφερεται μετα? ΦΟβαμαι λιγο να ασχολουμαι με τετοια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djpanos07 Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 Αν πειραχτει κατι υπαρχει περιπτωση να μην επαναφερεται μετα? ΦΟβαμαι λιγο να ασχολουμαι με τετοια Epanaferetai arkei na exeis ta arxeia.Min peirakseis omws to gdfs opws ekana egw giati to piga gia service.Bebaia ftiaxnotan alla den iksera pws,meta to ematha. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alekos2 Δημ. January 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2008 paidia xairete kali xronia,piga kai gw kai pira to k800...apisteytes foto,eixa synithisei to w810...opote xarika pou vlepw leitourgei o far manager kai gi'ayto to mwro...anyway exete na proteinete kana kalo acoustic gia ypsili entasi klk???thanx ek twn prwterwn...:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. January 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2008 paidia xairete kali xronia,piga kai gw kai pira to k800...apisteytes foto,eixa synithisei to w810...opote xarika pou vlepw leitourgei o far manager kai gi'ayto to mwro...anyway exete na proteinete kana kalo acoustic gia ypsili entasi klk???thanx ek twn prwterwn...:) σου απάντησα στο επισημασμένο! Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alekos2 Δημ. January 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2008 thanx... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
villlis Δημ. January 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2008 Καλησπέρα και καλή χρονιά΄. Εχω ένα κ800 και μου έσβησε και δεν ανοίγει (μετά από αλλαγή sim),όταν πατάω το κουμπί για να ανοίξει αναβοσβύνουν οι υπέρυθρες. Ξέρει κάποιος να μου πεί τι ακριβώς συμβαίνει και πως φτιάχνεται ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
villlis Δημ. January 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2008 Καλησπέρα και καλή χρονιά΄. Εχω ένα κ800 και μου έσβησε και δεν ανοίγει (μετά από αλλαγή sim),όταν πατάω το κουμπί για να ανοίξει αναβοσβύνουν οι υπέρυθρες. Ξέρει κάποιος να μου πεί τι ακριβώς συμβαίνει και πως φτιάχνεται ? ok το έφτιαξα με το kulankendi όλα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ArisG88 Δημ. January 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2008 ok το έφτιαξα με το kulankendi όλα :) Βοηθα κι εμενα γιατι επαθα το ιδιο σημερα , εμεινα χωρις κινητο τωρα :( Edit: Τελικα το εφτιαξα κι εγω, αλλα δεν καταλαβαινω γιατι πειραχτηκε η EROM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
villlis Δημ. January 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2008 Βοηθα κι εμενα γιατι επαθα το ιδιο σημερα , εμεινα χωρις κινητο τωρα :( Edit: Τελικα το εφτιαξα κι εγω, αλλα δεν καταλαβαινω γιατι πειραχτηκε η EROM Το παθαίνουν καμιά φορά τα sonyericsson:wacko: Αλλά αφού το έφτιαξες όλα οκ:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ArisG88 Δημ. January 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2008 Το εχω φλασαρει παρα πολλες φορες αλλα πρωτη φορα γινεται αυτο! Ευτυχως διαβασα απο σενα τη λεξη kulankendi και βρηκα λυση! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalngage Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 kalimera paides...exw 3 prosopsoules gia k810...ephdh edw milame poli gia k800 opios thelei na valei prosopsh apo k810 sto k800 as m steilei ena pm tis dinw poli fthina gt kathontai prws to paron...i mia htan gia mena alla afou pleon dn exw k800 m einai axristi...opws k oi alles 2 ephshs... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeriko Δημ. January 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2008 Καλημερα.. Μολις εδω και λιγες μερες ειμαι κατοχος ενος Κ800ι VL και καταφερα να το flash-αρω βγαζοντας το VL και βαζοντας την τελευταια εκδοση (R8BA024). Ωστοσο θα ηθελα αν μπορειται να μου δωσετε καποιες απαντησεις σε ορισμενες αποριες: 1) Υπαρχει τροπος να ξαναβαλω την VL εκδοση σε περιπτωση που παθει κατι το κινητο ετσι ωστε να μην χασω την εγγυηση? Αν ναι, μπορει καποιος να μου πει απο που μπορω να κατεβασω (η να μου στειλει) τα αρχεια για να το κανω αυτο? 2) Παρατηρησα με την τελευταια εκδοση οτι τα κουμπια κλησης (πρασινο) και σταματημα κλησης (κοκκινο) δεν μου βγαζουν το μεν πρωτο το μενου με τις κλησεις κ το δε δευτερο να με γυρναει στην αρχικη οθονη (αδρανειας) οταν ειμαι σε καποια μενου στο τηλεφωνο αλλα το πρασινο προσπαθει να συνδεθει καπου στο internet και το κοκκινο μου βγαζει το μενου εργαλειων. Αυτα υπαρχει τροπος να τα αλλαξω στην Normal επιλογη τους που ειχε αρχικα το κινητο? 3) Καπου ειχε πεσει το ματι μου οτι στο Κ750 μπορουσε να ενεργοποιηθει το Ραδιοφωνο και χωρις το καλωδιο του Handsfree. Αυτο γινεται μηπως και στο Κ800? Αν ναι πως? Μπορει καποιος να μου πει λεπτομερως οδηγιες για να το κανω αυτο? Ευχαριστω εκ των προτερων και συγνωμη για το μεγαλο post.. Παράθεση Galaxy 3 -> Sony Xperia Sola -> Jiayu G4S -> Xiaomi Redmi Note 3 SE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. January 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2008 είχα το κ800vf το έκανα με τη βοηθειά σας κ810 σας ευχαριστώ όλους!όμως έχω ένα μικρό πρόβλημα...κάηκε το φλας δε ξέρω το πως αλλά κάηκε!θέλω να το κάνω κ800 για να το στείλω με εγγύηση στη se.Δοκίμασα να του κάνω update από seus αλλά παρέμεινε κ810!πως το κάνω κ800vf?????:worry:plz help χρησιμοποιώ συνέχεια τη φωτογραφική και μου λείπει το xenon φλας μου:Dplz!!!!!!!!!!!!!:cry::cry::cry: Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfa Δημ. January 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2008 Φλάσαρε το με τα παλιά αρχεία που είχε. Παράθεση http://i252.photobucket.com/albums/hh40/than0s/mobile/walkman.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeriko Δημ. January 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2008 Φλάσαρε το με τα παλιά αρχεία που είχε. Πως να το φλασαρει κανεις με τα παλια αρχεια vf οταν δεν τα εχει? Και κατι ακομη.. τα αρχεια για φλασαρισμα που εχω βρει κι εγω μεχρι στιγμης ναι μεν σου βαζουν το μενου της Vodafone αλλα δεν ειναι οπως το κινητο αρχικα οταν το αγοραζει κανεις με το μενου της vodafone. Δηλαδη στα δυο κυρια πληκτρα (πρασινο κ κοκκινο) ολα καλα, αλλα με τα δυο πληκτρα (παυλες) πανω απο αυτα δεν υπαρχει το μενου (Μενου-Γραμμη Εργαλειων), παρα μονο αριστερα στο πληκτο μια εντολη "Ticker". Πρεπει να ειναι χαζος ο αλλος στη Vodafone για να μην ξεχωρισει οτι το κινητο που παει για service δεν ειναι πειραγμενο.. (εκτος κ αν ειναι.. τι να πω..) Παράθεση Galaxy 3 -> Sony Xperia Sola -> Jiayu G4S -> Xiaomi Redmi Note 3 SE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts