gattis Δημ. September 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2007 xwris einai ta kalytera mou b gallias kai germanias proteinw: 111 gladbach over, 115 hofenhaim X2, 121 havrh 1 kai 125 monpelie under ka8ws kai 136 bochum over Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. September 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2007 Παίζω μια 4άδα χθες, και με πήγε κουβά η Γαλατά που την έπαιξα για extra. Έλεγα να παίξω Αρη άσσο, αλλά είπα να μην το γκαντεμιάσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT-BULL Δημ. September 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2007 Μια τετραδουλα για σημερα που μπορει να γινει και δυαδα-ες αλλα και τριαδα...Χερτα Οβερ-Κρου Ασσο-Σκανθροπ Οβερ-Ακρινγκτον Οβερ. Ααα και μια μπομπιτσα για σημερα ειναι η Τζιλιχαμ στο διπλο,εχει ΠΟΛΥ παιχτει ο ΑΣΣΟΣ! Don't Talk To Me... I'm Dieting! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gattis Δημ. September 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2007 hamilton 1, crew 1, watford 2 kai southampton over apo emena gia ta meshmeriana mats Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT-BULL Δημ. September 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2007 Εεεεεεελα παμε γερα....μεχρι τωρα εχουμε 2/4 και μπορουμε το απολυτο και ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΜΕΙΟ! Don't Talk To Me... I'm Dieting! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. September 22, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2007 Προχθές δεν πέρασε η Σαουθάμπτον στο όβερ... σήμερα δεν πέρασε η Γουότφορντ.... :cry: Queens Park Rangers - Watford (How many goals will be scored?) Over 2,5 Southampton FC - Barnsley (How many goals will be scored?) Over 2,5 τα ίδια και η Ρέντινγκ... ά ρε γκαντεμιά σήμερα... Reading - Wigan Athletic (3Way - result) 1 - Χ Leeds United - Swansea City (3Way - result) 1 - 1:cry: Γκολ Ρέντινγκ στο 91!!!! :D "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT-BULL Δημ. September 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2007 Μειναμε στο 2/4 και το μονο που καταφερα ειναι να παρω τα λεφτα μου πισω. Don't Talk To Me... I'm Dieting! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. September 22, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2007 άχρηστοι άμπαλοι!!! 1 γκόλ ρε γίδια!:cry: Zulte-Waregem - KV Mechelen (3Way - result) 1 - 1 Vitesse Arnhem - De Graafschap (How many goals will be scored?) Over 2,5 - ευτυχώς βγήκε αυτό και κάπως σώσαμε την μέρα... AS Nancy Lorraine - Lorient (How many goals will be scored?) Under 2,5 - Southampton FC - Barnsley (How many goals will be scored?) Over 2,5 Over 2,5 "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris79 Δημ. September 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2007 Άλλη μια τυχερή μέρα σήμερα. Η νίκη της Σοσιεδαδ και το λάθος για νίκη της Γουίλεμ με απόδοση 2,06 και 3,5 αντίστοιχα μου απεφερε κέρδη στον λογαριασμό μου. Να ενημερώσω πως παρακολουθώ τις επιλογές του Φώντα και ότι η νίκη της Γουίλε έγινε κατά λάθος επιλογή απο εμένα. Μια παρεξηγηση που μου εδωσε 10 ευρώ. Γεια σου Φωντα όπου και να σαι!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toympas Δημ. September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 Άλλη μια τυχερή μέρα σήμερα. Η νίκη της Σοσιεδαδ και το λάθος για νίκη της Γουίλεμ με απόδοση 2,06 και 3,5 αντίστοιχα μου απεφερε κέρδη στον λογαριασμό μου. Να ενημερώσω πως παρακολουθώ τις επιλογές του Φώντα και ότι η νίκη της Γουίλε έγινε κατά λάθος επιλογή απο εμένα. Μια παρεξηγηση που μου εδωσε 10 ευρώ. Γεια σου Φωντα όπου και να σαι!!!file o fontas einai megalos!ton parakoloutho xronia kai tin meleti pou rixnei stis omades den tin kanei allos:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gattis Δημ. September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 mia 5ada gia over: austria-sturm torino-siena zurixh-grasshoperes kai 1 annovero-leverkuzen esberg-midilant Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toympas Δημ. September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 x foula, x mpilmpao, 2 o aris, 1 chelshe, 1 athletiko kai pame na tous ta paroume xontra:superman: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris79 Δημ. September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 file o fontas einai megalos!ton parakoloutho xronia kai tin meleti pou rixnei stis omades den tin kanei allos:D Εδώ θα σε αμφισβητήσω. Εγώ δικό μου άνθρωπο ο οποιος μελετάει κυριολεκτικά όσο και ο Φώντας. Αρα δεν είναι ο μόνος. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toympas Δημ. September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 Εδώ θα σε αμφισβητήσω. Εγώ δικό μου άνθρωπο ο οποιος μελετάει κυριολεκτικά όσο και ο Φώντας. Αρα δεν είναι ο μόνος. :) file den amfisbitisa oti osoi asxolounte sovara to meletoun poli apla sigrina tin douleia pou kanei o fontas me alles tileoptikes ekpompes pou dinoun prognostika:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT-BULL Δημ. September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 Σημερα 50 ευρω σε Οβερ τον Ολυμπιακο και Ασσο Ατλεντικο... Don't Talk To Me... I'm Dieting! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fedo1 Δημ. September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 Χθες έπαιξα 2 γκολ για τη Ξανθη και έπεσα μεσα. Σε συνδυασμό με ασσο την Μπαρτσα, ασσο την Οσέρ και διπλό τον Αγιαξ σήμερα. Καλόοοοοο. >>Daytona Sprinter<< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris79 Δημ. September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 file den amfisbitisa oti osoi asxolounte sovara to meletoun poli apla sigrina tin douleia pou kanei o fontas me alles tileoptikes ekpompes pou dinoun prognostika:) Κι εγώ αυτό συγκρίνω. Την πάρα πολυ καλή μελέτη που κάνουν αρκετοι στο χωρο του στοιχηματος και μας δίνουν την γνωμη τους όπου και αρκετές φορές πέφτουν μέσα. Εγώ απλά τον παρακολουθούσα και τον παρακολουθώ. Απλά φέτος πιό εντατικά, σε καθημερινή βάση την εκτίμησή του, διότι άρχισα να τζογάρω κι εγώ. Με λίγα φυσικά αλλά καταφερα να τα κάνω αρκετά. Μικρό ποσό φυσικά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris79 Δημ. September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 Είναι ένα παιδί που ασχολείται με τα αθλητικά και κάνει προγνώσεις στοιχήματος στο blue Sky κάθε απογευμα στις 16.00 και κάθε Παρασκευή τα μεσάνυχτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT-BULL Δημ. September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 Μενει η Ατλεντικο στον Ασσο και βουουουουρ για το ΤΑΜΕΙΟ! Don't Talk To Me... I'm Dieting! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT-BULL Δημ. September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 2-0 και ΤΑΜΕΙΟΟΟΟΟΟ!!! Don't Talk To Me... I'm Dieting! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caveman21 Δημ. September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 o fontas dini kai se kamia selida sto internet? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. September 23, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 πέρασε σήμερα μια όμορφη δυαδούλα... Aarhus GF - FC Nordsjælland (How many goals will be scored?) Over 2,5 Over 2,5 SC Heerenveen - FC Utrecht (How many goals will be scored?) Over 2,5 Over 2,5 δώσε μου το όβερ σου Μπόκα να κλείσω εξαιρετικά σε παρακαλώ το όβερ της Φερόλ.... "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris79 Δημ. September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 o fontas dini kai se kamia selida sto internet? http://www.bookenemy.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. September 23, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 τι να πώ για την Μπόκα... όχι μόνο το όβερ δεν έφερε και μου καίει 165€ ταμείο.... αλλά Πάλι για ένα γκόλ χάθηκε το δελτίο αυτό είναι που με πειράζει περισσότερο....αεί σιχτίρ! :cry: :mad: και το θέμα είναι οτι το 0-1 έγινε στο 10' μόλις και έπρεπε να φτάσουμε στο 67' για το 1-1 :mad: "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. September 23, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 Goaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal στο 84' 2-1 :heat::yahoo::yahoo::yahoo::tease: αν δεν σφυρίξει ο κόρακας... τίποτα δεν έχει τελειώσει... ταμείο λοιπόν και κλείσαμε καλά το Σαββατοκύριακο απο κει και πέρα,δείτε άλλο ένα καμμένο... AC Milan - FC Parma (How many goals will be scored?) Over 2,5 Under 2,5 Boca Juniors - Gimnasia Jujuy (How many goals will be scored?) Over 2,5 - 120€ έδινε αυτό σύν 176€ απο αυτό... Queens Park Rangers - Watford (How many goals will be scored?) Over 2,5 Under 2,5 Southampton FC - Barnsley (How many goals will be scored?) Over 2,5 Over 2,5 και άλλο ένα 100αρικο περίπου απο αυτο... Zulte-Waregem - KV Mechelen (3Way - result) 1 1 Vitesse Arnhem - De Graafschap (How many goals will be scored?) Over 2,5 Under 2,5 σχεδόν μια 400αρα απο ένα χαμένο γκόλ... μιλάμε καθαρά για θέμα τύχης, όπως για παράδειγμα την περασμένη εβδομάδα που είχα όβερ στο Γιούβε-Ουντινέζε.Εληξε 0-1 με τον Ντελ Πιέρο να έχει 3 δοκάρια... Γκόοοοοοοοοοοοοοολ!!! 2-2 στο 90 η Χουχούι! :lol: πανυγηρικό όβερ!!!! 8 λεπτά καθυστερήσεις!!! είπατε τίποτα? "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts